19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Abs meg tc lehet, hogy van , a setup reszen jelzi is 1-esnek , igaz allitani nem lehet. De en sem tudom hogy mennek ezek a dolgok itt rfben.... -
Ha valoban ok csinaltak, akkor attol fuggoen "jo vagy szar", hogyan van osszerakva. Ha manual fuvezes, akkor semmi; ha shader-bol van valami programozva, akkor mar van ertelme: nem kell modellezni, a program pakolja ki, dinamikus, automata LOD-dal, kulon options beallitassal stb.
De nincs semmi info, hogy ez hivatalos lenne, talan csak valaki beprobalkozott. De ez amugy sem funek nez ki, inkabb valami ujhagyma vetemenyes:D -

Az rF2-nel nincs (nem tudok rola;P) forced "segitsegek" (kuplung, ABS, TC, ami az autoknal van beallitva), igy neked kell a megfelelo "segitsegeket" bekapcsolni. Vagyis a full auto kuplungosokhoz tuti be kell kapcsolni.
De a duplakuplungos jo kerdes, mert az megint mas teszta;) Oda nem kellene, mert az autonal kell valamit mokolni a motor/valto vezerlesen.
Majd valami rF2 MOD hozzaerto megszakerti;D
-
Ne bolondozz mar, ezt kar volt megmutatniuk is, ez semmi, nulla, kezdo maxosok csinalnak ilyesmiket, meg vagy husz eve lattam ilyen fuvet jatekban ! :)
Ha ilyenek lesznek, lehet erdemes lesz kikapcsolni a frissitest Steam en ! ;) -
Inkabb az a gondom, hogy egy "nevtelen" csatornan van (ha hivatalos akkor miert nem a studio csatornajan) es nulla info van alatta.
Az hog az elejen kint van az uj rF2, attol meg lazan lehet magan ember is. -
Ok, kosz az infot, de kell a segitsegeknel az autokuplung vagy nem ? :)) -
Ez uj Porsche cucc, automata kuplung, ket pedal, pillango valto (indulashoz kell kuplung).
4-5 eve (!), az atallas kornyeken volt a GT3 mar pillangos, a Cup meg meg botos de mar akkor is ket pedalos).
10 (!) eve meg 3-pedal es HPattern. -
Valamit próbálgattak. De, legalább már ez is valami, ahhoz képest, mint amit az ISI művelt az elmúlt pár évben. -
Egesz jo ez a Porsche mod ! Olyan IR RUF fele de annal jobb .
Azt nem tudom soha, ezeknel kell e a segitsegeknel az automata kuplung vagy nem ? Tudom, hogy megy anelkul is ha olyan az auto ha nem, de vajon normalis mukodeshez kell e, vagy van a modban sajat automata kuplung ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 15:03:00 -
Szep ez a fu, kifejezetten modern megoldasnak tunik ! :) -
haflac #14224 Szerintem.(már nem volt szerkesztési lehetőségem) -
haflac #14223 Ez már a studio 397 műve. -
Ez most mi?!:) 
Ha hivatalosabb lenne valami infoval, talan azthinnem, hogy uj, shaderezett, automata "3D" fuvezes, ami OK, de igy lehet "valakinek" a manual fu probalkozasa is:) -
haflac #14221 -
Most hogy "uj cegnel van" az rF2, talan kicsit tobb az aktivitas, de azert a minosegre odafigyehetnenek, mert ez inkabb negativ reklam.
Ilyet reklamoznak, es ez valami rajzfilmszeru, 20fps-sel szaggato valami:/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nalam lepusztult gepen butitva van, kis felbontassal; OK, volt rajta egy realtime kek szuro es foltok, de azert "ertelmesebben" nez ki, de legalabb nem szaggat ennyire;D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az a bajnoksag reszere van "atalakitva" (sajat elnevezesek es egyebek, talan az autoba vagy setup-ba is belepiszkaltak), az auto szerintem (is) az EnduRacers-Flat6-Series_v100.rfcmp.
Max a palyak lehetnenek erdekeset, de a listat elnezve, azok is mar a meglevokbol vannak kivalasztva, atnevezve, atlalakitva.
Ha nem akarsz naluk indulni, akkor "felesleges":)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.25. 11:01:46 -
MooneyR #14218 Bemásolgatod a rFactor 2\Packages mappába (kivéve a pace car-t, azt írja, hogy hová), aztán a launcher content-nél install.
Az autó simracingzone.net név alatt fut.
Semmi különbséget nem éreztem/hallottam a Flat6-hoz képest, annyi, hogy itt egy alap fehér autó van, skint gondolom a csapatok csinálnak maguknak.
-
Ezt hogy kellene telepíteni, vagy bemásolgatni ?
http://www.simracingzone.net/forum/viewforum.php?f=245
-
Érdemes, engem is meglepett az Automobilista. -
PacsutaTibi #14215 Én ezt inkább úgy írnám: Bármi más jobb, mint az Rfactor murván.... 
-
Ez nem murva épp. Amit próbáltam benne anno az nem győzött meg. Számomra az LFS rallycross volt a legjobb ilyen téren. Meg persze az RBR- bár ott is főleg az aszfalt szakaszokon mentem. Automobilistát még nem próbáltam ki, de ki kéne már. -
pedig az rF nagyon nincs is kidolgozva murvára. igaz még úgyis sokkal jobb mint bármi más. kivéve automobilista -
rFactor-ral nyomja Loeb :) -
Joke1RS #14211 Én azt sem bánnám, csak jó fizika legyen alatta. Még az F1'71 volt gondosan megcsinálva rf1-re, azt is átkonvertálhatná vki. -
én mondjuk nem értem ezt az újra modellezést. az egész évad kész rf1-re, csak át kell rakni. teljesen jó modellek azok is -
haflac #14209 Jól néznek ki ezek a vasak.
-
Joke1RS #14208 Az argentin srác néhány éve kezdte el lemodellezni a '75-76-os autókat link:F1 1976. Bár nem tudok angolul, úgy sejtem Ő csak modellezésben profi, a játékba betenni valaki hozzáértőre van szüksége. Ezért még csak egy járgány készült el, de remélem jön a többi is. Én is imádom a régi versenyautókat és ha ez a mod elkészül, kiegészítve a Brabham BT44 (ment még 1976-ban is) fizikájával, az egyik kedvencem lesz.
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2016.09.22. 09:07:51 -
-
mondjuk én meg a historic cuccokra recskázok :D
http://www.bsimracing.com/rfactor-2-march-engineering-761-in-game-footage/ -
Joex22 #14205 Mások vagyunk, engem megmozgat minden lassabb OW :)
Főleg, hogy a sok kuponos oldalon lehet formula BMW-s tesztvezetést vásárolni, amivel szemezgetek egy ideje. (megnézni hogy "milyen az FFB"
)
-
Mindig vakarom a fejem, mikor valaki rengeteg energiát öl abba, hogy egy régen sem népszerű, ma már nem létező sorozat autóját átkonvertálja. Garantáltan senkit sem érdekel. Tipikusan az az autó amit még kipróbálni sincs kedvem, pedig lehet hogy kurva jó. -
Joex22 #14203 Formula BMW: Steam workshop link, ISI fórum link, direkt link (MEGA).
-
meglássuk, nem igazán tudom hova tenni az egészet még, de akár jó is lehet. -
Az arany középút
-
bottleopener #14200 Marcel Offermans:
If I may clarify my thoughts here a bit, as I feel there might be some misunderstanding:
1. The tyre model in rF2 is a great and really advanced model and our physics guys (Michael and Marek) obviously get great results with it. We will not drop it at all. In fact all current and future car physics we make will continue to use this model. You probably have seen the recent blog series about the BT44B that explains a lot about this model.
2. We are considering allowing the rF1 tyre model as an option for specific cars because we are aware that certain highly respected physics gurus get great results out of that model based on the models and data they have for real world cars.
3. In fact, in the future, if other tyre models emerge, we could consider integrating those as an option as well. The main thing to remember is that we're trying to be an open platform to the community. Yes, we are committed to providing the most realistic simulation. That will never change.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.09.20. 11:38:53 -
-
Az F1 2016-ban a vízcseppek az autón túlnyomórész statikusak de van olyan is ami "csíkot húz"
-
Azt nem tudom hőfokra megmondani. Csak akkorra érzem azt, hogy már tapad. Adni kell a guminak, használni kell. Nem elfékezni, meg csúsztatni nyikorgatni, de be kell küldeni a kocsit a kanyarba. Aztán mondom, a második gyors körre már lehet érezni, hogy stabilabb. Persze atom stabil később sem lesz, de ez így van jól. -
Mi a használható hőmérséklet? :D Nekem valahogy nem melegszik normálisan. Béna vagyok még nagyon ebben a gumi melegítésben. :D -
Nem tudom, 2016 nincs meg, de evek ota huzzak a csikot hatrafele a vizcseppek...
Ilyen latvany , hangulatelemekben Simbin a jo, Race sorozat is tele volt pakolva ilyenekkel.