rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Remélem fejlesztenek vmit az autók shaderezésén (vagy nemtom minek hívják), mert AMS-ben mind matt és teljesen nem-életszerű.
Az árára kíváncsi leszek, sztem annyi lesz mint maga a játék. 😄
Az árára kíváncsi leszek, sztem annyi lesz mint maga a játék. 😄
Reméljük a szkennelt brit pályák benne lesznek.
A csoda tök ismeretlen brazil pályákat meg ne is erőltessék. 😊
Így legalább hamarabb lesznek "új" pályák, mert a roadmap-ban leírtak alapján előző hónapban felrakták a fényeket Zandvoort-ba, wow. Egy évvel az előző verzió után. 😊
A csoda tök ismeretlen brazil pályákat meg ne is erőltessék. 😊
Így legalább hamarabb lesznek "új" pályák, mert a roadmap-ban leírtak alapján előző hónapban felrakták a fényeket Zandvoort-ba, wow. Egy évvel az előző verzió után. 😊
Ez az új bundle jó lesz, igazából zsír lenne, ha nagyon sok minden "átjönne" tőlük, de erről már beszéltünk.
A Workshop része a steamnek érdekes...
Jó lenne, ha feliratkozol valamelyik készítőre, akkor rögtön jelezne, hogy új tartalmat adott hozzá, etc.
Plusz a design is elég fapados, pl lehet én vagyok hülye, de hogy lehet feliratkozni egy készítő összes tartalmára egy gombnyomással?
Önmagában teljesen jó ötlet az egész, és fasza, hogy így érhetőek el tartalmak, csak nem értem, miért nem pofozgatják már ki a steamnel...
A Workshop része a steamnek érdekes...
Jó lenne, ha feliratkozol valamelyik készítőre, akkor rögtön jelezne, hogy új tartalmat adott hozzá, etc.
Plusz a design is elég fapados, pl lehet én vagyok hülye, de hogy lehet feliratkozni egy készítő összes tartalmára egy gombnyomással?
Önmagában teljesen jó ötlet az egész, és fasza, hogy így érhetőek el tartalmak, csak nem értem, miért nem pofozgatják már ki a steamnel...
Na ugye hogy ugye XD
Haaaaaaa ez jól hangzik
Haaaaaaa ez jól hangzik
A fejlecben automatan megjelennek az uj S397 Workshop item-ek😉 Bar nem annyira feltuno, az teny😊
Tudom, mar megmagyaraztak, de ez a Workshop es Store megoldas annyira nem esik kezre, fapados, attekinthetetlen stb.
Tudom, mar megmagyaraztak, de ez a Workshop es Store megoldas annyira nem esik kezre, fapados, attekinthetetlen stb.
Ha valaki lemaradt volna róla...
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1436407018&searchtext=
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1436404980&searchtext=

Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.07.10. 09:43:29
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1436407018&searchtext=
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1436404980&searchtext=
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.07.10. 09:43:29
Tim visszaírt: "Should be fixed in our next build. Thanks, Tim"
Az új patch persze nem javította az árnyék problémáját... Ellenben a fórumban megírták, hogy ha a BIOS-ban kikapcsolok két CPU magot, akkor jó lesz. És lám: jó lett. (Nekem ugye egy hatmagos i5 8600k van.)
Írtam is a supportnak, hogy van egy ilyen megoldás, remélem jön rá a patch...
Írtam is a supportnak, hogy van egy ilyen megoldás, remélem jön rá a patch...
Most így visszagondolva, nekem se ment logitech kormánnyal rendesen itt, nekem is a tököm tele volt vele, minden más kb ment normálisan 😄
Mindennel jó, csak G29-el nem. Dolgoznak rajta..... Min? Fél óra összehozni a drivert a játékkal. Le se sz..ják, vagy összevesztek a Logival.<#buck>#buck>
AC, Raceroom, iR tökéletesen működik.... Régen beállítottam a driverbe, hogy amikor elindítom, legalább állítsa át 540-re, de már azt sem lehet, mert felhőből indítja, vagy mi a franc. Hiába adom meg az exe fájlt. Pontosan csak adtam, mert már letöröltem az egészet.<#taps>#taps>
AC, Raceroom, iR tökéletesen működik.... Régen beállítottam a driverbe, hogy amikor elindítom, legalább állítsa át 540-re, de már azt sem lehet, mert felhőből indítja, vagy mi a franc. Hiába adom meg az exe fájlt. Pontosan csak adtam, mert már letöröltem az egészet.<#taps>#taps>
Nekem TM-mel is állította, de a driverben, nem szerettem .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát az UI-t már én is megnézném végre... De az ISI nem tudni milyen kódot hagyott hátra. Lehet hogy nagyon sokat kell rajta reszelni, hogy jó legyen az új UI. Viszont ez már tényleg sok lesz.
Bár igazából nem is felhasználói felületet várom, hanem remélem jön mellé egy TrackMap plugin féle "on screen display".
Erről is sokan mást gondolnak. Hogy ha teli teszed a képernyőt, akkor az már nem reális, stb. Oké, oké, de mi egyedül vagyunk. Nincs versenymérnök, hogy mindent figyeljen helyettünk.
Hivatalos fórumba is volt pár komment arról, hogy kell-e startlámpa a képernyő közepére. Hát kell. sok pálya egy szar.. halvány a lámpa, látni nem lehet a sor végéről.. Sőt, most a Nolán tesztelünk, és ott még lámpát se láttam. Az a pálya csak gördülő rajtra van kitalálva? 😄
Bár igazából nem is felhasználói felületet várom, hanem remélem jön mellé egy TrackMap plugin féle "on screen display".
Erről is sokan mást gondolnak. Hogy ha teli teszed a képernyőt, akkor az már nem reális, stb. Oké, oké, de mi egyedül vagyunk. Nincs versenymérnök, hogy mindent figyeljen helyettünk.
Hivatalos fórumba is volt pár komment arról, hogy kell-e startlámpa a képernyő közepére. Hát kell. sok pálya egy szar.. halvány a lámpa, látni nem lehet a sor végéről.. Sőt, most a Nolán tesztelünk, és ott még lámpát se láttam. Az a pálya csak gördülő rajtra van kitalálva? 😄
Ádám - HRF1RT.hu
https://www.racedepartment.com/threads/sebring-zandvoort-community-nights-rf2-june-roadmap-released.156137/page-2
Ja az új UI-t már több mint 1 éve csúsztatják.
Köszi! Pedig arra gondoltam, hogy mióta megjelent azért jobban össze van rakva, de ezek szerint még várni kell a fejlesztésekre.
Ők a ludasak, nem képesek megcsinálni. Majd talán az új UI-val együtt jön.<#nevetes2>#nevetes2><#fogmosas>#fogmosas>
Sziasztok! Most, hogy akcióban volt a progi megvettem, tulajdonképpen minden müxik, kivéve a kormányszög beállítást nem követi a játék, a Raceroomnál, is volt ez probléma, de a legújabb logitech driver megoldotta a problémát. Itt viiszont hiába a legújabb driver automatikusan nem állít semmit a progi, hiába van kipipálva a vechile set, csak a logi driverben külön tudom beállítani a kormányszöget. A kormányom a G29-es, és ehhez kérném a segítségeteket, hátha valakinek volt hasonló gondja! Előre is köszönöm!
OFF
Érkezett néhány videó 😉
ON
Érkezett néhány videó 😉
ON
Állítólag VR nélküli esős teljesítmény is javult valamelyest.
Latest Update!
Steam Build ID 2919230
Steam Build ID 2919232 (dedicated server)
Changelog
- Optimized VR performance in rainy conditions.
- Fixed windshield wipers showing a slight skip in the animation.
- Fixed windshield wipers when OFF showing slightly propped up.
- Fixed rain drops appearing too wide on certain resolutions.
- Fixed corrupted Flag animations (affecting both official tracks and mods)
Note: Server Admins - you will need to update all dedicated servers by re-running SteamCMD.
Steam Build ID 2919230
Steam Build ID 2919232 (dedicated server)
Changelog
- Optimized VR performance in rainy conditions.
- Fixed windshield wipers showing a slight skip in the animation.
- Fixed windshield wipers when OFF showing slightly propped up.
- Fixed rain drops appearing too wide on certain resolutions.
- Fixed corrupted Flag animations (affecting both official tracks and mods)
Note: Server Admins - you will need to update all dedicated servers by re-running SteamCMD.
config.ini csak akkor van ha futtatod a játékod dx9-ben. Különben csak config_dx11.ini van.
Steam\steamapps\common\rFactor 2\UserData <- ebben a mappában vannak a fájlok.
Steam\steamapps\common\rFactor 2\UserData <- ebben a mappában vannak a fájlok.
Már ne haragudj, de lehet én vagyok hülye, de van a béta, és van a sima 1110 nem? Én direkt a bétára álltam vissza külön...
Érdekes amúgy Tim megnyilatkozása emailben, a fórum linkekre, amit belinkeltem neki - más hasonló gondjaival, semmit nem reagált. Most pl az írta, hogy a dev azt kéri, hogy küldjem el a player json file-t, config.ini és a config_dx11.ini-t 😄
Ez kurva jó lenne, ha megtalálnám a sima config.ini-t. 😄 Valaki elárulja?
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.07.02. 18:21:51
Érdekes amúgy Tim megnyilatkozása emailben, a fórum linkekre, amit belinkeltem neki - más hasonló gondjaival, semmit nem reagált. Most pl az írta, hogy a dev azt kéri, hogy küldjem el a player json file-t, config.ini és a config_dx11.ini-t 😄
Ez kurva jó lenne, ha megtalálnám a sima config.ini-t. 😄 Valaki elárulja?
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.07.02. 18:21:51
Ja de itt a lényeg azon van hogy gőzük sincs arról hogy miért nem jó viszont náluk meg jó. Ezért kapja unrealnoise a szar semmit mondó tippeket. Tök jó hogy ő piszkálja s397et ezzel mert legalább béta alatt előjön a hiba és nem kell majd megint fél évet várni egy fixre....
Még mindig levelezek a supporttal, folyamatosan olyan tippeket kapok, amelyekkel igazából sokra nem megyek. Nem használ egyik sem, vagy/és már próbáltam.
Viszont felraktam az 1109-esben jók az árnyékok. 1110-es bétában már nem... írom is a supportnak, aztán intézkedjenek. 😊 csak le lehet szűrni, mit pofozgattak közben... mi lehet a gebasz
Viszont felraktam az 1109-esben jók az árnyékok. 1110-es bétában már nem... írom is a supportnak, aztán intézkedjenek. 😊 csak le lehet szűrni, mit pofozgattak közben... mi lehet a gebasz
"When we released our performance update, we already indicated that we were aware that the specific combination of using VR and rain still was causing problems, frame rate wise, and that we would be addressing those in a future update. We are happy to announce that we have found a good solution that gives a significant improvement and we’ll be releasing that next month."
Érdekes fogalmazás a "good solution". Vajon milyen kókányolás lesz ez... 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.07.01. 15:16:44
Érdekes fogalmazás a "good solution". Vajon milyen kókányolás lesz ez... 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.07.01. 15:16:44
Akár az x8-s AF is okozhatja, szóval az anisotropic filtering mehet x16-ra... árnyéktól függetlenül is.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.06.28. 20:46:27
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.06.28. 20:46:27
www.smart-bus.hu
Már beszélek a supporttal, ott is kaptam egy két tippet, de igazából semmi olyat, hogy jajj megnézzük, inkább próbálják lemodellezni az én beállításaimat, stb, azt hiszik, gondolják, van valami, ami alacsonyra van állítva...
hááát...
mondjuk a refresh rate-et nem próbáltam nagyon állítgatni, az megnézem, de szerintem már nagyon sok variációt kipróbáltam! 😊
Azért kösz srácok, végigcsekkolom gyors őket, írok nekik egy új emailt utána, aztán döglök is, mert halál volt ez a nap. 😊
hááát...
mondjuk a refresh rate-et nem próbáltam nagyon állítgatni, az megnézem, de szerintem már nagyon sok variációt kipróbáltam! 😊
Azért kösz srácok, végigcsekkolom gyors őket, írok nekik egy új emailt utána, aztán döglök is, mert halál volt ez a nap. 😊
Még próbáld meg azt is, hogy Fullscreen helyett Borderless / Windowed fullscreen (akárhogy hívják itt)
több tippem is van.
Track Ir plugin minek?
Egyik, hogy legyen Sync bekapcsolva GPU-ra.
Másik, hogy Texture Filter az alapon legyen.
Harmadik hogy, a Refresh Rate-et próbáld 60-on vagy 120-on.
Track Ir plugin minek?
Egyik, hogy legyen Sync bekapcsolva GPU-ra.
Másik, hogy Texture Filter az alapon legyen.
Harmadik hogy, a Refresh Rate-et próbáld 60-on vagy 120-on.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
utolsó utáni tipp: TrackIR plugin?
Közben rF2 fb oldalára írtam az eddigi 5 csillagos értékelés alá, aztán jött is a válasz, hogy hát a fórum az csak useres dolog, meg ilyenek, írjak a supportnak. Hát írtam, videó, linkekkel, képekkel, a két szóban forgó topiccal...
Érdekes lesz... Sokra nem számítok, mert ahogy olvastam mások már lefutották ezeket a köröket... Bár annyit ért, hogy lássák: másnak is van ilyen gondja...
Érdekes lesz... Sokra nem számítok, mert ahogy olvastam mások már lefutották ezeket a köröket... Bár annyit ért, hogy lássák: másnak is van ilyen gondja...
Ó, nekem "tök mindegy", milyen fák vannak. 😊 Szerintem nagyon jól néz ki az iracinges, raceroomos, gran turismo sportos is, pedig aztán eléggé különbözőek...
Nekem még dx11 előtti időkből van rF2-es videóm, amelyen semmi gondom nem volt az árnyékokkal... Itt valamit elcsesztek, azt biztos... De nem nyavajgom teli a fórumot, mert leszedik a fejem.
Majd írok, ha lett megoldás rá, bár ahogy olvasom, itt senkinek nincs ilyen gondja. 😊
Nekem még dx11 előtti időkből van rF2-es videóm, amelyen semmi gondom nem volt az árnyékokkal... Itt valamit elcsesztek, azt biztos... De nem nyavajgom teli a fórumot, mert leszedik a fejem.
Majd írok, ha lett megoldás rá, bár ahogy olvasom, itt senkinek nincs ilyen gondja. 😊
A fák árnyékával nem az a gond, hogy billboard fák vannak az rF2-ben ami mindig a kamera felé néz (amikor a cockpitben van akkor feléd) és ha a fák éppen 90 fokkal vannak elfordulva a naptól, akkor nem lesz árnyék, viszont ahogy haladsz előre úgy a fák is forognak és ekkor előjönnek az árnyékok. Ezen nem lehet semmit állítani.
A szalagkorláton meg szarul van beállítva a mipmap-elés.
A hídnál mondjuk jónak kéne lennie.
A pályámon pl. X fák vannak és nincs ilyen gond az árnyékokkal: https://www.youtube.com/watch?v=PKOexsq3ehA&t=33s
Utoljára szerkesztette: shiet, 2018.06.27. 19:45:15
A szalagkorláton meg szarul van beállítva a mipmap-elés.
A hídnál mondjuk jónak kéne lennie.
A pályámon pl. X fák vannak és nincs ilyen gond az árnyékokkal: https://www.youtube.com/watch?v=PKOexsq3ehA&t=33s
Utoljára szerkesztette: shiet, 2018.06.27. 19:45:15
Tessék: kép 1 - kép 2 - kép 3 - kép 4
Köszi, de igazából semmire nem mész ezzel sem. Mondom, millió beállítást, variáció próbáltam. Egyébként is rég rossz, hogy ha el lehet állítani valamit így, az meg különösen cink szerintem 2018-ban, hogy ini fájlban lehet megadni a visszapillantó tükörben a látótávolságot (~minőséget)... Azt lehet ini-ben, de az árnyékokat nem. 😄
Én pedig ezzel nem szarozok többet, azt biztos... Az official fórumban van aki hónapok óta nem tud rá megoldást, és már rég óta megy erről a diskurzus, szóval ide patch kell. Amíg nincs, el se indítom többet...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.27. 19:17:00
Köszi, de igazából semmire nem mész ezzel sem. Mondom, millió beállítást, variáció próbáltam. Egyébként is rég rossz, hogy ha el lehet állítani valamit így, az meg különösen cink szerintem 2018-ban, hogy ini fájlban lehet megadni a visszapillantó tükörben a látótávolságot (~minőséget)... Azt lehet ini-ben, de az árnyékokat nem. 😄
Én pedig ezzel nem szarozok többet, azt biztos... Az official fórumban van aki hónapok óta nem tud rá megoldást, és már rég óta megy erről a diskurzus, szóval ide patch kell. Amíg nincs, el se indítom többet...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.27. 19:17:00
Nem tudom hogy csinálod
A launcher/settings/video settings beállításokat megmutatod?
Illetve tuti nincs valami plugin-od?
A launcher/settings/video settings beállításokat megmutatod?
Illetve tuti nincs valami plugin-od?
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Új táp és GTX 1070Ti került a gépbe, de az rF2 árnyékok nem jók még mindig. Vicc. 😄
Persze nem ezért vettem a kártyát, csak már meguntam az új szériára való várakozást, és hát ha sokat várok, akkor a GTX 1060-at még annyiért se tudtam volna eladni... Szóval ez van. Most már csak akkor lesz elindítva a program, ha látom, hogy javítva lett...
Persze nem ezért vettem a kártyát, csak már meguntam az új szériára való várakozást, és hát ha sokat várok, akkor a GTX 1060-at még annyiért se tudtam volna eladni... Szóval ez van. Most már csak akkor lesz elindítva a program, ha látom, hogy javítva lett...
https://tpongracz.wordpress.com/2018/06/24/new-year-new-series-here-is-the-current-state-of-my-new-tc350-series-for-rfactor2-and-assetto-corsa-the-first-car-rr69-is-almost-game-ready-the-second-one-tp56-is-in-early-stage-but-the-whol/
Tommy visszatért! 😄
Tommy visszatért! 😄
Felesleges.
Úgysem fogják elismerni a hibát addig amíg nincs rá fix. 😄 Ez az új stratégia.
Úgysem fogják elismerni a hibát addig amíg nincs rá fix. 😄 Ez az új stratégia.
Itt konkrétan írják, hogy jelentve van a gond. Egyesek úgy használják, hogy küldő kamera appal rakják, mozgatják oda a kamerát, ahova szeretnék. Ez simán rF2 gagyiság ahogy olvasom. Én bőven nem egyedülálló gond, ehhez képest senki nem jelzett ez ügyben semmit a fejlesztőktől. Hát kösz...
Itt van egy több oldalas topicja a témának...
Reagáljanak, találjanak ki valamit, nem én vagyok a fejlesztő, hogy részletes hibaleírásokat adjak, meg teszteljek egésze napokat. Pedig ez utóbbi megy most...
Itt van egy több oldalas topicja a témának...
Reagáljanak, találjanak ki valamit, nem én vagyok a fejlesztő, hogy részletes hibaleírásokat adjak, meg teszteljek egésze napokat. Pedig ez utóbbi megy most...