19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
bottleopener #18132 Mi lett a megoldás végül? -
Adebayor #18131 üdv újra. közbe úgy tűnik megoldottuk a problémát :) Köszi aki eddig segített. Bár lehet még jelentkezem. köszkösz. :) -
Adebayor #18130 15000-en van ez a sor. :O -
Adebayor #18129 hali.
true-n van igen. Viszont a pálya meg a mod az csak a mappákba van. Nincs is róluk rfcmp-m. Azt gondolom csinálni kéne.
Viszont szerintem már a letöltéssel is gond van. Oké, hogy azok nincsenek meg, de az rfmod-ot se tölti. Legalább is láthatóan nem :D -
Norbixx75 #18128 talán a ..\Multiplayer.JSON-ban ...
"Downstream Rated KBPS":256,
"Downstream Rated KBPS#":"Rated downloading speed of connection, in kilobits per second",
.... talán
-
Norbixx75 #18127 Az szerveren ..\Multiplayer.JSON -ban átállítottad ezt :
"Enable Autodownloads":True, -ra ?
... természetesen a szerver oldali package mappában ott kell lennie a xyz.rfmod , pálya.rfcmp és kocsi-mod.rfcmp -nek is ...
Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2018.11.28. 18:28:38 -
ez viszont jó kérdés :D -
Adebayor #18125 lehet gyorsítani a letöltést? -
Nincsenek ott a modhoz kapcsolódó tartalmak -
Adebayor #18123 Bocs a három hsz-t egymás után. kevés ideig lehet szerkeszteni :( Na, rf2 fórumon megleszek. kösz az eddigieket. ;)
/Párhuzamosan feltettem itt is a kérdés és ott is.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.11.28. 15:51:31 -
Adebayor #18122 kérdezgettem rf2 forumon, és valaki azt írta, hogy tölti ez, csak k...va lassan. :O
Megcsináltam úgy a mod fájlt, hogy nem pipáltam ki semmit, és így ugye kilobites csak. Így el is indult a csík, és végigment. Viszont package not available lett.
Viszont csak az rfmod-ot töltötte le. -
Adebayor #18121 -
az rfmod ott van a szerver oldali packages mappában? -
Adebayor #18119 köszi szépen. Egyelőre nem járok sikerrel. Eddig jutok. A szerver DMZ-be van, szóval minden nyitott. Tűzfalat offoltam.
Nem kell még valamit a multiplayer.JSON-ba állítani? vagy máshol?
Nem indul el semmi, csak ezt látom.
az enable autodownload true-n van pedig.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.11.28. 13:50:51 -
szerver oldalon is megtalálhatóak legyenek a file-ok a packages mappában, ott rakd össze a mod file-t és persze legyen tűzfal nyitva azon a porton
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2018.11.28. 12:18:49 -
Adebayor #18117 üdv. Hogy kell beállítani a szervert, hogy csatlakozáskor letöltse a dolgokat? van valahol leírás? köszi -
Nem neztem korbe, de a viveportrol ki lehet probalni a mclaren editiont ingyen. -
bottleopener #18115 rF2 alapokon Mclaren VR headset
https://www.racedepartment.com/threads/mclaren-branded-htc-vive-vr-headset-and-rf2-game-released.161886/ -
Szerintem ez vagy 4-5 éves kontent, nem tudom hol lehet fent. Talán ha valakinek még megvan, akkor meg tudja osztani veled -
itt -
DTM 2018
-
tbazsi95 #18109 Igen, tudom. FPS kb megvolt stabilan. Nem is volt annyira sok. 80-90 körül mozgott emlékeim szerint. De a végén a kiesésnél összelaggoltam egy másik autóval szóval valóban szerver probléma lehetett. Mellesleg ahogy írtam is, nem egyéni probléma volt, hanem több embernél is jelentkezett ez. -
bottleopener #18108 Amióta megvettem a játékot, azóta lassan de biztosan visszafele kellett állítanom a beállításokat hogy tartsam a 60 FPS-t. :D
Már kénytelen vagyok tükrök nélkül menni, és az új kontenttel ha az Opponent Detailt nem rakom low-ra, akkor 9 látható autónál megeszi a GPU-t teljesen a GT3 autókkal.
És ugyanígy érthetetlen, hogy akárhányszor a pitbox felé fordulok, a pitben parkoló autók bezabálják az FPS-t, még akkor is ha 3-4 kanyarra vagyok, és teljes takarásban vannak, tehát az engine-nek nem is kellene számolnia őket. -
Solt #18107 Igen, a nagy beeséseknél akadhat... -
Adebayor #18106 Na, szerintem megtaláltam a problémát. Beálítottam úgy a grafikát, ahogy annó javasolták a studiónál.
Mid end GPU
Gondolom a 1050Ti mid end.
Levettem a sync-et, és 160 fps volt a max Slovakiaringen 20 AI-val. Gondolom kis grafika miatt nem pörgött fel annyira a kártya, mert gondolta minek :D
szerk: viszont eléggé ugrál. 160-80 között. ezért érdemes lock-olni nem?
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.11.08. 13:22:32 -
Adebayor #18105 nekem egyébként 60-ra van fixálva. És már az is zavar, ha lemegy 57-re :D bár volt már 50 is. Zavaró. Driver gond nem nagyon lehet, mert más játéknál hasít a dolog. Legalább is amennyire bírja ez a konfig. -
Solt #18104 Ezek inkább szerver problémák, mintsem FPS. Arról nem is beszélve, hogy nagyon magas FPS (alacsony grafikai beállítás) esetén a beesések sokkal nagyobb akadást okoznak. Érdemes 90-re fixálni, ha meg zavar a képtörés akkor V-Sync és 60 FPS.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.08. 10:35:32 -
Hát nem tudom, hogy csináljátok, nekem mindig full grafon megy, bibi nélkül. Mindegy.
Az szerintem nem segít, hogy a látható autókat leveszed, mert állandóan ki/be kell töltenie ezeket. -
Adebayor #18102 hát rohadtul dolgozhatnának még az optimalizáción. Annó még az volt a fórumokon, hogy jobban kéne teljesítenie dx11-en, mint 9-en.
Néha i3 8100-val 1050Ti-vel és 8 gb rammal a fix 60 fps-ért imádkozom. Én is már levettem pár dolgot. Tudom ez a gép ma már alsó kategória, de nemár :)
Fél év múlva meg jön az új "Material and Lighting System" Akkor mi lesz? még szarabb? -
tbazsi95 #18101 Pontosan azért mert ilyenek történnek mint a verseny végén. Az a baj, hogy ez nem egyéni probléma. Többen is írták, hogy problémájuk volt ezzel. A mögöttem lévőnek a kiesésem előtti körben volt ilyenje. Aztán az első futam is random laggokkal teltek. Olyan volt ott, mintha ki kattintanék az rf2-ből az asztalra. A grafikát levettem minimumra meg minden, hát ha megúszom ezzel ezeket. Annyira nem érdekel a verseny közben, hogy nem tudom leolvasni a másik autóról a legapróbb részleteket is meg ilyenek :D Inkább FPS-em legyen :D -
Miért van ennyire levéve a grafika meg a látható autók száma? A kiesésednél szépet laggoltál -
tbazsi95 #18099 -
Joex22 #18098 Botniaring már a roadmap-pel együtt jött. A meglepi az volt, hogy a WIP competition system-et használták 2 rövid versenyre, és az összesített nyertes kapott egy Endurance DLC-t.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.11.04. 20:52:33 -
shiet #18097 Botniaring. -
Betyarkoro #18096 Today we will run our third Community Night! And we got a small surprise for you guys, so be ready! 7pm CET over at https://www.twitch.tv/rFactorLive
Na hát nekem nincs időm megnézni miről fog ez szólni. Ha vki nézi majd írja meg mi a meglepi. :D
-
bottleopener #18095 Bevallom őszintén, én csak a GT3 pack-et vettem meg eddig. Persze ami késik, nem múlik. Így leakciózva egészen tűrhetőek is az árak.
Egyébként dolgoznak az új Formula E autókon is, tuti hogy azt valamikor bele fogják rakni a FE csomagba. Így azzal mindenképpen kivárok. -
Betyarkoro #18094 Hát nem. Na majd a wintersale-n is megnézzük. -
Betyarkoro #18093 Októberi roadmap
A kedves alkotók figyelmébe ez a rész:
Developer Tooling
Developer (modder) tooling is an area we have been quiet on for the last couple of years. Internally, and when supporting our community, we have been building on the rather old 3D Studio Max 2012. Although we released updates that allowed you to work with the 64-bit version of that tool, the fact is that we needed to upgrade to the latest tooling. We are now doing just that, and we expect to release updated plugins for the latest versions of 3D Studio Max soon (they are currently going through internal beta testing). We are also making sure that these tools will continue to work with our new material system, and as always we encourage people to tell us what else they need!
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.11.01. 07:36:54 -
Car Touring '70 Egész jó, és a készítő folyamatosan frissíti
-
Endurance pakkot nem sikerült leárazni :D