rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hat oooo..miert itt mi a cel ? 😊
Gondolnam itt is az a cel ,hogy hiheto legyen es meg nem art ha mukodik is minden auton ?!'😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nah, eppen ez a kulonbseg a koncepciok kozott!😉
Es ugyanez a kulonbseg a gumik kozott is. Az AC-t nem tudna osszerakni rF2/iR-szintu gumival, sose lenne kesz es/vagy nem tudna eladni. Ott a cel, hogy minnel egyszerubben es gyorsabban minnel hihetobbet es elvezetesebbet kihozzon belole, ami mindenfele autonal jol mukodik.
Alexease
Az iR az utobbi 1-2 evben kakukktojas lett😉
Regebben, ha kulonfele szimekbol ossze kellett volna rakni valamit, akkor onnan kicsit a fizika (inkabb areszletesseg es az igenyesseg miatt) es foleg az online mukodes, rendszer es egyeb szimes beallitasok. A fizikat egyertelmuen az rF2-bol.
De ma mar odatettek magukat, pontosabban kezd kesz lenni😄 Megcsinaltak a toppos realroad-ot, keszult sok egyeb effekt es hangulat elem (de mind rendesen szamolva!), erosen teszteles alatt van az DX11, es meg erkezik egy rakas olyan dolog, amiben az iR nagyon hatul kullogott (elvileg napszakok, full dinamika, latvany es miegyeb).
Vagyis nekik is kell(ett) 8-10 ev, de a "vegere" durvan odarakjak magukat.

Az AI es a dedi szerver hianya gaz (persze online jatek, vagyis a hianya alapbol hulyen hangzik😛), az lesz a legutolso amivel beprobalkoznak, ha bovitreni kell a letszamot:/
lac coo
Nekem ez tök felesleges valóban, a vége itt is ott is 100 %-ban ugyanaz 😊

engem amúgy győködhettek, most mentem KTM-el A1 -en, és ahátsó kanyargós részen ahogy azt érezni, hogy most picit túrja magát, majd picit bólint és kezd nagyon picit mászn ia hátulja ....stb stb, méterenként akár mást csinál. no itt ilyen nincs, megcsúszik visszahozod azt jóvan 😊
mindketőnek vannak hibái ,erényei, e hogy ez ta részét aguminak még mindig kicsit ugatják ISI-nél az tuti, ugye RF1-ben még kb nulla megoldásuk volt erre .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.08. 21:18:00

Alexease
Dehogynem😉
Az rF2 elvileg 400Hz-en szamolja es tolja ki az adatokat (a megjeleneskor volt is belole gond, mivel a regi kormanyok nem tudjak, az ujakkal nincs gond, azok 500Hz kornyeken vannak), egy jo gyors autonal, a kerekforgast nezve, az meg mindig tizenreszre osztja a gumit😉

Probald ki. Maxrol tolj egy padlofeket valamelyik formulanak, elforditott kormanyal, hogy tuti ne gorduljon a kerek (😄). Menj lassan, latni fogod a foltot a gumin, es ahogy gurusz eppen a foltnal fog beutni a kormany. Nagyon lassan gulva alig, minnel gyorsabban annal erosebben. Ha meg kivulrol nezed az autot, olalrol, kerek mellol, es ugy "lassuzol", amikor a folt alulra keul, ott valoban kockas lesz, latvanyra is doccen az auto.

Ez azert ilyen, mert ilyeneket szamol, neked feleslegesen😊) Nem feltetlenul "jo" vagy elvezetes (valakinek), de ez a jovo, ezt kell fejleszteni. Es mivel ehhez izom is kell, a tobbi resze olyan amilyen.

De nekem ez fontosabb es elvezetesebb, mint a minden auto egyforman ugyanolyan jo megoldas😊
lac coo
Nincs az az ffb ami ezt átadná 200+ tempónál ,szóval itt is van benne kamu rendesen 😊)

bardocz
De akkor legalább kikapcsolható<#idiota>
Nem elfékezésre gondolok. Megforgás. Renault Megane. Ha megforogsz, nyilván nyírod a gumit ilyen vagy olyan iránybva, akár mind a négyet is egyszerre. Ilyen után gyilkosan ráz... De pár rosszabb kanyarvétel után is érezni, hogy nem úgy kellett volna. Ha nem érezted még soha, nagy bajok vannak.... Vagy nagyon jól vezetsz! 😉
Alexease
Pedig van itt is razas😉 Csak ne egy 5cm vastagon gumizott, utcai autos bordazott gumit akarj elsore elfekezni kockasra😊
Itt rendesen szamolja, vagyis a valoban elfekezett gumiprofilbol, ott olyan lesz a formaja, ott fog razni, es annyira amennyire kell. Az AC-t nem irom, az a "szokasos", beallithatod mennyire razon, milyen surun meg ilyesmi. Ami jo, csak gondolhatod mennyi koze van a gumi valodi profiljahoz😄
bardocz
Próbáld valamelyik régi formulát, vagy a howlandot vagy mit, azokkal nekem érezni. Mondjuk viszonylag ritkán fékezem el annyira.
lac coo
Én még itt soha nem éreztem ezt a rázást, Ac-ban meg NKP-ban igen 😊
Igaz csak Clióval megyek, ha megyek, ott meg nagyon nagyot kell rontani, hogy valami történjen, még a fék is beállítható árkádosra, hogy még véletlenül se blokkoljon .
( amúgy ez a féknyomás állítás ez hogy működik, el nem tudom képzelni....Van egy zárt folyadék rendszer nyomom amennyire nyomom, mit lehet ezen állítani ? Talán dugattyúkat, de egy clióban ...? )

A dinamika jó dolog, de botrányos ahogy megcsinálták, eső ultragagyi ezt mindenki érzi ,köd szintén, éjjel lámpával erőmű kell hozzá, szóval nesze semmi fogd meg jól . 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.08. 19:48:21

bardocz
nKp ugyan így rázott ha kockásra fékezted. Mondjuk én ezt kikapcsolnám, mert biztosan nagyon ríl, de széthullik tőle a kormány...arról nem is beszélve, hogy nem tudja olyan magas frekvencián rázni, mint ahogy kéne a sebességből adódóan.
Azért az iRacingből sok minden lehet még. 😄 Legútóbb volt Black Friday, aztán írtam nekik egy emailt, hogy addig én elő nem fizetek, amíg nem lesz AI. Mert nekem kell, az eladásoknak kell, mert AI-hoz ugye szinte mindent megvennék, ami érdekelne, iRacingezve, szériázva viszont minek... örülök, ha a heti versenyekre faszán felkészülök a hotlap-versenyeket illetően.

Azóta se írtak, hogy köszönik a véleményem. 😄
Ha az iR-be belekerülne az AI, akkor lehetne dinamikázni először offline, majd onlinera. Abból még nagyon sok minden lehet. Vagy a Raceroomból. Sose tudni, mikor ki mit kap majd, lehet pár év, és lesz egy eddigihez nem fogható, minden egyben (grafika, fizika) szimulátorunk. 😊
Grafikát hagyjuk már megint... szép az AC, de írhatnád ennyi erőből, hogy mennyire fapad az AC-ban a statikus bevilágítás. rF2-ben toltam most 15 körös futamot, és ahogy az ég kitisztult... és a pályán jobbak lettek a látási viszonyok... Szebb az AC, de az rF2 grafban több élményt ad le a dinamikus "szépség" miatt.

Plusz rF2-ben megforgok, vagy valami, egy két gumimat jól szétbaszom, utána olyat ráz a kormány, hogy ilyen egyik szeimben sem tapasztaltam. Még csak kicsit sem. A hideg gumikről, vagy a gumikopásról nem beszélve...

Úgy írod, mintha a szar fizika miatt is halt volna be az rF. Holott csak a fejlesztők basztak rá...
lac coo
Hát nem tudom, most mentem kis idő óta a Clióval, amit mindig is szerettem, de AC fiat után elég eccerű érzés volt. egyszerűen buta , teszi a dolgát ahogy 10-en éve egy szimulátor, de valahogy AC többet tud, egyértelmű amit az tud csuszkálás, sodródás közben, és ahogy ezek előjönnek vezetési hibára az ebből egy az egyben hiányzik .
De akár hátsó hajtásra mondhatnám a KTM-et is, no olyan se itt nem lesz se IR-ben 😊
Se olyan, hogy teljes versenyt úgy megyek végig, másfél órát, hogy a nehezen forduló orrmotoros nissant addig setupolom, míg a kanyarbemenetet végig radírozza a hátulja.

Oldscool az rf, már mondtam is egyszer, AC nagyon jól tete, hogy felvállalta ezt a nehéz dolgot ami van a stabil és a megcsúszik meg kell fogni között. többiek kb nem is foglalkoznak vele .
A szokásos dolgokat meg sem említem, grafika, hang, szaggatós ffb wtf? ) 😊)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.08. 19:24:36

zolee145
Nekem az rF2 kellene, a pCars grafikájával, és a Beam NG ütközés modelljével, AC lézeres pályákkal. 😄 Meg egy kisebb lottó nyeremény egy ezt futtatni képes gépre. 😄
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2016.01.08. 19:03:30

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
A MOD-okbol eleve nem kellene kiindulni. Persze vannak jok, de az alapjan megitelni egy programot es engine-t, semmi ertelme. A gyari cuccokat kell nezni.
MOD-bol barhol lehet gagyit csinalni, max tobbet-kevesebbet enged a program, mashogy szamolja, tobbet-kevesebbet szamol, masok a lehetosegek stb.
Az AC is tele volt/van hulyeseggel, foleg az elejen brutal mennyisegu konvert. Mivel mashogy/egyszerubb/felhasznalo baratabb az engine es a rendszer, akarmilyen hulyeseget csinaltak, akkor is "jonak" tunt. Foleg a sok gyari Lotus-bol es mod WV Golf-bol osszerakott super/hyper/sport auto, regi amcsi izom cuccok, osszekrekes akarmik (amit meg nem is szamolt) meg kismillio egyeb.

Az hogy ez vagy az a program jobb/rosszabb, ismet ertelmetlen. Mindenki "tudja", hogy mindenben jo sose lesz. X dolog kellene ebbol, Y a masikbol, Z a harmadikbol stb. De ilyen sose lesz.

Jo az AC, elvezetes vezetni, de tuti nem a technika csodaja abban amit erezni belole. A "hihetoseg" sokszor jonak tunik (persze fingom sincs az igazirl;P), de ez a "hihetore", "elvezetesre", "hangulatosra" hangolt es/vagy arra alapozott dolgoknal, valami elveszett, hianyzik, egyszerusodott, kaptafa lett stb. Persze van meg fel eve, nekik is kell nehany ev, amig kiforrja magat.

De hasonlitgatni, egyiket vagy masikat szutykozni, semmi ertelme.
zolee145
Most a nyomórudas felfüggesztés egy másik dolog. De konkrétan amikor semmilyen egyéb rendszerhez nem kapcsolódik, csak simán vízszintesen van beépítve. Ha nem azonosak a felfogatási pontok, vagy nem 3 azonos hosszúságú vízszintes rész a két lengőkar és a lengéscsillapító akkor a mozgása hosszváltozással jár, tehát dolgozni fog. Nem lesz hatékony, de dolgozik majd. 😊

Alexease
"Nem értem miért ne működhetne egy vízszintesen beépített lengéscsillapító/rugó." Ezer eve "ugy" epitik be a formulakba😄
zolee145
rF-ben is lerepül ha hülyeséget írsz be mondjuk rugónak. Pl ha a kormányösszekötő hosszát nem jól számolod ki akkor bekormányzásnál sodródik a kerék, érezni és hallani is, hogy nem a rendes íven fordul, hanem húzza valamelyik kereket.
Ha belegondolsz, hogy egy elfektetett lengéscsillapító mikor nem működik lengéscsillapítóként akkor a választ is megkapod. Egyszerű: abban az esetben nem működik, ha az alsó és a felső lengőkarnak is ugyanazok a bekötési pontja mint a lengéscsillapítónak. Ekkor ugyanazon a köríven mozdulnak el, vagyis semmilyen hosszváltozás nem szükséges a lengéscsillapítónak és a rugónak, így tulajdonképpen nincs is dolga. Ebben az esetben (bár ekkora hülyeséget még nem próbáltam) gondolom lehasalna az autó a földre. Abból indulok ki, hogy az is számít, hogy milyen közel rakom a kerékhez a lengéscsillapítót. Nyilván minél közelebb annál gyengébb rugó is elég (erőkar, nem magyarázom). Egy alul bekötött, kerék tetejéhez rögzített lengéscsillapító is működik, igaz nem gyorsabb megoldás, erről a Ferrari tudna többet mesélni az első futóműve kapcsán.
Nem értem miért ne működhetne egy vízszintesen beépített lengéscsillapító/rugó. Minden esetben működik, ha a mozgáshoz hosszváltozás is szükséges. A hatékonyság egy másik dolog. 😊

b-type
..ez így nem teljesíégében igaz, az ostorozott arcade/fake AC-ban pl. nem lehet bármit megcsinálni, egyfelől mert lehet szétugrik az autó ha megérkezik a pályára, másfelől mert megérzed a viselkedésén.....harmadrészt pedig bizonyos dolgokat maga állít, régen piszkáltam, de vagy a csapdőlést számolja a többi paraméter alapján, vagy a kerékössze-széttartást.
tehát ha egy futómű el van fektetve és a lengécsillapítás így van beállítva, akkor ne szimulálja a függőleges mozgás csillapítását. pl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Általában az volt a baj, hogy csinált az ember valami égbekiáltó baromságot, és akkor elkezdett szarul viselkedni az autó. Ha minden mást jól csináltál. Így el kellett kezdeni minden mást is szarul beállítani.

Bármelyik szimulátorban beállítom, hogy a tank a föld alatt legyen működni fog vele. Egyetlen esetben lehetne ezt kiküszöbölni, ha ténylegesen alkatrészeket kellene modellezni, és azokból felépíteni az autót, és a 0 sík alatt nem tudna semmi sem lenni. Ameddig ez nem így van (de jó lenne egy ilyen szim 😊 ) addig a modder felelőssége, hogy nem ír faszságokat a fizikába. 😊

b-type
Nekem a 'gondom' az volt vele hogy működött. nyilván elfektetett lengéscsillapítokkal nem kellene működnie, ahogy egy csomó más elírt paraméterrel sem. De mégis működött. Szerettem az rF1-t, szerettem önmagáért...bár pont a tapadásvesztést-visszanyerést nem, de egyébként sok mindenért meg igen. ...és főleg szerettem azért mert megismerhettem mások hogy képzelik el az autó fizikáját...és most nem a sok lopásra gondolok, hanem aki megpróbált valamit csinálni.
éveken kerersztül jó szórakozás volt, pedig ha valami 'fake sim' akkor az rF1 az volt, pont az említett okok miatt.Nyilván ha számít a futómű akkor nem csinálhat az ember ostobaságot, mert bugzik...ennek ellenére működni tudott...sokszor komoly cuccoknál is amikor belenéztem...mert úgy adta ki ösaszhatásban az egész jó viselkedést...de belenézve egy katyvasz volt amitől égnek állt a hajad. ..és ez az engine görbékre is vonatkozik...meg sok mindenre.
Amúgy is vesszőparipám hogy attól hogy valami sok mindent tud számolni még nem lesz jó...csak ha jól számolja azt a sokmindent, becsülendő, de nem attól lesz valami jó...ahogy az RBR sem attól volt annak idején jó, és még sok más szim amivel élvezet volt vezetni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Ott számolta ahova raktad. 😊 A teljes szabadság nagy előnye az rFactornak, és egyben a nagy hátránya is, mert ha akarsz tudsz marhaságot is csinálni. Vagy ha épp nem akarsz, de nem jól állítod be a dolgokat.

Ugyanez a Racer. Nagyon sokat játszottam vele, és nagyon jó dolgokat lehetett csinálni. Emlékszem az egyik frissítés után még összkerékkormányzást is tudott. Nagyon jó volt, ha foglalkoztál vele, és persze nagyon szar, ha hülyeségeket csináltál.

Scarry
Tényleg hülyeség fikázni a másik szimeket, mert mindegyik más. Eddig én is azt tettem, de új arc, új élet.<#alien2>
b-type
ideges lennék ha én cipelném ezt a keresztet, de én csak a szitut utálom.

simcompany
ok. nyugi

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

b-type
..és eddig mivel játszottál 😊
Az rF1-l??
..ahol a benzintankot az aszfalt alatt vagy az autó mögött számolta?..az mi?
A magam részéről brutál utálom ezt az állandó sarazást más szimek felé...nem igazán írogatok, de ez valami katasztrófa. Az AC-t..ahogy a konzolos cuccokat is lehet fikázni..tök mindegy, konzolról is lehet valaki túraautóbajnok, akár nissan-nal akár továbblépve..

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.08. 11:52:46

simcompany
természetesen játszottam vele. a NetKar adott élményt, de igazából a "másságával", de nem volt annyira jó. az AC meg számomra egy értelmezhetetlen valami, az arcade és fake szimulátor között.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.01.08. 11:26:20

b-type
..mit??!
játszottál egyáltalán vele? ..vagy itt most megint egy másik szim leszólása a lényeg?
Nagyon sokat toltam a namie-t, és a NetKar-t is, és azon kivül hogy fapad kb. semmi nem klappol. Nyilván nem volt egyszerű a kúrzorral a kormány takarása mögött áram alá helyezni a kocsit, de a tapadás milyenségében pont hogy jó volt, ..ahogy a NetKar is, és most az AC...ha egy dolgot ki kell emelni pont ezt az egyet mondanám, engem az AC a Bmw e30 viselkedése fogott meg, és pont az ahogy a tapadással lehet játszani..vagy legalábbis augusztusig ilyen volt, akkor szimeztem még.
..és ahogy írtam ebben egyedül az LFS volt ellenfél..sőt az a NetKar-nál jobb volt ebben. hihető volt a drift pl. a NetKar-ban meg még nem, az AC-ban megint igen. a Namie meg ahhoz képest nagyon jól szerepelt a powerslide-ban...azon a hegyi pályán a Supra-val emlékszem.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.08. 11:24:06

simcompany
ilyen jól még senki nem foglalta össze!

Holnap a Race2Play-n egész népes mezőny várható az EGT moddal.
Helyszín: Sebring
[url=http://www.race2play.com/schedule/upcoming_events?s[]=19]link[/url]

lac coo
<#eljen>

Ingy2
GT6-ot szinte csak utcai autó/Nord kombóban használom és ott jó a vezethetőség(hihető).

Gondolom ezt a sok orál pályát azért erőltetik hogy legyen sok Nascar liga és lendítsen a játék kelendőségén.

Ja és még egy off :

El vagyok kényesztetve<#idiota>:

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

b-type
kb az egyik erőssége volt az amit most gyengeségének mondasz. már a jamie verzióban is, emlékszem a Supra-ra..
pont a tapadással való játék volt az erőssége, ..ahogy az AC-nak is az.
és ebben voltak lemaradva a többiek, kivéve az LFS-t.

A netKar azért tűnhetett a leghardcoreabb szimulátornak anno, mert fapad volt. Felhasználói felület és kényelem szintjén is. Kézzel gumit cserélni 😄 Nem szabad összekeverni a fizikai élethűséggel.

Olyan fizikai flaw-val rendelkezik a netKar, amit nem tudtak kikalapálni belőle az életciklusa alatt, valószínűleg mert egy fundamentális eredetű problémáról van szó. A fékezés-gyorsítás-csúszás/tapadásvisszanyerés triumvirátusa soha nem tudott elég közel kerülni egymáshoz.

Ezt a fizikát vitte tovább az Assetto Corsa, és mivel kommerszebb stílusba öntötték a játékot, az addig élesen meglátszó fizikai hiányosság ugyanúgy megvan, de beleolvad a cupákos árkádosságba, már nincs olyan "éle" a hibának.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.08. 00:31:21
Anno a Nascar 2002-vel 2003-al sokat csapattam 😄 Billel is 😄 Egyszerűen jól be lehetett állítani a segítségeket, billel is lehetett centizgetni a pályán. Rohadt élvezetes volt.

Holnap ki is próbálom rF2-ben, hatalmas élmény tud lenni ám az ovál verseny, csak rá kell érezni. 😊
Nem értem én semmiért ilyen sok ovál jön. De azért...
1.) Gondolom ebben rá lehet verni a konkurenciára. Mert sok ovál csak iRacingben van. A többiben szinte semmi. (Már ami komolyan számít)
2.) Gyorsan elkészíthető
3.) És ezzel az egésszel mutathatják is, hogy milyen aktívak... (persze közben azért alap dolgokra nem futja...)

Azért vicces valahol, hogy korábban a netKar Pro volt HC szim, az rFactor kicsit kommerszebb volt, most meg mintha élből máshogy állnának a dolgokhoz:

Lásd AC konzolos megjelenés, patchek, gumifizika, etc. (Persze jók, de) Az rF2 meg szinte mindenben állat lenne, csak az alap UI/HUD néha förtelem, meg úgy tényleg gatyába kellene rázni az egészet.

Pl most sem értem miért nem kommunikálnak normálisan, AC-nál sokkal beláthatóbb mit akarnak, mikor, és hogyan...
simcompany
természetesen köpöm az ovált, de szerencsére a legtöbb oválnak van road verziója is. többin meg hogy mennyire kanyarodik balra, pont nem érdekel 😄

Reméljük ezzel lezárult az ovál dömping, és jönnek a valódi tartalmak.

Kézfeltartással, van itt köztünk valaki, aki nagyon-nagyon szereti az ovált, szinte fanatikus?

(Én csak akkor gurulok rajtuk, ha már épp nincs jobb. De ha választhatnék hogy egy Imola vagy egy ovál kerüljön be a repertoárba, nos nem lenne kérdés 😛)
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.07. 23:14:52
OFF Haggyadmá... 😉 Itt van pár nagy megmondóember, aki szerint szarul néz ki. 😄 Meg már rég szarul nézett ki. 😄
Pedig ilyen minőségű felvételen is elképesztő még mindig... Játékként és szimként sem az igazi (hangok, állíthatalan AI, de fasza, remélem a GT7 oda fog baszni, Forza Motorsportról lemondtam, nem komolyodtak semmit, se játékmenetben, sem semmi más téren...) ON

Az rFactor 2-es frissítésnek örülök, be is ütemeztem újra a játékot pluginokkal mindennel. (SSD miatt rendszer újratelepítés volt... 😄)
Ma éjjel, holnap sokat csapatom. 😊
Alexease
Ma nagy frissites volt, plusz tartalom hegyek😊
Eppen most akartam beirni, hogy kozben Palm Spring-et is lefrissitettek.
oneal1
lenyűgöző amúgy ez a gt6 😊

vezetésre nem egy nagy szám, viszont egy verseny után 2x annyi időt eltöltöttem mindig a replay-ben 😄

!Forza Ferrari!

simcompany
egy valag dolgot kidobtak ma.

Apple Valley Speedway /
Northside International Raceway / Palm Springs v1.08 / Stock Cars v1.04 / Dallara DW12 Indycar v1.65 / Eagle Creek Speedway

Ingy2
OFF
Bocsi az offért Zolinak próbálok segíteni. Próbáltam kinyomni az M4 szemét Nordon(ami fordítva történt<#idiota>) ami elég nehéz mert alapból baromira tapad de csak ha egy picit is túl lő az ember a határon akkor azonnal kinyír. Elvileg valóságban is tapadós de határon képes ideges lenni(Sztem köze van a turbónak is hozzá). Valós Nord idő 7:52 én 7:48-at mentem de játékban idealizált a tapadás és bátrabban is lehet használni a kerévetőket. felvétel 3 kameraállásból van 1 külső oszt 2 onboard. Telefonos mozifelvétel mert máshogy sajnos nemtom<#idiota>

ON

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
A StockCar-t es a Dallara-t is frissitettek!
Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
Szabi
@ISITrackTeam

3PA Eagle Creek for @rFactor2 released! Job well done for a first timer, Mike 😊 (1/?)

Small update for @rFactor2 Palm Springs released. Fixes some reflection issues and pit speed limit (2/?)

3PA Northside International Raceway for @rFactor2 released! Thanks 'Jka' for the large amounts of time and effort put into this one (3/?)

3PA Apple Valley Speedway released -- thanks James 'cyruscloud' Mabe for bringing another superspeedway to @rFactor2 (4/?)

This concludes today's ... "oval content" track release party -- Happy New Year 😉 ! (5/5)

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
SRT-Valencia-Street-Circuit_v100.rfcmp
Lola-T70-Spyder_v104.rfcmp

zolee145
Geometria biztos nem, bumpstop.