19779
  • Laceee
    +1
  • cselt
    Ámen
  • simcompany
    vállalnám ;)
  • Laceee
    A Mélyen Tisztelt Társaság nem igényli, hogy legyen Házigazdája a Topiknak ?, hogy pl normális banner legyen ?
  • simcompany
  • Norbi1990
    Nem tudunk segíteni, mert nem jelent még meg.
  • attila46
    Tudom a gooooooogle a barátom ,de WSGT linket nem találok !!Valaki esetleg nem tudna segiteni???
  • simcompany
    néhány hud már megjelent. próbálgasd
  • Dietrich
    nekem az lenne a kérdésem, hogy ahol alul mutatja liter/kör adatot nem lehet átírni valami élénkebb színra pl. sárgára valamelyik fájlba? alig látni ha pályán kinn voltam.
  • Dietrich
    akkor mit mondjak én..7 óra 5 perccel :D
    vagy a kigyúrt, kopasz stílus 2 óra :p
  • hondash3
    Köszmá'!
  • zolee145
    Komolyan írok az ISI-nek, hogy a következő peccsben legyen egy rajzszög mod.:D
  • Smicy2
    igen, miután elküldtem utána gondolkodtam el rajta, hogy mit írtam :D
  • hondash3
    Asszem sikerült defektet kapni XD
    Seb.: 366 km/h
    Gumihőm.:-176598

• zolee145
    A negyed 10 asszimetrikus, úgy a műmájerek vezetnek amikor félig ráborulnak a kézifékre.
  • Smicy2
    ez az 9 óra 3 óra sokkal jobban hangzik úgy, hogy negyed 10 lol
  • simcompany
    még nincs kész. nem olyan egyszerű megcsinálni. természetesen nem itt fogják a kormányt. camera-t is állítgatni kell, stb. itt most az volt az öröm, hogy mozog ez a kurva kéz
  • zolee145
    Azt lehet állítgatni, hogy hol fogja a faszi a kormányt? Egy versenyautóban elég bután néz ki ez a 10 óra 10 perces kormányfogás.:) De mondjuk én az utcait is 9 óra 3 óra állásban fogom, gondolom nem vagyok egyedül.:)
  • simcompany
  • hondash3
  • hondash3
    Lassan itt van tizedike, remélem jön ki valami kis frissítésecske az arcunkba.
  • Alexease
    Kicsomagolgattam a az eredeti file-okat (amit engedett), az osszes vizcsepp es ablaktorlo animacio, shader es sfx mar le van gyartva, valoban csak ki van kapcsolva. De elnezegetve oket, valszeg nem csak az eroforrasok miatt kapcsoltak ki, hanem mert meg egy kicsit gagyi is;)
  • zolee145
    Reklamáljuk meg a csomagtérvilágítás hiányát.:D
  • hondash3
    Mindent akaróók! :D
  • zolee145
    Nem elég, hogy már jó a difi, még ablaktörlő is kéne?:D
  • hondash3
    Gumikopas működik, csak a defekt nem igazán.
    Néztem a rain experiment videóját ISInek, azt a cockpites rTrainereset. Tuti, hogy u.a. a shader van ott használva, mint a heat haze effektnél, ami oltári kamu, ez tuti nem ilyen lesz a finalben. Amit nem érték, hogy az ablaktörlő miért nem működik. Ok, hogy az ablak nem vizesedik, de attól még lehetne kapcsolgatni, hogy a modderek tesztelhessék. Erőforrást nem igazán igényel egy ilyen előre animált objekt.
  • simcompany
    sanszos :)
  • zolee145
    Hajlok abba az irányba, hogy az optimalizálás jelenleg úgy nézett ki, hogy elindították az optimalizálás nélküli felcicomázott játékot. Szaggat. Jó, esőcseppet kikapcsoljuk. Még szagagt. Jó, akkor a látható gumikopást is kikapcsoljuk. Még mindig szaggat. Jó, akkor vízfelverődés sem kell. Stb stb.:)
    Aztán majd ha tényleg optimalizálják akkor visszakapcslgatnak mindent.:)
  • simcompany
    igen, de lehet hogy a tiedre valamilyen szinten optimalizálták.
  • unrealnoise
    asszem neki is i5 2500k-ja van, az sem sokkal gyengébb ha alapon van mindkettő. (~10%)
  • simcompany
    szerintem jó a procid
  • zolee145
    Most sikerült oda visszatornászni kb az fps-t ahol a 12.1-es driver előtt volt. Cserébe most az rF1-ben is visszakúszott az fps 300 körülre, söt bizonyos helyeken 400 fölött van (asszem 478 volt a legtöbb amit láttam).

Ez a 12.1 whql egy kisiklás volt, legalábbis nálam. Most a 12.2 preview van fent.
    Persze az ezek előtti 11.9-essel produkált fps-t rF2 alatt nem éri el most se, de 5 fps-en belül van, szóval ez most gyakorlatilag észrevehetetlen játék közben.

Hogy másnál hogy viselkedik/viselkedne azt persze nem tudom.:)
  • unrealnoise
    Nem tudom miért olyan lassú neked, oké, nekem erős gépem van, de majd minden maxon, (élsimitás közepes kábé) HDR kikapcs (mert nálam nem jó), és váltózó időjárású futamon van, hogy amikor derült az ég, világosban, 200 FPS fölé is megy, ha épp nem tülekednek előttem, mögöttem. Teljesen jól fut. Esőben aztán néha leesik, ha meg már annyira sötét van, hogy "refit" is kapcsolnak, akkor le tud esni rendesen néha, de még teljesen jól játszható.
  • simcompany
    Braking news. Lehet hogy 1-2 héten belül kész a Suzuki mod. Ez inkább nekem öröm :) Viszont utána, tényleg jó lenne, valami értelmesebb gt kocsi.
  • Alexease
    Nem probaltam, nem izgat a dolog, nem tervezek semmit festeni, de mintha ugy olvastam volna nehany hete, hogy az autofesteseket beolvassa valahogy.
  • lac coo
    Visszavettem a felbontást, így már nem olyan rossz, 50 alá soha nem megy még sok AI-val sem .

De valami GT autó tényleg jöhetne ...Porsche Cup- ot nem csinálgat senki ?
  • simcompany
    no igen, de amíg nem tudod megnézni mi a fenét festettél, addig nem sok értelme van :)
  • Alexease
    Csak most lattam, hogy tegnap megjelentek a sablonok az autokhoz, ha valaki nagyon festegetni szeretne.
    http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads-%28Installer-ISI-cars-tracks-Templates%29?p=20193&viewfull=1#post20193
  • Alexease
    Ha ugy haladnak, ahogy eddigis, amire megjelenik, talan mar olyan geped lesz hozza, amin alapbol is 300fps-t fog kitolni magabol az rF2;)

De felreteve a cikizeset: igazabol en is varom, kivancsi leszek ra, remelem korabban jon mint varhato es valoban jo lesz;)
  • lac coo
    Aaz hát, rF2 igényli a szuper modelleket, így most sok az a 150 fps, van még benne bőven :))