19779
  • zolee145
    Amikor nagyon régen (időszámításunk előtt) nV-ről váltottam Ati-ra semmi baj nem volt. Nyilván a két drivernek semmi köze egymáshoz. Viszont utána egy Ati-Ati cserénél voltak furcsaságok. Ekkor mondták az Ati topikban, hogy vga cserénél érdemes újrahúznia rendszert, és akkor nem kell ilyen driver sweeperrel meg hasonlókal szívni. Azóta új vga = új win, és később sem kell bénáznia driverek eltávolításával, csak rá az előzőre és kész.
  • Adam Jonas
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a driver frissítés mennyire segíthet? Múltkor 'kipróbáltam', ilyen 50-70 FPS között mozgott az egész, a bibi csak annyi - ezt amióta VGA-t cseréltem HD 4850-ről HD 5830-ra, azóta figyelem - hogy időnként így le-le ugrál 30 FPS alá egy fél másodpercre, s ettől élvezhetetlen lesz az egész (értsd: nem folyamatos). Amióta VGA csere volt, csak egy driver update volt, nem csináltam Win reinstall-t. Erre valakinek van valamilyen ötlete esetleg? :) (Más játéknál is előfordul ez a meg-megakadás)

Nem kívánok belefolyni túlságosan ebbe a vitába egyébként, ami itt van lentebb, meg flamelni se, csupán olvastam Night-tól egy sort valamelyik hsz-be, amelyik így szólt:

"Igen, az rfbol lehet arcade-ot csinalni, de egy arcade-bol nem lehet szimet, ez a kulonbseg..."

Ehhez kapcsolódóan jutott eszembe egy olyan kérdés, hogy a szerintetek a Shift2-nek milyen a fizikája? :) (Vigyázat, beugratós kérdés :D )
  • simcompany
    MA!

info
  • Alexease
    Utos cucc lehet: F1 2012-es MOD beta?!:)))))

• Alexease
    Erre most mit valaszoljak?!:) Egy rovid mondatot irtam, smile-val a vegen, ami meg igaz is volt;)

Ez a milliomos tema vicces, mar mas is kepzelgett rola:) Pedig csak tisztelem, becsulom masoknak a munkajat – ha mar az enyemet, a mienket nem teszik.

A bankszamlarol meg annyit: a TELJES folyoszamlam, vagyis penzugyi vagyonom FELET koltottem a programra. Ezt emlitettem is a megvetelkor;) Ezen a heten OSSZESEN ~1000Ft-ot koltottem kajara (reggeli, ebed, vacsora), fotetelt nem ettem.

De igazabol teljesen lenyegtelen, kinek mi a hobby-ja, mennyi penze van es azt mire kolti.

A bibliai idezetek meg teljesen feleslegesek, mert ha komolyan gondolnad, le sem irtad volna azt, amit irtal;)
  • Dietrich
    nyugi Toby már köpött
  • rfakk
    Amúgy másnak is előfordul, hogy ha összeakad az AI-val, akkor lelassul az autó és nem is akar reagálni gázadásra?
  • cselt
    Most komolyan te szívsz valamit, hogy ilyeneket tudj irkálni?
    Mi értelme van már megint ennek az önfényezésnek?
  • Batmanci
    Nem láttalak még egyetlen játék megjelenésnél sem sorba állni!
    Iszonyat, mire képes az ember - ha nem figyel kicsit -.
    Gondolom csak apróbb server progikat krekkelsz, anagyobbakat mind megveszed. Nem tisztem megítélni kinek, mennyi lóvé röhög a zsebében, de elfogulatlan véleményem szerint, többszörös milliomos vagy. Még akkor is, ha csak a játékszoftvert vesszük, és leteszünk arról, hogy esetleg olyan szoftvereket is használsz, amitől a gép, minimum elindul. Ha azt mondod, OEM, azt mondom az első alkatrész csere után, már lopod.
    Ha milliomos vagy, akkor meg loptál. ('monnyuk dollárban, mert egy guriga magyar friccsért, lassan kapsz két heti haladékot)
    Grafos szoftverekről ne is essék szó, mert a gép lószart sem ér a szoftverekhez viszonyítva.
    Tudom, vannak ingyenes szoftverek is. Pontosan annyit is érnek. (A java. Nem jáva.)
    Ne ítélj, hogy ne ítéltess! (Máté 7:3)
    Mo-n ez nem lehet kérdés, és csodálom is, mikor egyes oldalak háklisak erre.
    Bárkihez elküldeném a yardot, vinnék a gépét, mint a szél. (Kivéve a gyevi bírót, meg a milliomosokat)
    Bocs, de olyan jól dőlt ki belőlem. Nem akarok erről sem vitát nyitni.
    Ha szigorúbb értelemben vesszük, jószerivel nem tehetsz, és nem mondhatsz semmit, anélkül, hogy az ne minősüljön szellemi, vagy vagyonbeli tulajdon...
    Lopásáért, eltulajdonításáért? (A nem kívánt, törlendő)
    Aki azzal foglalkozik, ki, mit csinál, az folytassa csak a fenti idézetet: "Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?" (Máté 7:3)
    Mivel, tényleg rendes ember vagyok, minden olyan játékot megvettem, amivel nem csak 10-15 órát lehet nyomulni. Eddig. Ezt, majd meglátjuk!
    Van-e olyan csapat, akivel tudok úgy játszani, hogy Ők is "csak" játszanak, lesz-e annyira jó ('Valszeg, igen) és lesz-e rá pénzem.
    Tudod, 51 éves vagyok, és még nem hazudtam (nagyot), nem csaltam semmiben, nem loptam, bár, ez kissé relatív a fentiek tükrében. Ha már tükör, én bele tudok nézni.
    És most jöhetnek a rohadt paradicsomok. (Nekem ne mondjátok, hogy nem az rF2-ről volt szó! Lényegében.)
  • Firerock
    Amikor 3.5-ben elmegy mellettem valaki az teljesen megegyezik a valódi hanggal!
  • rfakk
    1960-asnál a visszaváltás és a monaco-i hang, nah olyanokat azért nekem autós játékban még nem sikerült hallanom.
  • Batmanci
  • Roger6
    Hangokról esett már szó? Ki hogy érzi, mennyire lesznek ütős hangok? Nekem pl. Megane belső hangja nagyon tetszik, míg a külsőé szerintem elég gyatra.
  • zolee145
    Teljes mértékben elhatárolódok magamtól. A lentebbi hsz nem tükrözi a véleményemet, azért felelősséget nem kívánok vállalni. Tudatmódosító szerek hatása alatt írtam, kérem a jegyzőkönyvből törölni.
  • Dietrich
    hehe én tudtam, hogy ez lesz ebből :D
    Batmanci addig ír amig van tinta a tollában :D
  • simcompany
    leírtad. irány a börtön :)
  • zolee145
    Ha írnak jegyzettömbben egy sor programkódot az már szellemi tulajdon, és ha te azt használod akkor elloptad.

Mindegy mit mondunk, itt minden szellemi tulajdon, és minden jogosulatlan ahsználat lopás.

Mi pl konvertálásnak hívjuk, de attól még megloptuk az EA-t.:D
  • rfakk
    Bele akarok szólni!

Enyém:

-virágbolti
    -nem megy fullon
    -nem megy online

Valami engem nagyon zavar benne, szerintem nem tudtam beállítani a kormányom. Van valami nagyon furcsa benne, a megjelenésében, amit nem tudok megfogalmazni.

De! Szerintem ez (lesz) a legjobb szim, pedig még csak béta. Mire alapozom ezt? Arra, amit nagyon sokan egyszerűen nagyon sokan észre sem vesznek, még azok sem akiknek tetszik.

Két dolog:

-Hatalmas potenciál rejlik benne, ezt tisztán kiérződik a bétából is, különben is ettől nagy az rF a többiekhez képest

-Szerintem minden igazi rF-es tisztában van vele, hogy az ISI modjai a legszarabbak. Miközben egyre másra fedeztem fel igazi kincseket (modokat), a végére már teljesen új tűnt, mintha egy másik játék lenne. Tehát bízzunk a zseniális modderekeben, biztos vagyok benne, hogy a teljes verziós mostani modok botrányosnak fognak számítani azokohoz képest, pedig nekem így is tetszenek!
  • zoliapu
    Béta szoftvert sztem nem lehet ellopni, mert nem egy hivatalos kiadás.
  • Nightt
    No offens, ez csak egy tanacs, velemeny
  • Nightt
    Melyik szimre fogjak ra, h arcade? ez nagyon erdekel.
    Igen, az rfbol lehet arcade-ot csinalni, de egy arcade-bol nem lehet szimet, ez a kulonbseg...

Valoszinuleg a stilusod masok szamara nagyon lekezelonek es mesterkeltnek jon le, ha valojaban nem igy van, akkor rosszul ertelmezzuk, viszont ez amiatt van, h te nem emesztheto formaban fogalmazol. Elo beszedben lehet, h atjon a szarkazmus es az ironia, de irott szovegben kevesbe, erre figyelj es nem fognak felreertni.
  • Alexease
    Fel jatekot nem veszel, de szivesen hasznalod ingyen:)
  • Batmanci
    Dehogy!
    Lényegében egyetértünk.
    Csak mivel reflektorba tettek, vagy tettem magam - ez még nem egészen világos -, emiatt reagáltam le.
  • Batmanci
    Szintén egyetértek.
    Arcade játékokért nem vagyok oda, de néhány, elég jó szimre fogják rá, hogy arcade.
    rF2-ből is lehet árkádot csinálni. Bekapcsolják az össz segítséget, 'oszt kapufa. Ha kikapcsolja, akkor meg sír, hogy irányíthatatlan.
  • simcompany
    ne vedd magadra, levontam egy következtetést a magam bunkó módján.
  • Batmanci
    Nem akarom magamra venni, de ha nekem címezted, akkor annyit hagy mondjak.
    Nem mondtam, hogy szar a graf. Plusz, fullon megy.
    Nem montam, hogy béna a játék. Vannak hiányosságai, de ugye béta a lelkem.
    Anyázni soha nem szoktam, hisz rendes ember vagyok. :)
    Viszont fél játékot nem veszek.
    Az AI meg véleményes.
    Ez csak az én véleményem.
  • simcompany
    egyetértés
  • SirAlo
    Inkabb az a gond hogy nem a tobbi szimmel hasonlitjak ossze hanem az arcade jatekokkal , aztan ha mondom hogy szimet mondjanak: GTR 3 , C.A.R.S :D
    hat a GTR 3-rol meg egy video se jott ki a CARS meg meg nem szamithato szimulatornak szeritnem...
  • simcompany
    miért van az hogy akik általában leírják hogy
    - szar a grafika
    - hülye az AI
    - béna a játék
    - különben a kva anyját

arról kiderül
    1. nincs meg a játék, warez
    2. nem megy fullon a játék
    3. nem megy online
    4. tesztelte egy órát

Így hogy válaszoljunk érdemben?
  • Batmanci
    Megvallom, én még nem mentem futamot.
    A Te tapasztalatod nagyobb itt, és lehetséges, hogy mégis törődtek az AI értelmi szintjével. De előttem már elmondták, ezek a szimek elsősorban online-ra terveződtek.
    Kábé egy órányi szabad edzést nyomtam le Monacoban, és többet voltam a falon az AI ostobasága miatt, mint a sajátom miatt.
    De az is lehet, hogy nekem meg nem megy annyira.
    Egy biztos, egy tuti AI-nél lényegesen kevesebbet kéne az ellennel foglalkozni. Itt a felesleges dolgokról van szó. Pl. lekörözés, ő felvezetőn van, Te gyors körön...
    Mindegy. Ki, hogy látja. Ettől még lehet élvezni.
  • cselt
    Szerintem inkább neked van egy kicsit túlérzékeny lelked és mindent magadra veszel. Meg már kb 10 hsz-t írtál fél oldalban aminek semmi köze a játékhoz csak bizonygatod, hogy milyen rendes ember vagy. Elhisszük nem kell tovább mondani.

A játékról meg elmondtad a véleményed, mások reagálnak rá, ez ilyen.
  • Batmanci
    Már megbocsáss de mi olyat írtam, amire így kellett reagálni?
    Esetleg, hogy én is tudhatok olyat, amit Te? (vagy sejthetek, mert a tudás nagyon relatív fogalom)
    Semmi bántó, kirekesztő, diszkriminatív íze nem volt.
    A fene azt a sérülékeny lelketeket.
    Írok valamit, abban rögtön a gonosz szándékot keresitek. Eszetekbe sem jut, hogy más olvasata is lehet valaminek.
  • unrealnoise
    Hát pedig én is már nem egy futamot mentem AI-val, 105-ös erősség ellen, élmezőnyben, test-test ellen, és nem, nem löknek fel, meglepően jól fedezik a pozíciójukat, sőt, néha elég okosan kihasználják az apróbb hibáidat is. (Visszaelőzések etc.) 35-ös agresszió mellett.

Persze ha az ember túl erősre veszi a képességeihez mérten az AI-t, akkor az olykor fellépő sebességkülönbség miatt lehet tényleg többször letolják, belemennek, ilyen az életben is van.

De mondom, belém még egyszer sem jöttek... Lehet jókor, jó helyen fékezek :D
  • Batmanci
    Hát..., gyönyörű!
  • Batmanci
    amit esetleg a véleményembe megfogalmazok. = amit esetleg a véleményemben megfogalmazok.
    Olyan remek, hogy itt nincs előnézet.
  • Batmanci
    Ezért szar fórumba véleményt írni.
    Senki nem veszi le a helyenkénti öniróniával fűszerezett humoromat, amit esetleg a véleményembe megfogalmazok.
    Végtelenül megalázó, de jogos egy bizonyos perspektívából nézve.
    Köszönöm a kritikát, ezentúl majd megpróbálok tőmondatokban fogalmazni.
    Nagyon sajnálom, ha valakit megbántottam volna. Semmi effajta szándékom nem volt, mégis sokan teljesen félre értve kezelték a mondandómat.
    Megalázni én is meg tudnék számtalan embert a háeszei alapján, de soha nem tennék ilyet, mert nem ismerem személyesen. Ha ismerném, lehet, hogy élőszóban, személyesen egészen más véleményem alakulna ki róluk.
    Te egy intelligens, tanult ember vagy, mégis könnyedén ítélsz, alázol meg másokat, vagy csak engem. Nem vártál választ, hiszen csak lekezelő stílusban tudtad elképzelni.
    Azért - nem mintha számítana -, de egy képet még idevarázsolok - mert én ilyet is tudok, mivel Mrs. Rowling a keresztanyám -, és továbbra is mélységesen sajnálom, hogy így ítéltek meg. Szereztetek egy jó napot. Köszönöm.

• simcompany
  • Nightt
    +1
  • hondash3
    Bocsánat, hogy mertem reagálni.
    Szerencsére valóban semmi közöd a véleményemhez.
  • zolee145
    Azért még egy utolsó kérdésem lenne: ha sem megerősítést, sem cáfolatot nem vársz a véleményedre akkor ugyan mi a búbánatnak írod be egy fórumra, ami elvileg arra való, hogy megvitassuk a dolgokat? Neked blogolni kellene inkább.

Még mielőtt beírnál a magad nagy tiszteletet megjátszó, de azért lényegében inkább lekezelő stílusában valami ilyesmit, hogy a legnagyobb tisztelettel meg kívánnám jegyezni, hogy ez egy szabad ország, és mint ilyen semmi sem szabhat gátat a gondolatok szabad szárnyalásának így ne legyek az aki megmondja neked, hogy a csalhatatlan meglátásaidat közzé tedd-e vagy sem a fórumon, elmondom, hogy én sem várok tőled választ, a kérdésem költői volt.