19779
  • Danecay
    Köszi!

Megnézem mindenképp, csak most egy kicsit fáradt vagyok hozzá! De kíváncsi vagyok!
  • lac coo
    En ertem, hogy felfuggesztest szimulal, szerintem Ac is, mert ott is teljesen mas lesz ha piszkalom a futomuvet, de az kicsit kenyelmetlen, hogy lotyog kozepen.Azt ruhellem :)
  • Alexease
    Terheles nelkul kozepen erosen auto es autobeallitas fuggo is (pl. caster, camber).
    Az a durva razos effekt mar alithato, az a filter. 8-10 jo, az alatt necces, afolott sokat elvesz.

Az rF2 FFB is mar az "uj" iranyt koveti, vagyis nem szimplan FFB, hanem "kormanymu szimulacio*" (persze ez igy cseppet viccesen hangzik, de arra fele probalkozik). Autotol fuggoen nem feltetlenul fog kozepen mindig izombol ott tartani. (Az AC-hez ne hasonlitsd, mert az meg kicsit oldschool, megmaradt a sebesseg fuggo, allando kozeprehuzas stilus - persze kulturaltan, ami meg elvezetes.)

*A legjobb pelda lenne (ha ki tudnad probalni:P), az iR "egyszeru, fapados" felfuggeszteses tepsik (NASCAR, National, CTS, LateModel stb).
  • Alexease
    rFactor2-Alexease-HPattern.zip
  • lac coo
    Sok cucc nincs fent, két autó ,egy pálya :)))) A megane-al néztem ...

Régebben emlékszem, kitépte kezemből ha fűre mentem, igaz azóta agyon javítgatták, de most a betonon nekem nagyon gyér .....Főleg a középső lyuk-féle idegesít .
  • Alexease
    Es igy ledaralja a fogaskerekeket es/vagy felboritja az asztalt:)
  • zolee145
    Nem próbáltam még a Panoz-t, de most ahogy állítgattam a Marussiát az ffb is változik. Ez logikus is, hiszen függ a dolog a futóműtől. Szóval nem biztos, hogy G27 beállítás kell neked, lehet, hogy az autó beállítás nem jó.
    Már ha van mit állítani a Panozon. Meg ha a Panozról beszéltél. :D Utcai autónál soha nem lesz olyan határozott az ffb mint egy versenygépnél, az utcai gumi, meg a szervó miatt. Szerintem.
  • Ingy2
    filter 0, multiplier 5.00
  • lac coo
    Nekem nagyon gyér az ffb így a rengeteg AC után. Én már álltgattam mindenfelé, de középen langyosbuzi, az egész erőtlen, picit lökdösős ......

Valaki berakhatna egy jó beállítást G27-re ! :) Én jobbra emlékeztem ...
  • lac coo
    dögölne már meg az a béka :)))
  • Szabi #7770
    szép béka :D

a kép meg itt
  • Norbi1990
    sárga béka egy jégkockába :D
  • lac coo
    Akkor nekem medium slick van :DDDDD

• Ingy2
    Pontosan Toyo r888 :)
  • Alexease
    Total utcai gumi van rajta, vagy legalabbis roadster-re gyartott utcai fajta:) Nagysebessegnel mar taknyos, elmaszik, de "kezelheto" marad. (Semi)Slick-kel tuti jobban befordulna, de ha egyszer megindul, akkor annak szinte vege;)
  • Jacek
    Amivel a rendőr nem lő agyon az árokparton egyből ha utcán mész vele:)
  • Alexease
    Semislick
  • Alexease
    Olyan mint egy slick, csak jo surun ossze van vagdalva:)
  • lac coo
    Amugy pontosan milyen az a semi slick gumi ? :)
  • Ingy2
    gondolom utcai gumi, Sierránál is az utcai gumi használhatatlan volt alulkormányzott nyúlós szar, feltéve a semi slicket agalis lett tapadt mint atom
  • b-type
    na még egy utcsó, mert futottam két jó versenyt is, szal nálam 5:04.5-nél állt meg Le Mans ezzel az autóval a második futamon, az utcsó körben 4másodperc alá ment volna, ha.. :))
    Végül is rendben van, a gumik visszahűlnek, a fékek is, ezért ezen a bazi pályán elég macerás kanyarodni.
    A kuplung zavart, elkuplungolok és elforog a motor, akkor nem ha öregurasan váltok, minden ki van kapcsolva, az autókuplung is, az első keréken sztem kevés a tapadás gumizott íven tartva a hátsót sodorva mászna le az eleje a pályáról.
    Nem rossz ez a Panoz, de nekem kicsit kevés a visszajelzés, csúszik-mászik, ezért kellemeseket lehet vele kanyarodni, de a határain olyan bizonytalan érzés az eleje.
  • b-type
    Na a guminyomás kellett :)
    Az első gumik el tudnak menni, valszeg nagyon visszahűlnek itt Le Mans-ban, a fékre is figyelni kell mert nagyon visszahülnek, egyébként elég tojástánc a kocsi, de azért élvezhető, motorhang nagyon kevés.
    De azért jó versenyt lehet vele menni.
  • b-type
    online vagyok a Panoz-zal Le Mans-ban, úgy próbálgatom.
  • b-type
    Ez a pálya nagyon jó, tegnap mentem rajta az AI-val, ma is majd kipróbálom, hátha javult valamit.
    max agresszión, és max AI-n katasztrófa, de legalább volt SC. :)
    egyszerűen felborulnak és kiesnek a pályáról aztán a verseny további részén ott pörgetik a kereket arccal a palánknak, lelombozó. Pedig a pálya nagy kedvencem.
    Most a Panoz-t próbálgatom LE Mans-ban, de hát elég diagonal a gumi...lehet az én bajom mert alapon hagytam a guminyomást, és a közepe magassabb lett mint a belső oldal max terpesztésen. de még az sem melegedett fel üzemire.
    alig megy, nem tudom felváltani az 5.-t Le Mans-ban :DDD
    ha túl gyorsan kuplungolok, akkor 'elpörög a kuplung', fék katasztrófa, és a 60-80-km-s kanyarok ellenkormányosak :))
    Na mindegy, megyek vissza más kormányáttétellel.
  • Alexease
    Neva Ring WIP

• Alexease
    Most OK, thx!
    Valtozott a jogosultsag a YT-on is, mint mindenhol. Minden cegre raszalltak, igy ok is valtoztattak.
  • zolee145
    Most is?

Azt hittem alapból azért töltök fel valamit, hogy megosszam. :D Fura, hogy az alap beállítás privát.
  • Alexease
    "This video is private":)
    Sose tudjuk meg milyen volt az az ivbelso kerek:)
  • Alexease
    Nekem eleg a 720p (filmeket is ugy nezem:P), elelmosasokat nem hasznalok (lenyegtelen, nem latom, nem feltuno, foleg zsugoritva a monitor nativ felbontasat:D), a tukrozodesek boven jok minimumon (azt sem latni az autobol, csak jelzes erteku), es sehol sem megy (AI+eso) 60fps ala.

Persze max-on ki lehet nyirni, de ez a program is, ugy mint a tobbi most keszulot (CARS/AC), a tervek szerint, majd 1-2 ev mulva kell jol futnia.
  • zolee145
    Furamód Malaysiában nekem is 80%-on van a fékerő. Gondolom a sok belefékezős kanyar miatt, amikor még kanyarodás közben is fékezni kell. Régen csináltam ezt a setupot, de gondolom ez az oka. :)
    A dupla törés előtt féktávon áll meg egyszer az ívbelső első kerék, ott le is csúsztam az ívről.

• Szabi #7750
    egyedül esős pályán 45fps (árnyékon és tükröződésen kívül maxon minden 1080pben) 20 ai-val szakadó esőben stabil 25 fps :D

és mintha valamivel értelmesebben nézne ki az eső mint amikor utoljára próbáltam :)
  • Alexease
    Hat ja;) Az AC/CARS parosban hiaba a rengeteg latvanyos, divatos, szep cucc, ha egyelore nem lehet hasznalni:P Persze a CARS meg nagyon nincs kesz, hasonloan az AC-hez, es ezt (foleg a AC-nal), a rendszeres tartalom megjelenessel probaljak palastolni (kellenek a beta-teszterek).
  • Alexease
    "Latvanyosan" 6-9 honapal ezelott indultak be. Korabban volt egy kis megakadas. Ami vagy az eladasi mutatoknak koszonheto vagy annak, hogy komolyabban bele kelett nyulni a dolgokba.

Elvileg olyan valtozasok is belekerultek, mint a rugalmas, csavarodo, deformalodo kasztni, amit szamol, hatassal van a felfuggesztesre es egyebekre. Ez valszeg nem olyan egyszeru feladat, 1-1 auto beallitasa sem olyan egyszeru.

Erzesre, mukodesre, hasznalatra, sebessegre sokat javult/valtozott az utobbi fel evben.

Lehet hogy nem DX11, nem nextgen-vadasz, de osszessegeben meg mindig a legosszetettebb engine.
  • zolee145
    Szerintem eddig is foglalkoztak vele, csak ha átírsz párezer sort a programban az nem olyan látványos mint egy új pálya vagy új autó.
  • Ulvar
    A sejtéseim beigazolódni látszanak? Az ISI most elkezdett komolyabban foglalkozni az rF2vel, vagy csak bebeszélem magamnak.
  • Alexease
    Ilyet is ritkan latni:P
  • Alexease
    Nem vagyok telhetetlen, de remelem a tobbi Panoz is lesz, az rF1-ben nagy kedvenc:P
  • zolee145
    Marussia Malaysia setup

Most ezzel bohóckodtam. 1.42 eleje, de azért még ebben van, ha a szektoridőket nézem. Persze egy online kvalin biztos nem sokat ér, de az igazán gyorsak úgyis kiesnek. :D
    Visszanéztem a replay-t és rendesen padló a nagyobb féktávok előtt. Nem áll keresztbe, meg nem is nagyon füstöl, csak ha kicsit elszámolom, és már kezdek ráfordulni az ívre. Na akkor az ívbelső blokkol.
  • Alexease
    Te csinaltad? :)
  • cstibikeee
    Már tölthető.