19779
  • unrealnoise
    Én már lemondtam róla. Komolyan. iR+Raceroom ami jó, és fejlődik, és fasza, meg az ACC és a GTR3 is nagyon jó lesz szvsz.
    Engem pont az keserít el, hogy magas prioritásról beszélnek az UI meg az online system-et illetően, aztán közben semmit, semmit nem haladnak vele... Az előző "DLC-ig" mindent megvettem. Premierben. Nem akciózva. Elég volt. Rólam több pénzt nem húznak le.

Lehet lesz belőle egyszer egy komoly valami, csak közben azt látom, a Raceroom _minden szinten_ fejlődik, az iR meg fullos lesz nekem...
    Sajnos már az időjárással is gondjaim vannak (mintha említették volna, hogy az égkép textúrákkal is akarnak valamit kezdeni - nem csoda, látva a látványosabb konkurenciákat (Forza7, PC2, ACC), az AI sem az igazai, hiába kiemelkedő bizonyos tekintetben (erről korábban írtam hosszabban), szóval az erősségei nem annyira élnek már, így meg, hogy nem látom a fejlődés komolyabb jeleit, bizonyos területeken meg semmit, nálam csak kidobott pénz lenne...
  • Adebayor
    én meg vagyok az ui nélkül is, és a competition system nélkül is.. De most már zavar, és idegesít, hogy nincs belőle már közel két éve semmi.
  • Danecay
    Működő Track Map plugin DX11 alá nincs?
  • bottleopener
    Mert mit vártál? :D

Csúsznak mindennel, de ami azt illeti, én már ideges sem tudok lenni emiatt. A tartalom jön, amilyen tempóban jön, a UI senkit nem érdekel, a competition system jó lehet, de eddig is megvoltunk nélküle. Szóval mit veszíthetsz? :)
  • Betyarkoro
    Na hát ez a roadmap megint picsafüst.
  • Danecay
    Hát nem egy kis méretű MOD-ot választottál 4GB , így a spontán csatlakozásnak nem sok esélye van még ha valaki szeretne is.
    Te, hogy akarsz játszani ha nem látod a saját szervered, vagy másik gépről? Az általam lentebb írt módon gondolom neked is működne. Lehet megy localhost IP-vel is (127.0.0.1) de azt nem próbáltam.
  • hqx
    Remek!:) Azóta ment, és most zártam be.:D Legalább tudom, hogy látszik, me' én nem láttam a listában. Ja, mehetnénk majd. Délután, este...
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2019.02.01. 15:13:00
  • Danecay
    Én látom és csatlakozna is, annyi, hogy nekem nincs telepítve a Endurance Series rF2 MOD ezért elvileg elkezdte tölteni, legalábbis kiírta, igaz az állapot jelző csík még nem indult meg. Majd letöltöm külön és este lehetne gurulni is rajta.
  • hqx
    Igen. nem a legegyszerűbb, de azért megoldható. Indítottam megint egy szerót Endurance SeriesSG néven. Megnézné valaki, hogy látszik a listában, és be lehet-e lépni? Endurance Series rF2 MOD Pálya
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2019.02.01. 13:55:27
  • simcompany
    Roadmap Január + Car Paint Editor
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2019.02.01. 08:57:12
  • Danecay
    Köszönöm a leírást! Úgy látom, hogy nincs ez a dolog a végtelenségig leegyszerűsítve azért :) Mármint nem részedről, hanem a fejlesztők részéről.
  • Norbixx75
    Sima dedicated install sallangok nélkül:
    a steam mappából indítva parancssorból , pl.: totalcommander ...

steamcmd +login anonymous +force_install_dir ***** +app_update 400300 +quit
    ***** nálam: d:\Jatek\Steam\steamapps\common\rFactor2dedicated -> fonotos, hogy ne legyen benne szóköz ! , telepítés után már átírható ...
    - userdata\player mappa idemásolása
    - package mappába a .rfmod, kocsi.rfcmp, pályák.rfcmp
    - itt is telepíteni kell a csomagokat a modmgr.exe-vel /benne van a Bin32-ben/
    - parancsikon létrehozása rFactor2 Dedicated.exe-ről innen , majd a .lnk-ba módosítani kell Bin32 v Bin64 , az op.rendsz. függ :

"*****/Bin64\rFactor2 Dedicated.exe" +path=".." +oneclick +trace=3 +profile="player"
    -> több parancsikon is lehet, ha több szervert kell indítani, de akkor több userdata\player_xyz mappa létrehozása is pl.: +profile="player0" , +profile="player_rally" , stb. , akkor kell a multiplayer.json-ban átirni a port számokat pl.: HTTP Server Port":64300 és átengedni a routeren !

Ezek megvannak, akkor indítás után lehet keresni a játékszervert és csatlakozni :)

leírni nehezebb
    Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2019.01.31. 20:26:31
  • Danecay
    Az IP cím vége természetesen azonos csak elbénáztam :)
  • Danecay
    Ennek hol kellene lennie pontosan? Nekem pl. olyan mappám sincs mint neked, hogy "rFactor2 dedicated"
    Egyébként közben sikerült csatlakoznom a saját szerveremhez, úgy hogy az Launch rFactor.exe-t a helyi hálózati címemmel paraméterezve indítottam el: +connect 192.168.1.100:64297, tehát nálam
    "F:\Steam\SteamApps\common\rFactor 2\Launcher\Launch rFactor.exe" +connect 192.168.1.20:64297
    Egész pontosan a Launch rFactor.exe-ről készítettem az asztalra egy parancsikon és azt paramétereztem így.
  • Norbixx75
    Igen, letölti és be is enged csatlakozáskor ...

... próbáld meg a tiedet a lenti fotó alapján elkészíteni, mert ha csatlakozni akartam a te dedicated-hez, akkor nem találja valamelyik csomagot ... "package not available"

- a pirossal bekarikázott részt hagyd üresen és így csak egy pár kb-os .rfmod-ot hoz létre , ezt és a kocsi , pálya .rfcmp-t másold a package mappába

- a dedicated servernél létre van hozva a UserData\player\ mappa ? , mert ez nélkül is lehet indítani a szervert, viszont így nem biztos hogy tud letölteni, csatlakozni oda ...
    Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2019.01.31. 19:17:20
  • Danecay
    Én látok egy olyat, hogy Formula Ford 31.01.19 / Mondello National 2 játékossal. Ha ez a tied akkor látom.
  • Norbixx75
    Nálam sem működik , de így nézne ki , csináltam egy szervert ez alapján : Formula Ford

Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2019.01.31. 18:33:00
  • Danecay
    Az csak Ai! Ezek szerint megy. Esetleg megnéznéd, hogy csatlakozni is tudsz e?
  • Adebayor
    én látom. Hárman fent is vannak :)
  • Danecay
    A szerver egyébként "elvileg" az óta is fut.
  • Danecay
    Erről nem olvastam sehol és a lenti videó sem foglalkozik vele ami mellett látszólag működik a dolog. Elvileg a játék default portjai vannak forwardolva.
  • simcompany
    a multiplayer.json -ban be van állítva a port?
  • Danecay
    Nem tudom, hogy látja e, majd lehet később indítok egyet és beírom ide a címét. Első körben az lett volna a cél, hogy én magam is tudjak csatlakozni azonos gépről.

Na még tudtam szerkeszteni a hozzászólást. Végül is most is fut: Try_SG
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.01.31. 16:06:26
  • Adebayor
    A külvilág se látja? Ha a sajátodat nem látod, még lehet hogy megy. Vannak routerek amikkel nem jó. Ismerősömnél is ez volt. Aztán szolgáltatót, és ezzel együtt routert váltott, és már látta a saját szerverét.

A technikai részletekbe nem tudok bele menni, hogy ez miért van :(
    Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2019.01.31. 15:49:19
  • Danecay
    Sziasztok!

Dedikált szerverrel kapcsolatos problémám lenne, méghozzá az, hogy nem látom a futtatott szervert. Már az összes neten fellelt kapcsolódó portot forwardoltam a routerben, le is ellenőriztem egyenként őket, működnek de egyszerűen nem találom a szerverlistában. A forwardon túl Port triggeringet is állítottam be de semmi és DMZ-be is ugyanez. A Windows tűzfalat is kikapcsoltam a próba idejáre végül a biztonsági szoftvert is de az eredmény változatlan. Nem is olyan túl régi Youtube-os videó alapján ennek így működnie kellene.
  • simcompany
    Itt nem vészes

• simcompany
    Nem tudom, kicsit fura. Majd kipróbálom játékban milyen
  • mtom1984
    Sziasztok! Rustavi International Motorpark Grúziából, nem kész verzió, de működik. rFactor-ból konvertálták:

http://www.mediafire.com/file/81p5dk3ysq447qq/rFactor+2+-+RIM+v0.1+by+sti228.rar
  • bottleopener
    Ez a kocsi miért csillog sokkal jobban, mint minden más? Ez lenne az új shaderezés?
  • simcompany
    Ferrari F2004
  • hqx
    Az AC-val én is pont így voltam. Egyébként, ha lenne itt is olyan lehetőség, mint a RaceRoom Racing Experience-nél, hogy ki lehetne a tartalmat(DLC) próbálni, akkor szóba jöhetne a vásárlás a DLC-re, de így nem.

Az iR drága, meg gyakorlás ide, készülés oda, oszt jön egy barom -akár több is, aztán vége a versenyednek.
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2019.01.20. 08:12:10
  • lac coo
    Valami csomagautomata , vagy postán maradó biztos van ...
  • bardocz
    Még GLS csomagpont, soha nem vagyok itthon, amikor hoznák, melóhelyen meg nem lehet átvenni. Vagyis még nem vagyok ott elég régóta, hogy ezt megtegyem :D
  • lac coo
    miért más szállítás nem jó ? :))
  • bardocz
    Tök jó lenne, ha legalább egy makettezős bolt használna foxpostot, hogy befejezhessem a Pz.II-t, amit már mutattam a makettezős topikban :D
  • lac coo
    Én már megöregedtem, visszatértem makettezéhez, néha néha megyek valamivel, F1, ACC , akármi, de sokat nem, kidobott , haszontalan időnek tartom ma már a végtelen autózgatást :)
  • b-type
    Sok minden más volt, az ember pl. alkalmazkodott, kaptam egy FWD-t akkor azzal mentem, ha csak AWD maradt akkor azzal, hiába RWD a kedvenc...ez még az F1C időben volt, ha létrejött egy jó csapat ligaként, akkor nem számított semmi más, és bőven elfértünk egymás mellett, az LFS-nek is megvolt a maga jó csapata, az NR2003-nak is...mindenkinek, és még akkor nem volt ez a szimes kivagyiság sztem..vagy legalábbis nem emlékszem rá.
    Az első ilyen széthúzásos emlék az a GTR megjelenésével jött. aztán persze volt az rF alatt mikor mindenki ligát akart alakítani..mert itt lehet segítséget használni, mert ott csak cockpit nézet van...stb.
    ..és igen, később már fontosabb lett az hogy ki milyen szimet használ mint maga a játék. ..az enyém a f@sza, a tied sz@r hozzáállás ami sztem végkép szétcseszte az egészet.
    ..és persze a régiek már családosak, az újak meg ..talán pont a sz@r hangulat miatt már nem csábultak el.

egyébként RoC van, remélem nézitek.. :)

Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.01.19. 21:10:12
  • bardocz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon rég nem néztem már az áraikat, nem tudtam, hogy ennyire olcsók lettek a dlc-k. De próbálgatva nem jön már be úgy, mint régen, inkább Automobilistával meg rF2-vel körözgetek, ha már játszani akarok. Valahogy fura az AC, hozzá kell szoknom, ha elkezdek játszani vele, míg iR, rF2 meg Automobilista között nincs ilyen hozzászokási fázis, egyszerűen jó ahogy van a legtöbb autó. Szóval az a 20 euro nekem is a zsebemben marad.
  • Danecay
    Igen, nem volt ekkora választék, egy igényesebb MOD-nak vagy új fícsörnek is örülni tudtunk (pl. pálya széléről felverődik a por), most pedig nem győzünk miben válogatni, miközben mindegyik játéknak megvan a maga erőssége ugyanakkor a maga gyengesége is. Ugyanakkor szimulációt tekintve (gondolom az iRacing mellett amit sohasem próbáltam) szerintem az rFactor2 a befutó.
  • bottleopener
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az AC-t mostanában minden DLC-vel együtt 20 euro környékén is vesztegetik steamen, amikor akció van. Ha szereted az alap játékot, megérheti, mert amúgy rengeteg a tartalom benne.

Én személy szerint nem szeretem, így hiába a kevező ár, autókat nézegetni 20 euróért nem éri meg, mert úgyse vezetném őket. :)

Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.19. 20:33:32