19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Akciós az rFactor 2 steamen, 15€. -
A rfcmp-ket igen de a MAS fájlokat nem hiszem, legalábbis nekem nem sikerült. Lehet másik script kell hozzá. -
Norbixx75 #18690 elvileg ezeket ki lehet csomagolni a quickbms-el ... -
A 1060 Ati megfelelője az 580, az 570 jóval gyengébb. -
bottleopener #18688 Kicsúsztam a szerkesztési időből.
Az RX570 kb. 30%-os javulást jelentene neked, egy 6 gigás 1060 viszont majdnem duplázást rF2-ben. -
bottleopener #18687 Igen, én erre váltottam pár hónapja, annyira olcsó volt. Már nincsenek azok a horror történetek, mint régen, hogy 30 fps-sel megy lowon.
Hogy hogy teljesít? Korrektül. Minden maxon, kivéve opponent detail és a road reflection low, 60-90 fps között van bőven 1080p-ben. Illetve az esőben csak 40 fps van.
Az AMD elég jó ár/érték arányt kínál általánosságban, de az rF2-ben ez nem jön ki, sőt visszájára is fordul, mert nagyon NV barát a cím. Arra jöttem rá, hogy az rF2 pont úgy viselkedik AMD-NV kérdéskörben, mint a GTA V. Ha arról nézel tesztet, az jól visszaadja hogy mit látsz majd az rF2-ben.
Így ha csak az rF2 a cél, vegyél egy 6 gigás 1060-at használtan.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.06.29. 17:42:13 -
Az 1.01-es mappában lévő MAS fájlokat ki lehet csomagolni a MAS Utility-vel az 1.0-ban lévőket sajnos nem. Azért nem értettem a dolgot mert én az 1.01-es mappával próbálkoztam ahol működöt kapásból a dolog. Egyébként első körben arra gondoltam, hogy az rfcmp fájlokból szeretnéd kinyerni a MAS fájlokat, de hülye vagyok mert azok telepítés után egyébként is ott vannak az Installed mappában, annyi, hogy én más módon is kicsomagoltam az rfcmp-ket. -
Hellboy76 #18685 A MAS-ba csomagolt gmt, dds fajlokat -
GeriDoc #18684 Kipróbáltam a Tatuusokat, szuper mindegyik.
Amit észrevettem, hogy a PM-18-nál elég masszív fps esés van, nem értem miért, a többinél nem tapasztaltam.
Videókártya ügyben szeretném még kérdezni, hogy valaki használ RX 570-et? A 950-emet szeretném lecserélni, de nem tudom eldönteni, hogy 1060 3gb, vagy RX 570 4GB-t vegyek. Hogy teljesítenek az ATI-k rF2 alatt? -
"Jó lenne, ha ki lehetne csomagolni Sebring, LeMans pályákat."
A MAS fájlokat szeretnéd kinyerni? -
Hellboy76 #18682 - vizes tükröződések, emiatt pálya feletti objektek szétbontása, cseréje
- éjszakai fények -
Hellboy76 #18681 Költöztem. A gépet is csak múlt héten raktam össze. :)
Tegnap megvettem az akciós cuccokat. Jó lenne, ha ki lehetne csomagolni Sebring, LeMans pályákat.
Tervek:
- Racegroove AIW-t követve
- gumifalak is kellenének, jelenlegi ütközők csak a levegőben állnak :)
- belső növényzet, néhány még belelóg objektekbe, növényzet az Aquapark körül
- ha megtalálom a kormányt is, akkor egy jobb AIW
- korábban már volt, néhány kamera finomítása, a valós domborzat miatt magasságban
- vmi lépcső van még a boxból kijövet, passz, kormánnyal már rég nem teszteltem
- valós skyboxi már van, sztem nem ad sokkal nagyobb élményt a korábbihoz képest, nem olyan jellegzetes a környék, na de a tudat :)
- ezen felül meg csak pimpelés, sokkal jobb már nem lesz -
bottleopener #18680 Sikerült kipróbálnom pár körös teszt erejéig a Tatuusokat. A minőségi szint egész jó mindegyiknél, talán csak a külső hangokra lehet panasz.
Default setupos vezetési élményre a PM-18 jön be legjobban, alul-felülkormányzottság is van, de kontrollált csúsztatást is tud szépen, elég összetett verda.
Ezzekkel a kocsikkal én kárpótolva érzem magam a Lifetime-lehúzás után. Valszeg fizettem volna a packért, de így még jobb. :) -
Adebayor #18679 oké, de nem sürgettem, csak kérdeztem, hogy ez-e a legújabb, vagy lemaradtam valamiről :)
Bár akár terveket is szívesen várjuk szerintem :P
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2019.06.28. 12:03:42 -
Nyar van, szerintem nyaral, majd osszel:) -
Adebayor #18677 Helló.
Érdeklődnék a Hungaroring iránt. Jelenleg a 0,72 a legújabb verzió? Azt találtam meg itt a fórumon.
köszi. -
Joex22 #18676 https://www.studio-397.com/2019/06/tatuusrelease/ -
A patch megjavította, szerencsére nem tartott sokáig. -
ja megvan -
hol olvastad? -
Joex22 #18672 a patch log szerint átmenetileg kikapcsolták a heat haze effektet, mert azzal volt a gebasz -
Nálam rendbe jött. De nem tudom pontosan, hogy a mai kb. 35 MB valami, amit letöltött vagy az NV driverben a 3d beállítások kezelésénél a visszaállítás segített. Végül is mindegy, most jó. Amúgy is tök mindegy, mert ez az AI sík hülye, tehát nem az a kis grafikai anomália az, ami a jó versenyzést akadályozta. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.26. 10:28:04 -
GeriDoc #18670 Viszont ők változtatgatnak folyamatosan, lehet még nem csinálták meg azon az autón. 
Most olvasom, lesz egy kis leárazás, meg jön 5 féle Tatuus ingyen.
-
Se a mappák kitörlése, se a legújabb vga driver nem segít sajnos.
Úgy emlékszem, hogy az USF-fel még mentem versenyt pár hónapja, és akkor működött rendesen, azóta meg szerintem semmi se változott driver szinten a gépemen a tegnapi állapothoz képest. -
Kitöröltem mindkét mappát, hátha.
A fórumokon még nem jeleztem.
GPU drivert még nem próbáltam, de már egy jó ideje nem is raktam fel frissítést hozzá. Annyira nem foglalkoztam a gépemmel egy ideje, hogy ez teljesen kiment a fejemből. -
GeriDoc #18667 Az lesz az. Megnéztem én is az USF2000-et, és olyan nálam is. A kocsik fölött van egy buborék szerű valami. De nálam az esőcseppek sem jelentek meg a szélvédőkön. Ki kellett törölni a shader, meg a cbash mappák tartalmát, és jó lett. Ezt a "buborékot" nem is néztem utána, lehet erre is ez a megoldás.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.06.25. 07:15:03 -
Próbáltál már esetleg egy korábbi GPU drivert feltenni? Még egy 3-4 évvel ezelőtti verzióban volt ilyen fehér buborék a kocsik mögött, amikor a heat haze-t nem tudta megjeleníteni.... -
hát ez kész, sose láttam még ilyet. írtál a fórumukba? -
Remélem elérhető már a videó. Nekem se volt még ilyen gondom sose. -
Tegnap mentem AI-val egy versenyt (Porsche/Lime Rock), nem volt gond. Aztan megneztem EVE F1 es Spark F2-vel, azzal sem volt gond. Bar nalam a videokartya 780GTX: AA es egyeben nulla/minimum, tukrozodesek LOW, a tobbi high/max. De talan shaderben vagy effektben (postprocess) nem tud/hasznal valamit. Esetleg meg nem frissitettek a tobbihez a physics shaderezest(?!). -
tudsz screen-t csinálni erről? életemben nem hallottam ilyen hibáról és mástól se -
Kipróbáltam én is azt, gyári és mod pályán is jelentkezik vele a hiba. -
A USF2000-nél is ilyen. Most nem néztem más pályán. -
Fura amúgy, mert szerintem ezek a megjelenés óta benne lehetnek, és még mindig fenáll a hiba, pedig biztos jelezték már páran régebben. -
GeriDoc #18658 Új autó az új autó. Hagyjad ezeket a régi sz..okat, csak a baj van velük. 
-
Spark meg EVE F1 csinálja, a Formula renault 3.5 nem. És más pályákon is, nem csak Spa. Többet most nem próbáltam végig.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2019.06.23. 18:41:49 -
GeriDoc #18656 Ez az elmosódás csak azoknál az autóknál? Héten mentem LMP/GTE-vel (19 AI) Le Mans-on, de nem volt semmi gond.
@Adebayor: Nagyon várós, remélem ez is lézerszkenn lesz. 1 éve már elengedtem a szimezést, de ha ezt nem viszi a gépem, akkor azért "egyet még ráfejlesztek".
A Le Mans nagyon tetszik, és van 2 kanyar, ahol nagyon más, mint az eddigi mod pályák.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.06.23. 18:19:04 -
Az fasza...lassan már inkább eladom a szimulátoros cuccaim kb. -
Adebayor #18654 Nem adják ki ma.
3-4 hét múlva kb. -
Még nem találtam. Minden lehetséges dolgot felnyomtam fullra, most azt próbálgattam, hogy egyenként visszavenni őket, hogy nem-e túl sok valamelyik full graf beállítás.