| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #18510 megint van egy kis gondom. :D
Az van, hogy használom az rF2 Log Analyzer-t, és hát tök jó futamokat tolnék, de felbosszant, hogy az AI jobban koptatja a gumikat mint én. És ez egy hosszabb versenyen jelentős előnyt jelent számomra, ilyenformán cseszhetem a jó AI-t, ha sokkal bénábbak gumikezelésben...
Látom a player.JSON file-ban nem találok semmi olyat, hogy miképpen tudnám elérni, hogy kevésbé egyék a gumikat...
Meg is fogalmaztam a béna angolommal a problémát a fórumban, mert nem találtam rá megoldást.
Látom, hogy állíthatom a gumikopást, a file-ban, de ennyi, ezeket az értékeket a menüben is lehet állítani, és igazából mindenkire vonatkozik...
vannak aztán ilyenek:
AI Brake_Grip Usage":0.9725,
AI Brake_Power Usage":0.98,
AI Corner_Grip Usage":0.97,
Nem tudom ezek állításával megoldódnának-e a gondok...
Esetleg valami más ötlet?
Igazából az lenne tök jó, ha lehetne állítani az AI és a Driver gumikopását külön-külön... Szerintem nem egy nagy dolog, aztán mégis mennyivel korrektebb versenyeket lehetne szimulálni, konkrétan le tudnék szimulálni olyan F1-es futamokat, amelyeknél nekem sokkal rosszabb a gumikopásom, mint a többieknek...