19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
rfakk #3197 Köszi a választ!
Amúgy az itt korábban írt hozzászólásban írt ál-mod fájlok tökjók, tényleg lehet velük használni mindegyik pályát bármelyik autóval. Ajánlom mindenkinek, aki rászorul! :) -
Azt nem tudom, ahhoz mar nem ertek;) A viragbolti lehet hogy nem ugy mukodik ahogy kellene, nincs benne ez+az, kuldozgeti a jelszavaidat es nincs hozza All T&C, de legalabb ingyen volt;)
-
rfakk #3195 Virágboltiban nem lehet előcsalogatni? Azokat a fájlokat már letöltöttem, már tudok mindennel menni minden pályán, csak együtt nem tud menni minden kategória. -
Vagyis a Series-nel;)
-
A jatekon belul, a MOD-oknal azt valasztod ki:) -
Az All_Track_All_cars-t,hogyan tudom alkalmazni??(H..je kérdés??)Kötyi,ha kapok választ.
-
-
Alakul, shadow map kipipálva. 
-
Grat.... -
Akkor az valóban működik ! :) -
Rainbow15 #3187 Defekt működik. Legalábbis én direkt elfogyasztottam a gumit, szétrobbant, és kifagyott a játék. -
Beta. Szerintem sem működik még, mint ahogyan a defekt sem. -
A gumi deformáció csak látvány elem, vagy real számolja is? Én akár hogy változtatom a guminyomást, nem igen látok változtatást rajta ... -
Hülyén kellett tartanom a fejem, hogy lássam a cockpitet. 
A fék meg így jó, mert Homasitás LED-es atomizzó van benne.
-
Hát a vezetési stílusod még elég tré, lehetne jobb is.
A féklámpa fényének az intenzitását nem lehet módosítani?
-
-
nono55 #3181 -
Az All_Track_All_cars-t,hogyan tudom alkalmazni??(H..je kérdés??)Kötyi,ha kapok választ. -
nono55 #3179 Tökéletes, köszönöm! :) -
Innen letoltod a legfrissebb plugin-t, ott le van irva minden. De egyszerusitve.
- letoltod es bemasolod az rF2 install (Core) konyvtarba (Plugins es Log konyvtar)
- elinditod az rF2-t, kilepsz, es ha ott van az rF2 gyokereben a MotecPlugin.ini, akkor mukodik, megtalalta.
- ebben modosithatod a log eleres sorat, hogy jo helyre loggoljon (pl.: Log dir = "c:\Games\rFactor2-Core\Log\")
- program indit, palya betolt, ilyenkor csipog (ezeket erdemes elotte meghallgatni: c:\Games\rFactor2-Core\Plugins\MotecPlugin\*.wav), hog melyik mit csinal
- ~20 masodperc kell, amig beindul, ki-bekapcsolni alapbol a CTRL-M-mel lehet (konfiguralhato az INI-ben)
- autokazas utan, kilepve a menube, tobbet csipog, jelzi hogy lementette az adatokat.
- MoTeC letoltese: http://www.motec.com/software/latestreleases/ – i2 Pro 1.18.0017 – install;)
- elindit – Create New Project – File/Open Log File – *.LD file betoltese es nezegetese;)
-
nono55 #3177 Leírná valaki szájbarágósan, hogy a MoTeC-et hogyan lehet működésre bírni? -
Tudom, hogy tudod, hogy mi tudjuk, hogy már tudtuk.
-
Tudom, hogy ebben nincs, ha emlékszel erről dumáltunk msn-en.:D
Inkább az, hogy majd előbb-utóbb úgyis jön valami amibe kell, és addig ki kell tapasztalni. Sőt, előbb, mert itt is van a SiR.:)
Első körben érdemes megnézni, hogy van-e valós zárási érték, és ha van azt beleírkálni. Ha ninc akkor marad a kísérletezés. -
Solt #3174 :D:D -
kösz -
Melőtt emerico beszólna, igen azért volt benne sperr, hogy hamarabb elérjen a bontóig. -
Kép: -
Egyelőre az utcait kalapálom, abban meg nincs difizár, viszont nemrég leltem egy katalógus képet, amin az látszik, hogy az SiR (nagyon Type R előd) verzióban volt gyári viszkós sperr.
Fene a pofájukat ezeknek a japcsiknak, adják itt a feladatot a kísérletezéssel. -
Tényleg, köszi.:)
Így viszont mégjobban tetszik. -
a mod rfm-jében írd át ezt a sort ilyenre: Track Filter = *
Majd másold be a pályákat a locations mappába és lehet tesztelni az összes pályán :) -
Marhajó ez a Honda, kezd egészen autószerű lenni. Kár, hogy valamiért nekem dev módban nem mennek az alap pályák, csak az a short oval, ott egy kicsit nehézkes a tesztelés, de balra jó az autó.:)
Mókás ahogy lehet gázelvétellel csúsztatni a hátulját, és elég szépen jön ki a kanyarból, pedig nincs difizár.
Hozzá teszem, hogy ezt a difizárat majd ki kell tapasztalni, mert ha nem tökéletes akkor sokkal nagyobb marhaságokat csinál mint az rF1, mivel sokkal érezhetőbben reagál midenre az rF2. Ez mondjuk modder szempontból több melót jelent, végeredmény szempontjából meg jobb viselkedést. -
TRLOLL :) Bocs de nem tudtam kihagyni :):):) -
O nem beszelgetni probal, hanem trollkodik, valaki nem lehet ennyire buta, csak ha direkt csinalja
-
Nyugisabb lesz! :)
Ott voltam köcsög, hogy miután beírtam mekkora parasztság amit műveltek... nnna ott kellet volna hátradőlnöm és utána olvasni mosolyogva a mentegetőzéseket :DDDD
De ha csak egy valaki elgondolkodik, már megérte :))) -
Hát remélem jó helyen jársz. Bár végre talán már nyugisabb lesz a környezet :). -
Igen ez az, sajnos ! :DDDD -
Jo helyen jarok? Ez az rF2 topic?! 

-
Nincs bizony :más módjában húzod le a modellezést, miközben a tiéd még azt a szinten sem éri el, erről minek beszélgetni ??? :DDDDDDDD
Ezt én szimplán rosszindulatnak hívom, a legszebb szóval ami eszembe jut hirtelen ... :DDDD -
Hagyjad, ha nem nyitod le a kis fület, nem is látod mit írt. Nem érdemes, csak energiát pazarolsz egy ilyen emberre, nem éri meg.
-
nincs értelme beszélgetnünk.