rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez geometriai probléma vagy lehet elég neki egy bumpstopspring feszítés?<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.01.07. 15:57:00
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Hogy lehet a lökhárítón ülni? 😄
Majd még azon kicsit dolgozni kell. Próbáltam megoldani, de akkor más csesződött el, úgyhogy maradt egy kompromisszumos megoldás. Idővel kicsit mínuszban vagyok, tulajdonképpen most tanulás helyett fizikáztam, meg sorozatot néztem. 😄 februártól ráállok rendesen. 😊
@Zolee Amúgy ja vállalom a teszt vezetést GT6-ban van M4 szóval van összehasonlítási alap😊 Viszont az R34-nél is találtam hibát nordon(híd után a lejtő alján) vagy bárhol ahol nagyon összenyomódik a futómű elnyeklik a kocsi és nehéz megfogni. Majd holnap csinálok videót, arról hogy mire gondolok.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy egyre jobb az M4... szerintem. Legutóbb egész faszán beletaláltam az ffb-be, pedig csak egy alsó lengőkar bekötési pontja változott. 😊 Mondjuk ez volt az utolsó része, hogy a caster ne csak egy szám legyen, hanem maga a futómű is annak megfelelően nézzen ki.
Na mindegy, ha érdekel majd kritizálhatod.
Tudom Raceroom de jopofa módon lehet neki tolni.(Köridők)
Akit AI-nak hívnak.
<#idiota>#idiota>
On
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.01.06. 17:33:04
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.05. 21:08:55
Amúgy van egy nagyon durva demó videó a neten, baromi látványos. Ez a hátsó lámpa, meg a lézeres első. Ami amúgy led, csak lézerrel erősítik. Egy cikkben szimplán fotonágyúnak nevezte az író, 600 méterre világít. 😊 Annyi a baj, amin még dolgoznak, hogy a kék lézer nem juthat ki a lámpából, vagyis a lézer kék része. Nem értek hozzá. Szóval azt írta a faszi, hogy abba kétszer lehet belenézni, egyszer a jobb szemeddel, meg egyszer a ballal. Azonnali, és visszafordíthatatlan vakságot okoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.05. 20:51:47
Amúgy a brazil rakta rá, és gondolom az eredeti textúrákkal dolgozik. Színekkel én nem foglalkozom, és amúgy meg be lehet kapni. <#banplz>#banplz><#action>#action><#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Esetleg BMW M4 megvan ugyanígy?
(Ezeken valami gyári tuning izé van? Vagy valami kupás konfig? Ami nálam van az a sima Abarth Esseesse, utcai.)

Viszont mintha ellent is mondanál magadnak, mert az rF2 specifikus dolgok megvannak, 3Dfű, realroad, napszakszámítás, aszfalt tükröződés, amik miatt lomhának kellene lennie az ACkonvert pályának most amikor futtatom. Mégis jól fut. 😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.05. 19:20:18
Na igen, lásd RaceRoom. 😄
Víz effekt kéne, akár egy mesebeli is jó.
Füst. Sehol (értsd semelyik pc szimben) nem láttam olyat amit pl a GTA4 tudott évekkel ezelőtt. Nem tudom az mennyit zabálna, de arról elhittem, hogy füst. Igazából a GTA4 sok tekintetben jó volt, mást ne mondjak a féket jobban számolta mint az iRacing. 😄
Szóval lenne pár dolog ami hiányzik a grafikában, de én sokkal jobban rámennék az olyan dolgokra ami máshol nincs. Ahogy írtam a hajtásban pont az az időszak van ahol utcán és a versenypályán is olyan dolgok vannak, amit bűn nem lekövetni.
De arra is ezer ötletem van hogyan lehetne ebből pénzt csinálni, méghozzá úgy, hogy az a játékosoknak nem kerülne semmibe.
Ez a Wheatley szerintem még mindig az iR embere, és belülről bomlasztja az ISI-t. 😄
En hajlando vagyok penzt adni nekik, de most oszinten : kifizettem az egy eves online cuccot , de mire , a kutya nem hasznalja, nagyobb eselyem van a lottootosre mint hogy talaljak valami szervertami tetszik is . A masik, meg , egye fene akkor erre fizetgetek, de azt is minek, higy ujra texturazzanak valami regi palyat ....
Nagyon nem jo ez igy !
Utolerni nem kell, meg ezzel nem is fogjak a tobbit, de azt en nem hiszem, higy ez akar nektek is nagy funoknak renben van, hogy nincs viz, szelvedo meg higy egy gyari auto muszerfala all egy 128X128 -as texturabol.
Erdeklodes szintjen ertek azert hizza, hiaba DX9, azzal is iszonyatos szep dolgokat lehet csinalni.
Ezzel egy csomó sorozatot meg lehetne csinálni trükközés kamuzás nélkül, marha nagy előny lenne. Plusz dlc-s rendszer bevezetése külsősökkel, akik nem fixért melóznak hanem százalékért.
Ezekből jöhetne annyi zsé, hogy egy ideig nem kellene a fizikát cseszegetni, és szép lassan lehetne foglalkozni a dx11-gyel.
De en igazabol mar ezt sem hiszem el, vagy nem fogadom el..
Ha van ember, penz, ido Metroparkot, meg Tobant ujracsinalni, csinositgatni, akkor helyette lett volna lehetoseg normalis gumihangra, vagy az istenverte esos szelvedore is ...
Jelen állás szerint minimum grafikán, meg maxon is ugyanolyan szép, viszont ugyanúgy használhatatlan is. 😊
Nem tudom késő-e ezt a barmot elzavarni onnan, vagy már teljesen befészkelte magát?