rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az érdem az eredeti készítőt illeti meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Talán idén egy pályanap már összejöhetne. És ahogy nézem elég olcsó is, Euroring nagyon jó így játékban, de drágább, pannóniaringre meg szerintem soha nem fogok kimenni, 300 euros napi díjért 😄
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Red Bull Ring Senormen kovnertálta AC-ből.
Nürburgring-ről én nem tudok szkennelteől.
Jelenleg van még lézerszkennelt konvert pálya Spa-n, Nord-on, Mugello-n, és Barcelona-n kívül? Nürburgring GP-t, esetleg Red Bull Ring-et megcsinálta valaki?
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2019.01.07. 17:14:47
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy ertem a problemat: minnel tobb az aero, annal tobbet lehet trukkozni es kompenzalni. De azert ez mar regen nem az rF1😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Általában minden szimet egy aero nélküli hátsókerekes autóval szoktam próbálni, ha ott jó akkor elhiszem hogy van köze egy olyan autóhoz is amiben nincs valós, csak virtuális vezetési tapasztalatom. Itt az rF2-ben ilyen a Kodi és a Panoz.
Mindkettő sz@r, kb. annyira izgalmas és élmény vezetni mint egy téglát. 😊)
Tudom hogy a fejlesztett Kodi már jó, és arról amit én gondolok az rF vonalról abba az illik hogy ahogy erősödik az aero hatás úgy lesz egyre jobb az autó vezetése.
Ennyi, már régen nem foglalkozok olyan dolgokkal hogy melyik szim milyen f@sza, mindenki azzal játszik ami neki tetszik és így szép a világ.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.01.06. 10:29:17
Szoval tovabb a lenini uton, ha ez meg mond valakinek barmit is. 😊
Gondoltam csak kipróbálom, aztán egy tank benzint csak beleraktam, úgy megfogott. 😄
Sehol nem találkoztam clippinggel vagy bármi egyéb furcsasággal az útfelületen. <#eljen>#eljen>
A pálya menti objektumok hiányával ne is foglalkozz, nevezd át Hungaroring_2018_winter-re, télen kb. úgyis így néz ki a pálya, és mehet rá az 1.0 verziószám. <#vigyor>#vigyor>
Nagyon köszi! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.06. 09:53:22
Na de, Hellboy76:
nagyon szép munka, jól autózható így szólóban. Gondolom ugyanaz a szélesség, és csak a FOV miatt érezhetek mást. Érzésre nagyon jó konvert.
ha mindent beleteszel akkor az nagyon komoly lesz, és remélem mindenki megbecsüli aki használja az rF2-t.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.01.06. 09:38:38
Álló rajttal működik, bármilyen mozgó rajt még nem az igazi, kicsit indiszponáltak az AI-k, nincs jobb-ball nyomvonal definiálva. 40 autónak van hely a boxokban. Az első betöltés kicsit hosszadalmas, ~100db nagy poligonszámú felületből áll a pálya.
Jó tesztelést!
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.01.05. 20:53:00
Már játszható, útfelület, AIW, néhány épület a helyén.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2019.01.05. 11:46:26
Valakinek régebben volt gondja az árnyékokkal. Ha jól emlékszem hogy az autó előtt rajzolta ki az árnyékokat menet közben. Mi volt a megoldás? ha jól emlékszem megoldottad nagy nehezen.
Ádám - HRF1RT.hu
Valóban, azt már csak úgy leírtam, nem neked akartam. Általános megállapítás.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.12.24. 21:43:32
Mi a tökömről beszélsz, eső szimuláció? 😄 A GP3-ban képes volt az AI arra, hogy ha beállítottam, vagy esős volt a futam eleje, vagy az időmérő, akkor esős gumival mentek ki. Pont. a Grand Prix 3-ban. Ember, az 18 éves cucc. 18!!
Erre megint jössz a baromsággal, az esős szimulációval, hogy senki nem csinálta meg még jól. Jah, mert olyan kurva nehéz lehet leprogramozni, hogy az AI normálisan reagáljon, illetve az is biztos megoldhatatlan, ha az esemény elejére 100% vihart rakok, akkor nedves legyen a pálya a rajtnál. 😄 Tudom, ezek nem egyszerű dolgok...
Leszarom, hogy nincs benne AI, majd lesz.
Az, hogy multira jajj de jó lesz az rF2, hát kurva jó. Csak tudod én AI-ra használnám, mert multira pl az iRacing még jobb is és már működik, és már közössége is van egy ideje. Szóval én azt mondom, hogy ez meg az szar benne (és ezzel nagy valószínűség szerint nem is foglalkoznak majd - meg már mostanában sem tették), erre te azzal jössz, hogy de az meg (a multi) jó lesz benne, majd ti eldöntitek a gumikat. 😄
Nagyszerű. Tehát én vagyok a hülye, amikor sem a grafikát, sem a multit nem kritizáltam, ellenben te totál hülyeségeket állítasz, amiről és ahogy senki és semmi nem beszélt. Kellemes karácsonyt! 😄
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.24. 19:38:05
Egy fapados aiw-t osszedobok hozza btb-vel, szektorok, aztan teszt.
Szalagkorlat, kerites, gumifalak meg kelleni fog, hogy vmihez lehessen viszonyitani.
Talan meg az iden lesz belole egy vezetheto verzio,
futamon még nagyobb hülyeségeket csinálnak...
szóval nekem nem tartalom kell. hanem kapják rendbe a játékot... bár ha csak az UI meg a multi eddig tart nekik, akkor nem tudom én mit várok, de mostantól minden fillért iR-re költök inkább....
ha olyanra megcsináljátok mint az ACC eredetije, akkor isten bizony kifehérítem a steam-ben az rF2-t újra.
Mondjuk engem ez a pakk egy hétig boldogít, aztán valami nagyobb dologra vágyom, pl. online rank és hivatalos, szervezett futamok.. vagy hogy úgy is fel lehessen csatlakozni a gt3 szerverre, hogy csak az egyik pakk (vagy egy autó) van meg.. (iRacing / Raceroom stílus)
-32:9-es Samu monitor
-Podium
-Loadcell
Kezdem úgy érezni,hogy szimulációba,grafikába,hangokban torony magasan elhúzott RF2!
Sebring,éjjel az új McLaren-el pl.valami eszméletlen!
Grafika,ezek a felhők,fák,pálya design nagyon toppos.
Vezetési élmény meg mondom,legjobb!!