19775
  • Solt
    Én meg egy szóval nem mondtam, hogy te azt mondtad jó a kép! Tessék csak szöveget értelmezni...
  • Roger6
    Egy szóval nem mondtam, hogy jó a kép, én azt mondtam, hogy jól van komponálva, és az aranymetszés a helyén. Nézd csak vissza! Naugye.
  • Solt
    Lehet, hogy szakmailag jól van szerkesztve, de ránézésre egy fos... ez pedig egy szubjektív amatőr vélemény! ;)
  • Roger6
    Én meg KIADVÁNYSZERKESZTŐ vagyok (DTP), a való életben. És tényleg. Na? Erre tegyél pontot öreg! Már 6. éve. És amit a melóhelyen tanultam barátom, az az igazi iskola. :) Az aranymetszésben a kép lényege rejlik, köré teljesedik ki az autó, amivel lesz egész a kép, ezt nem tanítják, mi? Ez a kép bizony jó kompozíció, egyedül a mélységélesség hiányzik róla.
  • lac coo
    Szerintem nem .
  • SirAlo
    En mar annak is orulnek ha sima RF fizika lenne, az eso hianyzik legjobban az RF1-bol
  • bosco05 #329
    modfüggő te is tudod
  • lac coo
    Nem kell ahhoz istennek lennem, hogy tudjam meg érezzem, milyen gagyi a kamu FFB. Vagy hogy amilyen gagyi a felfüggesztés, mikor az autó a levegőben van és "bent ragad" a kerék , Vagy hogy ha megindul a hátulja a rákormányzás általában simán megfogja ! :)

A grafika engem nem érdekel, azt foltoznak bele amit akarnak, a fizika az már inkább ...
  • mcmoha
    Nagyon erdekes riport az rF-Pro-rol.
    Kicsit off, de az rF2-hoz is koze van.
  • bosco05 #326
    Úristen, itt mindenki egy szimulátoristen :D Szerintem fejlesztenetek kéne nektek is egyet :)
  • unrealnoise
    Hát mindekettőben van valami persze. :) Én még az iracingnél is azt éreztem egy két fejlesztés után, hogy semmit. valszeg csak nem vagyok elég HC, de azért én is mentem vagy 300 futamot ott (elég jó eredményekkel néha), és tényleg nem éreztem egy csomó dolgot, ők meg ugye eladják, hogy 3 vagy több hónapig ezen és hasonló dolgokon dolgoztak. persze lehet igaz is, de ha nem érzem hát kábé totál mindegy.

rF2 persze kizárt ugye, hogy arcade lesz, mert hát a vezetési élményt, meg minden, nem nagyon tudják elrontani, sőt, az jó lesz, jobb mint volt az rF-ben, meg a jobb, profibb modder csapatok is azért pöpec dolgokat hoznak össze, csak hát kevés és nem túl meggyőző az amit az ISI kínál. valszeg beépítenek, vagy újítanak FFB terén is, de akkor erről miért nem nyilatkozik semmi? felháborító, hogy még mindig nincs hivatalos pályalista, amikor már mióta kész van mind...

GRRR.....
  • lac coo
    És az mennyivel jobb, hogy nem hirdetik, de nem is lesz az ? :D
  • SirAlo
    Meg mindig jobb mint amit a Codmasters csinal... 3 evig hirdetik hogy a legdurvabb, legkemenyebb szimulator lessz stb.. stb... aztan amikor kijon egy arcade-,-
  • unrealnoise
    jah és ennyi erőből a vízszintes tengelyen a 2/3 pontra a féklámpa esik. totál szar ez a kép, és szerintem még a beállítás is hótgagyi. nem felvágni akarok, tényleg abszolút nem, de ezernyi jó fotós van akik hobbiból olyan képeket csinálnak, hogy beszarsz. de amennyi promot ezek nyomatnak még én is elvállalnám ingyen az egészet (ahogyan sokan mások is szerintem, hiszen egy-két képet kilopni, vágni nem nagy kunszt...) aztán akár szavazásra is lehetne bocsátani melyik a jobb kép...

kicsit bosszant most az, amit az ISI művel... nah. be is fejeztem gyorsan. tuti megvevős még így is, de már maga a játék koncepciója is félig sántít, szimulátor, aztán eddig csak hangulati, megjelenítésbeli dolgokat promóztak. szvsz ez amúgy nem is véletlen, ezek úgy készítik eladásra az EA-nek a cuccot, mint a huzat, nem véletlen nincs még eső a Shift2-ben. Viszont ha a fizikán és FFB-n nem javítanak, akkor jövőre - kis túlzással - akár a Shift harmadik részével is játszhatnánk az rFactor 2 helyett...
  • unrealnoise
    Ebben is nagy igazság van, ha annyira a "vérszim-pistikékben" bíznak, akkor hol van a rizsa a mindennél jobb FFB-ről, a csodálatos, esetleg új gumimodellezésről és etc. semmi érdekeset nem promoztak eddig.

ha meg ennyire csak a külcsint tudják mutogatni, akár reklámozhatnák is végre, mert ennyi erőből tényleg akár be is zárhatnának...
  • unrealnoise
    már bocsi, de szerintem nem jó, egy ekkora és ilyen felbontású képen nem egy logón van a hangsúly, hanem a kocsin. az meg totál a kép alsó felében van. most ne menjünk bele, mi a jó aranymetszés meg mi nem, de én meg megsúgom, hogy kiadványszerkesztést és fotózást is tanultam és ez a kép nem jó. de inkább maradjunk annyiban, hogy én nem vállalnám fel egy kiadványban sem...
  • Roger6
    Aranymetszésben pont a nissan logo van... Jó a kompozíció, csak úgy megsúgom
  • lac coo
    Hát nem tudom..a szárny árnyéka alapján elég felülről éri a fény, alul csak kéne látni valamit belőle, mást nem is a kipufogós részeket ...
  • lac coo
    Ha arra alapoznak, hogy csak "szimes" veszi meg próbálja ki ,akkor már most bezárhat a cég ...
    A másik meg ,hogy ha erre alapoznak, akkor valahogy nem értem őket, mert semmi de semmi nincs ami a fizikáról szólna . Nagyon nem követem a promót, mert annyira nem érdekel ( igazából nem bízom benne, hogy sokat fog változni a fizikai motor...) de eddig csak a graikára feszültek rá, mondjuk az is annyi, hogy a 10 évvel ezelőtti dolgok végre belekerülnek .

Én az utóbbi időben nézőpontot váltottam, eddig megvettem azt a játékot amit szerettem volna ha fejlesztenek, ma már csak akkor veszek bármit ha fejlesztették. Sok volt már az ígérgetésből ....
  • SirAlo
    szerintem csak siman nem akar reklamokra kolteni, tudja hogy aki igazi szimes az ismerni fogja az RF2ot es kiprobalja, aki meg csak annyit tud hogy forma1 jatek pl. annak ott a codis f1, szoval aki szimezik vagy szimezni fog biztosan kiprobalja az rfactort, aki meg arcade imado az csak szidni fogja a jatekukat :D
  • unrealnoise
    áh, be is baszna, annyira azért csak nem igénytelenek XD
  • unrealnoise
    pozitív, de a porom szar, nagyon szar, ennél sokkal több és látványosabb kellene, ha komolyabb bevételeket szeretnének. pedig érted, az rF2 is elég látványos lesz azért egy szimulátorhoz képest (animációk sora, effektek, időjárás, etc), lehetne ebből is olyan dolgokat összeütni, hogy csak nah.

nem tudom láttad-e a hivatalos esős videó előtti, SPA-s esős cuccot? Sokkal jobb volt látványosabb meg minden szerintem. az a vízfüggöny is valami brutális volt az elején. :D Tényleg mint az életben... Tudom nem nagy szám, de vakítani kell kicsit a népet, hogy olyanok is vegyék akik eddig nem tették, vagy nem is ismerték a cuccot. videó naplók is jók lennének... sorolni lehetne.
  • Alexease
    Valszeg csak nem latszik, de akkor is szarul nez ki, hogy nincsenek arnyekok:))))))
    De az, hogy liszenszelt autot mutogatnak pozitiv!
  • Norbi1990
    Az autó tuti, hogy Photoshopolva van a pályára :D
  • unrealnoise
    hát jaja, a promo nem túl nagy erőssége az ISI-nek. Szépen le is fizáztam a facebook oldalukon, virtualIR-en is sok szerintem a panaszkodó. alapból már a kép önmagában gyenge, szarul van fényképezve, hol van itt betartva az aranymetszés? tiszta gagyi. ami vicces amúgy, hogy lenne mivel promózni a cuccot, legalább pályabemutatók lehetnének, ha azok már teljesen kész vannak (márpedig kész vannak ugye), meg még sorolni lehetne... erre idebasznak egy ilyen fos képet. Tim nem tudom mi a tökömet művel, de ezt a feladatot még én is ezerszer jobban ellátnám...
  • mcmoha
    Itt van egy friss fikazni valo.:D

• lac coo
    Én máig azon gondolkodom, hogy annak idején mikor sokat piszkálgattam az rF-et, 20 db multitexturától behalt az egész ....Vagy 30 db árnyékot vető object-től....
    Most meg van minden szépség benne, átírták az egészet, vagy csak belefoltozták, aztán vagy erőműve van az usernak vagy szopi ...?
  • cselt
    Elég jól néz ki, sokat dob az élményen szerintem. Bár kasztnis kocsinál nem sokat látunk majd belőle :D
  • pointer4
    Jaaa, s tééényleg :D
  • mcmoha
    Gumikopas.:)
  • pointer4
    Itt, mit kell észrevenni ?
  • mcmoha
  • symbol
    nah a régi accal írok most, mert az újjal nem tudok még.. :/ [nem beszólni, a régit az után nem fogom természetesen használni, de ott va/lesz, hogy ő voltam én... :)]
    rFactor 2 Tire Damage WIP images and information

Tim Wheatley:

"Did you just flatspot your tire? Is the rubber beginning to grain? Having a hard time feeling out the handling to discover what the problem is? Not anymore. Just open your eyes.

This is something I've certainly never seen before and is another one of those things that makes my jaw drop.

If you flatspot a tire in rFactor 2 not only will the flatspot be simulated, it'll be simulated in the spot you actually wore down. Not only that, but it will be visually represented in the spot you actually wore down.

If you are wearing out your tires and they're beginning to grain on one side, you'll see that graining on one side.

Whatever damage your tire has, you'll see it, you'll feel it.

Below (uploaded to twitpic due to size) the image is a series which show the code in it's most basic form (general tire wear)."

ez egyre jobb és jobb lesz... :)
  • lac coo
    Hiszem ha látom ! :)
    Meg ez mit sem ér, ha rákormányozni kell a fizikában, nem ellen .....
  • unrealnoise
    Gondoltam. :D A száradás attól is függ attól hol éri a nap hol nem, a felgumizódás (a legvégén) és minden más is függ a járgányoktól, mennyi halad át és milyen nyomvonalakon. Teljesen dinamikus.
  • lac coo
    Ezért?
    Szerintem ez egy sima maszk ami adott idő alatt áttűnik, azt jóvan :)
    Minden esetre semmi extra ....
  • unrealnoise
    Őőő. :D azt hittem nagyobb tolongás lesz itt azért. :)
  • unrealnoise
    hivatalos promo és nem paráznak "betenni" egy kis ferrarit. :D
  • mcmoha
    Itt az uj.

• unrealnoise
    Videó törölve lett, nem volt elég részletes Tim szerint, a youtube sokat rontott az összképen... Hétfőn elvileg hivatalosan letölthetővé teszik, gondolom FULL HD-ben.