rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére a Fanatecen a kormányról lehet ezeket állítani akármikor.
Gondolom én, aztán lehet másról van szó.
+ az FFBt is midig az adott autóhoz állítottam, mert adott értéken egy Forma autónál erõsebb volt a merev felfügg miatt, mint egy puhább kasznis autónál.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aki ezt hasznalja, minden autohoz atkonfiguralja a kormanyat verseny elott?
Nem értem miért nem lehet olyan mint Iracing , NKP... egyszer beállítom és annyi, onnantól minden autóhoz úgy megy ahogy kell .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én nagyon nem értem ezt a kótvány szart ...<#nemtudom>#nemtudom>
Majd túrok valamit ffb-ben, meg driverben ....
Ez elindítja abba az irányba ahol lennie kéne(mm-ekrõl van szó), de mivel a túl erõs ffb miatt ezen a ponton túllendül, a másik irányba kezd feszülni ami újra visszadobja. Ez erõsödik fel. Ha be tudod állítani a kormányt a kilengés közepére ott van egy pont ahol a kormányra nem hat erõ, itt meg is áll. Ez a jelenség minden játéknál elõjön, ahol elég erõs az ffb, ha nem álló helyzetben akkor nagy sebességnél, egyenes futásban. NEM hiba, a motorral való szimulálás sajátja.
Nyilván kormány függõnálam 40-es erõsség bõven megteszi, nagy utánfutással fõleg.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Csak zavar az az idétlen belerántás a sima betonon. Másnak is olyan,. hogy állóhelyben is rángatja oda-vissza a kormányt az ffb ? Clio, elég erõsre állított ffb .Állok a rajtnál és elnegedem a G27-et, és megy megállás nélkül jobbra-ballra kb 30 fokokat ...
PRL-ben hol lehet piszkálni a gumi súrlódását vagy mi az, ami pl álló helyben a legerõsebb, ellenállás vagy mi ... ?
Nem olvastam a topic-ot, most se idom se kedvem hozza😉
De jogosan haboroghatnak (bar meg junius messze van). Az iR-rel felesleges hasonlitgatnia, mert ott az ember kap egy atom biztosan jol mukodo cuccot, es „napra pontosan” 3 havonta egy nagyobb update-et. Az mit az iR beletesz az update-be, az elvileg 100%-osan mukodik. Persze ott is vannak bug-ok – az mindenhol van –, de aranyaban nagyon keves, es probaljak minnel gyorsabban javitani (nem hetek/honapok, hanem napok).
Pl. A Lotus-t elovetelbe adtak, nem talaltak eleg jonak (OK, nem a felhasznalok!), igy nem jelentettek meg, a penzt visszafizettek, es ha megjelenik valamikor, mindenki aki korabban elofizetett ra ingyen megkapja.
Es ez csak 1 auto, meg ha 10$, akkor is.
Az rF2-vel az a gond, ha azt mondjak ra hogy kesz van, de meg sem az igazi, foleg a modolasi resze, akkor alapjaban hasznalhatatlan az egesz, mert normalis tartalom hianyaban nem sok ertelme van😉 Bar az rF2-hoz vannak/lesznek gyari tartalmak, de igazabol modolasi alap, mindenki arra keszult(t).
De az eves 12$-nyi online hasznaltati dij is erosen kerdeses, mert a mai napig nem tudom, hogy mit ad ezert az ISI?! Valszeg leirtak mar, csak nem olvastam utana😉
De ugy vagyok mar vele, hogy annyira nem izgat, mert mar olyan regen megvettem, raadasul a lifetime liszenszet, hogy igazabol mindegy, mar nem faj😊 Foleg, hogy azota 1 masodpercet sem mentem online;D Bar offline sem sokat😛
Wheatley ugye mondja, (ahogy kivettem a szavaiból szegényes angolommal) hogy közel már a finis, ezért történt minden
ellenben említik neki a hiányosságokat, de Õ ezt a kérdést máshogy látja és (ha jól tusom elõttte az IR-nél volt), emlegeti az "elõzõ munkahelyét" ahol a menet közbeni kisebb/nagyobb updatekre esküsznek
úgyhogy szerintem júniusban azt mondják hogy aki bújt aki nem itt az 1.0, aztán késõbb majd IR szerûen jönnek a kisebb/nagyobb update-k
De jobb lenne egy kulon resz az ilyen fontosabb topic-nak, valami hirek es bejelentesek neven, mert azt lehetne latni, hogy hivatalos, valami fontos, ertelmes.
Csak atszaladtam rajta, de ebbol most az jott le, hogy juniusra tervezik a vegleges verziot, igy 2014 juniusaig ingyenes az online azoknak, akik eredetileg 1 eves elofizetessel vettek meg.
Termeszetesen, az egyeb problemak ettol meg nem lesznek jobbak😉
Érdekes mód az 100+ fpsel megy maxon ez meg 20-40 közt szaggat, butítva is.
ISI<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Az uj GDC?! <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Google Driverless Car
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Nulla tenaci invia est via"
( A kijelzõn azok a visszajelzõ-lámpák...hát komolyan... Nem hiszem el, hogy nem volt idõ meg ember normális texturát rápakolni, nem így összenyomorítva ... )
Úgy hogy most, hogy kiosztottam az eszet, lehet is a forza-Gt-szimulátor-árkád témát lezárni 😊

Forza 4 fix ( tehát soha, semmilyen körülmények közt nem mozdul el a 60ról a frém ) 60fps
GT5 képtörés, szaggatás
Forza 4 kb 700 autó, kidolgozott belsõ nézet, kidolgozott külsõ egyformán magas színvonal az összes márkánál
GT5 kb 200 autó az ami megfelel ennek a generációnak, a többi 800 férc munka, ronda, GT4 konvert igénytelenül belsõ nézet nélkül
Forza 4 élethû, valós motorhangok, effektek
GT5 turmixgép, kávédaráló... hulladék hangkeverés eredményekép rossz hangok
Forza 4 balanszolt karrier
GT5 nincs balansz
Persze ez mind ökörség! Igazából tökéletes japán csúcsminõség ( not ) Nem barkács, csak igénytelen. Talán majd a GT6nál nem követik el ezeket a dolgokat.
De biztos igazad van a GT sorozat mindig is a barkács szar fejlesztésrõl szolt, szerintem inkább gondolkoznod kéne néha amikor ökörséget írogatsz😊
Elõre szólok max magadban flamelhetsz...
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/