19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Miert ne lehetne? -
nono55 #3278 Létezhet az, hogy Sepangra az első kerékdőlést -1 fokra kell állítani? -
Féktávon biztos melegszik a gumi, ha blokkol egy pillanatra is, tuti elérheti a 250 fokot is azon a felületen. Csak az a kérdés ebből nekünk mit jelez ki az rF2. -
Nem lesz az 250 fokos, csak rosszul irja... varjuk a javitast, mert igy en se tudom jol beallitani... -
nono55 #3275 OK, köszi, jól saccoltam akkor. :)
Motecet használom (több-kevesebb sikerrel) és pöcsölök a gumi beállítással Sepangra.
Az a komoly, hogy egy keményebb féktávon simán 250 fok körül mocorog a gumihő...:P -
Az rF2 egyelore nem mutatja jol a gumihomersekletet (altalaban). Egyebkent a 90-100 fok kozotti homerseklet szokott jo lenni, de ennel sokkal fontosabb a gumi kulso, belso es kozepso homersekletei kozotti kulonbseg. -
nono55 #3273 Valaki nem tudja, hogy a Megane esetében mi az optimális gumihőmérséklet? -
hülye :)
ez versenyautó ahol nem szokás megosztani az adataokat..a modderek azért panaszkodnak mert semmi adat, infójuk nincs. Hát menjenek ki egy versenyre és tartsák a mobilt :D -
Jó, de egy mobilt csak könnyebb a kocsi felé fordítani mint egy repülőt. -
modderek figyelem!
A Verizon új mobilalkalmazást indít útjára (iPhonera és iPadre egyaránt), amin keresztül hozzáférést biztosítanak a versenyautók telemetriai adataihoz, ill. lehetőséget biztosít a "röptében" információgyűjtésre: ha valaki a telefonját egy előtte elszáguldó versenyautó felé tartja, azonnal hasznos információkhoz jut az autóról és versenyzőről is. -
Kapásból 3x jobban néz ki. 
-
sry de ez jobban néz ki. 
-
Köszke!
Hát egy Hondabuzit nehéz eltántorítani.
Amikor hallok egy ilyen példányról akkor mindig kicsit sírok belül:
9000km '90 EF9 -
Jo ez, de amikor utoljara ultem benne kopottabb volt a huzat
-
rfakk #3264 Visszavonom!
Nem a legszebb, hanem a legélethűbb, legéletszerűbb. Ennél nagyobb dícséret nem is kell egy szimulátorban.
Ugye mondtam én, hogy alap béta nem mérvadó, mert a modderek mindig jobb modokat csináltak az ISI-nél! :) -
rfakk #3263 Én is, én is!
Ez sz*r...
Nemám!
Saját szempontomból sajnálom, hogy ekkora tehetséget olyan kocsira fordítasz, ami helyett én szívesen kipróbálnék mást.
Kár, hogy ez az autó a szívszerelmed, vagy hogy nem az enyém, mert szerintem zseniálisan néz ki, videók alapján pedig a fizikai modellezése is kiváló lehet. Beltérre biztos hogy a legszebb, amit eddig láttam rF2-ből a neten.
Gratulálok! -
jó ez, mi bajod vele ? -
Emészacsába. 
-
Ez egyre utosebb, grat!
Jo lesz ez a Suzuki Swift!

-
Vissza kanyordnék a témához ha nem problemó.
Inkább fikázzuk egymás mondatait szóról-szóra!
Azon legalább röhögök.
Jöhetnek a fikák, csináltam üléshuzatot.
-
En egyszer eppen akkor uvoltottem le az akkori fonok fejet, amikor targyalt valami ugyfellel;) Aztan este elmentem hozza lakasra, nyomatekositottam a problemamat, elsetaltunk a legkozelebbi automatahoz, kiszedett annyi penzt amennyit tudot, es azota nem talalkoztunk:D -
No de holnap lesz balhé ha nem szedi össze a pénzemet:)))
Egy: ingyen nem dolgozok!
Kettő: alkalmazott vagyok de csicskás nem, senki nem fog úgy beszélni velem mint a kutyával !
Csicska egy ország .... -
Udvozollek a klubban
-
Engem valszeg ma küldtek, el mert szólni mertem, hogy a két hónapja halogatott elmaradt béremet mikor óhajtják kifizetni !!!!
Januárban 160 túlórám volt, zsóval nem igazán vagyok lazsálós típus, de pénzt azt ugyan ne követeljek már :)))
Az tuti, hogy bár még nem csináltam ilyent, apehtól kezdve, ami létezik ráküldöm ! :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
off:
Egyelőre még nem tudom ki volt, jelenleg vizsgálják az ügyet cégen belül. Mindenesetre ha komolyabb problémám lesz a dologból (nekem már az is komoly ha belekerül a recordomba ami eddig szintiszta volt) felbérelek itteni ügyvédet aki majd elkér minden adatot a cégemtől amit megadott az illető magáról, minimum email cím meglesz. Ha kilehet nyomozni ki volt, akkor jön az én köröm. Ha angol pénzben csak pár havi fizetést nyerek rágalmazásért/hitelrontásért tőle, az neki magyar pénzbe fájós lesz (milliós nagyságrend), még ha nekem nem is lesz egy nagy összeg itt kint.
Ezen kívül az illető elfelejtette, hogy Angliában az nem rasszizmus ha egy bűnelkövető származását megemlíti valaki, többször láttam újságok címoldalán nagybetűkkel a Gipsy szót, sőt 1-2 hete egy itteni magyar(?) bizonyos Kolompár valaki 14 személyt szállított a kocsiban biztosítás nélkül, a rövidhírben a teljes nevét kiírták azonnal. (de persze a nyugati lapok a magyarokat rasszistázzák)
-
ubulka #3253 ettől már csak az a jobb, ha a saját szomszédod jelent fel, miből vetted az új autód, vagy hogy otthon dolgozol valamit, és nem vagy bejelentve :)
Az ilyenekbe bele kell rúgni egyet, és el van intézve.
De azért durvának tartom, hogy valaki ilyesmire képes, gondolom lecigózod, besértődik és képes kinyomozni, meg feljelenteni. Hadd mennyen a pénze akkor a buzinak úgyse ér/ért el vele semmit.(gondolom)
Az is ilyen szomszéd eset volt? -
szokásos
-
Tommy78 #3250 én is remélem, mondjuk a gumikkal el lehet majd szórakozni rendesen. -
Remelem elvezheto fizika lesz alattuk
-
Tommy78 #3248 igen az -
Tommy78 #3247 köszi Toby :) -
mi az az fm3? forza motorsport? -
tedd be a linket akkor -
-
Tommy78 #3243 mért nem müködik a youtube-os beszúrás :( -
Tommy78 #3242 -
Tommy78 #3241 Az autókat FM3-ból konvertáltam, persze még rengeteg meló van/lesz vele, de alakul. GT500-as autók melyek a JGTC és a már új nevén 2005-től SuperGT sorozatban futottak
-
Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én meg úgy gondolom, hogy ebből a helyzetből már nincs az a kormány aki kihozza az országot. Szerintem ez a képlet:
Egyre kevesebb szorgalmas ember tart el egyre több lustát. (a lusta helyére be lehet helyettesíteni amit az ember gondol) A szorgalmasok vagy külföldre mennek vagy nyugdíjba, az utánpótlásuk meg már alapban úgy tervezi, hogy go külföld.
A kormányok egyre több adóval próbálják terhelni akit lehet, hogy a lusták és "kisszámú" gyerekeik ne haljanak éhen, így még azokat a szorgalmasokat is elüldözik akik szívesen maradnának.
(természetesen, nem gondolom, hogy mindenki lusta aki otthon van, őket sajnálom a legjobban)
Szorgalmas embereket tesznek utcára, miközben a lustáknak építenek vadonatúj családi házakat ingyen, ez nekem nem fér bele a lelki világomba.
Egyébként egy Magyarországon élő ember, kinyomozta hol dolgozom és feljelentett az angliai melóhelyemen, azzal a címszóval, hogy rasszista és offenzív vagyok, ezúton is köszönöm neki. Bár itt nem hiszem hogy olvassa... De azért álmomban sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. -
ubulka #3239 Én 2 évig németbe voltam karosszériásműhelybe, rendesen be voltam jelentve, havi 420 ezret kerestünk+cafeteria.
Ebből még most is vígan megélek, igaz akkor nehéz volt, mert a szállás egy ifjúsági szálló volt, de ennyi pénzért kibírtam, minél több maradjon belőle.
A 420 az úgy annyi, hogy annyit kaptam kézhez, na meg közbe fasza verdákat láthattam, mert itthon csak zsigulikat kell javítgatni, ott meg összetört 7-es BMW-ket.
Engem annyira nem érint ez a magánynyugdíjas dolog, úgy kell hozzáálni ahogy ők, ők meglopnak téged, te is.....
Lehet a becsületes embereken csattanna az ostor, de hát nem sok olyan van már manapság, és még kevesebb lesz.
-
En '96 ota nem dolgoztam olyan helyen, ami bejelentett volna rendesen es/vagy fizetett volna barmi jarulekot;)
'93 ota voltam/vagyok magannyugdij-penztar tag. Mielott allamositottak, osszesen ~180E Ft gyult ossze rajta;) Az havi ~833 Ft. Miutan allamositottak, es megjott a kimutatas, furcsamod, mar csak 43E Ft maradt rajta (havi ~199 Ft). Nah, ha megerem a nyugdijat, ebbol jo sokaig fogom huzni:)))))) Feszitovasra talan eleg lesz, es akkor lesz a „kis boltbol” kifli meg kefir – minden ejszaka;DDDDDDDD Ugy mint nagyonregen, hajnalban, iskolas tej es zsmle a KOZERT elol:DDDDD