• unrealnoise
    Nekem is megvan az Automobilista persze, és komolyan profi a cucc, egy gond van vele. Az UI elég gyér. :D Használható, meg stb, de ott van a GTR2, ami már őskori lelet, és ha azt az UI-t vennék át, egy az egyben, csak frissebb, modernebb gombokkal, élekkel, grafikus elemekkel díszítenék, akkor szinte perfekt lenne. Kár, hogy oké, hogy sokféle autó van benne, de azért hiányoznak az official nagyok. :)

Plusz pár európai, amerikai (meg még sokféle :D) pálya is jó lenne még bele...

Nem is értem miért nem fognak össze, mármint fullossan.

Az autós játékok népszerűsége esik. Rétegjáték lett. Ezt nem csak én mondom, elég megnézni a Gran Turismo, Forza stb... eladásokat. Sajnos valljuk be magunknak, vannak jobb, addiktívabb játékok a piacon, amelyeknek köze sincs az autókázáshoz. Egy Hearthstone pl úgy is fun, hogy egy percet nem gyakorlok előtte, ha fél éve nem toltam, akkor fél éve, de nyomok pár játékot, és élvezetes, jó, izgalmas. De naphosszatt lehetne sorolni. Korábban nem volt ennyi és ilyen "sokféle" multi-orientált játék, amely fiatalok, felnőttek millióit köti le...

Szóval remélem nem lesz Reiza játék külön, hanem gyártják a cuccokat továbbra is... De ha így lesz, akkor azt talán be kellene jelenteni, bár az is lehet, hogy megnézik, mennyire lesz sikeres ez a csomag... Mondjuk az is tény szerintem, hogy egy új UI-val sokkal eladhatóbb lehetne az egész, de majd később ugye...