rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudsz vasarolni steamen, akkor tudsz egy evet is venni, sot csak azt tudsz, igaz ha akarod automatan megujitja ha lejar.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.01.27. 11:26:26
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Koltseghatekomy sorrennd:
- Ha kiprobalni akarod, akor most teljesen jo a demo tartalom (Formula Renault 3.5, Corvette C6R, Silverstone).
- Ha offline erdekel, szerintem 30EUR boven meger, ez orokre szol, folyamatosan erkezo hivatalos ingyen tartalmakkal.
- Free/fun online it nem nagyon van (persze lehet talalni), de messze nem egy iR vagy AC lehetoseg (bar az AC-ban egyre tobb gazos resz a sok mod es a DLC szoras miatt). Online-nal akkor erdemes foglalkozni, ha offline tuti tetszik, es csatlakozni szeretnel valami rendszeres online bulihoz (pl. SIMCO 😛). Arra meg evi 11EUR szerintem nem veszes.
A LifeTime 80EUR-nak mar nem sok ertelme van. Az alaparhoz kepest az 5+ ev utan eri meg, adigra meg tuti lesz rF3 😄DD
A Nord es Brands (foleg Nord a meretehez kepest) teljesen/meglepoen jo lett, de valszeg nem hiaba betak. Nord-ot mar az elejen nem akartak publikalni, Brands-rol azota sincs hir. Persze meg ezek a "felkesz" konvertek is jobbak, mint a 10-15 ezelotti palyak oroksegei.
Ha osszeallna 3-4 ember, akik most mindenfele regi cuccokat konvertalnak es fenyeznek, viszonylag gyorsat at tudnak rakni az osszes AC palyat rF2-be. Az AC-hoz evente lesz talan 2-4 uj palya, az azert eleg jo.
Azzal nem kellene foglalkozniuk, hogy "szegeny AC" 😊 Az AC megjelenesenel elsodleges volt, foleg az elso evben, amig nagyon alpha/beta volt, hogy gyors es egyszeru legyen hozzza a modolas es foleg a konvert. Tudtak, azzal akkor is eletben tartjak, ha csak egyenesen lehet vele menni😊 At is konvertaltak hozza mindent, ami letezett a regi ISI cuccokbol, GT-bol, Forzabol😉 Az hogy 95%-ban hasznalhatatlan, az midegy😉
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Amúgy most steam-en átkattintottam az rF2-t bétára, és már is számolja a km-eket, az achievementek feljönnek, stb. Szemre semmi új nincs még a bétában, esőben meg jó ideje nem mentem, majd talán holnap. 😊
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.26. 20:25:30
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.26. 16:05:41
Ha sikeres akkor a saját Kickstartert indítok" Ingynek meg egy igazi Ford Mustang GT350 R hogy tudjon menőzni" <#idiota>#idiota>
Ha telhetetlen lennék akkor Lambo Huracán 580-2 lenne<#idiota>#idiota>(tudom LaFerrari,918, P1 jobb de nekem nem jön be a hibrid technológia, szívó motor jó kasztnival bőven elég)
Ezért szeretem Nordon a Z06-os Corvettet.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Menetkozben nem akadozik es nem is recseg, csak mar a felvett videoban. Gondolom mert hullamzik az fps, sokszor (boven) a felveteli fps alatt van (60). De csak az rF2 csinalja, ha mashol veszek vel valamit, hiaba keves es valtozo az fps, se akadas, se recseges. Lehet hogy az ISI-nel a gfx reszhez van drotozva az audio buffer, vagy valami hasonlo?!
Kicsit recseg, kicsit receg, minha szar lenne a "kozvetites", pedig csak a gep erezte "szarul" magat😊
Egy olyant siman bevallalhatnal, szerintem ujonan sincs tobb 30-nal....
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Egy használt i5-öst, egy gagyi alaplapot meg 4G emóriát ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.24. 14:40:43
Nvidia Surrund-dal (sok monitoros beallitas, oldalt, aul, felul, akarhol) mukodik 1 kepernyokent a ketto, de mivel az egy sikban van kitalalva, durvan torz/hulyen nez ki az egesz😉
Rendes 3 monitoros beallitassal (5760x1080px) is mukodik, megy a MultiViews settings a jatekban, frankon nez ki, mar alapbol is jo (kava, szog, tavolsag stb.). Persze luxus, mert szamolja a baloldali monitort is, ami nincs😄
De messze nem az igazi, mivel csak jobboldali monitor van, jobbra akartam kicsit autozni, plusz mivel 8-10 eves a gep (alaplap, proci, memoria, tap) max 5 masodpercet bir, azonnal kikapcsol a gep😄 Igazabol mar 1 monitoron fullhd-ben is kikapcsol😊
De amig mukodott (pitbol kifele valamennyit) semmi drasztikus fps eses nem volt, maradt a 60fps (a videokartya valszeg birna, a korites ami mar game over).
AC ban szerintem nincs allitas, talan csak fov az iniben...
Az AC-ban volt az elejen, most nem tudom milyen, hogy mindegyik tukorben csak fix render volt, barhonnan nezve, mindig ugyanazt lehett latni😉 Allitas persze nuku, de az szerintem meg most sincs (bar ha ma megcsinalta a dinamikus tukroket, akkor mar az is lehetseges/van/lehet).
Aprosag de ami feltunt egybol igy harom monitorral, hogy kb sehol nincs lemodellezve, hogy a tuloldali tukor be van hajtva .😊
Egy idetlenul nez ki, olyan mintha kifele lenne forditva 😊
Ac ban is talan csak a legelso Lotus Elise nel van megcsinalva , meg a formulan is egyenes mindketto, az meg olyan mintha mindketto ki lenne tekerve 😊
Az rF2-bol DX11 engine-t mar nem fognak faragni, foleg nem 1-2 ev alatt. Ilyen szintu update nem lesz hozza😄 De ezt nem is varom el. De nincs is nagy gondom a kinezettel😄 Sot, sokszor osszessegeben, jobban tetszik mint a tobbi😄 Olyan realisabb😄DD Persze egy keves PP lehetoseg vagy valami eyecandy nem artana, de ezzel nincs nagy gondom.
Sokkal jobban ianyoznak a sok apro lehetosegek, allitgatasok, menuk, panelek, onboard lehetosegek es megjelenitesek es egyebek.
Meg ha hirtelen DX13 lenne, igy akkor sem nagyon kellene az embereknek, ugy is talalnanak "kifogast" (menuk, tartalom, kezeles stb).
En inkabb minimalisan a kinezetet, nagyon a hangokat, es bosegesen a szimes lehetosegeket (allitasok, korlatozasok, panelek, menuk) raknam rendbe es bovitenem. Legyen valami kiforrott, hasznalhato, boseges rendszer (minden mas programbol begyujteni minden otletet e megoldast), aztan 2-3 ev mulvajohet a rF3 DX11/DX12-vel😊
Most normalis jatekot akarnak, sikereset, vagy csak hobbi ez naluk...
Ha mar csinalnak valamit miert nem ugy csinaljak ahogy a felhasznalok varjak.
Ha mar van miert nem akarnak penzt keresni vele...
Vezetes kozben kizarja azt az agy, mintha ott se lenne. Videon persze zavarobb.
Igazabol a bal a oszlop akar egy metert is kitakar a palyabol es az se zavar senkit .
- meretezheto es tologathato GUI az onboard-hoz
- minden normalis kulso plugin beepitese
- minden onboard lehetoseghez paneles allitas es autonkent elmentes
- az osszes cfg lehetoseghez 5 kepernyos advanced options menu😉
- amig nincs DX11, addig valami egyszeru, R3E-bol "lenyult" postprocess cucc, akinek jobb gepe van, es "szebbet" akar, annal jotekonyan takar😉
- persze nem artana a hangokat is rendbe tenni (gumi, utkozes) es azokra is kismilio allitas a menukben😛
De az ISI elobb fogja a rugalmas kasztnijat piszkalgatni (ami nagyon jo technikailag, de valszeg senki semmit nem erez belole, max a telemetrian latszik😛), mint "jatekosabb", felhasznalobarat dolgokat beepiteni.