rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nekem továbbra is tetszik, attól nem lesz jobb, hogy bonyolult, legfeljebb idétlen és unalmas .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Persze, ha 8-12 meter szeles a palya, akkor meg talan jo is lehet, de valszeg F1-es es 25 meter szeles, vagyis gazos.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Tippem szerint akkor, ha a RaceRoom-mal „veglegesre” gyartjak az engine-t, es bejott belole annyi penz, hogy kiado nelkul tudjak megfinanszirozni.
Valszeg sok auto es palya atfedes lesz a RaceRoom es a GTR3 kozott, igy sokkal jobban megeri a RaceRoom-mal elotte minden tartalmat darabonkent, tobbszoros aron eladni😊
http://isiforums.net/f/showthread.php/7103-Download-All-locations-%28torrent%29?p=88673&viewfull=1#post88673 ez meg már 4.gb felett van
"Nulla tenaci invia est via"
Ha nem sertenek jogdijakat. A lenti autokrol levettek a markajelzeseket, es atneveztek a szponzorokat, de mivel durvan jellegzetes mindket auto formaja, igazabol meg problema is lehet belole (foleg, hogy rajta van az ISI felirat is).
Akinek esze van, összedob egy szép ütõs pályát és árulja 5 dolcsiért ....
Csak mert azon gondolkodom, hogy pl Simbin csinálhatna egy jobb GTR2 modot, 30 autóval 20 pályával és árulhatná 15 000-ért, és még a motort se kell licenszelniük ! 😄D
apk-t nem tudunk adni, csak play-rõl tudod letölteni, de az viszont jó kell legyen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
jobb elsõ kerék szépen megnyúlt 😄D

Ha majd lesz egy historix szinvonalu mod, nyilvan kamu nevekkel, normalis rf2-es fizikaval azert hajlando vagyok akar joval tobbet is fizetni. Ez a ketessunk egy kis zsebpenzt project nalam felejtos.