19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Kék nap eddig is megvolt Megane szélvédő felső szélénél.
-
és azt mikor javítják ki, hogy ne verje szét a kormányt, ha kavicságyba vagyok kénytelen kocsikázni? ;)
(tudom Steering torque filter="30") -
jó, hogy reklamáltuk
-
Nyomtam restartot, olyannyira, hogy tegnap gép kikapcsolás előtt telepítettem, szóval aludhatott egyet a dologra az rF2.
Nincs vele különösebb bajom, HDR-rel is jobban fut mint eddig nélküle, a féklámpa sem világít már úgy mint eddig. Ami változást észrevettem az eddig pozitív.
Ami negatív az az, hogy jópár dolog még mindig nincs benne, de azért gondolom szép lassan majdcsak belekerülnek azok is.
Egy dolgot vettem észre, hogy belső nézetből, üvegen át elég furán néz ki a nap. -
Fontos! Mielőtt nagyon bepipul valaki, egy restartot nyomjon a gépen, de legalább kormány ki/be, rf2 restart -
Hát igen, előjött pár furcsaság. :( -
Ebből az update-ből kemény anyázás lesz. FPS-t ugyan javítottak, de szinte mindent elbasztak -
Hát számomra semmi újdonságot nem hozott a peccs.
Se törés, se karistolódás, se üvegtörés, se lightflare, semmi.
De lehet csak én nem látom. -
BUILD 49 > 60 UPDATE: telepítés
1. Letölt
2. Az exe bemásol a Updates mappába
3. Launcher indítás > Updates > Install -

Off-road multiplier :) -
Ja hát érdekes. De amúgy ha letöltötted, akkor be kell tenni az updates mappába és újra ráereszteni a launchert. -
még jó hogy van a launcherben updater :)
Mind1 nem sírok, még béta. -
le kell tölteni -
Hát ha én rámegyek a launcherben az update-ra nem csinal semmit, azt mondja up to date vagyok... -
rf2 update -
Egyebkent nem hulyeseg... sok esetben jobban jarsz, mint a kozepen a daraloban... -
rajtolj uccsóként akkor csak te hibázhatsz a rajtnál :D -
42-t mentem, kb 15 kör volt a pályában általam. Valamennyire így is gumizódik azért. Mondjuk nem sok. Ha meg tényleg a nyakunkba szakad az ég, vagy kitesznek megint az elején akkor meg úgyis mindegy. -
nono55 #3301 Aktiváltak. :)
Gyakorolni majd csak este 6 után, de az is lehet, hogy a qualira úgy fogok beesni.
A víznek viszont nem örülök, ez a pálya még hererohasztó melegben is szopás. :) -
En az elozo palya setupjat hasznalom. Sztem az eleje 1.36 korul fog menni, en 1.39-et mentem AI altal felgumizott palyan. -
Én meg beülök a kocsiba.:)
Milyen időt kellene itt menni, hogy csak egy kört kapjak az elejétől? Mondjuk gumizatlan pályán.
Meg ha esetleg valaki ki akarna lökni az első körben az most szóljon és akkor nem töltöm az időmet setuppal meg gyakorlással.:D -
En esernyot teszek a monitor fele, problem? -
Tudom, sapka, sál, esőkabát. :) -
Nyugi, estig biztos aktivalni fognak, addig gyakorolj, sztem lesz eso a versenyen, uh keszulj arra is -
nono55 #3295 Ez is megtörtént. :) -
"A SIMCO foruma jelenleg zárt. A regisztrációt elvégezve a belépésed inaktiv állapotba kerül. Ennek aktiválásához küld el a felhasználó nevet az emerico[kukac]simcompany[pont]hu email cimre." by Simco honlap -
nono55 #3293 Mennék én is nyüstölni a Megane-t, reggeltem is a fórumba, hogy le tudjam adni a nevezésem, de a felhasználónév jelenleg inaktív...
-
Laceee #3292 Namármost, ha ez a játék Alfa/Béta/Gamma/Omega, akkor nem valószínű, hogy pecselik, hanem először megjelenik a teljes játék és majd azt pecselik. -
Jott mar patch a jatekhoz? Mert miota megjelent semmi hirt nem hallok rola csak hogy modokat kezdtek el a kulonfele csapatok csinalni, de a jatek fejlodeserol semmi hireket nem halottam:( mar ideje lenne -
off:
Én úgy tudom, hogy több mindent is csináltak magyarok. Régóta figyelem ezt a RoR projektet és szépen fejlődik, már van ilyen hotlap mód is online. -
Itt jobban látszik. :D
Amúgy egy magyar srác csinálta a ZIL-t.
-
félig off:
0:26-nál gumi deformáció befigyel!
-
Nem +1, hanem -1. De amúgy elsőkerekes kocsiknál, vagy középmotoros sportkocsiknál szokott olyan gyári beállítás lenni, hogy hátul nagyobb a kerékdőlés mint elöl. Orrmotor hátsókerékhajtásnál szokás az első kereket jobban bedönteni mint a hátsót. -
A fo gond az, hogy a DevKit-es, modolos reszben is sok a bug, hianyossag, igy a tartalom keszitesekkel is gond lehet es/vagy csak nagyon lassan megy.
Nekem egyelore elment tole a kedvem, bar az elejen meg volt a lendulet;)
Egyreszt mindent manualisan kell csinalni, semmit nem szamol magatol (ideali ivek, koszolodasok, nedves/csuszosabb nyomvonalak, tukrozodesek stb. modellezese).
Masreszt 4-5 ujdonsag kiprobalasa, tesztelese kozben, miutan egyik sem ugy mukodott ahogy kellene, es kesobb kiderult, hogy bugos es/vagy fake, inkabb hagytam az egeszet. Ennyi idom azert nincs... -
En is ugy emlekeztem, hogy rendszeres frissiteseket igertek. De kesobb volt, aki ugy emlekezett, hogy semmit nem adnak kozben, majd csak a veglegest ~6 honap mulva (aztan majd azt pacth-elik ~12 honap mulva:DDD).
Talan meg a rendszeres frissites az aktualis, csak ISI stilusban, „kicsit” ritkabban es/vagy annyi hibat jeleztek vissza, hogy tobb ido kell nekik es/vagy elment a kedvuk:) De hamarosan uj F1 szezon, piszklani kell a Pro-t is, es meg ott van az Event is, igy lehet hogy az rF2 support kicsit megreked... -
nono55 #3284 Malajziában az első kanyarkombinációban érzem azt, hogy lehetne gyorsabb is a szekér -2 lassú kanyar- illetve a második szektor a gyors bal-jobb kombinációban terheli meg az első felfüggesztést komolyabban, itt érzem, hogy a határon kicsit túl van erőltetve.
Jah és a nagy tempónál való hirtelen irányváltást sem szereti a kicsike. :D
A legnagyobb gondom a fék. Rövidet veszek ez tény (ABS OFF), meg is állok/lassulok, de majdnem mindig blokkol a jobb első, pláne, ha kanyarban kell fékezni. Ezt a bump-ot, meg reboundot annyira nem vágom, hogy hogyan is működik, kellene beállítani.
-
nem úgy volt, hogy amig beta állapot havi 1 frissítést adnak ki? többek között lehetne ez a gumi mizéria is..beta arra is jó, hogy teszteljék az userek..ennyire debil az ISI sem lehetne... -
Amig ilyen beta a gumi talan mukodhet a +1, -3, de logikusan jobb a te beallitasod. Bar ugye sose lehet egy beallitast onmagaban nezni, csak a tobbi fugvenyeben... -
nono55 #3281 Csak azért érdeklődöm, mert tegnap kérdeztem online egy pokolian gyors sráctól, hogy nála a kerékdőlés miként van beállítva és az írta, hogy elől -1 hátul -3.
Én meg elől -4-et hátul -3-at használok, de nem próbáltam ki az első értékeket. Még. :) -
Persze;)
De amig ennyire beta a program, es az ISI leirt hibak/hianyossagok kozott tobbhelyen is szerepel a gumi, addig barmi lehetseges.