rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
Aura a harmadik körben már kezd egész hangulatos lenni, de az elsõ két kör kiszenvedés a hideg gumikon 😄

a bétába raktam be a festést, de kezdek kíváncsi lenni, hogy milyen lehet a kiadott verzió.. de háromezerért még mindig irreálisan dárga a 3ezer ft.. már azt írja, hogy ha kész lesza Merci akkor legalább azt is adja hozzá ingyen.. de még úgy is ezer ft/autó.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
Livery Gallery

az autólista ütõs.. ha egyszer megjelenik, végre lesz tartalom is rf2-ben 😄

Szabi
eredetileg rF2-re kezdte el csinálni a brutálrészletes modelleket, aztán kiadott néhányat gtr2re butítva, majd néhányat rfactorra, majd kitalálta hogy inkább csinál saját játékot, amirõl azóta sincs semmi hír csak a sok renderkép a modellekrõl 😄

rF2-re állítólag azt tervezi Wong, hogy ha lesz "végleges" kiadott rf2 verzió, na majd arra készül el egyszer.. 😄

lac coo
No, én már arról lemaradtam ezek szerint, jó sok évig csak a rendereket mutogatták😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
gtr2re megjelent még 2008ban néhány járgány, de borzalmas fizikával 😄

lac coo
Ez nem az a cucc ami rF1 alá is készült de sose lett belõle semmi (legalább is én nem tudok róla ...) ?

Alexease
Elvileg keszulgetnek mar egy ideje😉
wsgt2-wip-gallery-cockpits

Allitolag AC ala is be akarjak tolni, ha elegheto lesz.
Alexease
lac coo
Jól néz ki a gumi felhordás sok kör után :

Szabi
<#taps>

lac coo
Törésmodell:

<#banplz>

király
Fehercsoki
Unatkozok=/

baz...csoki???????
lac coo
Õõõõ..lassan kezdek félni ..... 😊

Fehercsoki
És az rF2nek rossz a grafikája!! Hogy képzelik????

lac coo
???? 😄
Biztos !

Fehercsoki
Meg a GT5!!!!!4444négynégy

lac coo
???

Fehercsoki
Mert árkád szar! Forza a legjobb szimulátor!

lac coo
Kipróbáltam, nem ráz az ffb, akárhány lapos részt is fékezek rá 😊

Szabi
kinézetben és érzetben is kopik, viszont csak az egyikrõl lehet képet csinálni.. 😄

a BMW-nek meg nincs még árnyéka, sõt még a vezetõ keze is belelóg a lábába minden kanyarba.. jaj milesz most.. <#idiota>

ja és még egy kép hogy rosszul legyetek -.-

Fehercsoki
Berakod a gumikopás skálázását a legnagyobbra, féket az elsõ kerekekre állítod, aztán padlógáz és fék, nagyon szépen le lehet amortizálni a gumikat.

lac coo
Én sem, de nem vettem észre , hogy a nagyon rázott volna a gumi, igaz szándékosan még nem fékeztem szarrá 😊)

Alexease
Elvileg van/lesz ebben is hotspot, nem teszteltem?!
Alexease
Es a bevilagitas is szar😊 Nem beszelve a kamera nezetrol es az aszfaltrol😉
De tudjuk, ez egy kirivoan szar kep, az rF2 nem ilyen.
lac coo
Nincs árnyék azért ilyen ronda ....
Jóság az lenne, ha ezekhez a kockásra kopásokhoz NKP féle ffb-effekt is járna . 😊

lac coo
CARS-tól 2 évtized ez a gumi ! 😄D

Alexease
A CARS ebben az evben elvileg befejezi, az mas kerdes, hogy milyen lesz😉
lac coo
Ahhoz képest ahol meg az összes többi szimulátor tart gumiban a jövõ évtized ! 😄DD

Alexease
A kep alapjan, grafikara kb. 10-12 eves szint😉)))
lac coo
LOL. Hirtelen úgy olvastam Szabi a gumikról írt, de hülyeség mert a grafikáról beszélt !

cselt
Inkább a füsttel kéne valamit kezdeniük, mert az (is) elég gáz.
Ulvar
De ocsmány :S

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi
a gumik szépen torzulnak és kopnak 😄

lac coo
Reggelre megint elfelejtette a controller beállításokat, mi az isten ...?!
Átírogatja valami S2 device-re, de nincs más vezérlõ a gépemen ...

Tükrök: végül csak megvan , hogy lehet fov-ot állítnai, de oldalra sehogy sem akar forogni .Csak le és fel billen, valaki nem tudja mit kell nyomni hogy oldalra is tudjam billenteni ? ( A virtuális tükröket ...)

lac coo
Sajnos nem jó, a három együtt a tükröt mozgatja fizikailag .

Ma meg bekapcsoltam és totál elfelejtette a controller beállításomat, sehol nem is találtam újra kellett csinálnom mindent ...

antgecc
Köszi <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Alexease
Component-kent (rfcmp) van az auto, nem modkent (rfmod), igy az All Cars&Tracks moddal tudod hasznalni.
antgecc
Még egy kérdés: feltelepítettem a Chevrolet Corvette C6.R GT2 mod-ot, ingame viszont sehol nem találom. Hol lehet a hiba?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nem pont rF2 téma, de itt van kedvem megkérdezni: sztetek az megoldható, hogy középen egy 16:9-es és két oldalon egy-egy 4:3-mas monitorral játsszon az ember?

Szabi
alakul a DTM 2012 skinpack Bayro-ra.. 😄

lac coo
Ez benne a jó,hogy ilyen elvetemült, döntött kanyar sem sok van, pedig az jó buli ! 😊))

ejha😄 mi ez vmi trackmania pálya?😄 Vannak még azok a sínautó gyerekjátékok, kb arra hasonlít😄 Ez az amikor már erõlködésrõl szól a dolog mert valami nagyon újat akar kitalálni. Legyen alagút felüljáró, döntött kanyar, ugrató... ugyan már😄
Mondjuk F1-be is elindult ez. Mint a hülye arabok, alagutas box utca😄 Tiszta marketing fogás. Kiváncsi vok mikor jön a hidas boxbejárat😄
Kéne egy olyan pálya is ahol a box, kiállással együtt rövidebb mintha a pályán mész😄 Szerelõknek jó kis contest lenne. A drive through penalty meg a joker lenne😄

lac coo
OK, megnézem, a shift+alt az a bal tükröt állítja külön, talán együtt a három jó lesz . THX !

Alexease
Elvileg lehet, az ulesallito billek, plusz a CTRL/SHIF/ALT billekbol valamelyik 2 vagy 3.
lac coo
A tükrök fov-ját nem lehet külön állítani, függetlenül a nézõpont fovjától ?

lac coo
Számokat nyomkodd ....

antgecc
Nem tudom, ez egy alap hiba vagy csak engem szopat a game, de nem bírom kikapcsolni a hud-ot. Hogyvanez?

Roger6
De õ tud, szó szerint írta, hogy különbet szarik (szarik = tojni). <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever