rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Attól, hogy nem tudunk tojást tojni, még tudjuk milyen egy igazi tojás 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lac coo
Hát azért ott fent a sarokba a hosszú után az a hupli a visszafordító elõtt, az elég szemétláda tud majd lenni 😊
Nekem továbbra is tetszik, attól nem lesz jobb, hogy bonyolult, legfeljebb idétlen és unalmas .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nightt
Jaja, mindenki akkora tervezozseni, csak keveset publikalnak...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Várjuk a kreálmányod sok szeretettel! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Most nem azért mondom, de különbet szarok, mint ez a pálya. Tök egyszerû a vonalvezetése is. Ezért elhasalni.. A pofám leszakad...<#wilting>
Slot-car pályának pont jó lenne.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Jo lesz az, legalabb van valami.

Alexease
Tipikus user palya: hosszu egyenesek, elnyujtott gyors kanyarok, sok szintkulonbseg, normalis elozesi lehetoseg es taktika nulla.
Persze, ha 8-12 meter szeles a palya, akkor meg talan jo is lehet, de valszeg F1-es es 25 meter szeles, vagyis gazos.
Nightt
F@szt, ezek a legjobbak, meg kell tanulni bevenni oket<#hehe><#hehe><#hehe>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

rühellem az ilyen hosszú nagy ívû kanyarokat. Eszik a gumit, azt se tudom melyik az ideális ív, be kéne õket tiltani.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Ez a nyertes pálya jónak tûnik :

Jacek
Nem lehet mit tenni... sajna

Alexease
<#eljen>
Jacek
Na én ezért eltávolodtam Magyarországtól nyugat felé😊

Alexease
Igen, ha mar csinal valamit az ember, akkor rendesen csinalja😄 Csak hat mindig kozbeszol a szuk keresztmetszet, a penz😊
Jacek
Jaja teljesen el vagyok tûnve😊 idõ semmire, meg most kell egy kecó ahol van simezni hely😊 mert ha neki kezdek valami komoly cucc kell triplemoncsi meg hasonlók😊

lac coo
Kipróbáltam az új buildet, igaz csak Clio-val, de szerintem most még jobb a gumi mint volt . Semmi flikk-flakk, érthetetlen történés, vaj simán mûködik ahogy kell . Nekem nagyon tetszik !!!

lac coo
Csak a fizikában ne legyen túl sok átfedés, mert akkor az sem fog érni 2 fillért se ! 😊)

Alexease
Allitolag lesz.
Tippem szerint akkor, ha a RaceRoom-mal „veglegesre” gyartjak az engine-t, es bejott belole annyi penz, hogy kiado nelkul tudjak megfinanszirozni.

Valszeg sok auto es palya atfedes lesz a RaceRoom es a GTR3 kozott, igy sokkal jobban megeri a RaceRoom-mal elotte minden tartalmat darabonkent, tobbszoros aron eladni😊
http://www.virtualr.net/lienz-for-rfactor-2-first-beta-released

http://isiforums.net/f/showthread.php/7103-Download-All-locations-%28torrent%29?p=88673&viewfull=1#post88673 ez meg már 4.gb felett van
Srácok lesz valaha GTR 3???
Alexease
Palyaval nem szokott nev nelkul gond lenni. Lasd CARS szinte osszes palya😄
Szabi
brianza ? 😄

lac coo
Akkor palyat nem is igen tudnak penzert adni, ott nem lehet csalni , akarmi is a nevea nyomvonak az nyomvonal? Vagy eleg azt is csak kamu neven kiadni, nem balheznak az uzletszeruseg miatt, mert hisz total felismerheto minden?

Szabi
kíváncsi vagyok mikor kerül ki 2012-es DTM festés csomag a járgányokra.. amiért természetsen senki nem válal még nicknevet sem.. 😄

Alexease
Nem kell tejelni, azert „draga” az alapprogram (rF2) mert szabadon lehet modolni. Amit meg csinalsz hozza, annyiert adod el, amennyiert tudod.
Ha nem sertenek jogdijakat. A lenti autokrol levettek a markajelzeseket, es atneveztek a szponzorokat, de mivel durvan jellegzetes mindket auto formaja, igazabol meg problema is lehet belole (foleg, hogy rajta van az ISI felirat is).
Alexease
Biztos lesz az is nem sokara😊
Amugy reg lattalak! <#wave>
lac coo
Csak úgy érdeksségként jutott eszembe, nem igen lesz ilyen.

Akinek esze van, összedob egy szép ütõs pályát és árulja 5 dolcsiért ....

Fehercsoki
Szerintem lazán lehet árulni, csak egyszerû modként elég bizonytalan a kereslet rá, meg hát úgy nincs annyi lehetõségük, mintha megkapnák a forráskódot.

lac coo
ez a fizetõs modderkedés hogy van,. valamit tejelnek ISI-nek is ?

Csak mert azon gondolkodom, hogy pl Simbin csinálhatna egy jobb GTR2 modot, 30 autóval 20 pályával és árulhatná 15 000-ért, és még a motort se kell licenszelniük ! 😄D

lac coo
Jézus, minek kell már most 2013-as mod ? Igazából kb akármelyik lehet, lényegi változás nem igen van semmiben .

lac coo
Bakker ezt mondhattad volna 😊)

Jacek
Én szeretnék egy F1-2014-es MOD-ot hogy rá tudjak gyúrni a turbós motorokra😄 van e már?😊

Alexease
Na aki segitett mindenkinek köszönöm,de addig idegesitett ,hogy megvettem az play áruházban..(amivel probáltam eddig az virágbolti verzió volt.)Mopst jó.
Szabi
nálam se ott van

apk-t nem tudunk adni, csak play-rõl tudod letölteni, de az viszont jó kell legyen

LEhet az gond ,hogy a játék nem az oprendszeres meghajtón van??
Valaki nem adana egy dashmeter apk.t.Valami lehet gond van ezzel......
Szabi
a publikus szerverek csodás elsõ körei.. 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szabi
ismerõs, így vagyunk a HRC-ben mi is 😄

Alexease
Most szerintem nincs, de van 1-2 komolyabb csapat akik mar evek ota foglakoznak bajnoksagokkal, gondolom ha vegleges lesz az rF2, akkor inditanak valamit.
cselt
Ha lenne elég ember, akkor szerintem Simco-nál lehetne indítani. Csak sajnos az utóbbi idõkben, ha volt is egy-egy funrace, akkor még 10-en se voltunk. Úgy meg nem túl izgalmas bajnokságot futni.
Szabi
a kérdés jó, jelentkeznék rá én is! 😄

Ulvar
Van olyan magyar közösség amely rF2vel akar bajnokit csinálni hamarosan?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

cselt
Kipróbáltad tegnap az új buildet, már elég szépen és folyamatosan fut, viszont szerintem az FFB-t visszabutították, vagy nemtom mi van vele, de alig ad visszajelzést. Eddig olyan szépen lehetett érezni a tapadásvesztési határt, de most szinte semmi.
Szabi
az van nekem is, meg szerintem a többieknek is 😄

jobb elsõ kerék szépen megnyúlt 😄D

Lehet a pluginak nem tetszik a 64 bit-ES oprendszer?
Szabi
kamuaudiból régóta van demó 😄

lac coo
Nincs bajom a fizetos tartalmakkal, meg ha kamu neven megy akkor sem, de ket darab dobozert ki tudja milyen fizikaval ,3 ezerert kell a halalnak
Ha majd lesz egy historix szinvonalu mod, nyilvan kamu nevekkel, normalis rf2-es fizikaval azert hajlando vagyok akar joval tobbet is fizetni. Ez a ketessunk egy kis zsebpenzt project nalam felejtos.