• unrealnoise
    Nemtom, optimalizáció alatt mit vártok, nekem GTX 1070 Ti-vel az egyik legjobban futó szim... Oké, hogy erős kártya, de nah. Mondjuk esőben nem sokat mentem az is igaz.

Az UI jól néz ki, továbbra is a (!) legjobb lehetne a piacon, de nem látom a körítést hozzá. Feladatok, kihívások, játékmódok...
    Az a vicc, hogy a Raceroom-nak és az rF2-nek is jót tenne egy ilyen, és igazából minden egyéb meg van nekik hozzá. Pályák, kocsik, jó fizika, és a legfontosabb, jó AI.

Erre szarnak rá... Ez szomorú, de majd a Simbin a héten talán megmutatja, hogy kell ezt!
    Pedig tök fun látni, hogy X haver steamről ezt a szar feladatot X idő alatt tudta csak megoldani... meg jegyezhetné a próbálkozásaid számát is...

Igazából szerintem meg nem volt semmi fontos, készül a pálya, oké, meg készül az UI. Aztán kábé ennyi, amiről tudok. És ez szvsz baromi kevés lesz. Nem tartalomhegyekre várok, csak nah.

Amúgy meg ott a Raceroom, ami a HUD-ot átakakíthatóvá, szerkeszthetővé tette, ide oda tudom mozgatni, oké, ezt az pCars 2 is tudta, de jellemző az rF2-es srácokra, hogy ezt az új béna HUD-ot sem tudják, tudták jól megcsinálni... Mert buszma dolgok vannak benne, nem paraméterezhető, stb..stb... Ezt 2019-ben legalább úgy kellett volna, ahogy a Raceroom-os srácok csinálták.

Tehát ott tartunk, ha össze is hoznak néha valamit, azt is rohadt lassan, aztán hiába nem jó, ott rohad el az, ki tudja meddig, az a lényeg, hogy elmondhatják, hogy megcsinálták...
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.04.05. 10:48:48