| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ezért szar fórumba véleményt írni.
Senki nem veszi le a helyenkénti öniróniával fűszerezett humoromat, amit esetleg a véleményembe megfogalmazok.
Végtelenül megalázó, de jogos egy bizonyos perspektívából nézve.
Köszönöm a kritikát, ezentúl majd megpróbálok tőmondatokban fogalmazni.
Nagyon sajnálom, ha valakit megbántottam volna. Semmi effajta szándékom nem volt, mégis sokan teljesen félre értve kezelték a mondandómat.
Megalázni én is meg tudnék számtalan embert a háeszei alapján, de soha nem tennék ilyet, mert nem ismerem személyesen. Ha ismerném, lehet, hogy élőszóban, személyesen egészen más véleményem alakulna ki róluk.
Te egy intelligens, tanult ember vagy, mégis könnyedén ítélsz, alázol meg másokat, vagy csak engem. Nem vártál választ, hiszen csak lekezelő stílusban tudtad elképzelni.
Azért - nem mintha számítana -, de egy képet még idevarázsolok - mert én ilyet is tudok, mivel Mrs. Rowling a keresztanyám -, és továbbra is mélységesen sajnálom, hogy így ítéltek meg. Szereztetek egy jó napot. Köszönöm.