rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hat mar miert ne vehetnel egy evet ?
Ha tudsz vasarolni steamen, akkor tudsz egy evet is venni, sot csak azt tudsz, igaz ha akarod automatan megujitja ha lejar.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A helyzet az,hogy nekem már megvolt,csak "Steamesítettem",és elbuktam egy év online-t.Múlthéten akartam venni 11 euroért újra egy évet,de amikor közölte velem a steam,hogy csak credit cardot fogad el,mert automatikusan megújuló előfizetés,akkor nyúltam magamhoz.HÁT EZ MEG MI???!!Mi az,hogy nem vehetek CSAK 1 évet.Miért kötelez a Steam?Fogtam és permanently delete.Nekem csak ne vonogassa az évenkénti 11 eurot😊.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.01.27. 11:26:26

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Alexease
Nem tudok rola. Az rF2-hoz ritkan lesz akcio, ez "nem az" a program. Mashol belefer, mert ha leakciozzak 10-20EUR-val, az nagy valoszinuseggel gyorsan visszajon a DLC-kbol. Az rF2-nel csak az elofizetes a beveteluk, ami evente "csak" 11EUR, raadasul nem is kotelezo. Ezt zsigerbol lehet szidni, feleslegesnek vagy lehuzasnak tartani, mig egy 12 egy tucat auto csomag, azert megis egy "kezzel foghato" valami😊

Koltseghatekomy sorrennd:
- Ha kiprobalni akarod, akor most teljesen jo a demo tartalom (Formula Renault 3.5, Corvette C6R, Silverstone).
- Ha offline erdekel, szerintem 30EUR boven meger, ez orokre szol, folyamatosan erkezo hivatalos ingyen tartalmakkal.
- Free/fun online it nem nagyon van (persze lehet talalni), de messze nem egy iR vagy AC lehetoseg (bar az AC-ban egyre tobb gazos resz a sok mod es a DLC szoras miatt). Online-nal akkor erdemes foglalkozni, ha offline tuti tetszik, es csatlakozni szeretnel valami rendszeres online bulihoz (pl. SIMCO 😛). Arra meg evi 11EUR szerintem nem veszes.

A LifeTime 80EUR-nak mar nem sok ertelme van. Az alaparhoz kepest az 5+ ev utan eri meg, adigra meg tuti lesz rF3 😄DD
Alexease
Ezekkel az a "gond", hogy normalisabban kellene foglalkozniuk vele, osszedolgozni es befejezni oket😉
A Nord es Brands (foleg Nord a meretehez kepest) teljesen/meglepoen jo lett, de valszeg nem hiaba betak. Nord-ot mar az elejen nem akartak publikalni, Brands-rol azota sincs hir. Persze meg ezek a "felkesz" konvertek is jobbak, mint a 10-15 ezelotti palyak oroksegei.
Ha osszeallna 3-4 ember, akik most mindenfele regi cuccokat konvertalnak es fenyeznek, viszonylag gyorsat at tudnak rakni az osszes AC palyat rF2-be. Az AC-hoz evente lesz talan 2-4 uj palya, az azert eleg jo.

Azzal nem kellene foglalkozniuk, hogy "szegeny AC" 😊 Az AC megjelenesenel elsodleges volt, foleg az elso evben, amig nagyon alpha/beta volt, hogy gyors es egyszeru legyen hozzza a modolas es foleg a konvert. Tudtak, azzal akkor is eletben tartjak, ha csak egyenesen lehet vele menni😊 At is konvertaltak hozza mindent, ami letezett a regi ISI cuccokbol, GT-bol, Forzabol😉 Az hogy 95%-ban hasznalhatatlan, az midegy😉
Van most valamilyen kód rfactor 2-höz,amivel némi kedvezménnyel lehetne megvásárolni?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Ingy2
No-Spa<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
AC Spa az johetne .

WIP Spa, laser scan 😊 (facebookon találtam)
Nah ma is tanultam valamit. Tudom mi az, találkoztam már vele máshol, de nem tudtam, hogy ez a "neve". 😊 Pfú bevallom annyit nem is nyomtam i3-al, pCARS-ba több időm volt. De nem vettem észre semmi extrát. Totálisan játszható volt, nem volt zavaró semmi ilyesmi, pedig én érzékeny vagyok a folyamatosságra, szóval emlékeznék rá. A képtörés meg ilyesmik már gondot okozhatnak...

Amúgy most steam-en átkattintottam az rF2-t bétára, és már is számolja a km-eket, az achievementek feljönnek, stb. Szemre semmi új nincs még a bétában, esőben meg jó ideje nem mentem, majd talán holnap. 😊
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.26. 20:25:30
Adam Jonas
A mikrolag az a jelenség, amikor van mondjuk stabilan 80-100 FPS-ed, ennek ellenére mégis olyan, mintha akadna egy kicsikét.

Sorry, el is felejtettem. Szóval már a kérdést sem értem. 😊 Mi az a mikrolag? Most rákereshetnék, de komolyan ilyenről nem is hallottam. 😄 Pláne processzorral kapcsolatban. 😊 i3-al is ment mint az állat, maradjunk annyiban. Tényleg nem a jelen miatt vettem ezt a procit, hanem a jövőbeni fejlesztéseim miatt, meg mert mondjuk szerintem fogok pl prociigényes cuccokkal is játszani, pl GTA V. Szimekhez bőven elég az i3 is. GPU limit van legtöbbször már 1080p-ben is. Persze baromi sok AI meg ilyesmi kiakaszthat ezt-azt. de amúgy... oké, egy baromi komoly GPU-hoz azért elkelhet a több magos erős vas, de ugyanazzal a GPU-val nem vagyok jobb, jóformán semmivel.
Még mindig érdekelne, hogy i3-mal nem volt mikrolagod rF2-ben? (Csak hogy mit lehet ajánlani valakinek, aki gépfrissítés előtt áll szimhez.)
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.26. 16:05:41
Szerintem az ISI megfinanszírozhatná már neki 😊
Ingy2
Végén csinálunk egy kickstarter projectet " Kell gép hogy Alex tudjon jáccani". <#idiota>
Ha sikeres akkor a saját Kickstartert indítok" Ingynek meg egy igazi Ford Mustang GT350 R hogy tudjon menőzni" <#idiota>
Ha telhetetlen lennék akkor Lambo Huracán 580-2 lenne<#idiota>(tudom LaFerrari,918, P1 jobb de nekem nem jön be a hibrid technológia, szívó motor jó kasztnival bőven elég)
Ezért szeretem Nordon a Z06-os Corvettet.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
Ezt a South Loop nyomvonalat a GRID-ben szerettem meg, de ott reverse volt😉
Alexease
😊))

Menetkozben nem akadozik es nem is recseg, csak mar a felvett videoban. Gondolom mert hullamzik az fps, sokszor (boven) a felveteli fps alatt van (60). De csak az rF2 csinalja, ha mashol veszek vel valamit, hiaba keves es valtozo az fps, se akadas, se recseges. Lehet hogy az ISI-nel a gfx reszhez van drotozva az audio buffer, vagy valami hasonlo?!
Ez is jó lett volna online, de lac coo puhány!😄<#idiota>
Ez borzasztó!😄 Hogy lehet így felvenni egy videót? Egyes.😄
Alexease
Ez megy "rendesen". Gyari palya, de URD mod (EGT), es ketszer annyi auto latszik.

Alexease
Jo lenne ha a palya "gazdaja" kicsit rendberakna, raaferne az AI-ra egy is piszkalas, plusz a "3D" fuvet be kellene LOD-olni es/vagy csak a MAX beallitashoz allitani.
Alexease
En is nezegettem, aztan csinaltam magamnak😊
Kicsit recseg, kicsit receg, minha szar lenne a "kozvetites", pedig csak a gep erezte "szarul" magat😊

Csinálhattál volna, mert meg akartam nézni, hogy egyáltalán be tudok-e lépni.
lac coo
Jah, en is arra vartam, hogy valaki csinaljon 😊))

Na, lökjed a szerver nevét!😄
lac coo
Nem megyunk este par kort Clioval, mondjuk Mid Ohion ? 😊

lac coo
De az a rosszabb, ha egyszer csak behal, aztan kapkodni kell .

Adam Jonas
Mondok jobbat: az R3E egyik fejlesztője, Georg Ortner például még egy i7 970-t használ, és fut rajta elég simán minden. Egy procit 5-6 évig simán lehet használni, VGA-t kell gyakrabban cserélgetni.

Alexease
Meg varok nehany honapot😊 Egyelore nem let kerdes, ami kell mukodik. Majd ha valami mar nem indul el (valszeg iR a RAM miatt) vagy valami elhalalozik, akkor surgosebb lesz. Bar az rF2 is mindig hibauzenettel indul, keves neki a RAM ("sok" a vRAM, amit nem tud bele page-elni a rendes RAM-ba)😛
Alexease
Az tuti😊 Demeg annak is orulok, hogy mukodik😊
lac coo
Van nekem ismerosom, o pl I5 2400-el jatszik ( nem autost...), de jol visz mindent...
Egy olyant siman bevallalhatnal, szerintem ujonan sincs tobb 30-nal....

hezi
Gyenge a tápod. A fullhd-hez és felette már több kakaó kell a gépnek.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

lac coo
előbb utóbb venned kéne valami alap , de már fejleszthető gépet.
Egy használt i5-öst, egy gagyi alaplapot meg 4G emóriát ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.24. 14:40:43

Alexease
Kiprobaltam (megint) a 2 monitoron a 3 monitort😊
Nvidia Surrund-dal (sok monitoros beallitas, oldalt, aul, felul, akarhol) mukodik 1 kepernyokent a ketto, de mivel az egy sikban van kitalalva, durvan torz/hulyen nez ki az egesz😉
Rendes 3 monitoros beallitassal (5760x1080px) is mukodik, megy a MultiViews settings a jatekban, frankon nez ki, mar alapbol is jo (kava, szog, tavolsag stb.). Persze luxus, mert szamolja a baloldali monitort is, ami nincs😄
De messze nem az igazi, mivel csak jobboldali monitor van, jobbra akartam kicsit autozni, plusz mivel 8-10 eves a gep (alaplap, proci, memoria, tap) max 5 masodpercet bir, azonnal kikapcsol a gep😄 Igazabol mar 1 monitoron fullhd-ben is kikapcsol😊
De amig mukodott (pitbol kifele valamennyit) semmi drasztikus fps eses nem volt, maradt a 60fps (a videokartya valszeg birna, a korites ami mar game over).
lac coo
Jó, hát a telefon ennyit lát , én nyilván sokkal többet látok széltében, nekem nem kel lennyire forgolódni .😊

Mintha egy ikarusban ülnél 😊, egyébként, bár nem játszom 2 monitoron, de nem hinném, hogy zavaró lenne. Sokszor van a laptop a mellete lévő monitorra kötve és az a 10-12cm-t sem veszem észre ha folyamatosan csinálok(festek psben, vagy molyolok zmbe/maxba) valamit és kattingatok jobbra, balra....

Alexease
Egyik sem, azt kertek, ne publikaljuk😉 De szerintem semmi ertelme, kulodm provatba, aztan feltolom publicba😄
lac coo
Melyik az AC Nord a tárhelyen ?

lac coo
Allitani lehet , itt legalabb is , csak maga a tukor all idetlenul.
AC ban szerintem nincs allitas, talan csak fov az iniben...

Alexease
Szimetrikusan lemodellezik, aztan annyi😊 De legalab lehet kulon allitgatni oket.
Az AC-ban volt az elejen, most nem tudom milyen, hogy mindegyik tukorben csak fix render volt, barhonnan nezve, mindig ugyanazt lehett latni😉 Allitas persze nuku, de az szerintem meg most sincs (bar ha ma megcsinalta a dinamikus tukroket, akkor mar az is lehetseges/van/lehet).
Én nem régen vettem egy 17" 4:3-as dell monitort 5ezerért második monitornak a lapos tv mellé. Most erősen elgondolkodtam, hogy veszek mellé még két egyformát és 15-20k-ból kijön a 3monitoros rendszer. Remélhetőleg az r9 270x elbír vele.

lac coo
Jah...
Aprosag de ami feltunt egybol igy harom monitorral, hogy kb sehol nincs lemodellezve, hogy a tuloldali tukor be van hajtva .😊
Egy idetlenul nez ki, olyan mintha kifele lenne forditva 😊
Ac ban is talan csak a legelso Lotus Elise nel van megcsinalva , meg a formulan is egyenes mindketto, az meg olyan mintha mindketto ki lenne tekerve 😊

Alexease
Nincsenek bent normalis monitorok😉 17-es "negyszog" Sonyk vannak masodik monitoroknak, az meg mar nagyon nem jo (se felbontas, se arany, se semmi).
Alexease
Amig nem voltak Steam-en es csak az alap tartalmak voltak benne (mindenbol 1 fele bemutato jelleggel😛), addig hobbynak tunt😊 Valszeg az enginet/rendszert "komolyabb" dolgokra hasznaljak, mashonnan van beveteluk, az rF2 bemutato-jatek lett😊 Kicsit ipari szimulator, aki ezt szereti, van turelme es kompromisszum erzeke hozza😛 A Steam megjelenes elott ugy tunt, jatekot faragnak belole (nehany funkcio, uj tartalmak), de azota csand van, talan csak a Steam miatt eroltettek meg magukat. Bar meg csak januar van, talan foglakoznak meg vele. Mondjuuk elofizetessel van a Steam-en is vagyis kenytelenek lesznek neha piszkalni, csak a 3PA palyak megjelenese azert keves lesz.

Az rF2-bol DX11 engine-t mar nem fognak faragni, foleg nem 1-2 ev alatt. Ilyen szintu update nem lesz hozza😄 De ezt nem is varom el. De nincs is nagy gondom a kinezettel😄 Sot, sokszor osszessegeben, jobban tetszik mint a tobbi😄 Olyan realisabb😄DD Persze egy keves PP lehetoseg vagy valami eyecandy nem artana, de ezzel nincs nagy gondom.

Sokkal jobban ianyoznak a sok apro lehetosegek, allitgatasok, menuk, panelek, onboard lehetosegek es megjelenitesek es egyebek.

Meg ha hirtelen DX13 lenne, igy akkor sem nagyon kellene az embereknek, ugy is talalnanak "kifogast" (menuk, tartalom, kezeles stb).
En inkabb minimalisan a kinezetet, nagyon a hangokat, es bosegesen a szimes lehetosegeket (allitasok, korlatozasok, panelek, menuk) raknam rendbe es bovitenem. Legyen valami kiforrott, hasznalhato, boseges rendszer (minden mas programbol begyujteni minden otletet e megoldast), aztan 2-3 ev mulvajohet a rF3 DX11/DX12-vel😊
lac coo
Van ketto monitorod ,cegtol meg hozzal egy kiszuperaltat !

Alexease
Engem total nem zavar(na), meg a ketszer ekkora sem😊
lac coo
En mar regota nem ertem az ISI-t...
Most normalis jatekot akarnak, sikereset, vagy csak hobbi ez naluk...
Ha mar csinalnak valamit miert nem ugy csinaljak ahogy a felhasznalok varjak.
Ha mar van miert nem akarnak penzt keresni vele...

lac coo
Egymas mellett van, annyira nem zavar hogy foglalkozzak vele .
Vezetes kozben kizarja azt az agy, mintha ott se lenne. Videon persze zavarobb.
Igazabol a bal a oszlop akar egy metert is kitakar a palyabol es az se zavar senkit .

Alexease
A videon nem latszik, de a kavak egymas mellett vannak vagy egymas moge vannak tolva (ugy csak 1x szelessegu lenne, bar lenne 1cm melyseg kulonbseg koztuk😛)?
Alexease
Az ISI-hez kellene valami "koncepcio" ember, aki rendberakja pl. a menuket es lehetosegeket:
- meretezheto es tologathato GUI az onboard-hoz
- minden normalis kulso plugin beepitese
- minden onboard lehetoseghez paneles allitas es autonkent elmentes
- az osszes cfg lehetoseghez 5 kepernyos advanced options menu😉
- amig nincs DX11, addig valami egyszeru, R3E-bol "lenyult" postprocess cucc, akinek jobb gepe van, es "szebbet" akar, annal jotekonyan takar😉
- persze nem artana a hangokat is rendbe tenni (gumi, utkozes) es azokra is kismilio allitas a menukben😛

De az ISI elobb fogja a rugalmas kasztnijat piszkalgatni (ami nagyon jo technikailag, de valszeg senki semmit nem erez belole, max a telemetrian latszik😛), mint "jatekosabb", felhasznalobarat dolgokat beepiteni.
lac coo
Nem zavaro az, meg ha haromszor ilyen vastag lenne az se zavaro.
A kilncvenhat wonderbaum koteg, a szoros kocka meg az igazi a oszlop se zavaro 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.24. 10:28:04