19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Lenne pár kérdésem: hogyan működik ez a steam-es rF2? Egyáltalán kötelező-e steam-essé tenni, vagy simán megújítom a licenszet vagy mi, és akkor ugyanúgy használhatom ahogy eddig? Nincs most erre 80 GB-om, elég annyi mod meg pálya amit most használok. -
Alapvető problémák online versenyeken jönnek elő. Meghülyülő időmérés, rossz safety car pozició, főleg AIW gondok, stb -
AC palya konvertbol Barcelona amivel volt/van foglalkozva, a tobbi korabban megjelent palya mar csak a verzio szamozasa miatt is "gyors" konvert, aztan ugy maradtak. Talan a mostani Red Bull Ring ami meg hasznalhato (persze nem testeltem, csak mentem nehany kort;P), de azert itt is vannak optimalizacios gondok. -
haflac #14071 Azért az egy kicsit vicces,hogy a lifetime a steamen, itt ahol én élek 79.99 eur,a weboldalukon meg 64.99 eur. -
Sajnos ami AC konvert pályákkal találkoztam, azok eddig mind bugosak voltak. Ami nem az AC hibája valószínűleg, hanem aki konvertálta lefelejtett néhány dolgot. Egyébként meg semmivel sem szebbek, csak a hype miatt, fú, lézerszkennelt, meg a faszom. -
AC + pCars ha minden igaz. -
Pedig ahogy olvasgatom, elég nagy esély van rá :D -
Csak ha a frissbol van konvertalva, az valszeg reszletes is, es a konvertnel nem nagyon szoktak optimalizalni.
Pl.: latotavolsag 10km, arnyekok lathatosaga hasonlo tavolsag:)
A palyan minden alkatresze 1db LOD-hoz tartozik (ami egy AC palyanal, ahol a "3D-s" fu annyit foglal mint maga a palya, eleg huzos, foleg hogy atlatszo shaderek), igy hiaba a med/hig/max beallitas, es meg az is arnyekot vet, amit meg helikopterrol sem latni:D
Vagy mi latszodik a tukrokben, mi tukrozodik az aszfalton stb.
Sajnos az optimalizacio, AIW es egyeb "kiegeszito" dolgok is rengeteg ido.
Volt palya ami hasznalhatatlan volt (<30fps), kicsomagoltam, allitgattam ezt azt (gyorsban, csak barkacs modon), "ugyanugy nezett ki mint korabban", s utana ment fix 60fps-t;)
-
Amúgy ja, teljesen jó. Ha jó az alap pálya azért az rF2 sem olyan ronda. Persze nem pCars, de na.
Jöhet még több ilyen pálya. :)
-
Igen, o volt, a legnormalisabb AC konvert!
A tobbi (Nord, Spa, Brands) felbehagytak, ugy maradt ahogy atraktak, ossze-vissza vannak elnevezve stb. Persze, mar az is csoda hogy mukodnek (foleg Nord). -
Te konvertáltad? Akkor a legjobb helyen mondtam el. :) -
Hellboy76 #14063 Kösz az infót, javítottam. Majd lesz egy újabb verzsön -
Meg messzirol nezel bele !':)) -
Az is egy cso, csak nagy a falvastagsaga es nagyon kicsi a melysege:) 
-
Nem olyan !!! 

Inkabb mintha egy nagy kartonnal ki lenne takarva a latvany, kozepen egy lyukkal ! :) -
Senormen-Snetterton_v101.rfcmp -
Ami lenyegeben meg igaz is lehet, mert ha a monitor meretemet nezem es a fejtavolsagomat, akkor valoban olyan, mint ha egy bazinagy negyszogletu csovon keresztul nezelodnek:DD -
A tökömbe lehet így vezetni, nekem ettől csőlátásom van :D -
Felbuzdulva a "turaautos" GP3 futamon, egy kis rF2 GP3 :)
Aggresszivebbb AI-val eleg jol toljak, meg ha konvert plya es valszeg nem is teljesen kidolgozott az AIW.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.04. 17:00:40 -
Senormen Snetterton v1.0.1
-

"Majd megóvom..." :)
-
Álló rajttal mentem egy egy órás futamot. Megnyertem volna 113%-os AI ellen Bentley-vel, csak épp én féltávon kijöttem tankolni, ők meg végig nyomták. Majd megóvom...
Viszont baromi jó ez a mod, egyre jobban tetszik. Nyilván ember ellen mókásabb lenne, de AI ellen sem rossz. -
Igen, valszeg AIW beallitas, hianyoznak az egyeb start poziciok. -
Ha az AC Barcelona pályán formation/rolling startnál a pitbe rakja a kocsikat az pálya hiba, nem mod hiba, ugye? -
Akkor atfutott a szemem rajta, van ott annyi mint a fene :)) -
Ott vannak pedig.
RaceRfactor-Austria-2014
Senormen-Red-Bull-Ring -
Máshol, igen :) -
Mi van, megtaláltad? :) -
Le Mans Bugatti Circuit v1.00
Leiras, egyeb letolto linkek: ISI Forum
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.04. 00:33:40 -
A vinyo "bedoglesnek" (SSD + Win10) tobb elonye is lett: nem csak friss, gyors, ropogos a rendszer, 3 masodperces boot-tal (csak vinyo lett kenyszerbol cserelve, a "legkissebb, legolcsobb"), kicsit kompenzalja a keves es szar RAM-okat is (4GB DDR2 333MHz). Ami eddig swap-pelt, az valszeg most is (bar talan a Win10 memoria kezelese jobb), de legalabb nem akad meg, amig felporog es pozicional a 10 eves vinyo;D Nincs memoria hibauzenet minden rF2 inditasnal, felvetelnel nem akad a video, es ami kicsit ott, a CARS sem kapcsolja at (valszeg memoria sporolas miatt) a desktopomat high contrast theme-re;)
Valszeg a 8GB RAM is elorelepes lenne, de sajnos ebbe a gepbe mar nem fogok/tudok venni RAM-okat, foleg hogy csak a DDR2-ot kezeli (draga, kesobb semmire sem jo).
Es ha meg alaplap is lenne SATA3-mal (menne rendesen a vinyo, most csak SATA2), rendes DDR3-mal (plusz busz sebesegek), meg persze PCIE3-mal, ami meg a videokartyat is lekezelne, nem is kellene processzor:D -
Megneztem, jonak tunik.
Kicsit zajos, kicsit akad, kicsit rF2..., de a mienk:DDD
-
Meggyogyult a MEGA:)
SCES-Road-America_v141.rfcmp
Simtek-GT3-World-Series_v100.zip -
A RedBull Ringen a huplis aszfaltot emeltek at ? -
THX! Akkor holnap en is beiktakott egy tesztet:P -
Ezek remelem nem AC modellek ...? :)) -
Ez egyre jobban tetszik! A Bentley és a Huracan is nagyon jó. :) -
Joex22 #14038 Nyerő ez a mai nap, SCES Road America v1.41 -
Mindkettőre. -
Még csak a Ferrarit próbáltam, de jónak tűnik. Persze a kuplungja ennek is rossz, a hangok nagyon halkak, és nincs tiltás hang sem (meg a visszaváltásoknal az a durrogás amit élőben hallani). Plusz írták a read me-ben, hogy a motorok még műtét alatt vannak. Nem tudom hogyan/mivel csinálják, de nekem pont van egy motor mókoló progim, majd talán figyelmükbe ajánlom. :)
De a lényeg, hogy jól néz ki, és vezetni is jó, szóval tetszik. -
Kinezetre vagy mukodesre? Esetleg mindkettore? Nem mindegy:)