rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából a bal oldali káva benne van az A-oszlopban, az mintha nem is lenne, de ahogy nézem a másik sem zavaró.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Pl. lehet cikizni a tukor allitast is, ha mar szobe kerult, de ez is ikgazabol ISI-szintu rendszer es optimalizacio (lenne), ami mashol nincs, hogy kulon a tukroknel 32 modon lehet(ne) allitani, hogy mi latszodjon benne, kinek mi a fontos, mennyire kell optimalizalni. Persze ezek csak akkor mukodnek normalisan, ha az auto es a palya is rendesen ossze van rakva. Ami sajnos meg a gyari dolgoknal sem mindig OK.
Tudna ez sokkal jobban kinezni es lehetne sokkal gyorsabb is, csak kellene egy ceg, aki ebbol "jatekot" epit. Pl. rF1 vs. GTR2/RACE (kinezet, latvany, szolgaltatas, animaciok, eso, hangok, tartalom stb).
Persze igy sem rossz az rF2, de a tobbiekhez kepest kicsit baltaval faragott barkacs jellegu😊 Tudas van mogotte (a DX11 es vonzatai felejtosek😛), de ez ilyen😉
Igazabol tavaly vagy mikor vettem egy monitort mert a regi mar szivatoval indult, tavaly egesz evben gyujtogettem egyre, egyet meg kaptam szulinapomra.
Mo djuk a gepem az gagyi mar igy, de az nem igen lesz masik mostanaban.
Remelem nem jon semmi uj szim , amit aztan meg lowon se tudok majd igy futtatni 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.24. 08:24:09
Engem inkabb a kenyelmi szolgaltatasok hianya zavar, pl , hogy mindig at kell allitanom az ulest ha masik autoba ulok, igazan megjegyezhetne autonkent .
Es szereztem IR accot is, oda is beepulok 😉
Quad-dal is mentem egyet, de az nagyon gaz, amig nagyon tapad, azonnal ket kerekre all vagy a kanyarban felborul😉 Ha mar elmelegszik es csuszik, akkor mar jobb😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.23. 21:09:57
MOST az AC-ban 981 ember van, az rF2-ben 100 😊 Es ez az atlagos arany.
Az AC jo lenne free online-ra, de sajnos a sok felesleges moddal szet cseszik az egeszet:/ Igazabol mar az rF2-be is kicsit feleslegesek a modok, de az AC-ba meg nagyon. De az rF2, ha mukodik, akkor letolti automatan ha nincs meg. Az AC meg eselytelen, mindenki belenyulkal mindenbe.
A ket tukrozodes mehet LOW-ba, szerintem jo az ugy, nem azt kell sasolni😊 Az arnyek elmosasa sem fontos. Az ellenfel autok is mehetnek high-ra (a medium mar keves). A palya reszletesseg meg max a gyari palyakon ervenyes, mod palyakon hasznalhatatlan, azokon semmi optimalizalas nincs. INI-bol ki lehet kapocsolni az ellenfelek cockpit-jet, talan segit. De talan a felbontas csokkentes lenne a legjobb. Ha eddig nem full HD-ben nyomtad, es mukodne, akkor szerintem kibirnad az 5760px helyett a 3840px-t is😉
Rfactor 2-ben a nyílt részen mennyi játékos van? Az első résznél emlékszem pár éve még volt több Bros Megane Trophy szerver is és tele voltak (20-25 játékos). Leginkább az ilyen kisebb kategóriák létszáma érdekelne <#bee1>#bee1>
Itt az enviroment tukrozodes egy cube render az auto poziciojabol, azokkal az objectekkel (merettel, tavolsaggal, optimalizalassal stb.) ami a palyan be van allitva. A mod palyak altalaban rosszak, nincs tukrozodes vagy inkabb nulla optimalizacio (azt is szamolja, ami sose latszik😛).
Plusz az rF2-ben ott van meg az aszfalt tukrozodes is, ami meg plane render ("alulrol felfele egy lap"😉. Ez is olyanamilyen, lehet 1db de lehet 100db lap is, mindefele pozicioban. Es persze ezt is optimalizalni kellene, mi tukrozodjon benne (a minden felesleges). A mod palyaknal semmi vagy a legtobbszor hibas (minden tukrozodik, de nem latszik benne semmi, alatta vagy felette van). Vagyis szamolja, de minek😛
Es ezt a tukrozodest szaraz palyanal is szamolja. Raadasul a palya tukrozodes full dinamikus, nem csak az erosseget es kinezetet, hanem a "foltossagat" is szamolja, megjeleniti. (A kotekedoknek: persze ettol nem szep vagy jo, csak egyszeruen szamolnia kell, vagyio lassu! Amig ilyen mashol nincs, addig ez itt plusz eroforras igeny😄DD)
Elsimitay egy fokozat volt rajta azt meg levehetem, es van meg par dolog ami nem low 😊)
De hdr t mindenkeppen vissza kell kapcsolni, anelkul nagyon gaz az egesz .
De az tuti, hogy nem egy hiros grafmotor az rf 2 😊)
Egy tök másik módszer, hogy "alulról építkezve" állítod be a grafikát. Mindent offolsz, és megnézed hogy mennyi az fps, és lépegetsz felfele. ctrl+f ctrl+c-t használd.
Amit lentebb leírtam, hogy mit érdemes kikapcsolni direkt úgy van összeállítva, hogy gyakorlatilag semmiről ne kelljen lemondani, de mégis sokkal jobban fusson.
Szerintem írok majd egy howto-t. 😊
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.23. 13:21:26
Beállítás most jó, gépem ehhez fika, irgalmatlan mi kellene ehhez a játékhoz magas beállításokkal .Vramot nem tudtam megnézni, nincs semmim erre .
De bárhogy is van fps, picit akadozva fut ...Felbontást nem találtam hol lehetne alacsonyabbra rakni .
Ennyit tudok kihozni ebből a gépből .
hdr on :
hdr off:
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.23. 13:01:19
De kocsiban ülve úgyse látod. 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.23. 11:56:32
Ha FPS-t kell nyerned, sorrendben ezt állítsd:
1. enviroment reflection off.
Ha még mindig nem jó
2. Shadows: medium, Shadow blur: fast
Ha még mindig nem jó,
Video res fülön az Anti-aliasing max 2x-es legyen, bár lehet hogy nem is kell.
Illetve az FXAA-t érdemes kikapcsolni, csak elmaszatolja a textúrákat.
Minden más mehet maxon.
Szerk.: Nézd meg please, hogy mennyi VRAMot eszik 3 monitorral a game, mert nálam kis felbontásban is el tud fogyni 1,5 giga, 3 monitoron nagy felbontásban pedig még durvább lehet a helyzet. Az szokott rejtélyes lassulásokat okozni.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.23. 11:38:30
Beallitas az kb low , tukrozodeseket levettem, talan arnyek az ami magasabb, es a hdr is be van kaocsolva .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.23. 11:25:25
Csak ha mar egesz hobapban koplalok melohelyen, akkor jo lenne itt is hasznalni valahigy 😊)
Meg a pp t nem lottem ki, de hat ha az sincs akkor mar tenyleg visszamegyek f1c 2002 szintre 😊
De majd meg probalgatom, csak ji lenne valami app a beallitashoz, ez az atirogatas, betoltogetes ez eleg idegesito.
A kocsi muszerfalat itt nem lehet kiloni, az nem hoz plusz fps-t mint rfator1 nel ?
Amugy meg jobbnak nem jobb, sot kifejezetten arkadosan konnyu vezetni a cliot a kisfiat utan, de jo ez is . Nyilvan amiben sokkal jobb , az a szabalyok, lebonyolitas, normalis rajt stb...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.23. 10:18:21
Mindegy, mert végig nyomkodtam mindent, arra se jött be ez a menű.
De mégegyszer megnézem majd.
Bár értelme nincs, ahogy átállítom sima 5760 nagyfelbontásról multiwiev-re azonnal a béka feneke alatt van az fps.
amit tudtam már levettem, de 15 autóval átlag 35 fps.
Rettenet szar a taljesítmény itt.
szóval ahogy sejtettem ezt buktam 3 monitoron 😊)
A magyar billen a SHIFT-7, de a jatek az alapot hasznalja, ami a magyar feliratos billen a "ó" 😊)))
Értem én, hogy egyenlő, de melyik ? 😊
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.23. 08:47:20
a gumimelegítést az elején nem igazán vágtam, elég balesetveszélyes és sok haszna nincs ahogy elnéztem az adatokat, inkább csak feeling
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type