rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OK. 😄 Ezt se láttam.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Nana, rossz emberbe kötöttél bele. Szinte mindent megvettem a szimek közül, szinte mindent day one. Pont. iR-ben szinte megvettem az összes pályát tavaly, de megvan az ACC is, és sorolhatnám napestig. Olyan címeket is, mint az F1 2018, Pcars 1-2...)
Nem a pénz miatt sírok, mert szívesen fizetek a normális, eredeti tartalmakért.
Csak számomra visszataszító, hogy valakinek jár az, ami másnak nem, holott ugyanannyival járultunk hozzá a projekt sikerességéhez.
A kérdésemre egyébként sem válaszoltál...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.03.11. 15:29:54
Nem a pénz miatt sírok, mert szívesen fizetek a normális, eredeti tartalmakért.
Csak számomra visszataszító, hogy valakinek jár az, ami másnak nem, holott ugyanannyival járultunk hozzá a projekt sikerességéhez.
A kérdésemre egyébként sem válaszoltál...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.03.11. 15:29:54
Más kérdés, hogy abba az 51-es fórumba az istennek nem tudok regelni, belépni. Azt sem tudom, minek egy fórumot lassan évekre "zártan publikálni"...
Amúgy is gyökérség, most akkor vagy kapja meg mindenki aki Season Pass-t vett, vagy senki... Szerintem...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.03.11. 15:13:08
Amúgy is gyökérség, most akkor vagy kapja meg mindenki aki Season Pass-t vett, vagy senki... Szerintem...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.03.11. 15:13:08
Inkább legyen többször kiírva, mint egyszer sem, de amúgy #18457
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2019.03.11. 14:34:50
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2019.03.11. 14:34:50
Lehet a reiza fórumán jelentkezni a reiza rf2 bundle-ért abban az esetben ha anno támogattad a crowfunding kampányukat vagy vettél béta tagságot a fórumon. A promó március 31ig tart.
"As promised when the Reiza rF2 Bundle was first announced, those who either took part in the Reiza SimRacing Bonanza crowdfunding campaign as well as those who acquired membership packs through the forum will be entitled to to a free courtesy copy of the complete Bundle."
Kiírom ide mert én nem is tudtam erről pedig már lassan 2 hete tart...
"As promised when the Reiza rF2 Bundle was first announced, those who either took part in the Reiza SimRacing Bonanza crowdfunding campaign as well as those who acquired membership packs through the forum will be entitled to to a free courtesy copy of the complete Bundle."
Kiírom ide mert én nem is tudtam erről pedig már lassan 2 hete tart...
Nagyon szépen alakul. Most még elég gépigényes, illetve versenyre rakva szétfagy, majd megnézem van-e hibaüzenet.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Átlógó bokrok, fák javítva mindenhol.
Következő körben a növényzetet bütykölöm egy kicsit, meg a pálya melletti zöld, piros területeket, amik túl nagy poligonból vannak és "marbles" kiüt rajtuk. A mindenhol futó textúra határ elfedő "verges"-eket.
Most korrigáltam a skyboxi-t, talán jobb lett. Jumbotron-ok is vannak a nem létező nézőknek és az startnál a kamerát is odébb raktam:
HRING_2018_v0.51
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.03.10. 16:10:15
Következő körben a növényzetet bütykölöm egy kicsit, meg a pálya melletti zöld, piros területeket, amik túl nagy poligonból vannak és "marbles" kiüt rajtuk. A mindenhol futó textúra határ elfedő "verges"-eket.
Most korrigáltam a skyboxi-t, talán jobb lett. Jumbotron-ok is vannak a nem létező nézőknek és az startnál a kamerát is odébb raktam:
HRING_2018_v0.51
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.03.10. 16:10:15
Egyre hangulatosabban néz ki, nagyon szép munka, köszönjük!
-Egyre kevesebb a remegő objektum és rács, illetve az extra növényzet elég sokat kitakar belőlük.
-A pálya mellett futó, távoli remegő rácsok néhány helyen még feltűnőek, és a hirdetőtáblák továbbra is problémásnak tűnnek.
-Egy bokor túlfordul, át a szalagkorláton a 100-as kanyarjelző és a pályabírók között a bal oldalon az 5-6os kombináció előtt.
Illetve kérdezném, hogy a célegyenesben, a horizontra rakott textúra tudna reagálni a fényviszonyokra? Jelen állapotában mindig egy elég sötét, kora reggeli képet fest, még akkor is ha verőfényes napsütés van beállítva.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.03.10. 13:39:06
-Egyre kevesebb a remegő objektum és rács, illetve az extra növényzet elég sokat kitakar belőlük.
-A pálya mellett futó, távoli remegő rácsok néhány helyen még feltűnőek, és a hirdetőtáblák továbbra is problémásnak tűnnek.
-Egy bokor túlfordul, át a szalagkorláton a 100-as kanyarjelző és a pályabírók között a bal oldalon az 5-6os kombináció előtt.
Illetve kérdezném, hogy a célegyenesben, a horizontra rakott textúra tudna reagálni a fényviszonyokra? Jelen állapotában mindig egy elég sötét, kora reggeli képet fest, még akkor is ha verőfényes napsütés van beállítva.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.03.10. 13:39:06
Egy újabb verzsön: HRING_2018_v0.50
A Racecenterbe rF2-t értő kollegát keresünk a konfigurációk frissítésére, karbantartására.
30 89 552 35
30 89 552 35
Sokat nem valtozott. Februar tul rovid volt.
Daruk, emelo traktorok, szallito autok kerultek fel. De csak az elso szektorig pozicionalva. Aprosagok, amitol mar nem olyan sivar. A celegyenes vegi borzalmas tv allvanyt is kidobtam, helyebe az F1-2018-bol kerult oda hasonlo.
Aquapark, grupama tesztpalya material mar nem vilagit, de mind csak “fuvesitve” van.
Novenyzetet atneztem, rendesen hozza kell meg nyulni. Foleg a kozepso erdoreszhez. Meg vannak fak/bokrok majdnem a palyan is leginkabb a 2. szektorban.
Daruk, emelo traktorok, szallito autok kerultek fel. De csak az elso szektorig pozicionalva. Aprosagok, amitol mar nem olyan sivar. A celegyenes vegi borzalmas tv allvanyt is kidobtam, helyebe az F1-2018-bol kerult oda hasonlo.
Aquapark, grupama tesztpalya material mar nem vilagit, de mind csak “fuvesitve” van.
Novenyzetet atneztem, rendesen hozza kell meg nyulni. Foleg a kozepso erdoreszhez. Meg vannak fak/bokrok majdnem a palyan is leginkabb a 2. szektorban.
Hungaroring 2018-ról hírek? Várjuk nagyon😊
Aki Reiza backer volt, vagy vett AMS-hez Season Passt, az nézzen fel a Reiza 51 fórumba, és adja meg a steam id-ját, hogy ingyen kapja a dlc-t
Igen, teljesen jól lehet konvertálni őket.
De kicsit lábon lőtték magukat, mert néhány séderük direkt olyanra van kitalálva, hogy a csatornák ne egyezzenek ám meg az RF2-vel.
Szóval "nehezebb" legyen konvertálni. 😊
Most olvastam végig, Zandvoort update is lesz 😄
De kicsit lábon lőtték magukat, mert néhány séderük direkt olyanra van kitalálva, hogy a csatornák ne egyezzenek ám meg az RF2-vel.
Szóval "nehezebb" legyen konvertálni. 😊
Most olvastam végig, Zandvoort update is lesz 😄
Virginia-t en mar atraktam evekkel ezelott 😊
Kérdés, hogy szkenneltek lesznek-e a pályák a Reiza Packben. Gondolom nem.
Hú, ma megint próbáltam az rF2-öt, de nem vagyok boldog. Kezdjük azzal, hogy a mod pályák hol ilyenek, hol olyanok. És oké, hogy grafikailag vannak egész jók, de az érzés valamikor szinte Forza Motorsport szintű, azaz mintha tükörsima lenne az útfelület...
Ami nagyon idegesítő, de persze nem újdonság:
- A játék UI-ja olyan amilyen, ezt tudják, tudjátok, de nagyon jó lenne, egy AC-s content manager, ahol lepontozhatnám magamnak a pályákat. Nem teszek fel mindent, de ugye ami jól néz ki, ígéretes, arra rányomtam...
- Ez a Steam műhelyes dolog tök jó dolog, de irtó lassan indul el az rF2... Nem tudom mit csinál, leellenőrzi a cuccokat, vagy mi, de lehet ezt is el kellene felejteni, és egy külön rendszert felhúzni az egészre...
- Most is mentem pár kört egy modderes Red Bull Ring-en, és hát nagyon nem tetszett amit láttam... a textúrák a falakon, korlátokon ~60 méterre előttem élesednek ki egy csík mögött, stb...
- Nagyon kevés a jó kocsi mod... Értem ezt fizikára, és grafikára is...
Örülök a reiza pack-nak, nagyon ígéretes, jó kis fun járgányok lesznek ezek, a pályáknak különösen örülök, és lehet most végleg törlöm az ilyen külsős pályákat, mert a legtöbb sajnos összességében nem rF2-höz méltó...
A Reiza meg tök jó lenne, ha fix-en bedolgozna az rF2-nek, akkor azt mondom, hogy egy online rendszerrel, fizetős tartalmakkal, még sokra vihetné ez a program...
A baj az, hogy oké, hogy készül a lézeres Nord, aztán utána mi lesz? Nekem pályák kellenének főleg. Gyáriak. Az AI-t is "ekéztem" már, ahogy olvasom a gép szereti a legkeményebb keverékeket feltenni, nem nagyon taktikáznak, jó lenne ezen is fejleszteni...
Alig várom már, hogy ez az UI dolog megoldódjon, mert akkor lehetne másra is fókuszálni végre.
Ami nagyon idegesítő, de persze nem újdonság:
- A játék UI-ja olyan amilyen, ezt tudják, tudjátok, de nagyon jó lenne, egy AC-s content manager, ahol lepontozhatnám magamnak a pályákat. Nem teszek fel mindent, de ugye ami jól néz ki, ígéretes, arra rányomtam...
- Ez a Steam műhelyes dolog tök jó dolog, de irtó lassan indul el az rF2... Nem tudom mit csinál, leellenőrzi a cuccokat, vagy mi, de lehet ezt is el kellene felejteni, és egy külön rendszert felhúzni az egészre...
- Most is mentem pár kört egy modderes Red Bull Ring-en, és hát nagyon nem tetszett amit láttam... a textúrák a falakon, korlátokon ~60 méterre előttem élesednek ki egy csík mögött, stb...
- Nagyon kevés a jó kocsi mod... Értem ezt fizikára, és grafikára is...
Örülök a reiza pack-nak, nagyon ígéretes, jó kis fun járgányok lesznek ezek, a pályáknak különösen örülök, és lehet most végleg törlöm az ilyen külsős pályákat, mert a legtöbb sajnos összességében nem rF2-höz méltó...
A Reiza meg tök jó lenne, ha fix-en bedolgozna az rF2-nek, akkor azt mondom, hogy egy online rendszerrel, fizetős tartalmakkal, még sokra vihetné ez a program...
A baj az, hogy oké, hogy készül a lézeres Nord, aztán utána mi lesz? Nekem pályák kellenének főleg. Gyáriak. Az AI-t is "ekéztem" már, ahogy olvasom a gép szereti a legkeményebb keverékeket feltenni, nem nagyon taktikáznak, jó lenne ezen is fejleszteni...
Alig várom már, hogy ez az UI dolog megoldódjon, mert akkor lehetne másra is fókuszálni végre.
"The Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola, better known as Imola, will be coming to RFactor2 as part of the Reiza rFactor2 Bundle!"

Utoljára szerkesztette: formula1996, 2019.02.27. 15:45:52

Utoljára szerkesztette: formula1996, 2019.02.27. 15:45:52
Na én is megléptem a generációváltást hardverben. Kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot, lényegében bedupláztam a teljesítményt, szinte 'ingyen'. 😉
Úgyhogy igazából most már jöhetne a DX12 is, újabb 15%-os teljesítményvesztéssel, kibírnám. 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.02.21. 15:14:41
Úgyhogy igazából most már jöhetne a DX12 is, újabb 15%-os teljesítményvesztéssel, kibírnám. 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.02.21. 15:14:41
Akkor kezdett meghülyülni ha már egyéni skin pack volt felrakva. Nem lényeges. Viszont mostantól lehet az Endurance Pack-ot is basztatni a material editorral
Második fix-et nem értem. Miért, eddig szar volt az egyéni skin? Vagy mi volt ez a hiba, amit javítottak pontosan? Én láttam AI-t egyénivel menni. meg a replay se volt rossz. Vagy gondolom nagyon tévúton vagyok, és nem értem 😄
Latest Build Update rFactor 2
Steam Build IDs
client: 3561933
dedi: 3561935
Note: It is recommended that server Admins update all dedicated servers.
- Fixed: Sporadic corrupt textures after track load.
- Fixed: AI cars and replays now show custom liveries.
- Added: Button assignments for mouse controls (right/left/up/down) and mouse left click. Controls can be assigned to any button on a keyboard, button box, D-pad or other.
Latest Build Update rFactor 2
Steam Build IDs
client: 3561933
dedi: 3561935
Note: It is recommended that server Admins update all dedicated servers.
- Fixed: Sporadic corrupt textures after track load.
- Fixed: AI cars and replays now show custom liveries.
- Added: Button assignments for mouse controls (right/left/up/down) and mouse left click. Controls can be assigned to any button on a keyboard, button box, D-pad or other.
Ádám - HRF1RT.hu
Nem 😄 csak a tuningba körbenéztem az autót aztán annyi volt 😄
Ádám - HRF1RT.hu
Egyből a lényegre! XD
Nincs idő lacafacára.
Nincs idő lacafacára.
Aha. Én egyből észrevettem, hogy nem a régi 😊
Ádám - HRF1RT.hu
Azt vágom, de látszódik is? 😄
hát annyi a változás, amit ide leírtak.. Frissitették az új materail system-re a gt3 pack-ot. 😄 A gyári skineket megcsinálták. Plusz kiadták a template-ket.
Ádám - HRF1RT.hu
Én sajnos most nem fogom tudni kipróbálni, de érdekelne ha van változás.
Bentley Continental GT3
v2.39
- Updated to new materials
- Updated liveries
- Added template fully set up for the new material editor
- Added extra parts templates (WCEXTRA07, windows)
Callaway Corvette C7 GT3-R
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts templates (bbumper)
Mercedes AMG GT3
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts templates (WINDSHIELDOUT, WINDSHIELDIN)
Radical RXC Turbo GT3
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts template (sunstrip)
McLaren 650S GT3
v2.29
- Updated liveries
Na vki lát vmi izgit?
v2.39
- Updated liveries
- Added extra parts templates (WCEXTRA07, windows)
Callaway Corvette C7 GT3-R
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts templates (bbumper)
Mercedes AMG GT3
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts templates (WINDSHIELDOUT, WINDSHIELDIN)
Radical RXC Turbo GT3
v2.37
- Updated liveries
- Added extra parts template (sunstrip)
McLaren 650S GT3
v2.29
- Updated liveries
Na vki lát vmi izgit?
F1 Retro néven megy. Az sm_Silverstone_Legends_v1.4, meg a gyári McLaren M23, Brabham BT44, March M761 autók kellenek.
(Gyári McLaren M23, Brabham BT44, March M761) F1 1975+Hungaroring szervert indítottam, aki akar, jöhet.😊
Amit mar meglevo gyari palyakrol raktam ra materialt/texturat, az jol is nez ki.
Az utolso szektorban nehany fa karcsura sikerult, mar javitottam oket, lebego bokrok torolve. Nagyuzemileg keszultek 😊
Az utolso szektorban nehany fa karcsura sikerult, mar javitottam oket, lebego bokrok torolve. Nagyuzemileg keszultek 😊
<#szeret>#szeret><#worship>#worship>
Alakul szépen. Persze a végén majd elégé át kell nézni a DX11 texturázást, azt még rengeteget dobhat rajta.

Kamerák es novenyzet. Ennyivel lett most tobb.
Sokminden lesz meg cseres. Treewall kell meg az erdosorhoz a tavolt takarni.
Aztan majd jon a tobbi 😊
Sokminden lesz meg cseres. Treewall kell meg az erdosorhoz a tavolt takarni.
Aztan majd jon a tobbi 😊
Eredeti psd-t is feldobod? Köszi.
Nekem van egy betöltő, ha ez megfelel, múltkor csináltam.
LINK
UI: Nem néztem még az új verziót, de ha még áll hogy a gumifal ilyen rózsaszínes azt kitudod majd cserélni? Ha nincs rá időd akkor dobd fel ide a textúrát és megcsinálom.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2019.02.10. 19:00:16
LINK
UI: Nem néztem még az új verziót, de ha még áll hogy a gumifal ilyen rózsaszínes azt kitudod majd cserélni? Ha nincs rá időd akkor dobd fel ide a textúrát és megcsinálom.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2019.02.10. 19:00:16
Na, egy jót versenyeztünk, most megnézzük (AI-val is) a pályát. Köszi!😊
Van autó, ahol a setup részben a váltó áttételes részen kell kikapcsolni az automata fel és le váltást.
1-2 bokor van a levegőbe, ezt majd törlöm.
Persze 1.5 óra lett a félből 😊
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.02.10. 18:12:05
Persze 1.5 óra lett a félből 😊
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.02.10. 18:12:05
Itt volt egy ilyen felajánlás. 😊
Photoshop-ban akkor egy betöltőképernyő az jó lenne. Template-et kerestem, de persze azt sem találni csak úgy.
NewHDLoader_rF2_2015.psd
Amúgy meg estére:
Hring_2018-v0.40
Go-go-go 😊
Photoshop-ban akkor egy betöltőképernyő az jó lenne. Template-et kerestem, de persze azt sem találni csak úgy.
NewHDLoader_rF2_2015.psd
Amúgy meg estére:
Hring_2018-v0.40
Go-go-go 😊
Remek!😊 Addig körözgettek a Nissan GTR-rel online.😊
Csak estefelé várható. Fél órát rászánok a növényzetre, ha az alatt meglesz, akkor azzal feltöltöm.
A “forgó” fák, bokrok már meg vannak. A domborzathoz kell illeszteni őket, texturazni, hogy ne ugyanaz az egy legyen klónozva, majd berakni az scn-be.
A “forgó” fák, bokrok már meg vannak. A domborzathoz kell illeszteni őket, texturazni, hogy ne ugyanaz az egy legyen klónozva, majd berakni az scn-be.