19779
  • Toya
    Reklám eltávolítva. Amúgy úgy volt beállítva, hogy 24 óránként 1x jelenhetett volna meg, de ezek szerint kicsit tolakodóra vették a figurát :(
  • Dietrich
    középárfolyamon a 44 dollár most 9,6K
  • Dietrich
    oké mert nálam nincs reklám ha kattintok a hsw-ra..
  • hondash3
    Kívül van vmi üveg, de majd lesz normális, ha lesz működő shader. :P
  • Wlanseraf
    Elég érdekes oldalt az árnyék:) egyébként faca a Honda, remélem majd üveget is csinálsz:)
  • hondash3
    Csakúgy.

• zolee145
    Más.

Az csak nekem nem logikus, hogy esőben erősebb lesz az ffb?
  • zolee145
    Megmondom őszintén nem tudom azt elhinni, hogy valaki vett már valamit, vagy igénybe vett bármi olyan szolgáltatást amit így hirdettek. Ezért mondom, hogy szerintem a dolog nem éri el a célját, plusz a látogatottság is kevesebb lez ezáltal.

Ahogy írtam is, nem a reklámokkal van baj, tudom, hogy kell a pénz fenntartani. Azt mondom, hogy egy normális mértékű reklámozás többet ér, mint az amitől használhatatlanná válik az oldal, és végső soron a látogatottság rovására megy.

Dietrich: egy dologra használok firefoxot, ha kell a screengrab.:)
  • Dietrich
    esetleg FF-->Adblock Plus ez nem működik?
  • Alexease
    Elmultak a regi szep idok, amikor meg eleg volt nehany szoveges hir kis keppel, nehany apro letoltes vagy link.
    Ma mar letolteseket keresnek az emberek, ami GByte-okban merheto. Kepeket, galeriakat ami MByte-okban. Raadasul a „social media”, a kozvetlen, dinamikus dolgok (FB, Like, forum, Twitter, chat stb.) rengeteg eroforrast igenyelnek.

Ez nagy tarhely, eros gep, folyamatos doglodesek, sok-sok penz.

Hogyan lehet megoldani reklamok nelkul, az passz...

De teny, barmennyire szimpatizalok a HSW-vel, elismerem a munkajukat, a multjukat, sajnos en is falramaszom az arcomba tolos full kepernyos reklamtol, es a kattintasonkenti hirdetesektol:/
  • bardocz
    Simracingnewst ezért nem nézem már egy ideje. VirtualR-en is fentvan a hírek nagy része, de ott nem kell ablakokat becsukogatni.
  • zolee145
    OFF

Most szedem le az Infineont. Elsőre a HSW-n próbálkoztam, de ötödik kattintásra is csak a reklám oldal jött be. Nem egy reklám az oldalon, hanem konkrétan egy reklám oldal. Mindenféle továbblépési, vagy bezárási lehetőség nélkül.
    Eddig is volt reklám, sőt az oldalak legnagyobb részét abból tartják fenn, nincs is ezzel gond. Valamiért vagy fizetek, vagy ha ingyen akarom akkor tudomásul veszem, hogy a látogatottság a fizető eszköz.
    Persze van olyan reklám (pl itt az sg-n is a banner) amivel simán együtt lehet élni. Ki tudja, ha olyat látok ott ami érdekel még meg is nézem. Aztán van az a fajta tolakodó, idegesítő reklám ami a HSW-n és a Simracingnews-on eddig is volt, hogy szépen szinte teljes képernyőn az arcodba tolják a dolgaikat. Ha vársz egy kicsit be lehet zárni.
    Idegesítő, és pont ezért sanszos, hogy nem éri el a célját, mert az ember annyira megutálja, hogy akkor sem kattint rá ha esetleg olyan lenne ott ami érdekli.
    Viszont ez a mai dolog ez már nem tolakodó vagy idegesítő, hanem egyszerűen használhatatlanná teszi az oldalt. Ez többszörösen nem éri el a célját (ha lehet ilyet mondani), mert nemhogy nem kattintasz arra a hirdetésre, de egy idő után magára az oldalra se, mivel tudod, hogy használhatatlan.

OFF vége.
  • cselt
    Ha valakinek az új patch után nem érzékelne a játék valamilyen gombot a kormányon vezetés közben, akkor at rfConfigban állítsa a Sync-et videóra. Nálam ez megoldott a problémát :)
  • Dietrich
    A 13 millió forintos szimulátor
  • Dietrich
    már nem csak te? ;)
  • Dietrich
    engem csak arra ösztönözne, hogy keressek más elfoglaltságot és ne tegyem tönkre a kormányt ;)
  • zolee145
    Hülye troll.:D
  • hondash3
    Nem szól be!
  • zolee145
    Meg a rázókövet, meg az úthibát, meg cigicsikket, meg a hangyát... meg egy idő után a versenyzést, és magát a játékot.:D
    Viszont rázkódás nélkül tökéletes.:)
  • hondash3
    Gyönyörű ösztönző erő a gyári rázás, hogy elkerüld a sódert messziről. :P
  • Dietrich
    én csak a DFGT-t akarom tovább használni, mint ahogy az rf2 akarja :)

egyébként frissítés után el is kell indítani az rf2-t, hogy a controllini is változzon az updatetnek megfelelően.
  • Alexease
    Sehogy. Valszeg az lesz majd az uj tartalom, amirol Tim irt.
  • nono55
    A Nissan GT hogyan érhető el?
    (template tölthető hozzá, de hol az autó?)
  • hondash3
    Jó kérdés nem néztem utána, mert engem a gyári rázás sem zavar.
  • Dietrich
    nem elég a frissítést felrakni, hogy megjelenjen :p
  • Dietrich
    ahha..és ezt bele kell írni vagy mi? mert nem találok benne ilyet.
    nem vagyok modder :)
  • hondash3
    Tim írta:
    "There will also be some content (rfmods) coming, but I've not yet confirmed when."
  • hondash3
    VSYNC opciók:

"Software sync: a timer is used to limit frames drawn to one per vsync period, based on your refresh rate setting. Caps the frame rate at no higher than refresh rate without the notch effect of hw vsync. testing has apparently shown this to be the best option for lowest latency.

GPU: this is the plr file's "flush previous frame" option moved to the UI. this will lower your frame rate in exchange for smoothness. don't use with SLI.

Video: standard hw vsync. only use if your frame rate is consistenly higher than the refresh rate of your monitor, and you object to the tearing effect. "
  • hondash3
  • Dietrich
  • Dietrich
    mindig mondtam, hogy világnyelv a magyar és semmi kétség olvassák az sg-t :D
  • hondash3
    Az igen! Nekem replayben meg az egész futómű lejjebb van vagy 6 cm-rel, a kasztni meg a helyén..... A Civicnél persze, a gyári modok jók.
  • hondash3
    Zsolti is próbálkozik.
  • Alexease
    Olyat meg nem lattam, de replay utan a gumik felulrol voltak behorpadva:D
  • zolee145
    Ja, olvasgatták az sg-t...bazze, ezek a magyarok nagyon várják már a frissítést, dobjunk össze valamit. Jó, de megnézem a kedvenc sorozatomat és után megcsináljuk. Mennyi idő? Még van belőle 15 perc. Okés, addig bekapcsolom a gépet.
    És hopp, itt a frissítés.:D
  • hondash3
    Ne utánozz!
  • hondash3
    "Now enforcing deformable meshes."

Ha valaki észreveszi hogy valóban horpad a kocsi szóljon légyszi!
  • Alexease
    Controller.ini: „Off-road multiplier”
  • Alexease
    Ja, jol kibeszeltuk oket, hog kapjak be, erre gyorsan megjelent egy update;) Egy igy szokott lenni;DD
  • hondash3
    Added controller.ini variable "Off-road multiplier" at least until we have proper soft terrain physics modeling.