rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Különbözõ kategóriák, forma, GT, szária autók más körmányszöggel mennek.

Szerencsére a Fanatecen a kormányról lehet ezeket állítani akármikor.

Gondolom én, aztán lehet másról van szó.

+ az FFBt is midig az adott autóhoz állítottam, mert adott értéken egy Forma autónál erõsebb volt a merev felfügg miatt, mint egy puhább kasznis autónál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mi ertelme van az autohoz rendelt kormanyszognek? Es miert default egyaltalan?

Aki ezt hasznalja, minden autohoz atkonfiguralja a kormanyat verseny elott?
lac coo
Mit tudom én mit kapcsoltam már 😊)))
Nem értem miért nem lehet olyan mint Iracing , NKP... egyszer beállítom és annyi, onnantól minden autóhoz úgy megy ahogy kell .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mellette kikapcsoltad, hogy ne legyen az autohoz rendelve a kormanyszog?😊
lac coo
Javítok: egy autóban sem mûködik nálam, valaki mintha azt mondta volna, hogy elég azt piszkálni nem kell driverben az adott autóhoz állítani. Valamit elállítottam volna 😊) Vagy mi a tökömet nézek be megint ? 😊)

lac coo
És az miért van , hogy Barbernél hiába állítom 400 fokra mindenhogy 900 fokon mûködik a játékban ...

Én nagyon nem értem ezt a kótvány szart ...<#nemtudom>

lac coo
Hát azért annyira nem erõs, eddig 80 %-on volt, de most megnéztem 60-on ott is ezt csinálja ...
Majd túrok valamit ffb-ben, meg driverben ....

Ha túl erõsre van véve játékon belül az ffb (alapérék 100), autóba kerülésnél mindíg kis "feszültség" alatt van a kormány, nem pont ott áll ahol a kerekek.
Ez elindítja abba az irányba ahol lennie kéne(mm-ekrõl van szó), de mivel a túl erõs ffb miatt ezen a ponton túllendül, a másik irányba kezd feszülni ami újra visszadobja. Ez erõsödik fel. Ha be tudod állítani a kormányt a kilengés közepére ott van egy pont ahol a kormányra nem hat erõ, itt meg is áll. Ez a jelenség minden játéknál elõjön, ahol elég erõs az ffb, ha nem álló helyzetben akkor nagy sebességnél, egyenes futásban. NEM hiba, a motorral való szimulálás sajátja.
Nyilván kormány függõnálam 40-es erõsség bõven megteszi, nagy utánfutással fõleg.
nálam nem volt ilyen, DFGT-m van

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
De elsõ lépésként jó lenne tudnom, hogy ez valami egyedi probléma, vagy másnál is van , vagyis ez most ilyen, ne foglalkozzak vele ? 😊

bardocz
Hát az álló helyben mozgó kormány mégis mi, ha nem hiba? 😄DD
Ez a jelenség az rF1-ben is van néha. De ez nem hiba.
lac coo
FFB...

Csak zavar az az idétlen belerántás a sima betonon. Másnak is olyan,. hogy állóhelyben is rángatja oda-vissza a kormányt az ffb ? Clio, elég erõsre állított ffb .Állok a rajtnál és elnegedem a G27-et, és megy megállás nélkül jobbra-ballra kb 30 fokokat ...

PRL-ben hol lehet piszkálni a gumi súrlódását vagy mi az, ami pl álló helyben a legerõsebb, ellenállás vagy mi ... ?

Letöltötte valaki mostanában az ISI oldaláról az rF1-et mostanában? Kivették az eredeti F1-es BMW Saubert belõle és sokkal rondábbat raktak bele. A Lite verziót is megpiszkálták.
Alexease
Igen, az iR-nel volt.

Nem olvastam a topic-ot, most se idom se kedvem hozza😉
De jogosan haboroghatnak (bar meg junius messze van). Az iR-rel felesleges hasonlitgatnia, mert ott az ember kap egy atom biztosan jol mukodo cuccot, es „napra pontosan” 3 havonta egy nagyobb update-et. Az mit az iR beletesz az update-be, az elvileg 100%-osan mukodik. Persze ott is vannak bug-ok – az mindenhol van –, de aranyaban nagyon keves, es probaljak minnel gyorsabban javitani (nem hetek/honapok, hanem napok).

Pl. A Lotus-t elovetelbe adtak, nem talaltak eleg jonak (OK, nem a felhasznalok!), igy nem jelentettek meg, a penzt visszafizettek, es ha megjelenik valamikor, mindenki aki korabban elofizetett ra ingyen megkapja.
Es ez csak 1 auto, meg ha 10$, akkor is.

Az rF2-vel az a gond, ha azt mondjak ra hogy kesz van, de meg sem az igazi, foleg a modolasi resze, akkor alapjaban hasznalhatatlan az egesz, mert normalis tartalom hianyaban nem sok ertelme van😉 Bar az rF2-hoz vannak/lesznek gyari tartalmak, de igazabol modolasi alap, mindenki arra keszult(t).

De az eves 12$-nyi online hasznaltati dij is erosen kerdeses, mert a mai napig nem tudom, hogy mit ad ezert az ISI?! Valszeg leirtak mar, csak nem olvastam utana😉

De ugy vagyok mar vele, hogy annyira nem izgat, mert mar olyan regen megvettem, raadasul a lifetime liszenszet, hogy igazabol mindegy, mar nem faj😊 Foleg, hogy azota 1 masodpercet sem mentem online;D Bar offline sem sokat😛
megy is a vita amit eddig elolvastam, hogy most akkor mi van..

Wheatley ugye mondja, (ahogy kivettem a szavaiból szegényes angolommal) hogy közel már a finis, ezért történt minden

ellenben említik neki a hiányosságokat, de Õ ezt a kérdést máshogy látja és (ha jól tusom elõttte az IR-nél volt), emlegeti az "elõzõ munkahelyét" ahol a menet közbeni kisebb/nagyobb updatekre esküsznek

úgyhogy szerintem júniusban azt mondják hogy aki bújt aki nem itt az 1.0, aztán késõbb majd IR szerûen jönnek a kisebb/nagyobb update-k

Alexease
Ezt nem lattam😉
De jobb lenne egy kulon resz az ilyen fontosabb topic-nak, valami hirek es bejelentesek neven, mert azt lehetne latni, hogy hivatalos, valami fontos, ertelmes.

Csak atszaladtam rajta, de ebbol most az jott le, hogy juniusra tervezik a vegleges verziot, igy 2014 juniusaig ingyenes az online azoknak, akik eredetileg 1 eves elofizetessel vettek meg.
ez egy érdekes topik az isiforum-on:

changed refund policy

Alexease
Egyelore nem jelentettek be, hogy mar nem beta, az tegnap csak poen volt, mert mar nincs ott a TEST felirat.

Termeszetesen, az egyeb problemak ettol meg nem lesznek jobbak😉
Totti5
Na ennyi volt. Most hogy már nem béta és nekem elegem van hogy játszhatatlanul hulladékul fut, ráadásul kinézetre lehangoló, szépen visszakérem a pénzemet és addig felejtsenek el amíg nem jelenik meg olyan állapotban mint amilyen most az rfactor 1.

Érdekes mód az 100+ fpsel megy maxon ez meg 20-40 közt szaggat, butítva is.

ISI<#levele><#levele><#levele><#levele>

Szabi
kiszállt a sofõr fotózni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
<#eljen>
Az uj GDC?! <#idiota><#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Google Driverless Car
Szabi

lac coo
<#banplz><#banplz><#banplz>

Alexease
Az ISI forumbol eltunt a TEST/BETA resz, most mar csak rFactor 2 van😉 Akkor most kesz a program? <#zavart1><#idiota>
bardocz
Szóval akkor mentsem el a licenszet, meg telepítõt is, ha használni akarom újratelepítés után?
lac coo
Nekem jó a virágbolti is .

mcmoha
Adobe forumon vegigolvastam egy topikot amibol ugy tunik valami baromi nagy fail tortent, de most mar igyekeznek jo kepet vagni a dologhoz.😄 Nekem meg reggelnem kellett, hogy letolthessem, most mar barki hozzafer.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szabi
“Az Adobe megszünteti a CS2 aktiválásához szükséges szervereket amire a program újratelepítése során lenne szükség. Ezért tettek elérhetõvé a honlapon a licenccel már rendelkezõ felhasználók számára olyan CS2 verziókat, amik nem igénylik ezeket a szervereket, de a szoftver használatához szükség van érvényes licencre. (Az oldalon speciális szériaszámokat tesznek közzé mindegyik termék letöltés mellett.)”

mcmoha

lac coo
Képeken szebben mutat ...

mcmoha
Itt: Poznan Circuit, ul. Wy¶cigowa 3, 62-081 Przezmierowo, Poland <#idiota>

lac coo
Jó lapos, hol találtak ilyen tökéletes síkságot ? 😊

Alexease
Van nehany honapok ota keszulo, vegeredmenyben valszeg majd normalis palya, ez az egyik. Persze, meg honapok vannak hatra...

lac coo
Szerintem nem , de majd megnézem. Minden esetre eléggé meglepõdnék ha a baltával faragott fülke ilyeneket tudna 😊))

( A kijelzõn azok a visszajelzõ-lámpák...hát komolyan... Nem hiszem el, hogy nem volt idõ meg ember normális texturát rápakolni, nem így összenyomorítva ... )

Norbi1990
Nem lehet, hogy azért tükrözõdik mert hátulról rád világít a másik autó?
lac coo

lac coo
És hogy on is legyen: szélvédõ na fix tükrözõdés textura csak nálam olyan, hogy este sötétben alig látok ki tõle, mintha égne a fülkében a lámpa ? 😊Picit zavaró ...

lac coo
Soha nem volt konzolom, gyerekeknek van WII, de még én is tudom, hogy a forza jobb mint a GT, mindenhol ezt a véleményt látom !

Úgy hogy most, hogy kiosztottam az eszet, lehet is a forza-Gt-szimulátor-árkád témát lezárni 😊

Totti5
Gyere el nyugodtan, szívesen látlak. Van 360, PS3, GT5 és Forza játékom és bemutatom neked. Tudod én nem csak próbáltam, hanem játszok velük.

Totti5
Az jó ha próbáltad... akkor nyilván tudod hogy:

Forza 4 fix ( tehát soha, semmilyen körülmények közt nem mozdul el a 60ról a frém ) 60fps
GT5 képtörés, szaggatás

Forza 4 kb 700 autó, kidolgozott belsõ nézet, kidolgozott külsõ egyformán magas színvonal az összes márkánál
GT5 kb 200 autó az ami megfelel ennek a generációnak, a többi 800 férc munka, ronda, GT4 konvert igénytelenül belsõ nézet nélkül

Forza 4 élethû, valós motorhangok, effektek
GT5 turmixgép, kávédaráló... hulladék hangkeverés eredményekép rossz hangok

Forza 4 balanszolt karrier
GT5 nincs balansz

Persze ez mind ökörség! Igazából tökéletes japán csúcsminõség ( not ) Nem barkács, csak igénytelen. Talán majd a GT6nál nem követik el ezeket a dolgokat.

Igen ez hihetõ volt😊)) próbáltam mindkettõt csak szólok elõre😊
De biztos igazad van a GT sorozat mindig is a barkács szar fejlesztésrõl szolt, szerintem inkább gondolkoznod kéne néha amikor ökörséget írogatsz😊

Elõre szólok max magadban flamelhetsz...

Totti5
Annyira mint az rfactor 2 vs iracing ( minõségben ).

Szerintem egykutya😊

gt5 ránézésre szarabb mint a forza...

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Nem lenne egyszerûbb egy PS3+GT5?😊 ha van G25-öd?😊

Szabi

Totti5
Mielõtt ráköltesz 10 ezret egy ilyen átalakítóra kérdezz... vajon miért nem használ ilyet senki? mert használhatatlan. Az összes ilyen átalakító a kontroller képességeit szabja át kormányra, vagyis akár kormány, akár egér, az messze nem lesz olyan mint egy normálisan használt egér és egy kormány. Ráadásul FFB ugye nincs, holtjátéka, érzékenysége teljesen használhatatlanná teszi. Semmire nem jó.