19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Köszi!
Megnézem mindenképp, csak most egy kicsit fáradt vagyok hozzá! De kíváncsi vagyok! -
En ertem, hogy felfuggesztest szimulal, szerintem Ac is, mert ott is teljesen mas lesz ha piszkalom a futomuvet, de az kicsit kenyelmetlen, hogy lotyog kozepen.Azt ruhellem :) -
Terheles nelkul kozepen erosen auto es autobeallitas fuggo is (pl. caster, camber).
Az a durva razos effekt mar alithato, az a filter. 8-10 jo, az alatt necces, afolott sokat elvesz.
Az rF2 FFB is mar az "uj" iranyt koveti, vagyis nem szimplan FFB, hanem "kormanymu szimulacio*" (persze ez igy cseppet viccesen hangzik, de arra fele probalkozik). Autotol fuggoen nem feltetlenul fog kozepen mindig izombol ott tartani. (Az AC-hez ne hasonlitsd, mert az meg kicsit oldschool, megmaradt a sebesseg fuggo, allando kozeprehuzas stilus - persze kulturaltan, ami meg elvezetes.)
*A legjobb pelda lenne (ha ki tudnad probalni:P), az iR "egyszeru, fapados" felfuggeszteses tepsik (NASCAR, National, CTS, LateModel stb). -
rFactor2-Alexease-HPattern.zip -
Sok cucc nincs fent, két autó ,egy pálya :)))) A megane-al néztem ...
Régebben emlékszem, kitépte kezemből ha fűre mentem, igaz azóta agyon javítgatták, de most a betonon nekem nagyon gyér .....Főleg a középső lyuk-féle idegesít . -
Es igy ledaralja a fogaskerekeket es/vagy felboritja az asztalt:) -
Nem próbáltam még a Panoz-t, de most ahogy állítgattam a Marussiát az ffb is változik. Ez logikus is, hiszen függ a dolog a futóműtől. Szóval nem biztos, hogy G27 beállítás kell neked, lehet, hogy az autó beállítás nem jó.
Már ha van mit állítani a Panozon. Meg ha a Panozról beszéltél. :D Utcai autónál soha nem lesz olyan határozott az ffb mint egy versenygépnél, az utcai gumi, meg a szervó miatt. Szerintem. -
filter 0, multiplier 5.00
-
Nekem nagyon gyér az ffb így a rengeteg AC után. Én már álltgattam mindenfelé, de középen langyosbuzi, az egész erőtlen, picit lökdösős ......
Valaki berakhatna egy jó beállítást G27-re ! :) Én jobbra emlékeztem ... -
dögölne már meg az a béka :))) -
szép béka :D
a kép meg itt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
sárga béka egy jégkockába :D -
Akkor nekem medium slick van :DDDDD
-
Pontosan Toyo r888 :)
-
Total utcai gumi van rajta, vagy legalabbis roadster-re gyartott utcai fajta:) Nagysebessegnel mar taknyos, elmaszik, de "kezelheto" marad. (Semi)Slick-kel tuti jobban befordulna, de ha egyszer megindul, akkor annak szinte vege;) -
Amivel a rendőr nem lő agyon az árokparton egyből ha utcán mész vele:) -
Semislick -
Olyan mint egy slick, csak jo surun ossze van vagdalva:) -
Amugy pontosan milyen az a semi slick gumi ? :) -
gondolom utcai gumi, Sierránál is az utcai gumi használhatatlan volt alulkormányzott nyúlós szar, feltéve a semi slicket agalis lett tapadt mint atom
-
na még egy utcsó, mert futottam két jó versenyt is, szal nálam 5:04.5-nél állt meg Le Mans ezzel az autóval a második futamon, az utcsó körben 4másodperc alá ment volna, ha.. :))
Végül is rendben van, a gumik visszahűlnek, a fékek is, ezért ezen a bazi pályán elég macerás kanyarodni.
A kuplung zavart, elkuplungolok és elforog a motor, akkor nem ha öregurasan váltok, minden ki van kapcsolva, az autókuplung is, az első keréken sztem kevés a tapadás gumizott íven tartva a hátsót sodorva mászna le az eleje a pályáról.
Nem rossz ez a Panoz, de nekem kicsit kevés a visszajelzés, csúszik-mászik, ezért kellemeseket lehet vele kanyarodni, de a határain olyan bizonytalan érzés az eleje. -
Na a guminyomás kellett :)
Az első gumik el tudnak menni, valszeg nagyon visszahűlnek itt Le Mans-ban, a fékre is figyelni kell mert nagyon visszahülnek, egyébként elég tojástánc a kocsi, de azért élvezhető, motorhang nagyon kevés.
De azért jó versenyt lehet vele menni. -
online vagyok a Panoz-zal Le Mans-ban, úgy próbálgatom. -
Ez a pálya nagyon jó, tegnap mentem rajta az AI-val, ma is majd kipróbálom, hátha javult valamit.
max agresszión, és max AI-n katasztrófa, de legalább volt SC. :)
egyszerűen felborulnak és kiesnek a pályáról aztán a verseny további részén ott pörgetik a kereket arccal a palánknak, lelombozó. Pedig a pálya nagy kedvencem.
Most a Panoz-t próbálgatom LE Mans-ban, de hát elég diagonal a gumi...lehet az én bajom mert alapon hagytam a guminyomást, és a közepe magassabb lett mint a belső oldal max terpesztésen. de még az sem melegedett fel üzemire.
alig megy, nem tudom felváltani az 5.-t Le Mans-ban :DDD
ha túl gyorsan kuplungolok, akkor 'elpörög a kuplung', fék katasztrófa, és a 60-80-km-s kanyarok ellenkormányosak :))
Na mindegy, megyek vissza más kormányáttétellel. -
Neva Ring WIP
-
Most OK, thx!
Valtozott a jogosultsag a YT-on is, mint mindenhol. Minden cegre raszalltak, igy ok is valtoztattak. -
Most is?
Azt hittem alapból azért töltök fel valamit, hogy megosszam. :D Fura, hogy az alap beállítás privát. -
"This video is private":)
Sose tudjuk meg milyen volt az az ivbelso kerek:)
-
Nekem eleg a 720p (filmeket is ugy nezem:P), elelmosasokat nem hasznalok (lenyegtelen, nem latom, nem feltuno, foleg zsugoritva a monitor nativ felbontasat:D), a tukrozodesek boven jok minimumon (azt sem latni az autobol, csak jelzes erteku), es sehol sem megy (AI+eso) 60fps ala.
Persze max-on ki lehet nyirni, de ez a program is, ugy mint a tobbi most keszulot (CARS/AC), a tervek szerint, majd 1-2 ev mulva kell jol futnia. -
Furamód Malaysiában nekem is 80%-on van a fékerő. Gondolom a sok belefékezős kanyar miatt, amikor még kanyarodás közben is fékezni kell. Régen csináltam ezt a setupot, de gondolom ez az oka. :)
A dupla törés előtt féktávon áll meg egyszer az ívbelső első kerék, ott le is csúsztam az ívről.
-
egyedül esős pályán 45fps (árnyékon és tükröződésen kívül maxon minden 1080pben) 20 ai-val szakadó esőben stabil 25 fps :D
és mintha valamivel értelmesebben nézne ki az eső mint amikor utoljára próbáltam :) -
Hat ja;) Az AC/CARS parosban hiaba a rengeteg latvanyos, divatos, szep cucc, ha egyelore nem lehet hasznalni:P Persze a CARS meg nagyon nincs kesz, hasonloan az AC-hez, es ezt (foleg a AC-nal), a rendszeres tartalom megjelenessel probaljak palastolni (kellenek a beta-teszterek). -
"Latvanyosan" 6-9 honapal ezelott indultak be. Korabban volt egy kis megakadas. Ami vagy az eladasi mutatoknak koszonheto vagy annak, hogy komolyabban bele kelett nyulni a dolgokba.
Elvileg olyan valtozasok is belekerultek, mint a rugalmas, csavarodo, deformalodo kasztni, amit szamol, hatassal van a felfuggesztesre es egyebekre. Ez valszeg nem olyan egyszeru feladat, 1-1 auto beallitasa sem olyan egyszeru.
Erzesre, mukodesre, hasznalatra, sebessegre sokat javult/valtozott az utobbi fel evben.
Lehet hogy nem DX11, nem nextgen-vadasz, de osszessegeben meg mindig a legosszetettebb engine. -
Szerintem eddig is foglalkoztak vele, csak ha átírsz párezer sort a programban az nem olyan látványos mint egy új pálya vagy új autó. -
A sejtéseim beigazolódni látszanak? Az ISI most elkezdett komolyabban foglalkozni az rF2vel, vagy csak bebeszélem magamnak. -
Ilyet is ritkan latni:P
-
Nem vagyok telhetetlen, de remelem a tobbi Panoz is lesz, az rF1-ben nagy kedvenc:P -
Marussia Malaysia setup
Most ezzel bohóckodtam. 1.42 eleje, de azért még ebben van, ha a szektoridőket nézem. Persze egy online kvalin biztos nem sokat ér, de az igazán gyorsak úgyis kiesnek. :D
Visszanéztem a replay-t és rendesen padló a nagyobb féktávok előtt. Nem áll keresztbe, meg nem is nagyon füstöl, csak ha kicsit elszámolom, és már kezdek ráfordulni az ívre. Na akkor az ívbelső blokkol. -
Te csinaltad? :)
-
cstibikeee #7741 Már tölthető.