19775
-
#695 NYÜFF megelőztél :D. -
#694 "Pricing and related Open Beta information...
Please continue discussing in existing threads or make new threads to discuss specific things mentioned.
What is the pricing structure for rF2?
In the USA, rF2 will sell for $43.99. This will allow unlimited access to single player and mod development mode. It will also include one year access to an online account. Additional one year access to the online account can be purchased for $12.99.
Why not simply raise the initial purchase price?
That wouldn’t be fair to those wanting to use only the single player or mod development mode.
What exactly are online services?
Users will be given online accounts from which they can access multiplayer races. This should reduce the number of anonymous race entries and in turn hopefully reduce the number of passworded servers.
The service will identify when updates are available and allow for automatic downloads.
The service provides a way to generate and maintain unique Mod/Package ID’s. This should help reduce the mismatch problem found in the current version of rFactor and also help reduce/eradicate version confusion for the end user.
Additional features such as online statistics are also planned.
What will I be able to do if I don't use online services?
You will be able to run single player, run Mod Mode, and manually find and install any mods or updates.
What is this open beta I have been hearing about?
We plan to release an early content-limited version for mod makers to provide feedback on the system. It will be an open beta, meaning anyone can participate. People wishing to take part will be required to make a full purchase (see pricing info above). We are planning to give those who take part in the open beta 18 months of online access with that purchase rather than the 12 months which will come with purchase after the open beta.
Will you offer refunds during or after the open beta?
If you believe you became a part of the rFactor 2 community too early we can arrange one."
-
#693 GTL/GTR2 szerintem a legjobb játékuk. -
unrealnoise #692 esős videó már volt, nem nagy szám önmagában, de volt. ott volt a német pályabejáró, szerintem durva, a mostani monacoi videó se semmi, nem a "széteffektelést" kell nézni, hanem a tereptárgyakat, hátteret, etc. kevés az infó, kevés a videó, kevés minden, de azért valami. és azért kötve hiszem hogy találnál ilyen minőségű pályákat, ilyen aszfalttal, textúrákkal, rf1-hez, max 3-4 ami megközelítheti ezt a szintet... -
#691 Nekem rF2 nagy kérdőjel ....
Simbin zseniálisat alkotott a GTR2-vel ,annál sokkal többet nem lehet kihozni abból a motorból. -
#690 Es lehet, hogy a SimBin eladascentrikus programokat csinal, de eleg jol felturboztak azt az alap motort amit meg mindig az rF hasznal, es mar evekkel ezelott megoldottak az esot, animacio es meg sokminden mast, amin jelenleg az rF2-ben dolgoznak:))) -
#689 Sajnos, semmi biztosat nem tudunk. Ha van is valami, azt jol titkoljak, eddig nem lattunk semmit, azokbol a "csucs kidolgozasu" palyakbol;) Sajnos, amik kint vannak a screen-ek kozott, az semmi, alap rF1, egy jobb/atlag modolt palyarol;) Ott vannak a septemberi screen-ek, HDR nelkul (mivel az nem nagyon lesz vagy legalabbis meg erosen WIP), az teljesseggel semmi:) Hol az eso, idojaras stb.?!? -
unrealnoise #688 Hát a Simbin színvonlat nem is értem, bőven túl fogja azt szárnyalni grafikában, hangulatban, megjelenítésben. A simbin nálam nagyon lejáratta magát, oltári milyen fapados gammákat adtak ki. Menü, kezelés, felhasználóbarát felület. Mintha egy arcade fos lenne, csak PC-n, jobb fizikával. rF2-nél nem mellékes, hogy csúcs kidolgozású történelmi pályák is lesznek, gondolom idővel még több, és bár ezek nyilván elérhetőek (egy részük pl rf1-re), de nem ilyen minőségi kivitelezésben. :)
C.A.R.S. még kérdőjel. -
#687 Azoknal sem a gumifizika volt/van elsosorban az utos, hanem a fizikai megoldasok, azok megjelenitese, es atultetese az FFB-re. A GPL/NR/IR engine volt talan az elso, aztan LFS, netKar. -
#686 Tobb ezren toljak, nem tudom pontosan hanyan, de "sokan". SimBin-nek jol jon, Ok elvannak, amiota gMotor-ra dolgoznak, mar lassan 20 programot jelentettek meg;)
Igen, egy rF2 vs. CARS nem lenne rossz, de elnezve az rF2-ot, nem sok versenyszellem van bennuk;)
A CARS elsosorban a grafikai reszt piszkalja, hogy minnel szebb legyen (lasd DX11 fejlesztes, az rF2-nel maradt a DX9), valszeg a kesobbi egyeb eladhatosag miatt, probalnak egy hosszutavu engine-t osszeraktni, ami mindenre jo lesz (fun-race vs. Sim, PC vs. konzol). Remelem az rF2 inkabb a fizikara, mely-engine dolgokra gyurt inkabb. Bar vicces lenne, ha nem erne el a mar regen osszbarkacsolt SimBin-es cuccok szinvonalat:DDD -
unrealnoise #685 meglepődnék ha az rF2 nem kerülne közéjük. :D -
#684 Tizen évek óta három játékban volt normális gunifizika. LFS, GPL,IR...
Nagy reményem nincs, hogy valaki valaha csinál-e még egy jót :DDD -
unrealnoise #683 nah nem mintha bárkit is érdekelne a raceroom... :D szerintem legalábbis nem nagy szám, ámbátor lehet sokan használják, gőzöm sincs.
rF rendszere tetszik, így akár lehetne versenyezni a C.A.R.S.-al is. -
#682 Lehet azert, mert igazabol semmi extra es uj nincs benne:)
Amikor Wheatley atment az iRacing-tol az rF2-hoz, azt hittem, beindul az elet, jonnek a hirek, infok, felfut a dolog, lesz valami tortenes. De igazabol mar egy eve semmi.
Beindult kozben a CARS, arra az rF2-nek annyi "valasza" volt, hogy kiadtak egy "napfenyes" kepet. Hu ha! :))))
A SimBin (hasonloan volt gMotor2 kinoves, a Blimey!/SMS/WMD "masik fele" :D) legalabb gyorsan bejelentette a RaceRoom2-ot, amibe beletolnak nehany liszenszelt cuccot meg a RACE-sorozatbol:) -
#681 Még mindig nem értem miért kell ezt a sok új és jó dolgot ennyire titokban tartaniuk ? :D -
f1andris #680 Infók a SimRacing magazinból! -
#679 Annyira azert csak nem;) De nem is valoszinu, mivel itt eves elofizetes lesz, ugy meg nehez ilyenekben gondolkodni. Persze, az ujev valtaskor be lehet huzni hasonlokat, de az akkor egyertelmu:) -
Szabi1991 #678 gondolom eljátsszák a szokásos kamudlc-s baromságokat... pl. le lesz tiltva az eső, majd egy hónap múlva 5 euróért vehetsz dlc esőt, de ha előrendeled megkapod ajándékba az esőt majd megjelenés után egy hónappal.. xD -
#677 De a SimBin-nek nagyreklamos, promos, dobozos jatekai voltak, kiadoval, evente egy-egy uj. Valszeg nem eroltettek a dolgot, nem foglalkoztak vele.
De az ISI-nek letkerdes, hogy a leheto legjobban levedjek a dolgokat.
A tartalmakkal nem nagyon tudnak mit kezdeni, mivel ugyis modolhato lesz, de a tobbit tuti vedeni fogjak, ahogy tudjak (mert ha nem, nem sok ertelme lesz a folyamatos update-nek es az evenkenti fiztesnek).. -
#676 A kerdes mar csak az, hogyan oldjak meg azt, hogy ervenyes "elofizetes" nelkul figyelje a rendszer, hogy bar regi verziod van, de megis teletoltad valaki mastol az uj tartalmakkal?! :)))
simbin se tudta megoldani, hogy a különböző 5 vagy 10 eurós kieget ne használják olyanok online akik nem vették meg...ők se fogják -
#675 Ja, teljesen jo. Persze, az update-ek kerdesesek, mert ha valamit fejlesztenek kozben, es kulonbozik az alap fizika a ket verzios kliensben, nehez oket osszeengedni;) De valszeg erre lesz jo a matchmaker, hogy csak azokhoz lehessen csatlakozni, akinek a hasonlo update-ek vannak meg. -
#674 "Having done this interview myself (and others at rFactorNews.com), the "keep paying after 12 months" is not about subscription like iRacing, but about to keep getting updates and new content. You will have a full game (even if you don't pay afterwards) and will still be capable of playing online, etc."
Ez igy jol hangzik.
-
#673 A holnapi iR update-ben lesz valami meglepetes (elvileg), igy hogy szobakerult, az AI jo lenne:)))) Almodik a nyomor;D -
#672 iR-nek meg kene probalnia tobbet kaszalni a profi csapatoktol (ahogy az ISI csinalja az rF Pro-val), akkor bejonne az a penz amit az offline verzioval "vesztenenek". Az NR2003 AI-ja szerintem a legjobb volt a sim-ek torteneteben.:) -
#671 Az offline resszel igazabol az iR is szakithatna meg egy kis penzt maganak:) Sokaknak foleg a havi elofizetessel van gondjuk, foleg ha nem is hasznaljak ki a versenyeket, amiket szolgaltatnak erte.
De ha lenne AI (ami az NR2003 volt, es nem is olyan rossz, valszeg meg mindig "meg van", sot egy-ket iR fejlesztesi videon, meg ha most is AI-val korozgetnenek, ha jol latom:DDDD), akkor tuti lennenek pluszban olyanok, akik evente szivesebben kiadnanak nehany ezer forintot az update-ert, es 2-3000 Ft-ot egy-egy tartalomert. -
#670 Offline-ra gondoltam en is. Argentin srac irta a szerver kovetelmenyekkel kapcsolatban, hogy ok nem is fognak tudni online jatszani olyan szar a net arrafele. -
#669 Elvileg:) Bar logikusan, jol hangzik, de annak csak offline van ertelme, mert az online jateknal azonnal kibukna a matchmaker miatt;) De jo megoldas lenne, mert aki nem akar tobb update-et, frissitest, bovitest, es nem akarja online tolni, az megis tudja hasznalni.
A kerdes mar csak az, hogyan oldjak meg azt, hogy ervenyes "elofizetes" nelkul figyelje a rendszer, hogy bar regi verziod van, de megis teletoltad valaki mastol az uj tartalmakkal?! :))) -
#668 Igen, hasonlo rendszer, allitolag eleg massziv vedelemmel;) Ami nem is baj. A iR-tol nagysagrenddel olcsobb lesz (nincs szerver penz, nincs vasarolhato tartalom), szerintem az alapcsomag (autokkal, palyakkal), ahogy irtak, normal jaket megjelenes arrakkal bir majd, ami valszeg 8-12000 Ft. Az eves update sem lesz szerintem tobb 3-5000 Ft-nal (es ebben mar most tudni, hogy tartalom is lesz, liszenszelt dolgokkal).
-
#667 Nem egeszen ugyanaz. Ha egy ev utan nem fizetsz attol meg akarmeddig jatszhatsz a jatekkal, maximum nem frissit. -
#666 A leirtak es a forumozas alapjan, az open beta-t mindenkeppen 2011-ben szeretnek kiadni, es a visszajelzesek alapjan (hibak, hianyossagok, bugok stb.), ha meg belefer az idobe a javitas es a modositas, akkor a megjelenes is 2011 lehetne. De irtak, annyira nem eroltetik a minnel korabbi megjelenest, nem csaz ezzel foglalkoznak fomunkaidoben (rF2), a cel az, hogy a vegleges kiadas minnel jobban mukodjon, minnel kevesebb hibat tartalmazzon. Ezzel nincs is semmmi baj, foleg ugy, hogy utana sem tudnanak napi szinten, azonnal a problemakkal foglalkozni. Inkabb kapjunk egy viszonylag hibamentes verziot, aztan raernek 3-4 honapig ragodni rajta, nincs kozben lazadas, komoly problema a kifizetett cucc miatt.
De eleve jonehany dolog van meg vissza, amirol mar most tudni, hogy majd csak a kesobbi update-ben jelenhet meg. -
#665 igen, de az alap az ugyanaz mint az iracing..1 évre veszel licencet..az biztos, hogy ezzel sok vérpistikét kiszűr a randszer.. -
#664 csak olcsóbb. Mert ha simán megveszed 12 hónapra abba benne van minden. Nem kell autót venned meg pályát külön. Megveszed a gémet 12 hónapra addig minden majd update-el. És kész. Utána megint 12 hónap ha akarod folytatni..etc...legalább is ezt vettem ki ebből. -
#663 ez akkor iracing szerű történet lesz.. -
Szabi1991 #662 -
#661 sztem hónap :). -
#660 12 nap vagy hónap ...? :)
De mikor adják ki végre? :) -
#659 Egy eleg jo, es ugy nez ki, vegre hitelesnek tuno interju, megjelenesi reszletekkel is;)
http://issuu.com/rfactornews/docs/isi_interview
Ugy nez ki, megvasarlos lesz, online ellenorzessel/bejelentkezessel, update-tekkel, 12 honapra, utana olcsobban tovabbi 12 nap(ok)ra ismet elofizetes. -
#658 100%os szimulatorja meg a nagy forma1-es csapatoknak sincs :D ha lenne nem is kellene palyan tesztelniuk, eleg lenne a szimbe -
#657 rFactorba en az FFB-t RealFeel es LeoFFB plugint hasznalva egyszerre ertem el a legjobb FFB erzest, igaz a modtol is fugg hogy mennyire lessz jo az FFB -
#656 Ezért írtam, hogy valamikor azt gondoltam jó szimulátor, most meg azt hogy vacak :)
De kicsit sokat offoltam, nem ér annyit a dolog :)