19779
  • simcompany
    Szép munka!
  • lac coo
  • MooneyR
    Szuper lett, köszi!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első körben mondjuk benéztem a kanyarjelző táblákat, az Automobilistában nincsenek ott a full körön, ezek a többi nyomvonalhoz vannak.
    Van a "kólás felüljáró" után, meg van hátul a hosszú egyenesben a domb tetején, de tökmindegy a következő körtől már nem figyeltem rá. : )
  • KTMNORBI
    Annyi még, hogy oprendszer, játék összes driver többször újrarakva, windows7-el is ez volt nem fut háttérben semmi hőfokok kb 50 fokon, még szokott lenni olyan hiba társként, hogy "az alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése" de ez későbbi hiba miután már kilépett és nem mindíg
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Nem tudtok olyan gurut ajánlani aki a problémámra találna megoldást? Nem mindig kb 2-3 online versenyenként általában futam közben kilép a játék( rfactor2.exe hibát talált és leállt üzenettel) Windows 10-em van g27-el gtx660 vga i5 3570k proci. Berakom ide az eseménynaplóban talált hibát, ami mindíg ugyanaz: D3D9.dll hiba ami állítólag directx-re utal, ami a legfrissebb és az rf2 steam-es már! Teljesen kikészít, és ami pláne, annó ac is ezzel lépet ki random.

Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.10.23. 19:59:32
  • Ingy2
    Király vagy, köszi!!!
  • Alexease
    A kormanyt nem hiszem hogy meg tudom csinalni, autot sose modoltam (max piszkaltam):) Lecsomagolni letudom (elvileg), bar azt te is letudnad, mas2.exe szerintem nalad is van:) De ha atkuldod, ra tudok nezni – valamikor:D
  • zolee145
    Köszi mindenkinek. Közben regisztráltam is, meg a lentebbi linkről le is szedtem.

Viszont Alex majd kérném a segítségedet: a LaFerrari kormánya jelen állás szerint nem a tengelye, hanem az autó tengelye körül fordul el, szerintem ez így nem jó. :D Kicsit mókolok még a futóművén, és ha elég jónak találom, és van kedved/időd a kormány szervíz után esetleg tudnál csinálni egy csomagolást belőle? Mondjuk tesztelésre közzétenni valami béta verziószámmal.
  • Alexease
    Gondolom a free-vel tul sokat toltogettel;)
    Erdemes regisztralni, meg ha nem is toltogetsz fel, akkor is. Ha ugy jobb, kamu adatokkal. Ha van "sajat" Mega, az arra is jo, hog ha hirelen "magadeva akarsz tudni valamit", akkor nem kell letolteni, csak 1 gombnyomasra attenni sajat helyre. Az ott mar "meg van", nem trlodik, ha kell, leszeded.
  • macleody
    Itt van.
  • Hellboy76
    Igen, regisztrálj :)
  • zolee145
    Az mit jelent, hogy sávszélességi kontigens limitet túlléptem a Mega-n? :D Le akartam szedni a Senormen RedBull Ringet, és 61%-nál megállt. Regisztráljak, meg mittudomén.
    Tesztelném a LaFerrarit, hogy mit tud köridőben a valóshoz képest. Nordon mentem egy 6:44-et, aztán keresgéltem, és kiderült, hogy nincs itt még "hivatalos" köre.
  • Ingy2
  • Hellboy76
    Onnan ültetem át, hamarosan publikus lesz
  • Alexease
    En is MiniNord-nak hivom;)
  • Ingy2
    Az egyik legjobb pálya Norschleife után.
    Ezt az automobilistából capcarázták?
    Mert ott nagyon jó.
  • Alexease
  • shiet
    Hagyd, közben már elkezdtem. Mondjuk ha gondolod készíthetsz egy group-ot, aztán ha fasza akkor belerakom.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.21. 23:58:50
  • zolee145
    Rájöttem közben, szóval tudok tesztelni. Holnap este megcsinálom.
  • zolee145
    Holnap megnézem, hogy tudok-e kamerázni. Ha igen akkor megcsinálom.
  • shiet
    A .cam fájlt oda kell tenni, ahol az .scn és az .aiw van (tehát nem a gmt-khez meg map-ekhez).
    A TV kamera rF2-ben nálam alapból a Page Down, de ha nincs TV kamera a kamera fájlban akkor nyilván nem fog TV kamerát mutatni.
  • zolee145
    Tesztelés: megy egy autó a pályán tv kamerán át nézed, és vagy tetszik vagy nem. :)
    rF1-ben megcsináéltam a kamerát, elindítottam a pályát és ha jó ok, ha nem még mókoltam rajta. rF2-ben nekem devmode-ban nincs tv kamera, csak onboard. Ha valaki ezt elmondja hogyan megy, vagy esetleg a kamera fájl máshol van és valahova át kell másolni, stb, akkor kb fél óra megcsinálni ugyanazokat a kamera állásokat mint amit egy közvetítésben látsz.
  • shiet
    Sorry, de nem vagyok Hungaroring fan. olyasvalakit kéne erre megkérni, akit érdekel a pálya.
  • simcompany
    Ok, világos. Csak akkor a Hungaroring is rossz minden verzióban, arra nem érzel kihívást? :D Igény vóna rá
  • shiet
    Nemtom mire gondolsz "tesztelni" alatt, nekem fogalmam nincs a kamerákról, ebben nem tudok segíteni, nekem kell a segítség...
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.19. 23:45:45
  • shiet
    Na ezt most jól kiadtam magamból, elég jól összefoglaltam hogy miért is csináltam, még magam is meglepődtem...
  • shiet
    1. én Road Americát iRacingen szerettem meg. A két rF2-es verziónak nincs sok köze sem az iR verzióhoz, sem a valósághoz. A magasságváltozások rosszak, az út túl széles, rossz helyen vannak az útszéli dolgok (falak, fák, minden), rosszak a távolságok, a rázókövek teljesen sablon egyféle pedig a pályán a valóságban van 5 vagy 6 féle (le is modelleztem mindet) és nem utolsósorban szarul is néznek ki (főleg a Coutie verzió, az én szememnek). Egyáltalán nincs kedvem rajtuk menni, pedig RA benne van a top5 kedvenc pályámban.
    Ezzel nem azt mondom, hogy az enyém tökéletes és gyönyörű meg minden, de az fix, hogy a magasságváltozások eléggé közelítik a valóságot és számomra jobban is néz ki (mivel úgy csináltam, hogy nekem tetsszen, eleve eredetileg nem is akartam közzétenni).
    2. ez a pályaszerkesztősdi jó kis hobby, tetszik, csak a BTB helyett már 3ds max-ben kéne csinálni
    3. élveztem

Tudom, hogy mennyi meló és idő megcsinálni egy ilyen pályát, szal nem a moddereket "szólom" le, de a régebbi verzió asszem vmi NFS Shift konvert, a második pedig nemtom mi, mert állítólag scratch-made és 2 évig készült de hogy mi alapján készült azt nemtom, mert minden szar helyen van, pedig elég lett volna a Google Mapsen kicsit körülnéznie a fickónak (vagy ha megnéz egy onboard videót, azonnal rájön - hmm, lehet hogy onboard videó alapján készítette ).
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.19. 22:53:05
  • simcompany
    Mentem pár kört, tök oké. FPS rendben, pálya szép. Picit sima az aszfalt, de persze lövésem sincs milyen valóságban.
    Egy kérdés. Minek csinálod, hisz ez a pálya már rég van rF2-re. Csak kérdés, nem kötöszködés
  • macleody
    Road A
  • simcompany
    nem engedi letölteni
  • Alexease
    Ami MEGA-n van, azzal nincs gond, 1 kattintas attolni sajatra:)
    Ami le- es feltoltos, az a maceras, mert csak 150kB-tal tudok tolteni, eleg uncsi;D
  • Joex22
    Bocsi, az Imolát benéztem. :D
    Facebook-on a következőt írta ki: ". . . just updating to latest version"
    Majd szerkesztette: ". . . just updating notes to latest version"
    Bah:)

Köszi, hogy felraktad.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.10.19. 20:30:36
  • Alexease
    Koszi.
    Azert feltettem az Imolabol az "uj" 1.2-ot, az a biztos, talan nem nevezte at (bar mertere ugyanaz):)
    Es fent van az uj Red Bull is.
  • Joex22
    Senormen-féle Imola v1.2 (elvileg ez most jött ki pár perce, pedig Alex gyűjteményében is ugyanez a verzió szerepel szeptember kilencedikei dátummal :) )
    Senormen-féle Red Bull Ring v1.1 (ez viszont biztos, hogy 1.0-s verzióban van itt fent)
  • zolee145
    Régebben sok kamerát csináltam rF1-hez, kérdés, hogy rF2-ben hogyan lehet tesztelni? Dev Mode-ban nekem nincs TV kamerám egyik pályán sem.
  • shiet
    Lehet le sem tudjátok tölteni, itt egy másik link: KATT.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.17. 21:28:43
  • shiet
    Ki lehet próbálni.
    0.991: https://www.mediafire.com/?sfa5nq99va097jp
    A CAM nagyon alap és az AIW sincs még kész, várok egy emberkére hogy segítsen ezekkel.
    Három monitoron sztem ne nagyon próbálkozzatok vele...

Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.17. 18:27:44
  • simcompany
    Elégé profinak néz ki. Ki kéne próbálni :D
  • Alexease
  • shiet
    Hamarosan letölthetővé válik egy újabb magyar pálya (mármint magyar emberke készítette, én ). Visszajelzések jöhetnek (minden, kivéve az hogy lassú, mert arról tudok :D )!

ui: mumus70, az uniós pénzekből ez lett...
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.17. 00:25:09