19779
  • zolee145
    Lhet, hogy van, csak nem tudta a RedBull kifizetni.:D Amúgy gondolom majd elkészül az rF2 pro is, vélhetően majd annak sem lesz sok köze ahhoz amivel mi játszunk.:)
  • SirAlo
    http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/46609/32/webber_a_szimulatorban_mindig_sut_a_nap/
    rF Pro-ba sincs meg valtozo idojaras
  • Dietrich
    nyugi ő érti meg még 1 páran :)
  • Wlanseraf
    Ja értem:))150-ért egy gép és 1.85-ért monitor?:)))
  • Wlanseraf
    2 millás?:))))))))
  • Dietrich
    ez pontosan így van...most hogy már tudom használni is az rf2-t :)

Batmanci amit nem mondtak..ehhez a rf2-höz min. 2 millás gép kell!
  • hondash3
    Igen. Kama3 mod lesz.
    Egyéb hülye kérdés?
    Add ki magadból, nehogy bent maradjon.
  • zolee145
    Igazából ha rF1 után kipróbálod érzed a változást, de akkor kerekedik el rendesen a szemed amikor egy kis rF2 után megint elindítod az rF1-et.:) Meg az igazán komoly dolog az a teljesen dinamikus környezet. Út, időjárás, napszak, minden változik.
  • unrealnoise
    MEGA LOL. Akkor én: ne azt írd le, hogy mit csináljak meg mit ne, hanem válaszolj inkább neki normálisan a kérdésre, ha már arra futja, hogy osztod nekem az észt...
    (mellesleg milyen már, hogy engem kritizálsz, amikor én legalább vettem a fáradtságot, és a lényeget megválaszoltam neki...)

Mellesleg ha annyira nem vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a BETA mibenlétének, akkor én sem nagyon pazarlom rá az időm, ezer oldalon, ezerszer le volt írva, a dobozosról meg egyébként se tudok konkrétat, drága ISI-nek is, neked is, egyébként is egyre kevesebben veszik, ha lesz is, majd csak a megjelenés utána X idővel. Ezzel most biztos sokra ment...
  • Toby0501
    Ne azt írjad, hogy mit csináljon meg mit ne, hanem próbálj meg normálisan válaszolni a kérdésre!

@Batmanci: kb 2 órát játszottam vele, grafikailag nem sok fejlődést vettem észre, pár funkció ki is van benne kapcsolva, de van pár szép új effekt is, megjelenés után biztos nagyon szép lesz. A fizika sokkal jobb lett, emiatt érdemes kipróbálni. Én is csak azért maradtam rF1-nél, mert az én gépemen nem indul a 2, illetve pénzem sincs most rá. :)
  • unrealnoise
    Jesszusom. legalább ha kritizálod, olvass már utána is. ha fizettél a BETA-ért, akkor nem kell a teljeset újra megvenni.

a GTR2 meg jó volt, de azért ne mond már nekem, hogy fizikára és élményre nem modernebb, jobb ezt vezetni, mint azt. Oké, BETA, vannak hiányosságai, plusz szubjektív, de azért kicsit noszensz is. Majd ha kész lesz akkor kritizáld... és csak alapos indokkal, meg utánajárással...
  • Batmanci
    Hali fiúk!
    Igen, én vagyok.
    Mondhatnátok néhány lényeges szimulációs tulajdonságot a játék mellett, mert amit eddig láttam belőle - tudom, alfa. Na, jó béta. A lényeg, hogy görög legyen. -, az nagyon nem meggyőző. Ne vegyétek sértésnek, hisz ez csak egy egy vélemény, de egy jobb napon, jó moddal a GTR 2 is tud ennyit.
    Ráadásul, megveszem (Ha megveszem, dobozost szeretnék. Azt hogy lehet?), és utána minden autó, pálya, alkatrész, festés, meg amit még kitalálnak egy autóhoz, azért további zsemlére valót csiholnak ki a játékosból? Nagyon nem szép dolog. MMO lesz a végére, havi zsolddal, mint a Knights of the Old Republic?
    Mint okos piárosok, mikor kitalálták, hogy pár játékot csak win7-re dobunk ki? Remek húzás volt. Meg lehet nézni az eladási statkókat.
    Olyan ez mint a Halo 2, amit kiadtak kizárólag Vistára, el is adtak belőle ötöt.
    Szóval gondoljátok lesz belőle valami? Az, hogy bétaként forgalomba dobják sok mindent jelenthet; nem készültek el semmivel időre, játékosok visszajelzéseit várják, hogy a többség igényeit elégítsék ki.
    A Le Mans-i modom - ami nem teljesen az enyém. A kocsiszekrény modelljein kívül többek között én raktam 2010-11-re. -, simán tud ennyit.
    Olyan, mint lentebb a Toyota Hibrid video. Persze nem a külcsin számít...
    De akkor, mi is?
  • bardocz
    Teherautót vezet?
  • Ulvar

• hondash3
    Holnap nekiesek a pilótaanimációnak, azt' meglássuk milyen lesz.
  • Dietrich
    ja ehhez 2x kellett a teljes oprendszert újra raknom..végül is mostanában vett játékaim csak szopatnak, de nem adom fel...igaz nem is veszek mást az is biztos :p
  • Dietrich
    Ki érti ezt? tegnap a játékon belül az install gomb szürke volt nem tudtam használni..ma megint mindent újra raktam most meg működött.
    Azért csókoltatom az ISI-t, hogy ilyen buzulásokkal tudom csak használni a játékot :p
  • zolee145
    Eredeti szoftver, valódi előny.:D Csak kicsit nehezebb telepíteni mint a krekkelt verziót, viszont ez megy online is.:D
  • Alexease
    Megy ez pikk-pakk;)
  • Norbi1990
  • Dietrich
    no van hang is már csak a kormányt kell belőnöm és használható is az rf2 :)
  • bardocz
    Ilyenből normális úgyse lesz, csak ilyen "énszerintem ilyen a fizika, és kész" verzió.
  • Wlanseraf
    Én ilyet kénék bele:)))

• zoliapu
    Nállam néhány pályán eléggé belagol mikor közelvagyok egy AI-hez.
  • Dietrich
    nincs benne
  • pajti
    Itt még a szöcskét is látni ;)
  • simcompany
  • Alexease
    Ilyen palyabol (0.x Beta) hamarosan tucatnyi lesz;)
  • simcompany
    Snetterton

Install instructions:
    - Copy Snetterton300.rfcmp to your rF2 Packages folder
    - Open rF2 Launcher, click 'Manage Mods'
    - Click options, disable 'Show Mods Only'
    - Right click Snetterton 300, select 'Install'
    - Play the game and enjoy the track!

Note: The track doesn't appear in all series so just use all tracks & cars.
  • Nightt
    Sztem probald meg, h a wines felhasznalonevben se legyen ekezet.
  • Dietrich
    Nos C:\rFactor2 így telepítve simán elindul. Motorhang viszont nincs, de azt majd megoldom valahogy.

• pedobear
    Várható, hogy az FPS-ek 20%-al legalább még javuljanak gyengébb gépeken?

30-35fps minimum kell a játszhatósághoz
  • Alexease
    Javitottam;) Elvileg;)
    Nem megy ma nekem a gepeles, ugy nez ki kiegett az agyam.
    Elvileg egy egyszeru weboldalt raktam ossze, de beszivatott, mert az otfele bongeszo kozul (Chrome, Explorer, Safari, Opera, FireFox), amin tesztelni kell, valamelyiken valami tuti nem mukodott;)))) Minek ennyi, vagy legalabb legyenek kompatibilisek;) Bar 5 javascript modul van benne, mar az is csoda, hogy nem akadnak ossze:DDDD
  • Dietrich
    nálunk pont ilyen a talaj a telken..tavaly leklattyoltam a mezei tücsköt is rajta. a jobb oldali képről csak az hiányzik :D
  • lac coo
    :)))) ez az !

amúgy az fps táblázatban nálam magasabb a minimum fps mint a maximum :)
  • Alexease
    Csinaltam fu texturat, viszonylag bazinagy de legalabb reszletes:)

• simcompany

nevezés + letöltés
  • Rainbow15
    Gondolom ha meg venném, akkor működne, ennyi a baja.
  • Norbi1990
    Ja ez a all cars and tracks arra van, hogy mindennel tudsz menni mindenhol ami fel van telepítve.

Nem tudom nektek miért errorozik.
  • Rainbow15
    Akkor hogyan lehet megcsinálni, hogy pl. Megane-al mehessek a régi Monaco-n? Vagy ez nem arra van? (nekem is error)