19779
  • tonio2006
    Jön a M6 GT3 is!
  • Hellboy76
    Ha vki feldobja vhova az acc hunringet, meglesem, mit lehet vele kezdeni.
    Nem igerek semmit, de téli szünet, stb :)
  • Adebayor
    erre kaptak liszenszet. :) gondolom.
  • GeriDoc
    Most, hogy végre jön az új GT3R, megcsinálják a régit.......
  • Alexease
    Ez GT/GT3.
    A kupason (a sima 911 GT3) kissebb szarny van, nincs ilyen diffuzor, nincsenek legbeomlok az elso kerekek felett.
    A GT3 RSR (ami LM/GTE) ismet kicsit mas: kisebb, keskenyebb szarnyak, hatul van beomlo, es az ajtok alatt szeles padlo resz.
    Elvileg:DDD
  • shiet
    Ez most egy GT3-as autó (tehát a GT3 packhoz illeszkedik), vagy pedig Porsche Cup autó?
  • Alexease
    https://www.racedepartment.com/threads/rf2-porsche-911-gt3-r-confirmed-releases-soon.162411/

• simcompany
    ez megvan valakinek?

• Tomsteel

• Alexease
    Ez meg az ISI baltazta el.

Illett volna egy reszletes dokumentacio, esetleg egy Youtyube csatorna/sorozat, ahol nullarol vegig csinalnak egy komolyabb palyat.

Es legalabb 1 programhoz (pl. MAX, akar 1 verziohoz vagy kompatibilitas sorozathoz) teljes, jol mukodo plug-in es script csomag, amivel minden kulsos b*sz*kodas nelkul lehet palyat osszerakni es keszre exportalni.
    Es ehhez kismillio, keszre gyartott, letoltheto, importalhato modellek keszre shaderezve, texturazva (fak, bokrok, alap epuletek, bodek, zaszlok, lampak, korlatok, kozonseg, hangok, beallitasok stb.).
    Az rF2 mar nem rF1 volt, ahol megfeleltek a regi cuccok (F1C es tarsai), es nem volt mar SimBin sem, ahonnan copy-paste lehetett modolni. Meg persze a konkurenciak miatt a kozosseg is tizedere csokkent.
  • Hellboy76
    Sose érte meg.
    Igazad van, elcammogott. Egyre bonyolitjak es ha jol akarod megcsinalni,
    Ha luigi megoldja es kikodolja, akkor lehet csak vele foglalkozni. De o is csak a vegleges progit szokta, mert a kodolast is varialhatjak a vegeig.
    De egy korrekt hungaroring csak jo lenne mar.
  • Alexease
    Nem hinnem;) Legalabbis, kozvetlenul tuti nem. Az ACC mar Unreal engine, van benne 1db ~5Gb-os PAK file:) Hogy kicsomagolva mi lehet benne, gozom sincs. De valszeg sokkal bonyibb mint az AC volt. Foleg ha eleve konzolra is epitik az engine-t, akkor tuti valami kismillio file-bol all. Nem hinnem, hogy csak a megjelenites Unreal, ha hosszutavban gondolkodnak, akkor "rendesen" ossze van rakva. Vagyis tuti nem egy AC egy darab 3D statikus "tomb" file;)

Raadasul egyedul konvertalgatni, hetekig-honapokig (hogy normalis legyen), az rF2 giga-kozossegnek, nem feltetlenul eri meg;)
    Max a full-os ACC-t erne meg, autokkal es palyakkal, de ahhoz kellene egy-ket tucat ember. De szerintem, ez a modolos rF2 hajo mar elcammogott...
  • Hellboy76
    3dsimend-el olvashato az eddigi ACC tartalom?
    Még nem néztem, se 50GB-om, se idom...
  • bottleopener
    Nem is szimulátor ez. Az rF2-t licenszelték, de a gumimodell, fizika rF1 feature setre lett butítva, szándékosan kamu adatokkal, hogy egy árkád játékot csináljanak.

A grafika Lumberyard, ami pl. a Star Citizent is hajtja. Viszont gagyinak néz ki a tartalom, gyengének tűnnek az effektek, rossznak a terepdizájn. A közelében nincs ez annak, amire ez az engine képes lenne. Popcorn meg Mountain Dew mellé való ez, nem kormányhoz. :D

Remélem legalább az Amazon jó kis lóvét perkált a S397-nek, hogy legyen miből fejleszteni az rF2-t. :P
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.12.09. 09:47:25
  • Timbu
    Ez azért érdekes, mert a gameplay alapján finoman szólva sem szimulátornak néz ki. Legfeljebb a grafikájáról hihető, hogy az ISI-től licenszelték a motort...
    Meg csak konzolra jön.

Utoljára szerkesztette: Timbu, 2018.12.09. 08:57:22
  • Betyarkoro
    https://www.mcvuk.com/development/the-grand-tour-game-how-amazon-is-making-the-first-game-ever-to-release-alongside-a-weekly-tv-show
    https://twitter.com/ISIDeveloper/status/1070825743209426944
  • bottleopener
    Más

ACC-hez jön a Hungaroring. Elméletileg szkennelt. Nem akarok felbujtani senkit semmilyen jogsértőre, de azért na. :D
  • bottleopener
    Amíg nincs kész a hivatalos kompetitív online rank rendszer, addig csak néhány nyitott szerver van elérhető, ill. ligákhoz csatlakozhatsz.
  • Florian_Boss
    Sziasztok, valaki tolja az rFactor 2-t F1 2018-moddal? Miért nincs online szerver? Anno az első részben minden évben volt aktuális mod szerverrel, s toltuk ezerrel. Vagy hova menjen az ember, ha multiban szeretne szimulátorozni?
  • Danecay
    Én úgy látom működik a dolog, annyi, hogy a kormányon lévő fordulatszámmérő nem működik, bár mondjuk arra sem emlékszem, hogy rF2-vel működött e valaha :)
  • simcompany
    Elvileg felismeri. Nem tudom, próbáld kiválasztani az előre beállított preset-et neki
  • Danecay
    Holnap majd már ránézek én is, remélem, de éppen a napokban találtam rá egy vélhetően eddig is alkalmazásra álló megoldásra ami mindvégig kiszúrta a szemünket, elvileg mert próbálni ezt sem próbáltam, ugyanakkor furcsállom is, hogy nem olvastam eddig megoldásként a problémára, ergo, leget nem is működik
  • GeriDoc
    Srácok! A G29-el pontosan mit csináltak? Mert kipróbáltam, de ugyanúgy nem állít kormányszöget, mint eddig. Vagy valamit rosszul csinálok? Vagy nem is ezt oldották meg?
  • TomStorm
    Rendben,köszi szépen!
  • bottleopener
    Ez nem IRacing, itt ingyenes a multiplayer.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.12.06. 12:47:44
  • Adam Jonas
    Ha jól tudom, már megszűnt ez, hogyha nem all-time licenszt vettél, akkor az online szolgáltatásért fizetni kell. Megveszed Steamen, és ennyi.
  • TomStorm
    Azt kérdezném,hogy a Multi-ra fizetni kell?
    Vagy miképpen működik itt?Befizetném de nem is találom hol kell
  • unrealnoise
    Óóó, azt azért maguknak is köszönhetik, hogy nem ők hoztak össze egy jobb Project Cars címet, ami pénzt is hozott volna...

Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.03. 19:06:11
  • Timbu
    Mintha ay ISI egy többszáz fős cég lett volna...
  • alma2
    Vegfelhasznaloi oldalrol, mintha egy indi jatek lenne, ami 1-2 fejlesztos, munka utani hobbi (amit mar rohadtul unnak, csak a sok franya igeret) projekt lenne. kb mint a LFS. Bar anno az is nagyobb leptekben fejlodott, valtozott emlekeim szerint az elejen. Aztan az is ratert kb erre az utra sok-sok eve.

kijavitottak valami hibat a g29 kormany kapcsan. 3,5 eve jelent meg a kormany, nagy taps nekik.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.12.03. 17:03:06
  • bottleopener
    Köszi, megnézem majd.
  • bardocz
    Csere előtt fújd be kontakt sprével a potmétereket benne.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2018.12.02. 16:47:08
  • bottleopener
    A jelenglegi kormányom pedálja 'zizegős' lett, szóval nálam érik a csere. A g29 ára pedig faszán lent van. Szóval nekem ez nagyon jó hír.
  • bardocz
    Úgyse lesz új Logitech kormány, szóval jó lesz sokáig :D
  • Betyarkoro
    https://www.studio-397.com/2018/11/roadmap-update-november-2018/

Vélemény?
  • Betyarkoro
    Majdnem 2 év alatt de sikerült a g29-et is támogatni. xD
  • simcompany
    Build 1112

Right before the holiday season, we bring you an update to our build with a few fixes and some new features. We made the following changes:

We added the ability to set the maximum steering wheel rotation “in software”, even if your wheel drivers don’t support that. This is described in more detail below.
    Supporting this new feature, we added controller profiles for direct drive wheels: OSW SimuCube and SimSteering.
    We fixed an issue where tyre heat cycle history was not correctly transferred after a driver swap.
    Support for the Logitech G29 and G920 was added, fixing some long outstanding issues with these wheels.
    A small loophole was fixed that would allow you to circumvent fixed setups.

Server administrators must update all dedicated servers because we bumped the version number due to small changes in the multiplayer protocol.
  • Adebayor
    minden ott legyen a packages mappába :D én meg odatettem, csak rosszul :D mappákba.
    lényeg hogy már megvan
  • simcompany
    ezt mondtam az elején :D
  • Adebayor
    pályából és az autóból is csinálni kellett rfcmp-t. röviden ennyi. két rfcmp kell a package mappába, plusz az rfmod.