19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
GeriDoc #17890 Van itt is ovál, ráadásul azt olvastam, hogy elég jó is fizikában. Csak megint, pörgetni kellene azt is, meg felhasználókat gyűjteni hozzá.
Az iR új felhasználói felülete az olyannyira vicc, hogy szerintem senki nem használja.
-
GeriDoc #17889 Hah. Tegnap fejtettem ki, csak aztán kitöröltem, hogy lehet jobban járnának, ha ingyen adnák ki a dolgokat egyelőre, amíg nem lesz "elég" felhasználó, és utána finoman bevezetni a fizetős dolgokat. Úgy látszik nekik is eszükbe jutott. 

Nálam jelenleg az RRR visz mindent összességében (jól néz ki, offline is, online is jó, közepes gépen is szalad, elfogadható élvezetes fizika, stb.), viszont az iR és rF2 közt vacillálva megfelelő létszám mellett simán ezt választanám. Minden tekintetben. Az iR Dx11-re váltásánál nem történt semmi. Nem lett szebb, nem lett jobb, nem fut jobban, plusz éveket kell várni mindenre, ami itt már van (közben ketyeg az előfizu). rF2-nél a Dx11-re váltás olyannyira sikerült, hogy jelenleg fények tekintetében szerintem ez a legszebb. Lehetne még biztos optimalizálni, de hasonló tudás (eső, árnyékok, tükröződés) mellett, a többi még gépigényesebb. Az ACC-nél (nem érdekel, hogy v0.01, mert nem lesz sokkal jobb) olyan konfigon látok 60-70 fps maxokat, hogy a hajam szála az égnek áll. Ráadásul továbbra is tartom, hogy az játék lesz. Szóval van ebben potenciál, csak végre pontot kellene rakni a kérdésekre (pl. UI), és bevállalni olyan dolgo(ka)t, ami látszólag deficites, meg nagyon bevállalós, viszont hosszú távon megérné. Jelenleg nagyon biztosra akarnak menni, de kockázat nélkül nincs nagy biznisz.
-
-
Adebayor #17887 Ma 5-kor meg bejelentik hogy kész a zandvoort. :D Holnap délbe meg nem tudom. az passz. -
Megvolt a bejelentés, McLaren Shadow csomag, ingyenes DLC három ikonikus McLaren autóval. Fasza -
Oks, visszatérve az rF2-re, akinek kontent hiánya van, kövesse az oldalt, 1991-ből. És jó.
http://www.asrformula.com/rFactor2_1991.html
-
unrealnoise #17884 Érdekes. Lehet HC vonalon belátható időn belül csak az iR meg az rF2 marad... (már amit official támogatnak is, és sokféle szériát lehet bennük megtalálni.)
iR előnye lenne nálam az ovál és a brutális kontent pályák terén. Bár az rF2 is halad... és itt vannak régi klasszikus pályák is.
De ha ovál miatt előfizetek iR-re, akkor lehet megérné már sima versenypályákon is azon nyomni...
Amúgy vicc, nem tudom látjátok-e az iRacing béta állapotú új felhasználói felületét, de szvsz botrányosan szarul néz ki, az rF2 készülő cucca köröket ver rá.
rF2-nél amúgy a gond az az AI-val, ami amúgy tök jó, hogy pl ha a futam elejére hatalmas esőt állítok, akkor is képesek kiállni kereket cserélni az első körben, holott nyilvánvaló, hogy esőgumival kellett volna kezdeniük.
További probléma, hogy van, hogy Clio-val jót meccselek velük az időmérőn, de a futamon mindenki bedarál... szóval fasza lenne, ha az AI-t lehetne külön állìtani qual-ra, meg versenyre is...
Ha jó lesz az iR AI, és az rF2 is fejlődik, akkor lehet az ACC nálam felejtős lesz, annak ellenére, hogy megvettem.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.15. 00:05:10 -
Ezzel a stílussal nem lesz túl hosszú az itteni pályafutásod! -
-
JF1 #17881 Bocsi, de nem azért regiztem ide, hogy az acc pályafutását olvassam! Én hívő vagyok! Valamelyik pávián írta lejjebb. V 1 V -
hmm, ma korabban zart a kocsma ugy nez ki... -
JF1 #17879 Gyerekek! Ez itt az rFactor2 topik! Leszarom a most megjelenő olasz fost, de a gecit nem érdekli ez! Úgyhogy szépen húzzatok át a megfelelő topikba! Köszi! V 1 V -
Adebayor #17878 Pontosan fogalmam sincs. Viszont nálunk most GT3 pack van, és valaki csak a Mercit vette meg, és működik. Viszont a szerverről letölti neki az összes autót. Szerintem csak ezért látja a többieket. Ha nem töltené le a szerverről, szerintem rossz lenne.
szerk: hiába tölti le neki a szerverről, csak mercit tud választani.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.09.14. 18:49:09 -
GeriDoc #17877 Itt hogy van? Ha megveszek egy GT3 autót, attól AI-ba jelen van a többi? Tehát tudok menni ellenük? Elég min konfigom van, ezért pakkot nem vennék, de 1-1 autót (GT3, GTE) kipróbálnék.
-
Röviden: Nem rossz de rF2-ben jobb a GT3. Viszont sok idő van az 1.0-ig szal változhat.
Nekem u. az a bajom mint az AC-val. Tank szimulátor eltúlzott inerciával. Gumi fizika rF1(kezdeti) szint. Avagy alapjában orrtolós de ha megcsúszol marad az ima. -
Nekem volt early access játékom, amit refundoltam, és minden probléma nélkül visszakaptam a pénzemet.
Én is eléggé gondolkozok az ACC-n, ha lesz benne rendes online, mégha csak fos GT3 is. Akkor iR-re nem kéne előfizetnem, ha versenyezni akarok hébe hóba. -
Betyarkoro #17874 Szerintem tartalomgyártás és harmadikfél által készített tartalom. Illetve később majd jön a szerverbérlés is ligáknak.
Elég nyilvánvaló volt már 1 éve is. Akkor is ezt mondtam.
2017 október - GT3 pakk
2017 november - Formula E
2018 március - Kart pakk
2018 junius - Endurance pack
2018 julius - sebring
2018 vmikor - AMS pak.
1 év alatt kiadtak 6 dlc csomagot. És ebből csak 2 partner. Ez már simán több mint az rfactor 2 megmentése. LoL
28 darab ingyenes és 11 fizetős autó van jelenleg rf2-ben ha nem számoltam el.
És kb 16 darab pálya. Ingyen és fizetős egybevéve.
És ugye a Kart pakk mögött van egy komplett másik játék is. Abból is biztos jön nekik lóvé.
Olyan amilyen de akkor is benne van. AC-be is beleszámoljuk az SUV-t.
Ha belegondoltok rf2-ben már most több hivatalos tartalom érhető el mint ami ACC-ben egész életciklusában lesz. Feltételezve hogy Kunos tartja magát ahhoz hogy ACC csak blancpain tartalmat fog hozni.
Jövő ilyenkorra megint lesz legalább 3 új S397 csomag. Meg isten tudja hány harmadik fél által készített cucc.
Ők egy szolgáltatást építenek nem pedig egy játékot mint mondjuk cars2. Most szeptemberbe van 2 éve hogy S397 színrelépett. 2 év alatt összességében elég sok dolgot értek el. Csak ugye 2 év hosszú idő és mindig kiadnak egy kicsit ebből egy kicsit abból és nem tűnik soknak.
Viszonyítás képpen AC1.0 50 autó és 5 pálya volt ha jól emlékszem. Ők is 4 év alatt szedték össze azt a hatalmas tartalmat. SZVSZ S397 is jó úton halad. A nagy különbség hogy S397-szerint rf2-ben nem lesz SUV és hasonló utcai autók. Így nehezebben tudják gyarapítani a tartalmat.
De akkor is. Tavaly év végén sikerült nekik elindítani az "üzemet". És attól hogy mi nem tudunk arról hogy ők dolgoznak új dlc-n nem jelenti azt hogy nem dolgoznak rajta. Sebring is rajta volt az első UI preview képen. És majd 1,5 évvel később jelent csak meg.
Viszont ha tartják a tempót és évente kitolnak 10 autót meg 2 pályát és esetleg harmadikféltől még jön pár másik cucc. Ez a sok kicsi csak halmozódni fog. Mire eljutunk oda hogy lesz Reiza 2017 meg AC2 vagy cars3 esetleg GTR3 már itt lesz rfactor 2 a nagy ős ami szartig van versenyautókkal és ilyenkor már nagyrésze folyamatosan le lesz akciózva. Nem látom h miért ne tudnának új arcokat behúzni.
A másik dolog hogy most nem rfactor 2 a legnépszerűbb jószág az istállóban. Viszont gondoljatok bele hosszútávon.
Rfactor 2-lesz az egyetlen támogatott játék amihez van hivatalos mod lehetőség is. Ráadásul a cég partner abban hogy összeharácsolja a licenszet neked ha bebizonyítod hogy jól dolgozol és íly módon még pénzt is kereshetsz. Hivatalos modding egyik játékban sem lesz. Cars2-ben már lehetett volna ha a cég támogatni szerette volna a dolgot. ACC gt3 meg a többi unreal huszár meg a motor miatt nem fogja támogatni.
Nem véletlen hogy iracing is tett egy halvány lépést a single player élmény irányába. (ai). Rf2-nek még mindig komoly esélye van arra hogy egy versenyképes platform legyen. Mert valjuk be nem sok mindenkivel kell versenyezni ilyen téren. Nyilván mindig lehet mondani hogy hát de a felhasználói bázis a másiknál már ott van. Persze ez igaz. De mindig vannak a fiatalok akik épp felfedezik ezt az egész dolgot.
Egy új arcnak amikor már kint lesz az rfactor 2 netes infrastruktúrája is amit már egy éve ígérnek hogy de már indítjuk évelején.
Iracing vs Rfactor 2 témánál döntő lehet hogy rfactor 2 offline/online funkcióval van havidíj nélkül. -
unrealnoise #17873 Amúgy facebookon azt írták, hogy tippeljétek meg mit fogunk bejelenteni...
És akkor volt egy iRacing rendszeres tipp, erre írták az rFactor2 FB oldal kezelői, hogy hát az már egy ideje be van jelentve, és hegesztik.
Ha ez az új UI-val együtt készül, akkor nem csoda, hogy ennyi ideig tart amúgy. Azért ez erősen garázs projekt...
Majd arra leszek kíváncsi, ha működik majd a rendszer, mi hozza majd a pénzt... Gondolom előfizetési díjat nem fognak kérni, mert az "elriasztja" az embereket... Esetleg az lehet, hogy tartalomgyártásból akarnak élni. Amit össze is hozhatnak végtére is, ha egyre jobb és jobb lesz a cucc, akkor egyre több és több ember csatlakozhat, kezdhet ezzel játszani...
Érdekes lesz. Remélem azért nem csak pár autó és pálya kerül bejelentésre, bár a Nürburgring az hiánypótló lesz számomra. -
Joex22 #17872 Fél lépéssel közelebb került a téma a Nürburgring-es tippemhez
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.09.14. 15:03:46 -
Próbáltad úgy is, hogy gyorsan mész?
-
Kihagyni, szerintem, azert nem erdemes;) Jo lesz ez, foleg a mostani aron. Raadasul v0.1.
Valszeg mar 3 eve irogattak, az alapok megvannak (sose irnak nullarol semmit), a tartalom is megvan mind, a sajat fizikan, mewnun es FFB-n kivul minden kulsos program (grafika, hang, online, PhysX stb.)
Az S397-ben nincs penz se fejleszto. Az engine is sokkal kotottebb. Nem volt rendes eladasuk, nem is nagyon lesz. Es meg nepszerutlen is:) Az rF2 project a "megmentesrol" szol. -
Nem. Az hogy mit szamol es mit tud az nem ugyanaz ;)
Lehet folyik a viz, de vizes gumi, vizes tapadas stb az nuku.... :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.14. 11:30:57 -
bottleopener #17868 Köszi, ez alapján nekem ez ki fog maradni.
Amúgy elég durva, hogy az olaszok kb. 1-1,5 év alatt komplett videojátékot dobnak piacra nulláról indulva, az ISI-397 bandának meg 2 év kell egy nyamvadt felhasználói felülethez. :D
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.09.14. 11:15:46 -
Az hogy mit tud, mit szamolgat, mennyire komoly, es az, hogy kinek mennyire tetszik, az nem ugyanaz;) -
Köszi, ez jó kis összefoglalás.
ui.: Fejleszd már a géped, ne egy barlangrajzon próbáld ki milyen az fps :D -
Tévedés! A PC2 64 bites.
-
Azert nehogy mar a sinautos, egybites , padlogazas pc2 legyen az etalon ! :)))) -
AC2-nek tervezett felkesz cucc (logikusan, mivel EA), a korabbi napszak/idojaras hianya miatt UE-re pakolt, atdolgozott dolgokkal (menuk, animaciok, korites, miegymas; hogy jatekosabb legyen). Szep, de mar mar semmi extra. Nalam lassu (~30fps, de sokszor kevesebb), persze regi gep, de minden mas, hasonlo bealliutasokon (high), +60fps.
Maradt a Kunos-fizika, inkabb a vezetesi elmenyre gyur, persze szimesen, minimalis kockazattal/kompromisszummal hogy "sokat szamoljon", ne legyen anomalia es kuzdes. Valamit piszkalt a gumikon es a felfuggesztesen, valszeg mar nem az "egygorbes" megoldasokkal operal, erezhetoen valtozott (szamol, reszletesebb, de hatarozatlanabb, nem annyira kozvetlen es gyengebb).
De az is latszik, itt nem kell szmaolni majd a komolyabb realroad-dal es a hozza kapcsolodo dolgokkal (iR, CARS2, valszeg meg rF2 sem).
De nem is az kell a celkozonsegnek;)
Pl. van soderbe lecsuszaskor felperces csorges/csattogas, gumi 80%, aztan valszeg ennyi. Ez nem lesz iR, ahol ossze-vissza hordjak az autok a kavicsot/port/homokot a palyan, es kavicsonkent latni, ahogy szamolja es pattognak az autokon:)
Meg valszeg esoben sem lesz CARS2, ahol lefolyik a viz a magasabb reszekrol, szethordjak aztan osszefolyik az aszfalton, kerekenkent es autonkent latni, ahogy a tocsakat "szetvalasztjak", aztan visszafolyik stb.
De tuti nepszeru lesz, az arazasa es a latvany miatt, mert elhitetik, mert ugy lesz belove. Jol csinaljak. Bar az egy sorozat, a korlatozott tartalom, a valszeg modolhatatlansag amitt azert nem lesz AC hype.
De gondolom, ez (BGTS) "csak" beesett nekik, igy megtamogathatjaki az AC2-ot. -
Ezt is meg fogom venni, csak próbálom kiszűrni a valóságot a hype-ból. Sajnos nagyon sok játék porosodik már a steam könyvtáramban :D -
Egyelore semmirevalo, de erzodik, hogy van benne cucc....
De ugye ez valami V0.03...:))
E ugye hivo vagyok de ez nem tetszik. :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.14. 08:01:59 -
Nem akarok senkit semmire sem buzdítani, de talán az adja a legbiztosabb eredményt, véleményt ha az ember maga próbálja ki amire jelenleg van lehetőség ingyen is, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az a 8e Ft csak 8e Ft. Nyilván próbát követően továbbra is ott van a lehetőség a vásárlásra. Mondjuk erre jó lehet a Steam refund is csak nem tudom, hogy ezeknél is úgy működik e mint a teljes verziós játékoknál.na jó nem éppen legálisan de van -
Nem akarok a topicjában rákérdezni, mert ott "hívők" vannak, valaki elfogulatlanul nyilatkozna az Assetto Corza Competizione-ról? Sim vagy az a már látott félsim, konzol közeli valami? Videókon szép szép, de traktor gumi hang, esetlen mozgás látszik, de az ugye az irányításon is múlhat.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2018.09.14. 07:21:29 -
JF1 #17858 Itt megtalálod: http://www.rfactor.hu/index.php?oldal=downloads -
TomStorm #17857 Itt egy Direct Drive bázist el se tudok képzelni:O
Rendesen edzeni kellene már hozzá:D
Én most G25+Next level cockpit kombóval megyek DE szombaton jön Oculus-om!
Bár amíg nem gyakoroltam eleget sima kijelzőn addig biztos nem megyek VR.
Így is necces.. -
TomStorm #17856 De sehogy nem akar Magyar lenni:) -
TomStorm #17855 Hát ez brutál!Na itt aztán érzem az aszfaltot és a FFB gyakorlatilag kihozza maximumot kormányból.
Jó Sim,azt meg kell hagyni.Igényes -
TomStorm #17854 Üdv.
Megvettem,nemsokára megyek haza és töltöm!
Iracing-el szemezgettem de a vizes és éjjeli pálya hiánya na meg a gyenge tartalom végett ez mellett döntöttem!
Arról is olvastam,hogy létezik valamiféle Magyar nyelv hozzá?Ha igen honnan lehetne beszerezni?Steam-en vettem. -
Úgy gondolom, hogy nagyobb változás vagy áttörés, már ha lesz ilyen az új UI bevezetésével fog bekövetkezni. Nem véletlenül hegesztik már vagy másfél éve. Nyilván nem csak annyiról lesz szó, hogy modernebb kinézetűvé és áttekinthetőbbé teszik mert szerintem azt már egy jobb képességű moder is megcsinálta volna 1/4 ennyi idő alatt akár több verzióban is. Szerintem funkciókban is bővülni fog, mind online, mind offline, pl. lesz benne mondjuk championship editor, testre szabható pontozási rendszer, ranked server meg miegymás. Feltételezem valamilyen izgalmasabb körítés (DLC) kíséretében fog majd érkezni, hogy nagyobb figyelmet kapjon. Persze ez mind csak feltételezés, majd meglátjuk mi sül ki belőle :) -
SirDannyL #17852 Igen,végülis a PC2 mellett döntöttem. Már töltődik...
Elnézést hogy ez itt lett kitárgyalva,bár úgy indult hogy rfactor2... -
unrealnoise #17851 ne viccelj már... :D Most akarsz játszani vagy csak hülyítesz bennünket? ACC-ben egy pálya és autó van, nem tudom ez mennyi ideig kötne le, pláne, hogy limitált ezek felhasználási módja is... (max fél órás verseny, stb...)
A PC2 szvsz jobban néz ki, mint az ACC... Hiába egy éves, kiforrottabb, jobb cucc sokkal jelenleg, mint az ACC ebben az állapotában...
Az ACC is megéri, ha egyszer meg akarod majd venni, befektetésnek nem rossz, de ha most akarsz játszani, akkor pC2..
Szerintem elég jó a pC2 összességében fizikára is, bár ezt már írtam, itt egy simbuzi youtubeos, nála simán a 3. lett a Project Cars 2 fizikára...
Sim Racing Paddock