rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
de szerintem megveszem a Formula E-t és elküldöm neked az engine.ini-t
A fizikával annyi a gond, hogy modolást szeretnének, de infót nem adnak. Írtam nekik, hogy kellene pár infó az elektromos motorról és akkor kibővíteném ezzel a motorkészítő progimat. Írta facebookon valaki (gondolom valami marketinges kezeli az oldalukat), hogy a FE engine.ini-jét nem valószínű, hogy kiadják, mert abban van pár szupertitkos infó. Szerintem hülyeség, de okés. Feltettem pár kérdést, azóta semmi válasz. Okés, csak így ne akarjanak modolást, akkor várjuk szeretettel a gyári cuccokat...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A videóból kiderül, hogy a C++ban írt ISI féle grafikai stack és a frissen megírt UI összeférhetetlen és pazarló volt, közvetlenül egymásra eresztve őket sok problémát okoztak, ami szerintem alapvetően egy szoftvertervezési hiba a részükről. Mindenesetre erről addig nem értesültek, amíg ki nem próbálták. Azóta workaroundként egy ütemező réteget finomítgatnak amitől a megváltást várják.
Nem automatán települ a tartalom? Hol vannak már a kézzel másold be a mappastruktúrát idők? Ezeket egyértelműen otthagytuk az előző évtized végén. És mi még a hardcore rétegbe tartozunk.
Mondjuk ez azt is jelenti, hogy nincs a láthatáron semmiféle konkurenciát jelentő cím az iracingen kívül, tehát ami elkészül ide, annak érvényes létjogosultsága lesz egy jó darabig.
Pályák azok jönnek, szinte már minden megvan, erre nem lehet panasz.
A gyári kontent meg egyszerűen alkalmatlan bajnokságokra, nem lehet állandóan GT3-azni.
Megoldás az lenne, ha akár fizetős csomagokban, de sokkal több gyári autó lenne, lásd raceroom.
Első 20 perc semmi annak aki már ismeri a progit. :/
Hogy rájkőnen szavaival éljek: Ok.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.04.01. 00:27:53

A Physics Calculator-t felejtsd el, semmire sem jó
Értem én, hogy megcsináltak pár dolgot az elektromos motorhoz, csak épp kurvára nincs leírva sehol.
Nagy nehezen sikerült találnom olyan LibreOffice verziót ami nem áll le, ha elindítom a Physics Calculator című fájlt, de kérdem én, hogy a fejlesztőkön kívül van olyan ember aki azt tudja használni? Ráadásul amire nekem kéne az pont nincs benne, vagyis elektromos motort nem tudsz vele csinálni. Belsőégésűre meg már csináltam ennél használhatóbbat...
A komolyabb engine-eknek (pl. Unreal, Cry stb.) hogy library es engine szinten van beepitve a "tartalom kezeles". "Alkatreszekbol" epitkeznek, aminek a megjeleniteset es optimalizalasat az engine vegzi (elvileg mar a CARS is ilyen, de a Codies is). Vagyis a modell egy "adatbazisba" keszul, sajat azonositoval, tobb 3D/textura/shader reszletesseggel, a palya epito azt helyezi el, az engine meg beallitastol es terhelestol fuggoen azt szamolja amit bir.
Sajnos az rF2 full manual, gazdasagtalan, valszeg az ISI ezert (is) mondott le rola:/
Off: csak a növényzethez, ez is egy friss game: tt isle of man pc gameplay
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.03.30. 11:47:25
Persze tudni kellene ki kivel van es ra kellene szanni az idot. De mashogy nem megy. Tippem szerint, ha valoban foglalkoznanak vele, sokkal szebb lehetne es ketszer gyorsabb.
Csak persze, itt jon be a kiadas faktor. Keves eladashoz nem lehet plusz honapokig maszatolni valamivel:/ Es itt a keves eladast csak kis mertekben hatarozza meg a palya minoseg (inkabb a program, tartalom, licencek, kinezet). Persze ha mindent (autok, palyak, hangok, graf es egyeb engine) tutin optimalizalnanak, talan mar lenne annyi sebesseg (fps), hogy kevesebb felhasznalot vesztenenek a 3 moinitoros es VR-esek kozul(?!).
Az iR "kurva draga", de aki napi 24-ben tolja, akar felszaz sorozattal, annak az is boven megeri.
Az AC-ba is bele lehet kotni: kismillio DLC es tartalom, kerdeses koritessel es mukodessel. Megeri? Valakinek nem, de vannak sokan akiknek igen.
Ha nem akarja az ember gorcsosen hasonlitgatni es versenyeztetni a szimeket, akkor onmagaban mindegyik jo program, megvan a celja, celkozonsege, felhasznalotabora. Ha az ember elengedi a "melyik a jobb, melyiket vegyem es hasznaljam" frusztraciot, valaszt egyet es elfelejti a tobbit, nem gorcsol rajtuk VAGY egy kis kompromisszum es hasznalja mindegyiket, elmulnak a gondok😄
De ilyen növényzetet akkor se tegyenek már rá manapság.
2-3 munkanap alatt fel lehetne javítani. A textúra meg régimódibb, mint az object megoldás.
Nem kellene más, csak copy/paste a korábbi "gyári" pályákról.
Ezt a pályát már hónapokkal ezelőtt is láttam vidin, ugyanígy nézett ki:
https://www.youtube.com/channel/UCmWnv4dcIhHS2HRR1aYxotw
De a pocsolyák bizti nagyon ki van dolgozva az új map-elés szerint...
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.03.30. 11:24:00
OK, gep kell hozza, sokaknak mukodik, de azert frusztrallo lehet, amikor egy AC/CARS2 es hasonlo kinezetu/tartalmu program porog, addig ez meg nyogvenyelos.
Ezert kell MINDEN szimhez kompromisszum erzek is (ar, kinezet, tartalom, vezetesi elmeny, felhsznalok stb.) 😉
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.03.30. 11:03:34
Minden megy 3 monitoron erre eselyem sincs .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem tetszik az rF2t, "szeretem" megvenni/tamogatni a csapatokat, de a Formula-E es ez a Kart is nekem ikimarad. Nem azert mert "draga", hanem egyszeruen nem erdekel, nem tetszik, nem hasznalnam.
*Amiota megjelent a szelvedos eso, nem tudtam hasznalni a programot, mert egyedul, AI nelkul, ahogy kitett a palyara, azonnal kikapcsolta a gepem (nem birta a terhelest; 1280×720px, medium/high).
Ami tapegyseg problema volt, mert mas program sem birta a Full HD-t (az AC azert elvitte, 10-15 AI-val😛), azok is lekapcsoltak. De kisebb felbontasban minden mukodott, meg a CARS2 is, 10-15 AI-val, szakado eso, full dinamika meg minden (meg GTA5 es az uj Wolfenstein is, ne csak autos legyen😛). Vettem egy tapot, most mukodik😄
Valszeg kellene meg ezen farigcsalniuk valamit😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Talán a 3D fatörzs és a külön "billboard" lombozat 1000x jobb választás lett volna. Legalább a pályához legközelebb eső fák esetében.
A 2 kart-os felülnézetnél pedig a kerékvető is egyszer csak elkezdődik a pálya mellett, mindenféle kontúr elfedés nélkül.
Háát, érdekes...
45€ content eddig ha pakkokban veszik. 😄
Ez lesz az új train simulator lol.

Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.03.29. 16:23:11
Emerico! Megérkeztek a hiányolt videók 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ON
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2018.03.26. 13:27:38
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.03.22. 11:52:28
Nekem már nem volt időm/kedvem/erőm befejezni. Srácok befejezték. 😊