19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-

-
100 kiló alatt nem is férfi a férfi ;) -
kenyér meg savanya :) -
unrealnoise #3234 Hát "sajnos" nálunk mindent bevallanak. :D De tény, hogy a többségnél "csalnak". Mindegy, több 100 oldalas eszmefuttatásokat is lehetne írni, sajnos, tény, hogy sok az adó, a teher, ahogyan az is, hogy sokan emiatt (is vagy részben legalábbis) nem jelentik be... Ez az egész egy ördögi kör, ami egyre szarabb lesz, ha valamelyik kormány nem tesz semmit... Jobb esetben esetleg a kormányok közös összefogása kellene ahhoz, ahhoz, hogy ez az egész bevallásosdi, és feketemunkás cucc valamilyen szinten pozitív irányba mozdulhasson el; azaz sokkal több adozó, jóval kevesebb teher = több bevétel, sokkal jobb fogyasztási mutatók.
Bár mondjuk komoly cégek, ahol több mint ezer embert foglalkoztatnak, nem tudom mennyire tehetik meg, hogy mondjuk minimálra jelentik be, a többi meg zsebbe... -
Te mivel eszed úgy mégis, magában? Mert ha hozzávágsz pár zsemlét, meg is van ugyebár. :) -
8000 Ft-al a zsebemben költöztem fel pestre, egy kis vidéki faluból, ott kilátástalan volt minden... akkor mikor kb 80 000 volt egy havi fizu, nekem 8000-et kellett beosztanom egy hónapra, nem volt egyszerű :)
Aki még soha nem volt rászorulva, hogy spóroljon még a kajával is, az nem férfi :)))
És nyilván az tartja "viccnek" ha valahol spórolás van .....

-
rfakk #3231 Ment a privát.
Nem kell bemutatni, mi az egészséges, de sajnos erre tellik.
Majd lesz jobb, és akkor kicsit minden jobb lesz. -
Nem is vagy 50 kiló.:D -
Laceee #3229 Sajnos nem vallottál be mindent, mert a legtöbb cég minimálbéren jelent le és azután adózgatnak/sírnak/mindenévben veszteséges a cég
-
unrealnoise #3228 Hát igen, meredek. egy melós napon én reggelire simán megeszek 5 tükörtojást jó sok kenyérrel. meg utána ebéd, meg ha véletlen éhes leszek még a 12 órás műszak alatt... Viszont nagyon nem mindegy, hol és mit dolgozik az ember, ha gép előtt tesz-vesz, vagy munkanélkülin van, akkor azért nem is kell annyit bevinni, mint egy fizikai melósnak.
Egyébként durva szituk lehetnek, mert a munkanélküli lófaszt nem ér. Dolgoztál tegyük fel 20 évet egy cégnél, szarrá adóztattak, minden forintot bevallottál (tegyük fel gyári meló ugye...), aztán mit kapsz ha szarba vagy? három hónap munkanélkülit. Röhej. Amikor 20 év alatt akár több mint 10-15 millió forintot adtál már az államnak, csak azzal, hogy egy cég alkalmazott, és akkor még sehol nincs említve az ÁFA meg ilyenek. -
36Ft/db 5x36=180Ft.
70Ft-ért mi kerül még bele? :)
nálam szalonna, hagyma, kolbász (ha van) virsli :p -
5 csak, sárgája nélkül. -
Reggelire 6 tojás? Az nemrossz. -
Hát ez vicc, csak a reggeli tojásom 250 Ft + zsömi, 5-ször eszek egy nap. És próbálok egészségesen enni, talán később én járok jól, nem ti. Túlságosan lebecsülitek az egészséges étkezést. Ja, mondjuk gondolom 50 kilók vagytok vasággyal. Így érthető. Ez nem támadás, de egy normálisan étkező ember nem fog heti 1000-ből kijönni. Azt meg gondoltam hogy megy a cigi, reggeli dupla kávé mellé üres gyomorra az a fasza!
Nekem mindegy végülis. A sportot már meg sem merem kérdezni, aki ennyit (nem) eszik, az összeesne bármilyen komolyabb megerőltetésben...
-
En is sokszor heti ~1000 forintbol kajalok (ebed-vacsora, reggelizni nem szoktam).
Regen volt amikor sokkal kevesebbol kellett megoldani (1kg rizs felfozve vizzel maximumig, CBA-s kakaoporral:DDDD).
De hetekig kihuzom naponta: 2 par virsi+ 1 kifli ebedre, vacsorara 1 halkonzerv ismet 1 kiflivel;)
Ami luxus, hogy cigizek, vagyis arra tobbet koltok:DDDD -
Privibe dobd a választ! -
rfakk #3221 Sajnos igen. Ha nem gúny a kérdésed, válaszolok részletesebben. :) -
120 forintból? Azt hogy? Veszel egy zacskós rizst és kész?
-
nono55 #3219 Soha nem értettem, hogy a virágbolti tulajdonosokat miért próbálják az emberek úgy beállítani, mintha leprások lennének vagy egyszerűen csak úgy forgatják a szavakat, hogy érezze kellemetlenül magát. Bullshit.
Vicc ez a gyerekes vita, én pl. leszarom, hogy a visszapillantómban lévő autó tulajdonosa a virágboltba siet-e vagy sem.
Véleményem szerint a szimes közösség nem egy nagy létszámú lager, de az ilyen megnyilvánulásoktól sem leszünk többen.
Ha gázos a téma, tessék nyitni egy warez topikot oszt' mindenki happy lesz.
-
rfakk #3218 A viccet értem, a lényeg meg ugyanaz.
Én szó szerint a számtól vonom meg a falatot, kb napi kb. 120 forintból eszek, hogy ki tudjam fizetni azt a napi néhány óra szimulátorozást, mert arról nem vagyok hajlandó lemondani! Ha majd jobbra fordul kicsit a helyzetem, úgyis meg kell vennem az eredetit. Amúgy meg, belekötni egy amúgy érthető megfogalmazásba gyerekes.
Arról, hogy te erről mit gondolsz, nem érdekel. Ha valakinek esetleg hasonló gondja támad, írjon rám privátba, és én SEGÍTENI FOGOK NEKI, nem érdekel milyen eredetű a programja.
-
unrealnoise #3217 Ez hülyeség, akit komolyan érdekel az rF2, az már megvette. Mivel nincs más mellette ami igazán "mai szimulátor". netkar Pro jó, meg FVA, de nincs AI, nincs időjárás, sorolhatnám. rF1 már nagyon régi, elavult is elég sok téren. iRacing más tészta. C.A.R.S. jó lehet, de még nem az.
Szóval most aki még nem vette meg vagy azért nem vette meg, mert nincs rá pénze, vagy azért, mert nem is fogja, vagy nem érdekli annyira. Jó lesz az rF2, már most látszik, pofás a fizika, gumi meg időjárás, grafika nem az igazi, de majd ha kész lesz HDR-rel meg minden, azért nem lesz csúnya.
Márpedig le merném fogadni, hogy az ISI több bétát adott el az első hónapban, mint fog majd eredetit a megjelenés utáni hónapban. Aki szimbuzi, és a többség az ugye, megvette, BÉTA ide vagy oda.
Ez a BÉTA-t nem veszek, majd ha kész lesz duma is tiszta vicc, nem mindegy, ha akkor már nem kell újra kifizetned? Pláne, hogy nincs mire várni, rF2-nek a saját kategóriájában nincs ellenfele, talán majd az AC lehet idővel. mivel komplett egyedi szezonok, különböző kategóriákban, fullos pilótalistával, meg ilyenekkel egyik másik játék sem tud, szóval még azt sem lehet mondani, hogy jajj, majd megjelenik addig ez+az, meg lehet szar lesz az rF2, aztán nem veszem meg addig amíg nem látom, hogy jó-e lesz. Viszont ha azt látja, hogy jó, akkor vegye meg. ha játszani akar vele már most, akkor is. vagy ne akarjon már vele játszani.
Mindez persze csak arra érvényes, akinek van pénze rá. Persze ha nincs és mellette dohányzik, bulizik agyba főbe... az megint más megvilágításba helyezi a dolgokat... -
Márpedig én akkor sem magyarázom el neki, hogy mit jelent az a hsz közepén, hogy "Eddig a vicc.".
-
Na persze, de az már egy hivatalosan megjelent játék, ez meg még annyira beta, hogy ihajj.
Nem kell itt álszenteskedni senkinek, biztos vagyok benne, hogy aki itt beírta, hogy no warez, stb., annak is kismillió virágbolti játék hever a polcon vagy a vinyón.
Nem a betaból fog megélni az ISI, majd ha megjelenik és akkor jönnek a warezos témák, lehet hőbörögni. -
nézz be ide nézd meg ki a topic gazdája és mivan beleírva abba a részbe ahova írni kell.. -
rfakk #3213 Nem is vártam mást...
Köszönöm nektek is, remekül vázoltátok a különbséget köztetek és Alex közt! -
és warez kapcsán nincs tanács.. -
"Úgyis meg fogom venni az eredetit ha megjelenik" - Már megjelent.
"...de senki le sem szart" - Dehogynem.

Eddig a vicc.
Komolyra fordítva:
Ha valamit kérdezel és valaki tudja rá a választ az segít. Ha nem tudja csendben marad. Gondolom nem lennél kinn a vízből azzal, hogy tizen beírnák, hogy nem tudom.
-
rfakk #3210 Két dolog miatt se bántsátok:
-Úgyis meg fogom venni az eredetit ha megjelenik
-Alex volt az első, aki egyáltalán válaszolt ebben a fórumban, eddig több kérdést írtam, de senki le sem szart... Ami már csak azért is kedves, mert alapvetően azért regisztráltam ide, mert láttam hogy valakinek ugyanaz volt a problémája, mint nekem, és találtam rá megoldást. Viszont amikor én kérdeztem, akkor senki észre sem vette, mindenki csak a másikat szapulta.
Szóval annál inkább köszönöm Alex! -
Jól van, meg ne sértődj, csak vicc volt ! :)))
Nem vagyok én warezellenes.... ;)
Ettől függetlenül...öregszel !!!
-
Most miert?!:) Mert segitettem a viragboltihoz?:)
Attol mert nem segitek, attol nem lesz jobb se nekem se az ISI-nek, ugy is megoldjak. Igy talan megtetszik nekik, es megveszik:)))) -
Megvan,kötyi a segítséget.Üdv. -
Valaki ellopta Alex accountját!!!
-
rfakk #3205 Nagyon nagy vagy! Tökéletesen működik!
Componentben csak a "back" és az "uninstall" elérhető, "update" és "install" szürke. Erre nincs valami trükköd?
-
Hát ez nincs meg!!! -
-
A Component-ben kivalasztod es alul Install (ha nem megy, akkor nemtudom, nem probaltam). -
Igen, mert errol megfeledkeztem (ez meg a Manifest-be masold): http://alexease.uw.hu/files/all%20tracks%20&%20cars_10.zip -
rfakk #3200 Sajna nem működik, de köszönöm a fájlt! -
rfakk #3199 Köszönöm, megpróbálom! Addig megkérdezem azt is, hogy a Component managerben látom Snettertont, de nem tudok vele semmit csinálni. Ez is virágbolti sajátosság vagy más is találkozott vele? :) -
Probald ezzel, tedd az Installed/RMF mappaba: allcarstracks_10.zip