19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
attila46 #3075 Valaki esetleg nem tudja miért nem müködik a sebbeségmérőm az autón???Semmi digitális müszer nem müködik!!! -
-
-
Mid Ohio
-
Mint engine eleg komoly, profi, van benne boven lehetoseg, igazi „szamolt” fizikas cucc. De mint jatek hasznalhatatlan, ez inkabb csak egy alap engine, eladasra, liszenszelesre, autosjatek fejlesztesre. -
Gibor #3069 Kipróbáltam, lenne mit fejlődnie, ahogy elnézem egy driftes játékot nagyon jót lehetne csinálni belőle :) De versenyzésre nem a legjobb szimuláció :) Mindenesetre nem rossz, és a fizikailag elég sok mindent figyelmül vesz. Bár lehet én nem merültem nagyon a felfüggesztés állításba és a gumikba bele, majd napközbe lehet letesztelem még egyszer. -
Anotino #3068 Off: CarX-rol mik a velemenyek? -
Akkor annak ilyennek kell lenni, valóban, leszámítva, hogy nem látja a fülkét (???)
-
Ez realtime, nem sima Cube map.
Reggel 8-kor készült a shot, a nap a kocsi mögött volt, a napfelkeltés ég látszik főként a felületén. Ezért tűnik "világítónak" -
Nem a mértékével van gond , szerintem sima mapot tükröz ami ahogy nézem egy világos nappal készült füves rész világos éggel, de lehet fű nincs is, minden esetre valami elvetemült dolog ... ahelyett próbálj valami sötétebbet megadni neki.
Vagy ha lehet realtime tükröződést rárakni ,ez lenne a legjobb, fekete színű textura, legnagyobb tükröződéssel... -
A diffuse map alpha-ja határozza meg a tükröződés mértékét, sok csodát nem lehet vele művelni. A króm felület ennél azért bonyolultabb mint, hogy tükröz vagy sem.
Egy játékban sosem lesz olyan mint mondjuk egy iray renderben. :)
-
Nem próbáltál valami sötétebb reflexmapot csinálni a króm materialhoz? -
ubulka #3062 Amit ők csináltak az már trollkodás.
Én beírtam egyszer a véleményem, ennyi.
nincs bocsánat :D -
Ja értem. Kizárásos alapon mégis Szabi és Zoli a troll.
Meggyőztél.
Bocsánatot kerék. -
ubulka #3060 ha te mondod, nem számít apukád erősebb-e. -
-De nem.
-De de.
-De nem.
-De akkoris.
-De az é apukám erősebb.
-
ubulka #3058 dehogynem -
Itt nem Szabi és Zoli a troll. -
AC-ban ugyanilyen "bugos" a króm ahogy elnézem.
Nem a közvetlen környezete tükröződik rajta az autó belterével, hanem mintha az autó ott sem lenne, és csak a külső környezet látszik a felületén. -
ubulka #3055 nem kell foglalkozni a szabcsi és a zoli féle trollokkal, egész jó. -
-
2012-re tervezik a megjelenését. Szerintem megvásárlós lesz. -
Bevallom férfiasan nem tudom, nem is foglalkoztam vele, mert teljesen mindegy hányszor és mennyit kell fizetni, KELL ! :D -
hat igen ez mar eleg komoly...:D ebbol lessz beta vagy valami kiprobalasi lehetoseg? Es ez egyszer megvasarlos cucc lessz mint a netkar vagy havidijjas - evi dijjas? -
De nagyobb felbontású lehetne. Tükör miért nincs? A szélvédő nem koszolódik? Nem tükröződik rajta a műszerfal teteje? -
Kis off: ez már nem lehetne szebb ! :DDDD
-
A króm alkatrészeket hogy jeleníti meg az rF2 ? Vagy miért világít így? -
Csak kár, hogy nem este 100-kor készült a shot, akkor sokkal szebb lenne még jobban.
-
Bízzunk benne, hogy kerül az rF2-be ambient occlusion (kötvehiszem. :D )
és akkor jó lesz az rF2-es verzsön, ha nem, akkor marad ilyen nagyjából.
Mikor mozog a kocsi akkor szebb, mert mennek ide-oda a fények, árnyékok, nem ennyire plasztikus. -
Szerintem meg király mod, már majdnem olyan az autó mintha igazi lenne!
Jó a grafika.
-
Erdekes:) mintha rf1 lenne jobb szinbeallitassal es megvilagitassal, rf1 photoshoppolt :D -
Meg le is szívhat mindenki! XD

-
Sose lesz kész. 
rF Vs. rF2
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ubulka #3039 neked nem sikerült ezek szerint megértened...
De akkor oké, neked így tetszik, értem én.
Valaki neonzöldre festi a házát, mert szép, ki mer abba belekötni?
Én hibám igazad van. -
Pont ezt nem írtad, csak így foglaltam össze, mert nem akartam állandóan bemásolgatni a marhaságaidat.
Ha valami helyett részletesebbet akarsz az azt jelenti, hogy ami most van nem elég részletes, vagyis neked nem jó. Ha valami helyett nagyobb felbontásút akarsz akkor azt jelenti, hogy most nem elég nagyfelbontású, vagyis nem jó.
Összefoglalva, ami most van az nem jó, lehetne jobb is.
Menni fog így a dolog felfogása vagy rajzoljam le?
Na mindegy, már nem is akartam hozzászólni a dologhoz... -
ubulka #3037 Felesleges a fejlesztőket becsapni azzal, hogy jó ez így meg minden, azzal segítesz a legtöbbet, ha megmondod, mi nem tetszik, és azt javítsa ki.
És ha kész lesz vele, lesz egy fasza modja, amire mindenki rácsodálkozik, és élvezettel használ, mintha így kiadja, mert azt mondtátok, hogy így a jó, pedig nem. -
ubulka #3036 Pontosan, mintha magamat hallanám!
Azért az embernek legyen egy minimális igényszintje, sokan belső nézetből mennek, ne nézzen ki úgy, mintha painttel dobták volna össze, meg rá két fekete karikát, és kész.
Inkább teljen el 1 hónap dolgozgassanak rajta, és meglesz az eredménye. -
ubulka #3035 és én ilyet hol írtam? Ne ferdíts! -
Látom vasárnap sokan unatkoznak itt...