| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Talán majd most. Igazából én a fizikával már elégedett vagyok, azon nem nagyon kellene dolgozni. Persze lenne még mit csinálni, pl a felgumizott ív esőben jobban csússzon, de csak ha van felgumizás. Pl jöhetnének a hibridek, elektromos autók. De nagyjából ennyi.
A grafikában viszont vannak hiányosságok, és pl az ezer éve létező, de nem aktivált dolgok. Pl a legegyszerűbb, az ablaktörlő. Nem nagy dolog, de az is hozzá tesz.
Tegnap néztem egy F1 2016 videót. Áll a kocsi, szakad az eső, és a tükör alján csöpög le a víz. Biztos, hogy nem számolta, hogy mennyi víz esik rá, az hogyan gyűlik össze, és aztán hogyan csöppen le alul. Viszont mégis olyan dolog, hogy hű, ezt is megcsinálták.Kb ennyit tesz hozzá a játék élményhez, de mégis érdekes. Ehhez képest amikor elindult az autó már a rajta lévő vízcseppek nem indultak meg a légáramlat irányába... majd a 2017-esben. :)