19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #18452 Roadmap - '19 Február
Semmi extra. -
Csereltem, koszi! -
unrealnoise #18450 Hú, ma megint próbáltam az rF2-öt, de nem vagyok boldog. Kezdjük azzal, hogy a mod pályák hol ilyenek, hol olyanok. És oké, hogy grafikailag vannak egész jók, de az érzés valamikor szinte Forza Motorsport szintű, azaz mintha tükörsima lenne az útfelület...
Ami nagyon idegesítő, de persze nem újdonság:
- A játék UI-ja olyan amilyen, ezt tudják, tudjátok, de nagyon jó lenne, egy AC-s content manager, ahol lepontozhatnám magamnak a pályákat. Nem teszek fel mindent, de ugye ami jól néz ki, ígéretes, arra rányomtam...
- Ez a Steam műhelyes dolog tök jó dolog, de irtó lassan indul el az rF2... Nem tudom mit csinál, leellenőrzi a cuccokat, vagy mi, de lehet ezt is el kellene felejteni, és egy külön rendszert felhúzni az egészre...
- Most is mentem pár kört egy modderes Red Bull Ring-en, és hát nagyon nem tetszett amit láttam... a textúrák a falakon, korlátokon ~60 méterre előttem élesednek ki egy csík mögött, stb...
- Nagyon kevés a jó kocsi mod... Értem ezt fizikára, és grafikára is...
Örülök a reiza pack-nak, nagyon ígéretes, jó kis fun járgányok lesznek ezek, a pályáknak különösen örülök, és lehet most végleg törlöm az ilyen külsős pályákat, mert a legtöbb sajnos összességében nem rF2-höz méltó...
A Reiza meg tök jó lenne, ha fix-en bedolgozna az rF2-nek, akkor azt mondom, hogy egy online rendszerrel, fizetős tartalmakkal, még sokra vihetné ez a program...
A baj az, hogy oké, hogy készül a lézeres Nord, aztán utána mi lesz? Nekem pályák kellenének főleg. Gyáriak. Az AI-t is "ekéztem" már, ahogy olvasom a gép szereti a legkeményebb keverékeket feltenni, nem nagyon taktikáznak, jó lenne ezen is fejleszteni...
Alig várom már, hogy ez az UI dolog megoldódjon, mert akkor lehetne másra is fókuszálni végre. -
Szia Alex
A fenti képeket lecserélnéd erre és erre?
előre is kösz -
formula1996 #18448 "The Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola, better known as Imola, will be coming to RFactor2 as part of the Reiza rFactor2 Bundle!"
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2019.02.27. 15:45:52 -
bottleopener #18447 Na én is megléptem a generációváltást hardverben. Kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot, lényegében bedupláztam a teljesítményt, szinte 'ingyen'. ;)
Úgyhogy igazából most már jöhetne a DX12 is, újabb 15%-os teljesítményvesztéssel, kibírnám. :D
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.02.21. 15:14:41 -
Akkor kezdett meghülyülni ha már egyéni skin pack volt felrakva. Nem lényeges. Viszont mostantól lehet az Endurance Pack-ot is basztatni a material editorral -
Adebayor #18445 Második fix-et nem értem. Miért, eddig szar volt az egyéni skin? Vagy mi volt ez a hiba, amit javítottak pontosan? Én láttam AI-t egyénivel menni. meg a replay se volt rossz. Vagy gondolom nagyon tévúton vagyok, és nem értem :D
Latest Build Update rFactor 2
Steam Build IDs
client: 3561933
dedi: 3561935
Note: It is recommended that server Admins update all dedicated servers.
- Fixed: Sporadic corrupt textures after track load.
- Fixed: AI cars and replays now show custom liveries.
- Added: Button assignments for mouse controls (right/left/up/down) and mouse left click. Controls can be assigned to any button on a keyboard, button box, D-pad or other. -
Adebayor #18444 Nem :D csak a tuningba körbenéztem az autót aztán annyi volt :D -
Betyarkoro #18443 Egyből a lényegre! XD
Nincs idő lacafacára. -
Szaggatott?! :))) -
Adebayor #18441 Aha. Én egyből észrevettem, hogy nem a régi :) -
bottleopener #18440 Azt vágom, de látszódik is? :D -
Adebayor #18439 hát annyi a változás, amit ide leírtak.. Frissitették az új materail system-re a gt3 pack-ot. :D A gyári skineket megcsinálták. Plusz kiadták a template-ket. -
bottleopener #18438 Én sajnos most nem fogom tudni kipróbálni, de érdekelne ha van változás. -
Betyarkoro #18437 Bentley Continental GT3
v2.39
- Updated to new materials
- Updated liveries
- Added template fully set up for the new material editor
- Added extra parts templates (WCEXTRA07, windows)
Callaway Corvette C7 GT3-R
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts templates (bbumper)
Mercedes AMG GT3
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts templates (WINDSHIELDOUT, WINDSHIELDIN)
Radical RXC Turbo GT3
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts template (sunstrip)
McLaren 650S GT3
v2.29
- Updated liveries
Na vki lát vmi izgit? -
hqx #18436 F1 Retro néven megy. Az sm_Silverstone_Legends_v1.4, meg a gyári McLaren M23, Brabham BT44, March M761 autók kellenek. -
hqx #18435 (Gyári McLaren M23, Brabham BT44, March M761) F1 1975+Hungaroring szervert indítottam, aki akar, jöhet.:) -
Hellboy76 #18434 Amit mar meglevo gyari palyakrol raktam ra materialt/texturat, az jol is nez ki.
Az utolso szektorban nehany fa karcsura sikerult, mar javitottam oket, lebego bokrok torolve. Nagyuzemileg keszultek :) -
GeriDoc #18433 
-
Alakul szépen. Persze a végén majd elégé át kell nézni a DX11 texturázást, azt még rengeteget dobhat rajta.
-
Hellboy76 #18431 Kamerák es novenyzet. Ennyivel lett most tobb.
Sokminden lesz meg cseres. Treewall kell meg az erdosorhoz a tavolt takarni.
Aztan majd jon a tobbi :) -
Hellboy76 #18430 Eredeti psd-t is feldobod? Köszi. -
formula1996 #18429 Nekem van egy betöltő, ha ez megfelel, múltkor csináltam.
LINK
UI: Nem néztem még az új verziót, de ha még áll hogy a gumifal ilyen rózsaszínes azt kitudod majd cserélni? Ha nincs rá időd akkor dobd fel ide a textúrát és megcsinálom.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2019.02.10. 19:00:16 -
hqx #18428 Na, egy jót versenyeztünk, most megnézzük (AI-val is) a pályát. Köszi!:) -
Van autó, ahol a setup részben a váltó áttételes részen kell kikapcsolni az automata fel és le váltást. -
Hellboy76 #18426 1-2 bokor van a levegőbe, ezt majd törlöm.
Persze 1.5 óra lett a félből :)
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.02.10. 18:12:05 -
Hellboy76 #18425 Itt volt egy ilyen felajánlás. :)
Photoshop-ban akkor egy betöltőképernyő az jó lenne. Template-et kerestem, de persze azt sem találni csak úgy.
NewHDLoader_rF2_2015.psd
Amúgy meg estére:
Hring_2018-v0.40
Go-go-go :)
-
hqx #18424 Remek!:) Addig körözgettek a Nissan GTR-rel online.:) -
Hellboy76 #18423 Csak estefelé várható. Fél órát rászánok a növényzetre, ha az alatt meglesz, akkor azzal feltöltöm.
A “forgó” fák, bokrok már meg vannak. A domborzathoz kell illeszteni őket, texturazni, hogy ne ugyanaz az egy legyen klónozva, majd berakni az scn-be. -
Ha van új publikus verzió, szívesen tesztelném! -
Lehet, hogy csak a demóban nem működik. A teljes verzióban működik. -
Indi69 #18420 Igen ez van, tudom hol kell átváltani, nem működik. Nem szokásom,de ha akartam volna trolkodni hidd el nem ezt írom. köszönöm, béke -
GeriDoc #18419 Ha most a bannerban látható McLaren van a demóban, akkor a setupnál kell átváltani automata váltóról (tehát mégsem tudod, hogy hol kell). A kijelzője valóban mph-t mutat, ha bekapcsolod a hud-ot, akkor ott láthatod kmh-ban is, ha ennyire fontos, hogy mennyivel mész. Ha csak trollkodni akartál, vagy csak bizonygatni, hogy miért nem veszed meg, akkor bocsánat, hogy válaszoltam. Ha valóban szeretnél egy jó szimet használni, akkor vedd meg nyugodtan, nagyon jó a cucc. 
@Hellboy76 Végre ki tudtam próbálni, szuper a Hungaroring, nálam sem vibrálnak már a fehér vonalak, csak 1-2 helyen, ahogy Bottleopener írta.

-
Indi69 #18418 Sziasztok. Letöltöttem a demót steamről. A váltó automata, nem tudom kikapcsolni. Az óra csak mph-t mutat. Tudom hol és hogyan kell :) Eddig assettoztam gondoltam kipróbálom, de nem győzött meg -
oké :D -
Ha lesz ezekről a versenyekről közvetítésetek vagy onboard felvételetek, videótok akkor azt kérem osszátok meg, dobjátok be a linket , mert szívesen megnézném a verseny(eke)t !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2019.02.09. 09:55:55 -
Hellboy76 #18415 CAM fajl keszen van. kamerak, hangok atpozicionalva.
Novenyzet folyamatban: F1 2018 3d-s fák, billboard verzioban. -
Hellboy76 #18414 Hring: fix kamerák már jó helyen vannak, már csak a mozgó kamerák koordinátáit kell a megfelelő helyre tolni. :) -
Hú, ez egészen ígéretesnek hangzik. És tök jó, hogy mindegyik kategóriával kell menni, nem pedig három részre darabolódik a mezőny.