rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT3 Challengers Pack
15EUR, nem is veszes, de az Aston csak jovore jon hozza😉
15EUR, nem is veszes, de az Aston csak jovore jon hozza😉
Szeptemberben csináltam egy szimulátoros kérdőívet (már aki még emlékszik rá... 😄 ), végre volt időm az eredményeket elkészíteni. Az alábbi linken megtaláljátok.
Ok, megvan.<#taps>#taps> Ha valakinek még nem működne, akkor egy JSON fájl két sorát kell átírni.
Egyébként ezekkel a beállításokkal nagyon jó a kormány.<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Itt van (S397 fórum)
Jöhetnek a GT autók.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.22. 12:55:38
Egyébként ezekkel a beállításokkal nagyon jó a kormány.<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Itt van (S397 fórum)
Jöhetnek a GT autók.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.22. 12:55:38
Segítsetek légyszi. Még mindig a G29-el kínlódok, nekem nem csinál semmit. 900 fokon van, akárhova állítom. Win7, legfrissebb Logitech profile, rF2 újratelepítve. Mit kell csinálni, hogy jó legyen?
In January we will start hosting daily races. We have 2 focus points. One is to get the community racing and second is to gather valuable data from our competition system. - Végre van esély hogy feléled a multi.
Holnap minden kiderül.<#nyes>#nyes>
Az írják FB-n, hogy az előző GT3-as kocsikkal kiegyensúlyozottak ezek az új autók. Ez alapján egy egész jó bajnokságot lehetne létrehozni belőle.
Milyen Merci? Az már van. Lambót meg mindenki hiányolja mindenhonnan, ahol van, ott meg senki nem használja.<#wink>#wink>
Ha Unreal engine, akkor az, elofordulhat, hogy kulturaltabban, shaderelessel oldjak meg (nem a kismillio fucsomo lerakosgatasa modszerrel😄D). Igy automatan, kulturaltan LOD-olva is lesz.
+ Aston Martin Vantage GT3 2019
Erre meg a 30€ is keves lesz
Erre meg a 30€ is keves lesz
A lényeg a lényeg, hogy meg lesz.
Hasonlóan van megcsinálva, mint Mugello. Van egy nagy felbontású útfelület, amin vezetünk és nem látszik és van egy alacsonyabb felbontású, ami textúrázott és látszik. Szóval lehet map-elni a nagy felbontásút.
A növényzetet még nem találtam meg, merre van, azt vhol külön oldja meg.
Hasonlóan van megcsinálva, mint Mugello. Van egy nagy felbontású útfelület, amin vezetünk és nem látszik és van egy alacsonyabb felbontású, ami textúrázott és látszik. Szóval lehet map-elni a nagy felbontásút.
A növényzetet még nem találtam meg, merre van, azt vhol külön oldja meg.
Hát nem tudom, szerintem nem pontosan így kanyarog a nagy csúszda 😄
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Gyári tartalom igen.
Vagon pénz lesz az biztos. Most van a többi cuccra akció amúgy, fb-n írnak valamire 75%ot is, viszont semmire nem látok annyit.
AKCIÓ
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2018.12.20. 19:14:11
Vagon pénz lesz az biztos. Most van a többi cuccra akció amúgy, fb-n írnak valamire 75%ot is, viszont semmire nem látok annyit.
AKCIÓ
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2018.12.20. 19:14:11
Minden a helyén 3dsmax-ban. Innen már csak a szokásos rabszolgamunka. Pár száz óra és kész 😊
Jéé, egy Aquapark:

Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.12.20. 18:30:01

Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.12.20. 18:30:01
Csak azért kérdezem, mert ez az új GT3-as McLaren így eléggé exkluzív lesz 😄 Szerintem ezért önmagában elkérhetnének 10 €-t...
Gondolom az 5. autó meg az új Bentley lesz majd...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2018.12.20. 17:55:33
Gondolom az 5. autó meg az új Bentley lesz majd...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2018.12.20. 17:55:33
Valahol olvastam, hogy 5 autó lesz összesen. Jó ez, csinálják csak.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.20. 17:09:19
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.20. 17:09:19
Gondolom ez is a GT3 csomagban lesz, a masik harom melett (Porsche, Audi, BMW). Igy mar akar 20EUR-t a hulyenek is meger;DDD De 10-ert jobb lenne;P

Eh, nem akartam GT bajnokságot most indítani, de mégis fogok 😄
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

A Reiza ül rajta, még nem szállították le a csomagot a S397-nek.
A Reiza csomaggal mi van, tud arról vki vmit?
El lesz készítve előre, igen, és néhány csúszkával Blenderben, MAX-ben kb minden anyagszerkezeti tulajdonságot be fogsz tudni állítani. Tehát elméletileg gyorsítani is fog a modkészítés folyamatán.
Teljesítményben az egyik tagjuk azt mondta, hogy kb ugyanúgy fut, nagy különbséget nem vett észre amikor tesztele. Sokkal gyorsabb biztos nem lesz, a legvalószínűbb hogy egy picit lassabb lesz az összkép.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.12.15. 15:16:04
Teljesítményben az egyik tagjuk azt mondta, hogy kb ugyanúgy fut, nagy különbséget nem vett észre amikor tesztele. Sokkal gyorsabb biztos nem lesz, a legvalószínűbb hogy egy picit lassabb lesz az összkép.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.12.15. 15:16:04
Amúgy, ha jól értem (lehet, hogy nem), akkor az új material system lényege, hogy bizonyos anyagok a jellemzőikkel együtt előre el lesznek készítve, és a moddereknek csak fel kell használniuk őket, nem kell custom shadereket írni, pl. arra, hogy a festés egy bizonyos része matt legyen, a többi csillogjon.
Pl. Porsche festés
És ezek a screenek és autók már használják az új material systemet, igen.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.12.15. 14:51:12
Pl. Porsche festés
És ezek a screenek és autók már használják az új material systemet, igen.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.12.15. 14:51:12
Van pár újabb kép, amin szintén süt a nap

Itt süt a nap:

Remélem szebb lesz a belső, és megduplázódik az fps.<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
A shader lesz új ezeknél az autóknál. Annyit tudok. De hogy pontosan mit jelent, azt nem vágom 😄
Ádám - HRF1RT.hu
Pont ezt neztem enis, allandoan naplemente/naofelkelte kepeket tesznek ki, mondjuk ertheto ilyen 11-15ora kozott olyan vilagos kiegett fos minden h ok is szegyellik😄 Bar ezeknel meg sokszor ott ez a zoldes effekt.
Ezek a kepeket egyebkent mar az uj verzioval (PBR) csinaltak? Szemre semmi kulonbseget nem latni.
Ezek a kepeket egyebkent mar az uj verzioval (PBR) csinaltak? Szemre semmi kulonbseget nem latni.
Csak ilyen naplementés/napfelkeltés képek vannak?
A felépitett promo... 😊
A felépitett promo... 😊
Az arat vard meg szerintem. 20€ alatt nem hiszem h megall, annyit meg nem fog erni, multi meg mindig 0 sajnos.
Porsche, Audi, BMW. A héten letöröltem az egészet, lehet visszarakom?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes><#taps>#taps>

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sima AC-t énis imádom. Ferrari 458 GT2 Monza/Spa akármikor mész fel mindig van fullos szerver 15percenként meg futam. ACC is lehet ilyen lesz, csak nekem az új releasekkel rosszabb lett az fps, és elég gyakran fatal crashel a játék menübe/multiba/asztalra váltáskor. Hungaroring az best, elképesztő részletes és borzasztó jól néz ki a játékban (állóhelyzetben amikor épp nem szaggat<#action>#action>)
A multit nem tudom, remélem hogy nem jó 😊)..mert nekem pont az a bajom hogy nagyon bejött, régen mindenevő voltam, aztán már két éve csak az olasz srácokkal ralizom AC-ban. Semmi másra nincs igényem annyira bepattant, és hála az égnek igazi elborultak a résztvevők 😊)
Szal nekem Kunos 'rajongóként' kötelező vétel volt kíváncsiságból az ACC, de kíváncsiságból meg támogatásból..erre ma két órát zúztam élből, pedig éjszakás után semmit nem aludtam hanem csináltam a konyhát (pult meg bekötések..stb.)..és holnap is elő fogom venni már tudom..és nem tetszik a dolog, mert nem akarok még időt elvenni magamtól.
sztem oda-vissza, kibeba qva jó, az egész, a Hungaroring, meg a menet is. finnyás is vagyok, nem is most kezdtem, de jó ennyi nem ragozom. A lényeg hogy nem tudok elmenni mellette hogy "játszhatatlan" 😊
Szal nekem Kunos 'rajongóként' kötelező vétel volt kíváncsiságból az ACC, de kíváncsiságból meg támogatásból..erre ma két órát zúztam élből, pedig éjszakás után semmit nem aludtam hanem csináltam a konyhát (pult meg bekötések..stb.)..és holnap is elő fogom venni már tudom..és nem tetszik a dolog, mert nem akarok még időt elvenni magamtól.
sztem oda-vissza, kibeba qva jó, az egész, a Hungaroring, meg a menet is. finnyás is vagyok, nem is most kezdtem, de jó ennyi nem ragozom. A lényeg hogy nem tudok elmenni mellette hogy "játszhatatlan" 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
OFF:
Hát én egy félórát próbálkoztam, 3-4 fatal crash, multiban továbbra is az autók teleportálnak össze vissza hol erdőben hol füvön hol a pályán, a helyezéseket rosszul mutatja futamon, fps gyatra, fizika és ffb pedig elég messze van még az AC-hoz képest
ja, nem is tudom hogy mit csináltam az elmúlt két órában vigyorogva 😊) tökéletesen játszhatatlan 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"The Hungaroring circuit is also introduced in the update, for the first time in its history brought to the general public using the Laserscan® technology - usually offered by professional driving simulators."
Nagyon faszán néz ki, csak sajnos az ACC egyenlőre (release 4 ide vagy oda) játszhatatlan.
Nagyon faszán néz ki, csak sajnos az ACC egyenlőre (release 4 ide vagy oda) játszhatatlan.