| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én meg úgy gondolom, hogy ebből a helyzetből már nincs az a kormány aki kihozza az országot. Szerintem ez a képlet:
Egyre kevesebb szorgalmas ember tart el egyre több lustát. (a lusta helyére be lehet helyettesíteni amit az ember gondol) A szorgalmasok vagy külföldre mennek vagy nyugdíjba, az utánpótlásuk meg már alapban úgy tervezi, hogy go külföld.
A kormányok egyre több adóval próbálják terhelni akit lehet, hogy a lusták és "kisszámú" gyerekeik ne haljanak éhen, így még azokat a szorgalmasokat is elüldözik akik szívesen maradnának.
(természetesen, nem gondolom, hogy mindenki lusta aki otthon van, őket sajnálom a legjobban)
Szorgalmas embereket tesznek utcára, miközben a lustáknak építenek vadonatúj családi házakat ingyen, ez nekem nem fér bele a lelki világomba.
Egyébként egy Magyarországon élő ember, kinyomozta hol dolgozom és feljelentett az angliai melóhelyemen, azzal a címszóval, hogy rasszista és offenzív vagyok, ezúton is köszönöm neki. Bár itt nem hiszem hogy olvassa... De azért álmomban sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet.