19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem mondtam ,hogy bárki is írta , hogy jó, nem ez a lényeg !:)
Viszont széles vigyorral rögtön tudtad kritizálni azt a nyomorult F1 verdát, meg a többiek is, pedig visszafelé , még ha igaz is , a legnagyobb trollság, ezt nem értem én ! :DDD
Ez háborít fel engem, néha komolyan szégyenlem mi lett ebből a topikból, régen ilyen jólmegmondó ostoba emberkék valahogy nem voltak !
RF1 -nél meg ne beszéljünk jó fizikáról ..... -
Nem tudom hol írtam, de tuti vagyok benne, hogy nem állítottam, hogy a model pontos. Kb jó. Nem őrültem bele, egy barátom megcsinálta a modelt, és kész.
Azért készült, hogy Tim Gabi tudjon tesztelni ingyen, mert nem volt pénzünk a pályán autókázni. Aztán úgy megtetszett hogy kiadtam. A fizikája nagyon pontos, hangok kb jók, a model nem nagy szám, a belseje minimál.
Viszont egymilliárd fps-esed van cserébe :) -
Bármit alkot valaki az dícséretes, oda és vissza.... tudnék berakni Emericoéhoz hasonló képet, milyen rossz az a suzuki kasztni, de minek?
Ami egyik oldalról jó buli, kötelező hozzászólás, gúnyolódás még egymás vállát is veregetik, az visszafelé a legnagyobb szemétség!
Pont nem számít milyen a kasztni, de ugyanígy nem számít annál azF1 autónál sem, főleg, hogy akik ráharaptak sose fogják még csak letölteni sem!Ezen oknál fogva aki normálisan álll a dolgokhoz, az döntse el ki itt a troll ! :DDDDD -
milyen tíltás, van benne troll tíltás? -
nono55 #3153 Félre értetted vagy én fogalmaztam félreérthetően. :)
Azt írtam, hogy kívülről ronda, nem azt, hogy belülről, bár elnézve...:)
Igazából leszarom, nem vezetek belülről, úgy hogy nem is fogom nézegetni, meg egyébként is az íveket keresem, nem a porszemeket a gyönyörű műszerfalon. :D
Nekem -kívülről- a szélvédő illetve a fényszórók geometriája furcsa, illetve ezek ha jól tudom a pálya/utcai autókon is ugyan azok.
Ha jó lesz alatta a fizika akkor különösebben leszarom.
Buzukit még nem nyüstöltem, így nincs viszonyítási alapom a vezethetőségét illetően, ha a hozzáértők azt mondják, hogy ez ilyen, akkor elfogadom. DE. 2012-ben lehetne kicsit jobban odafigyelni a modellezésre is, nem hiszem, hogy bárki is hajtaná őket, hogy sürgősen el kell készíteni. Ettől függetlenül dicséretes amit alkotnak, csak nem érzem azt, hogy minden porcikájában a tökéletességre törekednének.
Ez a baj az rF modok 98%-al, hogy vagy ez jó vagy az jó, lényegében mindegyik elnagyolt valamilyen szinten. Én egy mod-nál éreztem a tökéletességre törekvést (CTDP2006), de ettől függetlenül, az elcsépelt modok 95%-a is nagyobb élményt nyújt, mint a kódmásztersz féle...khmm...khmmm. :)
-
Tök jó ez az SGs tiltás dolog :DDD Nem tom ki találta ki de rohadt nagy :D -
..sok itt az egyszerű ember, azért! :))))
azt rejtenek el mait akarnak, ezután is fel fogok háborodni a mértéktelen emberi ostobaságon !!! -
Es ezt eppen te mondod, van am onkritikad
-
Senki nem hasonlít semilyen modot más modokhoz!
Én embert hasonlítok emberhez, és sok itt az egyszerű fajta .... -
Most komolyan, ti lattatok eloben Suzuki kupas autot? Csak megsugom, h pont igy nez ki (igen, furan allnak a kerekek, de ez eloben is ilyen...). Nem mellesleg a tavalyi Suzuki kupa bajnokanak a managere (ha jol tudom a poziciodat Emerico
) csinalta a modot es ok talan hozzafernek a pontos adatokhoz... Nameg ossze tudjak hasonlitani az elo autoval.
Ha ezek utan hasonlitjatok a Suzukit egy ennyire pontatlan F1-es modellhez es egy "szerintunk ilyen" fizikahoz, akkor csak gratulalni tudok
Amugy meg en pont leszarom, h mennyire reszletes a cockpit, mikor van egy 99%os fizika az auto alatt!
(Ezt a laccot mar tenyleg bannolhatna valaki...
)
-
Legkevésbé azért, hogy a sok okoska fölényes ostobaságait olvassam, sőt az nagyon nem hiányozna ha mellőznénk ezentúl !!!
Véleményem elmondtam, aki érti érti, aki nem az nem fogja, war vége ! :D -
Én igazából azt nem értem, hogy te minek is jársz ide fórumozni? Ill hát látom, hogy kötekedni, mert a hsz-eid 95%-a csak arról szól, hogy valami szar, nem tetszik, nem jó valamiért, hülyék az emberek stb. Gratulálok!!!
Amúgy meg ne menjünk már bele ebbe, hogy ki hol mit mondott, erre utalgattál tudod te is nagyon jól, csak most is nagyon jól esik kötekedned :)
Nekem nem fáj, hogy ki mivel játszik, felőlem akár fa kockával is játszhatnak élvezettel a srácok, csak én is elmondtam a véleményem erről a modról, mint ahogy azt te is méltóztattad megtenni már sokszor sok modról, de lehet rosszul tudom és itt csak neked lehet véleményed, bocsi :)
Ezt a gúnyolódást abszolút nem értem, én nem gúnyolódtam, elmondtam a véleményem és kész... -
nono55 #3144 TROLLWAR!
:D
A Suzuki tényleg ronda kívülről és aránytalan, pontatlan.
Ez az F1-es is hasonló cipőben jár, itt az a lényeg, hogy minél előbb kint legyen és pár dolcsi ellenében letölthesd.
Egyébként meg nem értem, mire fel a karatéj, az rF2 is még csak beta állapotú...
Én 2 modot várok ami F1-es, az az MMG és a CTDP 2009, addig meg bőven elvagyok a Megane-al meg a WSR-el. -
Ohhh hogy aaaa......... valaki dobja már ki a flémereket tököm ki van mindennap jut egy ilyen rész...faszom...komolyan már valaki vegye már át a dolgok irányítását és tegyen rendet!!
Én is rondának találom de szarok rá, tovább görgetek, mint humoros aranyos topicban a szar vicceket. Aki tudja hogy szar úgyse megy vele, tudja kitől származik kész nem tölti le. Lépjünk már tovább! Akinek meg ez kell csinálja. Senki sem akadályozza benne, de ne öljük meg egymást a saját igazunkért (pont én mondom, de már leszoktam erről). -
Mikor is mondtam, hogy a Suzuki bűn, és nem kell ? :D
Ha meg neked az fáj, hogy sok száz, ezer mittudomén hány srác élvezettel játszik F1 móddal, akkor szívből gratulálok !!!
Jól mondod, senki felett nem állsz, így nem értem kin és miért kell , menő manapság gúnyolódni ! Amatőr liga segítségekkel, F1 ligák, stb, nektek mind mind alacsonyabb rendű ! -
Nekem az fáj, hogy megint itt is beindul az, hogy jön 83 mod ami feldolgozza az aktuális évet és nem túl jó minőségben. Nem mondtam, hogy ettől én valaki felett is állnék, ezt te beszéled be magadnak. Csak érdekes a kettős mércéd ebben a kérdésben. Silány F1 mod az jöhet dögivel, de egy esetleges jó fizikával rendelkező, de csúnyácska cockpites suzuki az már bűn és szó se essen róla... :)
(amúgy meg ne te mondd meg nekem, hogy mire válaszolok és mire nem, majd azt én eldöntöm magam, köszi :)) -
Továbbra is a kérdés: miért fáj ez nekünk, miért elítélendő akinek ez kell , illetve mennyivel ,miért is állunk mi felettük ?
Semmivel nem vagytok különben az F1-eseknél, pedig gyanítom azok java gyerek, sőt, ők nem próbálnak gúnyt űzni belőletek !!!!
Nem kell válaszolni! -
Kiadták már a suzukit? :D
Csak érdekes, hogy az ilyen korai F1 modoknak mindent elnéznek, csak hogy jöjjön minél előbb, lehessen játszani az aktuális év kocsijaival, tök mindegy, hogy milyen a fizika, milyenek a kocsik. De egy másik modban meg amibe lehet, abba belekötnek. (Igen leginkább TE :)) -
Ronda is, mondtam én mást? Akkor az is a minek adták ki, kutyának nem hiányzik kategória ? Vagy csak azért jó, mert nektek az kell? Hogy is van ez ? :DDD -
Te voltál a legjobban oda, hogy nem szép a cockpit, nem kell itt kiforgatni más szavát és játszani az agyad. -
Vagyis a Suzukis is igénytelen ?
(Amúgy suzuki kasztni is kihívásokkal küzd, mégsem játsza az eszét egy f1-es sem miatta ...)
esküszöm akik itt keménymagnak hiszik magukat, simán ki kellene tiltani innen, régen nem volt ilyen rF topikban amit ezek az okoskák művelnek !!! -
Mert igénytelen. Ha a suzukinak szar a cockpitje, akkor itt meg már a modell is szar mert nem pontos :P -
Miért is fáj ez nekünk, hogy van akinek ez kell ??? -
Lényegtelen. Az a fontos, hogy 2012-es F1. Zabálják majd a népek. Ha más mod lenne minden apró szarságba belekötnének. -
hehe már úgy vártam :p -
mai napi:
"a Malév olyan, mint Schmitt Pál - repülnie kéne"
full hivatalos car list -et hol találok? -
a tengelytáv még hagyján, a kocsinak nincs olyan eleme ami passzolna. -
Csak kicsit vannak elkurva a modellek. Valaki mini F1-nek nevezte.:)
-
PCC mod nem készül sehol ? -
nono55 #3127 nem rossz, de remélem a fényezést megcsinálják normálisan, mert ez így elég tré. -
Mostmar tudom, h mi hianyzott az eletembol
-
nono55 #3125 köszi! -
Laceee #3123 mert Össze vissza állítgatsz/felraksz minden baromságot ?
-
4 5 6 -
attila46 #3121 Srácok...mi hiányzik ,mért nem müködik a digitális kijelző,GTR 2-nél sem!!!Valami kajak hiányzik............Légyszives segitsetek!! -
Bocs, Brakelight.
És nem textura, hanem egy spotlight amit állítani kell. -
Gyanítom még sehogy. Én is tököltem vele, de ennél lejjebb nem tudtam húzni a fényerejét.
GEN/Headlight/Intensiti -
nono55 #3118 Ok, kösz, leesett már. :)
A féklámpának a fényét hogyan lehet valóságosabbá tenni, úgy, hogy fékezéskor ne lássam az aszfalton a piros textúrát? -
Nem a baloldali Singe Player-t, hanem a jobboldali Developer-t inditod. Ennyi. -
nono55 #3116 micsiri? hol? hogyan varázsolom elő? :)