19779
  • zolee145
    Ha a negyedik sor én vagyok akkor 6870.:)
  • Alexease
    Frissitettem a tablazatot, es atraktam rendezheto formatumba;) Esetleg page reload, ha cache-ben lenne az elozo;)

rfactor2-hardware-vs-fps.html
  • Wlanseraf
    Felbontás vissza vétele nagyot dob rajta!!

1920x1080 = Min, Max, Avg
    28, 41, 35.467

1366x768 = Min, Max, Avg
    31, 59, 42.583
  • Vieras
    Sziasztok. http://www.gamestar.hu/szimulatorkedvelok-figyelmebe-motec-plugin-az-rfactor-2-hoz.html ezt a plugint ,hogy kell működésre bírni?

• zoliapu
    Off mód on.
    HD4870 -esben is van 1 GB -os.
  • Dietrich
    fullHD-hez 1gb-os vga kell..
  • Dietrich
    tehát nem ugyanúgy :)
    kösz.
  • zoliapu
    FullHD -hoz sztem kell egy HD4870 feletti kategóriás VGA.
  • Debilon
    ja, 10AI volt a mezőnyben és 11-ként indultam
  • Wlanseraf
    öö lama vagyok élsimítás? kell?:)
  • Wlanseraf
    joj csinálok én is egyet:)
  • Debilon
    elvileg elküldtem :)

remélem jól csináltam
  • Alexease
    Eleg, abba belefer a star es meg fel kor;)
  • Alexease
    CTRL-SHIFT-F :)
  • Debilon
    ja, default 60 másodperces mérés elég?
  • Debilon
    melyik Fraps kell hozzá?
    demo verzió is tudja, mert akkor csinálok a konfigommal (ami gyengébbnek tűnik mint a táblázat) egy tesztet.. csak viszonyítás képpen
  • Dietrich
    nem néztem, de az fps-t kiíni ugyanúgy lehet mint rf1-nél?
    vagy szarjak rá és a 6870-hez rakjam fel az msi afterburnert? :)
  • Alexease
    Tajekoztatonak ugy-ahogy;)
    rfactor2-hardware-vs-fps.html
  • zoliapu
    Kérdés mennyi AI kell és FullHD-ban gondolod?
  • pedobear
    Körül belül milyen gépen fut jól High beállításokkal AA és AF elsimítás nélkül?
  • Alexease
    Sokminden hianyzik, nem mukodik ami elvileg mar benne van. A ModKit is bugos vagy meg az sincs kesz (vagy nem is fognak adni egy teljest, azt megtartjak maguknak vagy a ceges liszenszeloknek;P). Jelenleg a program tudasa eppen annyi, mint amennyi a tartalma;) Majd kialakul;)
  • SirAlo
    hat ezek pont ugy hangzanak mintha szandekosan kikapcsoltak volna sokmindent hogy a beta csak azert se legyen egybol jo es meg nem is adtak minden modot ki ami elkeszult szerintem mert mar lattam nagyon regen gokartot is ingame kepekbe pl.
  • hondash3
    Nem kell kapkodni.
    A shaderekben látszik hogy benne van az üvegnél pl. a koszolódás, sérülés, esőcsepp, a fényezésnél meg a karistolódás.
    De ezek még minden ki vannak kapcsolva a betában.
    Az abroncs is csak gyurmálódik, meg ahogy kapar, csúszik úgy elsötétül, flatspottolódik, de a textúrában a kopásra már nem vált át, pedig a shaderben benne van a kopott felület mapja.
    Majd idővel kialakul. :)
  • zolee145
    Majd meglesem ezt az FWD kérdést.:D
  • Toby0501
    Lehet ehhez is a shadereket csinálni, mert ez így nagyon nem..
  • hondash3
    Élőben de befosatnám magam vele....
  • hondash3
    FWD is van, de nagyon fura gázadásra kitekeri a kormányt, pedig gyári adatok alapján csináltam a futóművet, utánfutást, dőlés, geometriát megadva, sőt már bele is barmoltam hogy enyhüljön a bekormányzódás, de nem az igazi. :(
  • zolee145

De azért FWD kellett volna, kíváncsiságból hogyan működik. A Cliot kiadhatta volna az ISI.
  • hondash3
    Amúgy ostoba vagy bugos a fényezés shader.
    Vagy én vagyok az...
    A fresnel effekt pont fordítva működik mint kéne. Nagy betekintési szögnél tükröz a legjobban a kasztni.
    Jöhetne valami peccs, mert egyelőre a shaderek fele xar.
    Üveget sem tudok csinálni úgy, hogy átlátszó is legyen és legyen is rajta rendes fresnel reflection. Furaság.
  • hondash3
    Én már imádom.
    4WD 400HP

• lac coo
    Nem nagyon értek hozzá, de asszem az én gépem kicsit erősebb talán, de nekem még ennyi sincs meg :illetve megvan, de ha pl ütközik az ai eléggé lelesik az fps ....
  • Alexease
    Igen valszeg azert, mert errol is mar irtak korabban, hogy valoban nem hasznalja ki a ket kartyat sem;)
  • Wlanseraf
    gondolom annak fut jól ablakban akinek 2 GPU-s VGA-ja van:) mert ha nem működik rendesen a crossfire akkor lassabb mintha 1 kártya lenne:) és ha ablakban futtatod az ilyen rendszert akkor csak az 1-ik GPU megy:)
  • Wlanseraf
    Megnéztem én is hogy fut..
    Malay/Rönyö:) öö minden csumán FullHD-ban, max élsimítás 16AI mind a 16 látható ha előtted van, rajt 25-30 kint a pályán 40-60 között..

Phenom II 4ghz/6870 és 11.12-es cata.. ja HDR kikapcsolva mert úgy néz ki vele mintha Sepang mellé éppen lebasztak volna egy atombombát:)
  • Alexease
    Bar igy is megy 40-50 frame-et (full/max beallitasokkal), mi lenne ha az osszes mag mukodne?!:) Lehet hogy jo lesz ez a 3-5 eves gep meg, csak a programon kell piszkalniuk egy kicsit;)
  • Alexease
    Az ISI forumon olvastam, hogy van akinek sokkal jobban megy ablakban futtatva, mint full kepernyoben. Nativ felbontasban meg a keretet sem teszi ra. Nalam hasznalhatatlan, de talan valakinek segit;)
  • Alexease
    Valoban nem sokat hasznal a procibol, az a ket mag hasznalat sem teljesen fedi az igazsagot, jo az 1-nek is;)

• Ulvar
    A Lotus innovációja már a 3.5 WSRbe benne van.! :D
  • ubulka
    kers meg drs van a játékban?
    a csúnya ferrárit mikor lehet be amputálni?
  • Firerock
    rfactor 1-es sima Mills nincs még?