19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nurburg–Nord – Ho es Jeg – Formula ;)
-
Developer modban ott van alapból. -
nono55 #3113 Ezt az editor menüt hogyan lehet elővarázsolni? -
nem vagyok egy nagy video-guru :)
-
Igazából ezt titokban akartam tartani, de mostmár mindegy.
-
tessék napi aktuális..
"Akinek nem fáj a Malév hiánya az égen,
Az járjon Hummerrel a jégen.........." -
főleg annak tudatában, hogy mi ismerjük személyesen is egymást ;) -
Köszi, így már nem halok meg hülyén és műveletlenül ?) -
unrealnoise #3107 Most azért nehogy már Te döntsd el azt, hogy ki mennyire komoly ember, csupán annyi alapján, hogy használja-e a szót vagy nem. A "gondolatmenetedet követve", Te minderre ráteszel egy lapáttal. Plusz annyi erőből míg ezt begépelted, akár utána is kereshettél volna...
troll az aki, szánt szándékkal olyan negatív véleményeket ír egy topicba, melyek "flamewar-t" indíthatnak el. a flamewar, pedig az, amikor majdnem mindenki veszekszik a fórumon. Nagyjából...
A troll helyett lehetne köcsögözni, kurva anyázni, buzizni, meg minden, az nem tudom mennyivel lenne jobb... nah de zárjuk a témát, semmilyen formában nem kapcsolódik az rF2-höz. -
Rendszeres olvasója vagyok a topicnak. Persze a Ti dolgotok, lehet az én hülyeségem, de engem idegesítenek ezek a divat majmolások. Valaki attól lesz vagány, hogy minél kacifántosabb és divatosabb kifejezésekkel dobálózik? Egy COD topicban még csak elsiklanék fölötte, de ide azt hittem komolyabb emberek járnak. Mindegy. Akkor legalább leírnátok, hogy mit is jelent a "TROLL" Ha esetleg Ti sem tudnátok, akkor megnéznétek a neten a kedvemért? :) -
Nem ismered az előzményeket. Vagy visszaolvasol, vagy nem szólsz bele, különben lámának fognak nézni.
-
unrealnoise #3104 a legtöbben mindet használják a neten még mindig, de ha valaki trollkodik, arra azért csak nem azt mondjuk, hogy LOL... :D -
Ez a "Troll" most valami divatfikázós szó? Fogalma nincs mit jelentehet, minden bizonnyal valamilyen negatív jelző, de annyira szánalmas, hogy mindig van valamilyen divatos szó amivel lehet dobálózni, ha van értelme ha nincs. Én biztos le vagyok már maradva, de akkor a "LOL" vagy a "LAMA" már nem is divat? :D -
Most troll vagyok ha azt mondom, hogy szerintem nem fog csinálni ideiglenes hengerlekapcsolást az isi? Ez nem az a játék ahol részterhelésnél nem kell minden hengernek menni, így takarítva meg némi üzemanyagot. Be a boxba, és agyig töltik a srácok 100-as benyával, mindezt ingyen.:D -
Mikorra várod a bant? :) -
unrealnoise #3100 Szerintem is jöhetett volna, ennyi idő alatt legalább a HDR-t meg még pár dolgot belőhettek volna, hogy mehessen ki mondjuk egy frankó esős, ablaktörlős, párásodós promo anyag. Vagy valami ilyesmi, amiben jelenleg egyedülállóan jók. De hát azért tényleg nem kis meló ez a játék, ezer féle járgány, fizika, terep, nem lehet egyszerű mindet faszára megcsinálni. Ez azért nem egy F1 szezon, hogy legyárt a Codi 1 féle fizikát, azon állítgatják a csúszkákat, aztán megvan a Ferrari, Renault, merci, etc...
Szerintem amúgy nem jön majd patch, majd csak a totál készet kapjuk meg. -
ubulka #3099 ebben a játékban már a 426 os hemi blokkal felszerelt autók lesznek? -
Jöhetne, jöhetne, csak az isi sajna nem arról híres, hogy tartja a határidőket amiket előzetesen megadott. Elvileg havonta jönnek a patchek... -
Most egyébként mivan ISI-vel?
Azt értem ,hogy beszedtek kb 10ezer embertől 42vagy mennyi dollárt, = 420ezer (asszem), de akkor nem kellet volna már jönnie minimum egy patchnek? Mondjuk ahol be van kapcsolva a vizes szélvédő meg a por meg egyebek?
Vagy bármilyen update azért jöhetne lassan 1 hónap után ennyi pínzért.
Vagy hülye vagyok? -
Hetekig nem látunk itt, de ha trollkodni kell egyből idetalálsz. 
-
már megint kötekszel? hülye troll.
-
Érdekes, sok másik liga meg össze tud fogni, hogy közös dolgokat hozzanak létre. Itt is beszélni kéne egymással, aztán közös szervezésben mehetne. Vagy nem...
-
Én úgy emlékszem, hogy azt írták, már beszélték, meg mentek a "tárgyalások", meg rf2.hu is ezért jött létre. Aztán gondolom mindenki ragaszkodott a sajátjához, hogy elmondhassa, ő neki van ám saját ligája, mert hát az milyen ciki már, hogy egy négyszer akkora liga van, de nem ő csinálta. -
Hol írtam én ilyet? Ne ferdítsél, hülye troll. 
-
Nédda, megint jött kötekedni.
Szerintem a közösség kicsit elmosódott, nem elég részletes, lehetne jobb is.
-
Olyasmire emlékszem, hogy az írkálók egyik része írta, hogy dejólennehalenneegynagyközösség, a másik része meg írta, hogy áittsosenemleszolyan.:D Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy majd lesz.:) -
unrealnoise #3089 Hát jó, beszélni én is beszélhetek sok mindenről. Alapja nem volt. Semmi. -
Előttem ketten is, pedig poénos választ írtam... :( -
Errol volt szo, ezert indult az rfactor2.hu weboldal is -
Pedig erről volt szó, rF topikban beszéltek róla pl. -
unrealnoise #3085 Nem tudom hol olvastál erről, de semmi ilyenről soha nem volt szó. Ahhoz, hogy ezt meg lehessen tenni, egy iRacing rendszerű rF2 kellene, amíg ilyen nincs, soha nem lesz egy nagy közösség, egy helyen. -
2 versenyzovel biztos jo lesz
Jobb lenne ha inkabb a simcohoz menne az a ketto is, mert ott legalabb vagyunk 22-en...
-
Magyarisztánban ez mind csak álom. -
Nem arról volt szó, hogy lesz egy naaaagy magyar közösség, ahova majd az rF2 pilótái gyülekeznek, nem lesz 500 liga meg ilyenek? Simconál már láttam kiírva, hogy rF2 Megane Liga, erre a HOPTO-sok is ugyanezt indítják: link. Akkor már legyen még egy Megane liga, mert 3 a magyar igazság. Ja, meg egy a ráadás...
-
Nekem szinte mindig.:) Csak nagyon ritkan mukodik.
-
nono55 #3080 Momo kormányhoz tudna valaki egy jó beállítást mondani?
-
ee
Ez az Asetto Corsa -
Vagy ez nem rf 2 mod?:D -
Na ez már kezd valahogy kinézni. Ha 1 év múlva lesz már pár ilyen mod, akkor nekiesek a játéknak... amit eddig láttam itt a topikban az nagyon lehangoló volt. -
Nekem a hudon a gumihőt mérő okosság színei vannak sokszor elcsúszkálva :)