19779
  • Alexease
    Evek ota csak rendereket, screeenshot-okat, filmeket tolnak, kissebb csoda lesz, ha ez valamikor megjelenik;)
    Nem probaltam az elso reszt, nem tudom milyen volt, de remelem, a szuper modellezesen es texturakon kivul, hasznalatra is akalmas lesz;)
  • Norbi1990
    MOST KELL!!!
  • simcompany
    hát mivel nem lehet szerkeszteni.

jelentkezés
  • Alexease
    Vagy a kep nem jo, ami itt van:)
  • Nightt
    (nem jo a link...a Cliora mutat.)
  • Nightt
  • simcompany

tessék jelentkezni.
  • simcompany
    hát ha ez a mod megjelenik végre, és nem lesz csúnyán elbaszva a fizikája, akkor egy darabig elleszünk :)
  • zolee145
    Én az utcai Alfámmal szoktam azzal szórakozni, hogy gázelvétellel elindítom a seggét.:)
  • Wlanseraf
    Tudom hogy nem pálya autó!! mármint az én egyik vasam:) C2 VTS csak 125 lóerő de atom kemény futómű:)de kibaszott mod tolja az elejét:DDDD bemész tempóban egy kanyarba és nyomsz egy padlót már indul is le az árokba:)

Mondjuk utcai gumi... a Felicia kit-car nem tolta ennyire az orrát de azon slick volt:)

Most télen érdekes volt a gép elől téli hátul nyári:D ESP ON... na ez egy körforgalomban olyan volt mintha hátsó kerekes volna:D mert elindult a hátulja de az eleje meg húzta, ESP meg majd föl robbant:) na így lehet driftelnie e.lső kerekes autóval:)
  • simcompany
    Nem értettem félre, tényleg élvezetes :)
  • zolee145
    Várjál, lehet, hogy félreértetted: azt írtam, hogy így a jó, és így is gondolom.:) Azért írtam, hogy nekem máris tetszik.;)
  • simcompany
    Jelen pillanatban az rF1 fizika van alatt, így viselkedik. Ingy majd meglesi.

Természetesen ez az első kör, hideg gumi, elég magas hátsó nyomás, gumizatlan pálya. Csúszik na.

A valóságban is láttam sok flikflakkot.
  • zolee145
    Mikor lesz kész a Suzuki? Van működő béta? Honnan lehet letölteni? Lesz vele bajnokság? úgy mennék már. Pályacsomagot csináltok hozzá? Ablaktörlő működik majd? lesz hozzá KERS meg DRS?

Nade komolyra fordítva, ha jól láttam volt pár ellenkormány, ez máris tetszik.:) Nem hiszek abban, hogy az elsőkerekes túrja az orrát ha kell ha nem. Sok megforgást láttam már elsőkerekessel, csak az rF modokat el szokás cseszni a mese leszorító erővel, amitől aztán annyira alulkormányzott lesz, hogy nagyobb tapadású gumit kell előre hazudni, hogy lehessen kormányozni.:)
    De ez így videón jónak tűnik.
  • simcompany
    na mivan srácok? gyerünk, szar az rf2, ISI béna, nincs frissítés! stbstb
  • simcompany
    Snetterton 0.71 - elég jó
  • batihu
  • simcompany
  • hondash3
    Ez elsőkerekes, de nem is ez a lényeg. A motor hamarabb forr el, minthogy elpukkanna a gumi.
  • hondash3
    Nekem még sehogy sem.
  • Rainbow15
    Én is most csináltam, kopás 7x-esre volt téve. Szétdurrant elég hamar, csak sajnos kifagyott a játék. (a gumi meg volt nyúlva, és megállt a kép, elég vicces volt :D)
  • zolee145
    LFS-ben nyomsz egy satuféket, mire megállsz el is pukkan a két első.:D
  • Wlanseraf
    Nem egyszerűbb hogyha szembe állsz egy falnak és el kezded égetni a hátsó gumit?:) LFS-ben elég hamar pukkan:)
  • simcompany
    ütközéstől volt már defektem, vagy légalábbis azt hiszem
  • hondash3
    Sikerült már valakinek defektesre járatni egy gumit?
    Vagy egyszerűen a béta még nem tartalmazza a defektet?
    Több mint fél órán át tepertem, látszólag elkopott, de nuku defekt.
  • Toby0501
    Kopott gumit már láttam, világító tükröt meg még nem.
  • hondash3
    Tudtam, hogy ez lesz az első észrevétel, bárki részéről.
    Túl kiismerhetőek vagytok.
  • Toby0501
    A krómozott tükör miért világít? Ebbe én is belefutottam, adtam a krómozott cuccoknak egy 255,255,255 emissive értéket, mert jobban nézett úgy ki. :D Csak este meg átment fényszóróba.
  • hondash3
    Lement a nap mire sikerült legyalulni a gumit.
    Nem tudtam elpukkantani, mert besötétedett.
  • bardocz
    Ja, ez mondjuk igaz, ha elfékezed, akkor csak ott, ahol el van fékezve, ha meg elmelegíted az egészet, akkor folyamatosan.
  • lac coo
  • simcompany
    El voltam bizonytalanodva, de kezdek rájönni a trükkökre, főként az alpha csatorna baztatással, kezd kurva jól kinézni. Ingy megcsinálja a fizikát, és ki is adjuk, teljesen jó
  • zolee145
  • zolee145
    Viszont ha elérte azt a hőfokot akkor sima gördülés közben is eregeti a füstpamacsokat.
  • simcompany
    alakul

• Totti5
    CARS-al nekem az a gondom, hogy ezt eddig miért nem tudták megcsinálni a Shiftben? miért kell 4 keréken csúszó tapadás, és nagy sebességénél irányíthatatlan vezetési modell? nem értem. Ettől egyrészt nehezebb a játék, kiszámíthatatlan, pontatlan, vagyis aki segítségek nélkül játszik annak szívás. Ehhez miért kell egy CARS, hogy rendesen fizikázzanak alá???
  • bardocz
    LFS-ben amíg nem 120 fokos a gumi, addig nem fog füstölni driftelés közben.
  • zolee145
    Felraktam a 12.1-es drivert, csak egy kicsit lett lassabb az rF1 tőle. Sikerült visszajátszásnál kis füsttel 20 fps-t is produkálnom. Állítgattam a catalyst-ben, most ott tartok, hogy már visszament 200 körülre, ami az eddigi 300-350-hez képest még mindig nem okés, de azért valami.
    rF2-nél nem tapasztaltam semmi változást ami akár jó is lehet, mert a Catalyst állítgatás előtt néztem, lehet ezen is javít. Minden esetre érdekes.
    Olvastam egy cikket, hogy minél előbb be kell állítani a telepítés után a gyári értékek visszaállítását, vagyis ezt ki kell pipálni. Lehet ez baszott ki velem.:D
    Ha így van akkor csókoltatom a cikkírót, meg a rokonságát is.
    Eddig sosem állítottam semmit telepítés után, mindig jó volt, és javulást hozott az új driver. Most állítottam, de minek...
  • lac coo
    Hát ez a kis "csak" annyit jelent, hogy az idegesítően rosszból átment a teljesen jó, élvezhetőbe ! :))
  • Alexease
    Az rF2-ben minden ugyanaz mint ami eddig volt:) Csak a hatterszamitas valtozott es a megjelenites. Amivel nincs is gond, mert eddig is eleg sok adatbol dolgozott, ha mar csak a kerekeket nezzuk, akkoris.