| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
off:
Egyelőre még nem tudom ki volt, jelenleg vizsgálják az ügyet cégen belül. Mindenesetre ha komolyabb problémám lesz a dologból (nekem már az is komoly ha belekerül a recordomba ami eddig szintiszta volt) felbérelek itteni ügyvédet aki majd elkér minden adatot a cégemtől amit megadott az illető magáról, minimum email cím meglesz. Ha kilehet nyomozni ki volt, akkor jön az én köröm. Ha angol pénzben csak pár havi fizetést nyerek rágalmazásért/hitelrontásért tőle, az neki magyar pénzbe fájós lesz (milliós nagyságrend), még ha nekem nem is lesz egy nagy összeg itt kint.
Ezen kívül az illető elfelejtette, hogy Angliában az nem rasszizmus ha egy bűnelkövető származását megemlíti valaki, többször láttam újságok címoldalán nagybetűkkel a Gipsy szót, sőt 1-2 hete egy itteni magyar(?) bizonyos Kolompár valaki 14 személyt szállított a kocsiban biztosítás nélkül, a rövidhírben a teljes nevét kiírták azonnal. (de persze a nyugati lapok a magyarokat rasszistázzák)