| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
rfakk #2854 Bele akarok szólni! 
Enyém:
-virágbolti
-nem megy fullon
-nem megy online
Valami engem nagyon zavar benne, szerintem nem tudtam beállítani a kormányom. Van valami nagyon furcsa benne, a megjelenésében, amit nem tudok megfogalmazni.
De! Szerintem ez (lesz) a legjobb szim, pedig még csak béta. Mire alapozom ezt? Arra, amit nagyon sokan egyszerűen nagyon sokan észre sem vesznek, még azok sem akiknek tetszik.
Két dolog:
-Hatalmas potenciál rejlik benne, ezt tisztán kiérződik a bétából is, különben is ettől nagy az rF a többiekhez képest
-Szerintem minden igazi rF-es tisztában van vele, hogy az ISI modjai a legszarabbak. Miközben egyre másra fedeztem fel igazi kincseket (modokat), a végére már teljesen új tűnt, mintha egy másik játék lenne. Tehát bízzunk a zseniális modderekeben, biztos vagyok benne, hogy a teljes verziós mostani modok botrányosnak fognak számítani azokohoz képest, pedig nekem így is tetszenek!