19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ha a negyedik sor én vagyok akkor 6870.:) -
Frissitettem a tablazatot, es atraktam rendezheto formatumba;) Esetleg page reload, ha cache-ben lenne az elozo;)
rfactor2-hardware-vs-fps.html -
Wlanseraf #2709 Felbontás vissza vétele nagyot dob rajta!!
1920x1080 = Min, Max, Avg
28, 41, 35.467
1366x768 = Min, Max, Avg
31, 59, 42.583 -
Vieras #2708 Sziasztok. http://www.gamestar.hu/szimulatorkedvelok-figyelmebe-motec-plugin-az-rfactor-2-hoz.html ezt a plugint ,hogy kell működésre bírni?
-
Off mód on.
HD4870 -esben is van 1 GB -os. -
fullHD-hez 1gb-os vga kell.. -
tehát nem ugyanúgy :)
kösz. -
FullHD -hoz sztem kell egy HD4870 feletti kategóriás VGA. -
Debilon #2703 ja, 10AI volt a mezőnyben és 11-ként indultam
-
Wlanseraf #2702 öö lama vagyok élsimítás? kell?:) -
Wlanseraf #2701 joj csinálok én is egyet:)
-
Debilon #2700 elvileg elküldtem :)
remélem jól csináltam -
Eleg, abba belefer a star es meg fel kor;) -
CTRL-SHIFT-F :) -
Debilon #2697 ja, default 60 másodperces mérés elég? -
Debilon #2696 melyik Fraps kell hozzá?
demo verzió is tudja, mert akkor csinálok a konfigommal (ami gyengébbnek tűnik mint a táblázat) egy tesztet.. csak viszonyítás képpen -
nem néztem, de az fps-t kiíni ugyanúgy lehet mint rf1-nél?
vagy szarjak rá és a 6870-hez rakjam fel az msi afterburnert? :) -
Tajekoztatonak ugy-ahogy;)
rfactor2-hardware-vs-fps.html -
Kérdés mennyi AI kell és FullHD-ban gondolod? -
Körül belül milyen gépen fut jól High beállításokkal AA és AF elsimítás nélkül? -
Sokminden hianyzik, nem mukodik ami elvileg mar benne van. A ModKit is bugos vagy meg az sincs kesz (vagy nem is fognak adni egy teljest, azt megtartjak maguknak vagy a ceges liszenszeloknek;P). Jelenleg a program tudasa eppen annyi, mint amennyi a tartalma;) Majd kialakul;) -
hat ezek pont ugy hangzanak mintha szandekosan kikapcsoltak volna sokmindent hogy a beta csak azert se legyen egybol jo es meg nem is adtak minden modot ki ami elkeszult szerintem mert mar lattam nagyon regen gokartot is ingame kepekbe pl. -
Nem kell kapkodni.
A shaderekben látszik hogy benne van az üvegnél pl. a koszolódás, sérülés, esőcsepp, a fényezésnél meg a karistolódás.
De ezek még minden ki vannak kapcsolva a betában.
Az abroncs is csak gyurmálódik, meg ahogy kapar, csúszik úgy elsötétül, flatspottolódik, de a textúrában a kopásra már nem vált át, pedig a shaderben benne van a kopott felület mapja.
Majd idővel kialakul. :)
-
Majd meglesem ezt az FWD kérdést.:D -
Lehet ehhez is a shadereket csinálni, mert ez így nagyon nem.. -
Élőben de befosatnám magam vele....
-
FWD is van, de nagyon fura gázadásra kitekeri a kormányt, pedig gyári adatok alapján csináltam a futóművet, utánfutást, dőlés, geometriát megadva, sőt már bele is barmoltam hogy enyhüljön a bekormányzódás, de nem az igazi. :(
-

De azért FWD kellett volna, kíváncsiságból hogyan működik. A Cliot kiadhatta volna az ISI. -
Amúgy ostoba vagy bugos a fényezés shader.
Vagy én vagyok az...
A fresnel effekt pont fordítva működik mint kéne. Nagy betekintési szögnél tükröz a legjobban a kasztni.
Jöhetne valami peccs, mert egyelőre a shaderek fele xar.
Üveget sem tudok csinálni úgy, hogy átlátszó is legyen és legyen is rajta rendes fresnel reflection. Furaság. -
Én már imádom. 
4WD 400HP
-
Nem nagyon értek hozzá, de asszem az én gépem kicsit erősebb talán, de nekem még ennyi sincs meg :illetve megvan, de ha pl ütközik az ai eléggé lelesik az fps .... -
Igen valszeg azert, mert errol is mar irtak korabban, hogy valoban nem hasznalja ki a ket kartyat sem;) -
Wlanseraf #2679 gondolom annak fut jól ablakban akinek 2 GPU-s VGA-ja van:) mert ha nem működik rendesen a crossfire akkor lassabb mintha 1 kártya lenne:) és ha ablakban futtatod az ilyen rendszert akkor csak az 1-ik GPU megy:) -
Wlanseraf #2678 Megnéztem én is hogy fut..
Malay/Rönyö:) öö minden csumán FullHD-ban, max élsimítás 16AI mind a 16 látható ha előtted van, rajt 25-30 kint a pályán 40-60 között..
Phenom II 4ghz/6870 és 11.12-es cata.. ja HDR kikapcsolva mert úgy néz ki vele mintha Sepang mellé éppen lebasztak volna egy atombombát:) -
Bar igy is megy 40-50 frame-et (full/max beallitasokkal), mi lenne ha az osszes mag mukodne?!:) Lehet hogy jo lesz ez a 3-5 eves gep meg, csak a programon kell piszkalniuk egy kicsit;) -
Az ISI forumon olvastam, hogy van akinek sokkal jobban megy ablakban futtatva, mint full kepernyoben. Nativ felbontasban meg a keretet sem teszi ra. Nalam hasznalhatatlan, de talan valakinek segit;) -
Valoban nem sokat hasznal a procibol, az a ket mag hasznalat sem teljesen fedi az igazsagot, jo az 1-nek is;)
-
A Lotus innovációja már a 3.5 WSRbe benne van.! :D -
ubulka #2673 kers meg drs van a játékban?
a csúnya ferrárit mikor lehet be amputálni? -
rfactor 1-es sima Mills nincs még?