19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-

Még van a facelift első és a sima hátsó löki amit rendbe kell szedni.
-
Ahogy a dolgok kinéznek mind a 30-nak egyedi első lököse lesz.:D -
Há má' mé' ne mennének 30-an egyszerre vele!?
-
Neeem!
799 polygon az rF1 verzió és 1600 polygon az rF2-es lökhárító.
Ha a Shift, meg Forza modellek elfutnak rFactor alatt akkor ennek is mennie kell. Úgysem ligamod, nem fognak 30-an menni velle egyszerre.

-
Minden napra 1 új löki. 
Rá kell döbbenjek, hogy iszonyat ocsmány melót végeztem a régi modellel.
-
Gondolom elege lett abból, hogy mindenki krekkelve használja a BTB-t, és ő sem ingyen akar dolgozni. Persze sokan ezt nem értik, egy programért pénzt adni??!!
-
PacsutaTibi #3393 Itt egy cikk róla. Még nyár előtt szeretné kiadni ezt a plugint a Maya-hoz. Valamint előtte szeretne egy ezzel készített Maraokkói pályát kiadni Rfactor 2-re. CIKK
A BTBhez egyébként 2 évnyi szünet után tavaly nyáron jött frissités. De szeptember óta megint nem hallani Brendonról. (Decemberben jelentkezett be a fórumba utoljára) -
rF szempontból közelítettem meg a kérdést.:) -
Ha fejlesztenék a BTB-t (amit szerintem nem fognak) akkor nyilván az rF2 höz lenne alkalmazva a fő irányelv. De azt ne felejtsd el, hogy a BTB nem csak rF-re tudott dolgozni hanem RBR és Racer exportot is csinált. Vagyis nincs közvetlen összefüggés az rF fejlesztések leállítása és a BTB fejlesztésének megállása között :) -
Mivel az rF nem fog fejlődni így lényegtelen, hogy fejlesztik-e a BTB-t. Aki azt ismeri biztos nem fog átállni erre.
Viszont ha ez tud majd exportálni rF2-be (és nyilván fog tudni, különben sok értelme nem lenne) akkor már sokkal érdekesebb a helyzet. -
Miután a BTB fejlesztése leállt itt egy újabb igen ígéretes pályakészítő program demoja:
-
Visszakuldtem az eladonak, varom vissza a penzt, 6950-et veszek inkabb, eleg volt ennyi a zoldekbol
. Mostmar az 5850-em is jol megy, a 6950-en tokeletes lesz.
-
Tényleg van új, majd talán holnap meglesem. -
rfakk #3386 Ma jelent meg a legújabb nVidia driver, nekem most ajánlotta fel a gép. Próbálta már azzal valaki? Valami változás? -
Na és hol az 560Ti? Már vissza is gariztad? -
Ja, lazán, flegmán 1 kézzel a kormányt fogva végig a fél pályán.
Nem voltak épek az fix.
Elég durva látvány ahogy a széria fekete VT megbillen a kanyarban.
-
Kicsit tesztelgettem az update-et es nagy megelegedesemre komoly fps novekedes tapasztalhato.
Eddig ha a esoben a HDR be volt kapcsolva, volt kb 15 fps. Most minden maxom, kiveve a Confignal az AA level 2-on 45-60 kozott van (3-on is boven 30 felett van, de nem latok kulonbseget). Lehet, h megse kell VGA-t cserelnem
A gepem: [email protected] Ghz, 8 Gb ram, HD 5850 -
rfakk #3382 Mekkora köszönet ezért!!!! Nem gondoltam volna, hogy van olyan Senna-videó, amit még nem láttam. Egyébként az NSX-ről nekem is mindig a Senna-videó jut eszembe. Hogy billeg a kis méregzsák, 3 keréken fordul, mint a magyar Astra kupások. :)
Azért a kamikázék, meg Senna sem vett fel sisakot, a japó meg le is csavarta az ablakot, biztos ami biztos.
-
Amúgy Senna annak idején nem csak az NSX-et csapatta. 
-
Jól érzed, ez sosem lesz készen. 
Ott van a Zolee&Toby present féle Shift NSX, az igencsak jóféle, tetszetős, vigyorgós.
-
rfakk #3379 Ha ez egyszer kész lesz, vagyis olyan állapotba kerül, ami szerinted kész, (amilyen precíz vagy, gondolom soha nem fogod így érezni), akkor nem fogsz hozzá egy kis NSX-hez?
Természetesen az közel sem ilyen jó autó, de mégiscsak Honda.
-
Nem sok polygon maradt a helyén. 
-
Smooth groupból elvileg az rF csak egyet használ, vagy bekapcs vagy kikapcs.
Ahova élt akarok ott mindig külön elementre van szedve az objekt. -
smoothing groupok is jók, azokat el szokta cseszni ilyen import-export konverteknél ... -
LOL
Olyan VT nincs amit még nem törtek szét.
Ezért is reális a mod.
-
rfakk #3374 Berúgott a szmájli is. :D -
rfakk #3373 Nem venném meg. Látszik a sárvédő és a lökhárító (nem)találkozásánál, hogy m
ár törve volt...
-
:)
Igen, 3ds-ben hibátlan.
Találtam valami Ignore Splits pipát az exporterben, azt benyomva jobb lett.

-
De elegge high-poly modell lenne, akkora vertex-ekkel, foleg hogy azok igazabol poly-k;) -
Semmi gond, en eloszor a piros haromszogekre/nyilakra hittem azt, hogy ki vannak fordulva a vertex-ek, es az a hiba:) -
Nem elehet hogy csak a tukrozedes miatt ilyen? -
Akkor meg ilyen, nem nagy baj jó ez . -
Szerintem MAX-ban jó, azért gyanakszik a gmotorra. -
Ezen sokat nem látni , talán MAX-ból rakj be valami képet . -
Megőrülök.
Vagy én vagyok sík hülye, vagy valamit elcseszett az ISI az update-elt GMT exporterrel.
Akármit csinálok, hegesztem újra a vertexeket, mindig smooth hibás marad az új 1.6i-VT front amit csináltam:
-
nono55 #3364 Rönyő mégánhoz tudna valaki adni egy jó erős setupot? Esetleg egy motec log filet, ahol űridőt ment...összehasonlításként. :)
Kezdem nem érteni ezt az autót és arról szeretnék meggyőződni, hogy a setupomban van-e a hiba, esetleg a vezetésemet kellene korrigálnom, vagy a DFGT-t nem sikerült jól kalibrálnom...vagy egyszerre mindegyik. :D -
szerintem az ilyen cégek egy nagy pénzmosoda...a háttérben ki tudja kik vannak, mert nálunk is ez a helyzet kukába mennek a reklámjaik tiszta ráfizetés. -
Az a tervem, hogy pár évig gyűjtögetem a papírjaikat, aztán egyben elviszem az irodájuk elé. Mire megtalálják őket a keresőkutyák biztos éhen hal az összes marketinges.:) -
off:
"beregel" náluk az egész család, és havonta kereset kiegnek lehet vinni a méh-be a papírt. :D -
Ez azért megnyugtató, hogy nem ti akartátok ilyenre.
Ahogy írtam is, nem a reklám a baj, de nem tudom azt elképzelni, hogy ilyen hirdetéssel kötött már valaki üzletet.
Nekem marketing szempontból a legnagyobb zsákutca a Readers Digest. Rendeltünk tőlük egy könyvet, mert érdekelt. Kihozták, kifizettük kész. De nem, hetente küldik a nagyobbnál nagyobb borítékokat, amiben kereskedelmi mennyiségű papír van, mindenféle remek nyereménnyel. Tudjuk, hogy sose nyerünk, így aztán nem is veszünk semmi olyat amit nem akarunk.
Most nemrég megint vettünk egy könyvet, mert az megint érdekelt, de a nyerős levelek, meg a nyerős e-mail-ek ugyanúgy mennek a levesbe, mert baromság.
Viszont ha ez a két könyv ingyen volt nekik már akkor is bukóban vannak, annyi papírt küldtek ilyen-olyan nyereményekkel.:D
Mellesleg ezt a két könyvet akkor is megvettük volna, ha mondjuk negyedévente küldenek egy katalógust vagy valami listát vagy ilyesmi, és még az agyunkra sem mennek.
Szóval a kevesebb gyakran több.
Najó, befejeztem az offot.:)