19775
  • bardocz
    Egy tisztességes fizika a Carmageddon grafikájával is megfingatná a mai gépeket. Szóval rendes szimulációba bőven elég az a grafika, ami van.
  • unrealnoise
    amúgy is hülyeség ez a ki nézi duma, igenis frankó ha élethű és szép is a játék, pláne, hogy ez nem kellene, hogy eleve kizárja azt, hogy jó szimulátor is valami. én pl visszajátszáskor örülök, azért hogy nem GP2 szintű grafika van még mindig... Fejlődni meg amúgy is kell. Nem szabad elfelejteni, hogy a tökéletes grafika, tökéletes vizuális élményt, szimulációt is takar. napfény, naplemente, fény-árnyék játék, eső, vízfüggöny, köd... de tudod te...
  • Alexease
    Ez azert a programtol, stulustol es az uzleti modeltol is fugg. Neha kell, hogy a grafikara es a minnel osszetettebb dolgokra hajtsanak ra. Lasd rF1, aminek a kifejlesztese nem csak azt a celt szolgalta, hogy rF1-kent haznaljak, hanem foleg liszenszkent "ertekesitsek" (gtl, gtr, race es meg tucatnyi cucc).

Az rF2-ben lesz alap tartalom "boven", de valszeg ezzel is hasonloak lennenek a celok, ismet legalabb 5 evre osszerakni egy mukodo engine-t.
  • SirAlo
    autos szimulatorba meg annyira se kell a grafika mint egy FPS jatekba, FPS-be szinte csak a grafika a lenyeg es a jo iranyithatosag (esetleg jo tortenet) de egy autos szimulatorba epp az a lenyeg hogy minnel elethubben versenyezz, es ki nezi a fakat meg hogy ilyen-olyan effekt meg minden szarsag van egy jatekba amikor masok ellen versenyzel ? Sokkal jobb egy olyan tiszta grafika mint van a netKar-ba , iRacing es Ferrari Virtual Academybe (Szerintem) nekem legalabbis az ilyen tiszta grafikak sokkal elethubbek es meg kevesebb gepet is kernek
  • lac coo
    Szar ügy ! játszanak BF2-vel ! Lejjebb venni még mindig lehet ha rosszul fut valami ;)
  • Dietrich
    BF3 nagy durranás a grafika..az userek 60-70%-án meg nem megy a járék csak jobb esetben mediumon 30FPS mellett..inkább legyen szerényebb grafika de játékélményben üssön :)
  • lac coo
    sokszor mondtam,, de CRC ezeket az effekteket hány évvel ezelőtt tudta már ? :)))
    P4-en futott mint az állat :)))))

szóval grafika terén nagy durranásra nem számítok ....
  • lac coo
    Addigra a mobilomon adok nektek szervert ! :)
  • Alexease
    Amire megjelenik az rF2, addigra ez a kovetelmeny mar lazan teljesitheto lesz:DDD
  • Norbi1990
    Ez a server gépnek a követelménye hogy milyen gép és net kell 10 és 30 ember között, hogy ne legyen probléma.
  • bigiboi
    Bőveben ! ez most mit is jelentene?:D
  • mcmoha
    "Recommended Server Specs for rFactor 2

Bandwidth:
    96 Kbits/sec per user for server populations less than 10
    256 Kbits/sec per user for server populations between 10 and 20
    768 Kbits/sec per user for server populations between 20 and 30

While this is track and vehicle dependent a user can expect something close to these approximations on RAM use:
    Approximately 200 MB per server instance for server populations less than 10
    Approximately 300 MB per server instance for server populations between 10 and 20
    Approximately 400 MB per server instance for server populations between 20 and 30

CPU Usage:
    This is also dependent on the server population and number of AI drivers but we would account for at least 250 MHz per server instance and on modern CPU, for example if you have a 2.5 GHz dual core you can run 20 servers (10 per core, 10 * 250 Mhz = 2.5 GHz) on that CPU if you have other requirements mentioned above meet. Floating point unit required.

These are just guide lines, there are many things that can effect performance of the server."

• mcmoha
    Csak azok szidjak akik nem ertik mi az a WIP.
  • Alexease
    Az eddigi kepek alapjan azert nem olyannagy duranas, foleg ha a CARS-szal hasonlitjuk ossze. Sot, sajnos az eddig latott esoanimacio, kifejezetten gagyi volt:/

Hogy az AI milyen lesz, azt nem tudni. Bar fejlodik, az biztos, de az rF elsosorban online szimulator. Ezt az elakado versenyzot es eloregondolkodast mar most felejtsd el, ilyen tuti nem lesz benne;D Bar az elakado osszejohet, ha hibas az AI:DD
  • unrealnoise
    Hát szerintem marha szép lesz, lehet szidni a grafika miatt, de a komolyabb szimek közt ez néz ki a legjobban. C.A.R.S. még ugye nem jelent meg...
    jajj, de kíváncsi leszek az AI-re... jó lenne, ha az ellenfelek erősségét időmérőn és versenyen is külön be lehetne állítani, GTR2-ben volt az, hogy vagy itt vagy ott szarrá szopattam őket, így néhol unalmas volt... :/

Meg vajon lesznek-e boxutcában elakadó versenyzők, esőben lesz-e aki előre lát, vagy gondolkozik, ezzel nagy előnyhöz jut, ááh. nagyon kíváncsi vagyok már a pályák számára is, érthetetlen miért nem lehet leközölni egy baszott listát legalább...
  • bardocz
    Ha a fizika miatt nem fogják szidni, akkor felőlem szidhatják a grafika miatt:)
  • f1andris
    Amúgy sokan nagyon szidják az rF2 a grafika miatt, de nekem nem tűnik vészesnek a screen-ek alapján!
  • Alexease
    Valszeg nem sokat, az nVidia szerzodest evekkel ezelott is kothettek, most meg bekerult a listaba zsigerbol:)
  • Dietrich
    reményre ad okot
    vagyis a játék bizonyos verzióját megkapta az nvidia..lehet egy beta állapotút.
  • f1andris
    Ez megjelenés szempontjából jelenthet valamit, hogy az rF2 bekerült a támogatott 3D-s játékok közé az Nvidia-nál?
  • mcmoha
  • Dietrich
    érdemes megnézni a támogatott játékok listáját
  • Dietrich
    2011 december 24.
    most jobb?
  • Ulvar
    IDŐPONTOT KÉRÜNK!
  • unrealnoise
  • unrealnoise
    holnap új videó, remélem motorhanggal, végig az új pályán, esetleg különböző pályaviszonyok mellett...

Egyébként nem értem miért TBA 2011-ezik Tim még mindig, miért nem lehet azt mondani, hogy valszeg csak december közepe? nagyjából csak tudják már...
  • Dietrich
    elkél egy jó hűtő meg egy jól szellőző házikó
    CM212Plus és HAF912Plus van sőt 650W corsair táp is adott hozzá, de én nem tunningolok :)
  • Hecker007
    Abból a prociból kis fessz emeléssel simán ki lehet hozni a 4 GHz-et :) Persze ha tuningol az ember akkor elkél egy jó hűtő meg egy jól szellőző házikó is. Szerintem a tied többet is menne mint 4GHz, az enyém anno 3.6-ig ment stabilan alapfesszel.
  • Dietrich
    3.8GHz-ra emelten alapfeszen és stabil volt..tovább nem erölködtem vele mert 31 fok volt eleve a lakásban :)
  • Dietrich
    mellesleg lesz emelés a 25-ről 27%-ra emelt áfa miatt is..

E8400 alapon..és simán jó akadásmentesen RO2 és BF3 beta alatt is full hd-ben.
  • unrealnoise
    OFF Az lehet. Viszont az nvidia 560 Ti-k majd 10.000-el többe fájnak most, mint év elején! Ha belevesszük még azt is, hogy bizony az áruk ennyi idő alatt azért valamennyit szokott esni (attól függetlenül, hogy az Ati 7000-es széria majd csak év végén jön, és egy ideje nincs nagy újdonság), akkor azért látható, hogy eléggé meglátszik az árakon a szar forint...

Egyébként jó választás az az ATI is, milyen processzorral tolod egyébként? Hány Mhz-n?
  • Dietrich
    275 volt az öjró akkor vettem 40K-ért 6870-t
    most 300 és csak 42K-ra emelték az árát..
  • unrealnoise
    kurvára nem érdekel senkit nyilván, de én még most beszereztem egy MSI 560ti Hawk-ot, még mielőtt még jobban elszállna a forint. Egyébként is hiába erősödne, visszafele mindig ráérősebben frissítik szerintem az árakat... Remélem ezzel a kártyával két évig elleszek, felturbózott rfactor 2-vel is Full HD-ben. Persze lehet elkezd visszajönni a forint, de aki nem akar kockáztatni, az még most vegyen, már ha van miből. :/
  • bardocz
    Arcoskönyvön nagyon tartják magukat a 2011-es megjelenéshez, remélem nem vernek át :-)
  • Solt
    Csak betű...
  • pointer4
    Szó sincs róla :P
  • cselt
    Igen igen tudjuk csak az iRacing a menő, nem kell az ellen marketing :P
  • pointer4
    copy/paste mindegyik marketinges ezt mondja, kezdve az NFS-Shift meg a F1-2010en keresztül :D

Az hogy eddig is ez volt a legjobb, az erősen sántít, a választható pálya meg autómennyiségen kívül, és hogy magad barkácsolhatod miben volt kiemelkedő ?
    időjárás? fizika? ffb? grafika? Ezekben mind hulla gyenge. És a sok-sok kiegészítő fényét is elhalványítja az, hogy mennyi szart kell letesztelni, hogy találj egy gyöngyszemet.
  • f1andris
    Úgy néz ki felébredt az ISI, és ontják az új képeket! Nagyon remélem, hogy az idén meg fog jelenni!

Új rF2 képsorozat
  • SirAlo
    "Hivatalos megjelenési időponttal továbbra sem szolgálhatunk, azonban az előzetes információk alapján az rFactor 2 bátran pályázhat minden idők legjobb versenyszimulátor szoftvere címre!"

Eddig is a legjobb volt szerintem, uj jatekok kozzul nincs is ellenfele , regiekbol meg az iRacing lehet az ellenfele max