19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem magamból indulok. R2P és más versenyszervező oldalak egyike sem erőlteti az ovált, pedig volt próbálkozás
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.10.04. 11:14:05 -
haflac #14313 Mondjuk DLC formájában egy Nascar csomag,esetleg pályákkal,nem a világ vége.Boldog,boldogtalan túra autókat moddol,mókol,piszkál.Ne magadból indulj ki, mert te nem szereted.Aki komolyan akar oválozni,annak jó sokat kell betolni ir-be.Ettől csak színesebbé válik a program,feltéve ha jól készítik el. -
Egyértelműen a GT és Túraautó kategória ami legnépszerűbb az rF2-ben. Talán még a Formula még. De a Nascar szerintem, meg az ovál senkit nem érdekel. Ergó, erőltessük azt. Bravó. -
mtom1984 #14311 Én még mindig csak a Pannonia Ringet várom. :) -
Friss Q&A
-
Kell, nem tudom most mi a helyzet, de eleve alig volt árkülönbség a 2 meg 4 giga között, amikor én vettem. 4 giga alá nem adnám manapság, ha játék a cél. -
Jah, akkor kell, baj nem lesz belole.:) -
attila46 #14307 Úgy általába gondoltam......Project cars,,,,,,,Assetto ,,stb
-
rf2-nek szerintem nem . -
attila46 #14305 Mit gondoltok kell 4gb -os vidikari,játszani??? -
Tök jó. Egy pár hónapja már a devmode-ban guggol egy LaFerrari, mókolgattam a fizikát, és már egészen korrekt. Annyi a baj, hogy a kormány nem a saját tengelye körül fordul el, hanem a kocsi tengelye körül, vagyis kanyarban kívül van a kocsin. :D -
Toszavakban:)
- Arak, vasarlas, elofizetesek: "atgondoljak" :)
- 2017-re elsodlegesen a "szokasos": DX11, VR, GUI/menuk, matchmaker.
- DLC: tervezik a rendszert, igy a bevetel miatt tobb lehet a normalis licenc, es esetleg meg lehet szkennelt palya is.
- Korrektebb buntetes, palyalevagas, bunteto pontok stb.: igen.
- Hybrid autok: valami lesz.
- Normalisabb kuplung/valtas: kivansaglistan;)
- A.I.: lesz valami javitas/bovites, elsosorban ovalra.
- Offline bajnoksag "szerkesztes": az uj felulettel lehetrseges lesz valami.
- Gumi szabalyok (keverekek, limitalt hasznalat): probalkoznak valamit:)
- Uj update: mar ebben az evben lesz valami, sok kissebb dologgal, mar csak Steam-re;; uj tartalmat is terveznek, de azt patch-en kivul.
- Dinamikusabb palya homerseklet (felho, eso): lesz.
- Ablaktorlo es szelvedo effektek: lesznek, de majd csak a DX11 utan.
- gJED fejlesztes (DevMode editor): lesz, de az is csak mar a DX11-re.
- VR beta vagy idopont: majd ha kesz lesz, de meg messze van:) Ahogy mondani szoktak: Nemsokara kesz van, mar majdnem elkezdtem:DDDD -
Meg egy kis S397 QA -
SZÉP, DE EBBŐL BERAKSZ ÖT ai-T ÉS BEHAL AZ EGÉSZ :) -
-
Kicsit tulzottnak tunik a kekseg, de ra lehet fogni, hogy szinezett buko plexi:)
A foltokkal nincs gond, ha 2-3 napig nem sikalom le a bukomat, nalam szarabb a helyzet, foltosabb es zavarobb (foleg ha "poenbol" az arcomra ablakmosoznak:DDD). Persze dupla plexit hasznalok (+Pinlock), de nem is megyek ennyivel, csak varos es cammogok:D
A lenyeg, bukosisak-szimulacionak nem rossz;D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.02. 12:41:07 -
A ReShade/SweetFX egyik beallitasa (egy kepet rak a render fole, es az alapjan szinezi, kontrasztositja, fenyesiti; igy fenyessegtol fuggoen meg dinamikus is).
Korabban tesztelgettem, most nincs fent. Van sok egyeb beallitasa is (elelmosasok, elesitesek, szinezesek, kamu HDR/melysegelesseg/motionblur, kulonfele effektek), de mivel nincs mibol szamolnia (valodi fenyforras, depthbuffer, framebuffer, mint egy valodi Post-Process engionenek), igy tobbet lassit mint hasznal;) De a kep-szuro nem lassit, es neha meg jol johet (csokkent[het]i az esetleges tul szinezett rajfilmesseget).
Talan meg a kamu (nem kap rendes infot a shaderbol) light-glow is mukodhet (bizonyos fenyessegi feluletek glow-ozasa).
Ezen jobban latszik a szuro:
-
Joke1RS #14297 Alex, mi az a kék szűrő? A másik: a videón nem olyan sötétek az árnyékos részek. Hogy lehet elérni, hogy minden pályán ilyen legyen? Sok esetben olyan sötétek ezek a részek, hogy olyan mint Monacoban bemennél az alagútba. -
Igen, az ASR modok nagyon jók. Igaz van egy két bug, de játszhatóak -
Hülye vagyok, gondolom a listában az AC azt jelenti, hogy onnan van konvertálva...
-
Melyik pályák lézerszkenneltek? -
Az ASR autokat erdemes tesztelni, aki szereti a formulat es azon belul is a regebbieket, csinalgatjak, frissitgetik, mukodnek, hasznalhatok. Nem egy elkeszult, konvertalt "valami", kiadjak aztan annyi.
Regebbi video, realtime vettem fel, igy ebbol a nezetbol mentem (nem volt egyszeru:P), es kicsit akad a hang is:))) ReShade-del van, kek szuro foltokkal:)
-
ASR-Formula-OWC-1991-Ferrari-643_v190.rfcmp
-
Olyan vagy nagyon hasonlo valoban nincs;)
"Gyengebb" turaautohoz lenne hasonlatos, de olyan felepitessel, valtoval, hajtassal nincs semmi.
Ez bukta, mindig az kell ami nincs:DDD -
Nem is igen talalok ilyen fajta autokat... -
Megint lejar lassan az online elofizum, megint kb egyszer nem hasznaltam ! :)))
Kinek van kedve este funra ? :)
Csak ne GT anyamkinja, az mar a konyokomon jon ki.... -
Az baj. -
Az nincs;)
Spec Miata van, de az meg a regi es nem is igazan Cup. -
Jofele MX 5 cup nincs , osszehasomlitas vegett ? -
Project-CARS-Formula-Ford_v0624.rfcmp
-
Hat meg nem relativ is semmi ! :)))) -
A "semmi" azert relativ;) Az rF2-ot a komabol probaljak visszahozni, nem lehet elkapkodni a rehabilitaciot:D
Persze nem a DX11 megjelenesehez adott datumot, nem 50 divat auto licencet jelentett be, de azert korvonalazodnak a dolgok:
- a tartalom bovitesnel, mint eddig, foleg a "versenyautokban" gondolkodnak
- maradnak a hivatalos kulsos tartalmak (3PA);
- leirta az rF1 gumi szuksegesseget (amit azert jol meg kell magyarazni)
- kapcsolatot a Reaiza-val
- MOD, modding tool, MAX stb.
- online, matchmaker, steam workshop es tartalom letoltesek fejlesztese
- marad "open racing sim", nem "zarkoznak be" valami rendszerbe mint az iR
- es persze a DX11-hez fejleszteseket is terveznek (pl. vizes szelvedo:P). -
Mennyit birnak ezek beszelni a semmirol !':)) -
rFactor 2 Interview Part 2.
-
Jo, nyilvan nem azert mondom, hogy ne piszkalgassa akinek oromet okoz, csak en ugy vettem eszre az evek alatt inkabb kart okoz ha tulzottan a moddolasra biznak mindent. -
Van olyan akinek meg hiányzik. :) Sőt van olyan mint én, akinek maga az autó készítés hiányzik. Ha van lehetőség mindenki megtalálja a neki megfelelőt. -
Nekem nem hiányzik az autó moddolás, modok ...inkább legyenek egységes gyáriak . -
Olvastam korábban, hogy komolyabb dokumentációt akarnak kiadni. Ha ez megtörténik simán lehet írni egy egyszerűen használható gumikészítő programot. Sőt, van pár új dolog a motorban, pl új motorfék. Úgyis újra akarom írni a programomat c#-ban, lehetne fejleszteni rajta. Infók kellenek, ennyi a titka a modolásnak. Ebben az ISI nagyon szar volt. Az rF1-et kb 3 évembe került kiismerni, bár még mindig nem 100 %-osan. Innen persze nem nulláról indultam az rF2-vel, de van jópár új lehetőség, tehát leírás kell, ha akarnak modolást. -
Vagy nyomd le egyszerre a fel- és leváltást. -
Akkor megnezem, hatha valami be van allitva ra...
Ertem en, hogy valosagban se ugy megy, hogy poccintek egyett, de ez ugy mar fura nekem :))