19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
-
Jó poénos most, de rohadtul dühít, hogy ezért formattáltam és ugyanott tartok ;) -
há addig funolunk a kiadott pályákon :DDD. -
Programfájlok (x86)ide települ, de a magyar win7 miatt van ez.
ha kimásolom akkor meg ez jelenik meg: C:\Program Files (x86)\rFactor2
ha ez számít..a Player névben van ékezet, de az nem lehet a bibi.
D meghajtón meg D://rFactor2/
na most a virágbolti is Programfájlok (x86)települt simán ment.
eredeti miatt a névben van ékezet. de a D meghajtóson is van és az simán elindul.
Miért van az hogy velem minden ilyen tölsdle, steames,bf3-as buziságok szopatnak, ha dvd-ről telepitem sosincs semmi bajom? :p
-
pikpak meglesz, max 1-2 év :) -
Kíváncsi vagyok, ha jó már csak az Ausztrál pályák kellenek és egy teljes szezon mehet is ! :D. -
varos, város, várós? -
Ez varos!
-
-
Név szerint megy a telepítés. Dietrich, tehát D meghajtó. Szerinted mennyit szívtam mire eljutottam a z:/ -ig? Legrosszabbul Alex járt. Gondolj bele mire másfél gigát beolvas kislemezekről, lemegy a nap.:) -
Nem volt ezlozoleg esetleg valami szamitogep-idegen karakter valamelyik konyvtarnevben?!:) -
sokat agyaltak azon "hogy baszhatnánk ki Dietrich-el" :) -
Gratula ISI kurva jó fejek vagytok! :p
felrakom az rf2-t a C meghajtóra szopat..
felrakom a háttértárolós D meghajtóra és simán elindul az rf2.
-
imádom az ilyet ;)
teljesen új win7 64 bit rendszer online frissítve.
következésképp minden új így a driver, rf2 stb. a modokat is telepítettem ill. updatet is megvolt. Inditanák singleben egy bármilyen moddal bármilyen pályát.
rf2 launcher indít és nem változott semmi! adminként indítva és semmi.ugyan úgy leáll az rf2 pálya betöltés közben mint telepítés elött.
de legalább már van hiba kod is :p
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: rFactor2.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.5
Alkalmazás időbélyegzője: 4f06169e
Hiba – modul neve: rFactor2.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.5
Hiba – modul időbélyegzője: 4f06169e
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0001a22c
ez már vicc...virágbolti verzió simán ment..most rendes eredeti játék semmi crack és szivat. -
Feltelepitettem a ModManagerbol a Putnam Park-ot de a jatekba hogy tudok menni rajta? beteszem pl. a Renault Megane-t de a palyak kozott nem talalhato meg csak felul a component manager-be ha belepek ott megtalalhato de hogy menni hogy lehet rajta? -
Anotino #2656 Azert megmagyarazni, hogy az RF2 valojaban szebb, mint a pCARS azert eleg eros :)
Ez a post szerintem nagyon jol foglalja ossze a helyzetet, ami a gfx engine-t illeti:
http://isiforums.net/f/showthread.php/2620-Rfactor-2-Beta-A-comprehensive-constructive-review.?p=34211&viewfull=1#post34211 -
GT5 style HUD -
Wlanseraf #2654 Azért bele büfögnék a codi féle szim/arcade vitába:))
Nem kéne elfelejteni hogy egy szimből kurva egyszerű arcade modot csinálni.. és mindenki boldog....GTR? elején arcade/simulation választó gomb:))) ja kérem csak az a baj hogy pistike nem tud olyan időt menni mint Csumakker!! és azt mondja hogy ez szar:) -
Digiflag HUD -
este lecsekkolom. -
santibi #2651 Nagyon béta állapotú még a pálya kidolgozása de a vonalvezetése jó. -
santibi #2650 Leírás hozzá -
santibi #2649 Sorry Putnam
-
santibi #2648 Putman Park -
No de egy P4 x800 és egy I5 HD 6800 között van azért különbség! :)))
Ezzel szemben stabil 60 fps -hez beállítva , időjárás, 10 AI semmivel vagy alig-alig szebb a látvány .
Szóval irgalmatlan ára van a dinamikus cuccoknak ( vagy árnyékoknak nem tudom ...) :) -
Félre ne érts nekem semmi bajom vele személy szerint, sőt örülök neki.
A képkelapján az ember viszont sztem mást várt volna, ennyi (de még javúlhat). -
MoTec Plugin 1.0 -
Ezert kerdeztem, ilyesmire szamitottam, igy tul is targyaltuk a dolgot:) -
huha -
Kidolgozottságban nekem a Crysis1-2, BF3, Rage, Dirt2-3 tetszik a legjobban, persze vannak amik itt ott hozzák ezeket.
Az effektek pl fizikai motor a BF3-ban tetszenek igaz kell is neki a vas. :)
Mondjuk ezek szubjektív dolgok, lehet másnak ez tetszik. -
egyáltalán nem látni. totál máshogy néz ki a különböző config-okon az optimalizálás hiánya miatt -
Mivel az idealizalt, megalmodott dolgoknak nincs ertelme: mihez vagy melyik masik programhoz hasonlitod a kidolgozottsagot, effekteket, torest stb? -
Megy csak nem folyamatos, a kidolgozottságot látni így is. -
ha nem megy maxon, akkor miért mondasz véleményt a grafikáról? -
én feladom :)
single modban pálya betöltésnél kb. 2/3-d résznél kilép hibával..persze a developerben betölti a pályát :p -
Nemtudom ajánlotthoz a Radeon HD4870-et írnak, ez kell is a közepesnél kicsit magasabb beállításhoz, ahol már nem néz ki viccesen. Lehet még optimalizálnak rajta addig mondjuk.
Én eljátszogatok majd vele azért már így is :) -
Mivel a program megjelenese fel ev mulva varhato, es legalabb 3-5 evre keszul, igy full/high/max bellitasokon, majd az akkori friss, modern, high/max kartyakon kell jol teljesitenie:)
Nalam/nekem a kinezetevel nincs gondom, meg sebessegre is jo (pedig max-ban hasznalom;P), de nem is panaszkodnek, mivel a a procim 2 generecioval, a videokartyam 3 generacioval korabbi;) Ahhoz kepest 10 AI-val teljesen jo fut (~30-80fps);)
Offline versenyezni, nekem boven jo. Hatulrol indulva, van annyi elozgetes amennyi szukseges a hangulathoz, a gyozelem AI ellen meg teljesen lenyegtelen:DDD
Szerintem a fenyekkel, fusttel nincs gond, az esoanimaciok egyertelmuen alpha/beta, a latvanyos toresek meg teljesen feleslegesek, ez nem arrol szol, a lenyeg hogy szamolja a rongalodast, hibakat, seruleseket. -
Maxon nem játszható, közepes körűl megy szépen, mert most nincs a gépben komolyabb VGA kártya.
Nem is a részletteséget fontos annyira, inkább a fények, füst, időjárást pl komolyabb esőt stb, látványosabb törések ütközéskor. -
na szóval..törlés után játék, modok újra telepít.
launchernél semmi nem aktív.
Reactivate-ra nyomva küldi a mélt utána már él a single és a Developer rész az online is ha loginba belépek. -
:))
jelenleg amig beta nekem nincs gondom a procival merthogy csak 2 magos :D