rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.06.21. 17:13:54
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.21. 17:07:55
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De így sem jó. 😊
Eddig mindent megvettem tőlük, egy játék sem sz*patott így, szóval egy ideig hanyagolom ezt az rF2-ess témát...
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Hát nem jött be. MSI afterburner szerint mondjuk simán megeszi az rF2 a 3GB ramot. 😊 Pedig 2 éve még egy GTX960-as 2 GB-os kártya is perfektül vitte a játékot. Árnyékokkal együtt. 😊
Most megpróbálom azt, hogy mindent leveszek a picsába, egyedül az árnyékokat hagyom maxon. Mondjuk szerintem már ezt is próbáltam, de most kifejezetten erre megyek rá. 😊
Először el kéne dobni a 32bit támogatást.
Ugyan ez ment le a dx9 és dx11 játszmában is. Most hogy dobták a dx9 támogatást várhatólag lesz majd pár extra ami anno dx9 miatt nem történhetett meg.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.06.21. 13:35:41
Végül is csak találgatás volt részemről. <#nemtudom>#nemtudom>
Más. Elfelejtettem vagy nem is tudtam, hogy melyik funkcióra gombra lehet beállítani a DRS-t. Valaki esetleg... ? <#help>#help>
Ádám - HRF1RT.hu
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azért ha találok megoldást jelzem majd, a kátyámmal tuti nincs gond, MSI Gaming, soha semmi nem volt vele, húzva minimálisan volt, most pl semennyire...
Mondjuk vicc, hogy a látótávolságot a visszapillantóban lehet INI fileban szerkeszteni méterben, de ezt nem... Mondjuk ezt a visszapillantós méteres távolságot is miért nem rakták bele a beállítások közé....
A Shadow, Max-on van, a Shadow Blur, Quality-n.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.20. 20:13:19
Közben a proflémára rF2 fórumban ezt a választ kaptam:
"No solution yet, one guy touched things in the Pc BIOS (cpu clocks), and shadows went back for him. For me and I know others there's no solution, just shadows appear in 20 meters in front of you, no progressive LOD no nothing...
The worts is that is a known problem, and devs didn't say a word, not a good way to threat customers."
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.20. 18:23:28
Esetleg még azt írd le, hogy milyen időpont volt beállítva a tesztnél.
Az árnyékos gondom még mindig az, hogy elsősorban az árnyék textúrák egy távolságon belül jönnek csak elő, ez pedig rohadt zavaró és csúnya. Az a vicc, hogy visszajátszás alatt viszont simán ott vannak az árnyékok, minden gond nélkül és "szépen" néznek ki.
Gondoltam arra, hogy valamit elállíthattam az nvidia kezelőjében, de már alapbeállításokra is visszalőttem az egészet. És még mindig nem jó.
nVidia Inspector lehet bekavar? Pedig az is alapon van...
Egy 3GB-os 1060-asról van szó, az rF2 meg közel max grafikán fut 60 FPS-el... Árnyékok is maxra vannak véve...
Passzolom tényleg...
Itt a videó, másfél perc mindössze, a lényeg benne van... 45-től a leglátványosabb, de a szalagkorláton is végigfut egy "csík" kicsit korábban...
Nagyon szépen köszönök bármilyen tippet!
Viszont az FFB nagyon fura lett. CSL Elite wheelbasem van. Kis sebességnél, boxból kiállásnál alig bírom tekerni, ami fogjuk rá normális, de nem emlékszek ilyen ellenállásra. Viszont menet közben van a kormánynak egy alap ellenállása, ellenkormányzásnál is, nagyon nem érződik természetesnek az egész, pedig eddig az volt.
Megint minőségi munka. Hangok jók, fizika hasonló mint az Endurance DLC-s. Állitólag elkészül az Aston Martin meg a Ferrari is.
*A DX9-es palyakat parhuzamosan torlom, mert megtelt az 50GB, mashogy nem mennek fel. Aki arra vagyik, az addig szedje, amig meg fent vannak😉

Ja és ugye a korábban mondogatott nincs pénz drága licenszeket is kilőhetjük mert mostmár rf2 is porsche meg bmw meg mittom én milyen autókat mutogat. És ebből kifolyólag én nagyon csodálkoznék rajta hogy PONT egy toyotát (például) nem tudnak licenszerlni. Hogy legyen egy teljes lemans szerű pakk.
Vki tudja hogy milyen autó van azon a titokzatos képen?
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.06.17. 20:01:22
A mai szimes valasztekban gyorsan legyeintenek az emberek ha valami nem az igazi. Ha jo lenne a grafika, akkor nem eleg gyors (vagy VR vagy akarmi). Ha minden van, akkor nincs eleg tartalom/licenc. Ha az is van, akkor nincsenek egyeb autok (regi, utcai, premium markak stb). Ha meg az is lenne, akkor meg uresek a szerverek😄
Írták hogy jön frissítés a gt3 gumikhoz is mivel az endurance pakk még újabb technikát használ. Heusinkveld meg tweetelte hogy minden autóhoz van egy skin és minden skin 0.2sec-el gyorsabb mint a többi. XD (nyilván csak vicc).
Én korábban már írtam hogy úgy tippelem a következő reiza project is rfactor 2 content lesz.
i7 7700 | 8 GB | 1060 6GB | DFGT + G29
Amit én linkeltem az tuti ugyan az a személy. Mert a kép elrendezés ugyan az a második linknél is 😊
Ádám - HRF1RT.hu
Utoljára szerkesztette: D_Moriarty, 2018.06.16. 12:24:16
i7 7700 | 8 GB | 1060 6GB | DFGT + G29
https://www.youtube.com/channel/UCv8KQxertoRwbh0pkx_MSag
Ádám - HRF1RT.hu
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Most jutott eszembe, hogy az úgy maradt, közben meg szívtam itt a teljesítményhiány miatt... 😄 R3R is mindjárt ment max grafon beton 60 FPS-el... És hát az rF2 is hasítani fog. (Amit lejön újra végre)
Mondjuk ez a Lime Rock-os árnyékos problémám nem oldja meg, de erről majd csinálok videót, de most kaja és fekszek, mert ma éjfélkor keltem, és jól esne egy kis szunya már 😄
Megj.: Esőben ettől független persze nem túl jó az rF2, az tény, próbáltam mostanában... Bár nekem az AI is kiegyensúlyozatlan volt a száraz időjáráshoz képest, de hát nem tudom... Igazából keveset használtam esőben, szóval lehet jobb, ha befogom. Mondjuk a napszakváltást imádom benne 😊
Azért ma még meglesem az új szerzeményeket, csak közben nyomtam egy reinstallt is, és hát szedi lefele stearől... 35 GB, pár cuccra fel vagyok iratkozva... 😄
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.15. 17:19:49