| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem láttalak még egyetlen játék megjelenésnél sem sorba állni!
Iszonyat, mire képes az ember - ha nem figyel kicsit -.
Gondolom csak apróbb server progikat krekkelsz, anagyobbakat mind megveszed. Nem tisztem megítélni kinek, mennyi lóvé röhög a zsebében, de elfogulatlan véleményem szerint, többszörös milliomos vagy. Még akkor is, ha csak a játékszoftvert vesszük, és leteszünk arról, hogy esetleg olyan szoftvereket is használsz, amitől a gép, minimum elindul. Ha azt mondod, OEM, azt mondom az első alkatrész csere után, már lopod.
Ha milliomos vagy, akkor meg loptál. ('monnyuk dollárban, mert egy guriga magyar friccsért, lassan kapsz két heti haladékot)
Grafos szoftverekről ne is essék szó, mert a gép lószart sem ér a szoftverekhez viszonyítva.
Tudom, vannak ingyenes szoftverek is. Pontosan annyit is érnek. (A java. Nem jáva.)
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! (Máté 7:3)
Mo-n ez nem lehet kérdés, és csodálom is, mikor egyes oldalak háklisak erre.
Bárkihez elküldeném a yardot, vinnék a gépét, mint a szél. (Kivéve a gyevi bírót, meg a milliomosokat)
Bocs, de olyan jól dőlt ki belőlem. Nem akarok erről sem vitát nyitni.
Ha szigorúbb értelemben vesszük, jószerivel nem tehetsz, és nem mondhatsz semmit, anélkül, hogy az ne minősüljön szellemi, vagy vagyonbeli tulajdon...
Lopásáért, eltulajdonításáért? (A nem kívánt, törlendő)
Aki azzal foglalkozik, ki, mit csinál, az folytassa csak a fenti idézetet: "Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?" (Máté 7:3)
Mivel, tényleg rendes ember vagyok, minden olyan játékot megvettem, amivel nem csak 10-15 órát lehet nyomulni. Eddig. Ezt, majd meglátjuk!
Van-e olyan csapat, akivel tudok úgy játszani, hogy Ők is "csak" játszanak, lesz-e annyira jó ('Valszeg, igen) és lesz-e rá pénzem.
Tudod, 51 éves vagyok, és még nem hazudtam (nagyot), nem csaltam semmiben, nem loptam, bár, ez kissé relatív a fentiek tükrében. Ha már tükör, én bele tudok nézni.
És most jöhetnek a rohadt paradicsomok. (Nekem ne mondjátok, hogy nem az rF2-ről volt szó! Lényegében.)