19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na, na, ...senki nem probalta !? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.16. 18:22:49 -
Leszedtem a Falt6 mod 2.0-át, jobb lett mert jobban csúszkál, viszont valami hihetetlen kacsázós, billegős lett egyenesben ...Másnál is ilyen vagy én állítgattam el valamit ? -
Köszi a segítséget! -
Megkeresed Steam-en belül ezt az oldalt, és leiratkozol azokról a dolgokról, amik nem kellenek. -
Próbáltam uninstallt de nem lehetet. Így nem eröltettem. Van rá megoldás? -
Torolted vagy a Workshop-ban "leiratkoztal" roluk? -
Jó kis frissitésnek néz ki. Az egy hibája a dolognak, hogy nem lehet törölni a gyári autókat amik nem kellenek. Mert lefrissiti őket újból. Igazából össz vissz az Indycart meg a GT3 használom belőle. :D -
Nagyjabol fele olyan gyors mint AC. Es az ugye szebb , meg viszi akar a hsuz kulonbozo autot is.
Nekem pont annyira lassabb, higy harom monitoron a szebb autok mar hatar alatt vannak.
Igaz mar megszoktam, hogy 90-30 fps kozott barmi lehet :)
En a Flat6 moddal jatszogattam mostanaban, kicsit sinauto, de jo. -
Mióta leszedtem ha van időm csak a GT3-mal megyek. Újabban az AC Barcelona pályán, egész jó az ai. -
hááát, kell alá gép. mostanában rFactor2-vel nyomom, más még nem frissült le, vagy nem indul el :) na nem mintha bánnám, nem azért írom csak a teljesség kedvéért.
(teljes fullon megy, de csak 10 autót tettem láthatóvá)
Szal grafikailag kevés, nem lenne rossz, mert a vezetési élmény nagyon leköti az embert, de azért néha zavar..mittomén esőben az előttem haladó autó által felvert 'vízfüggöny'ben eltünnek karosszériaelemek. maga a vízfüggöny is eléggé nem túl jó, és ahogy csendesül az eső az is elég nyers mind megvalósításban (szakaszosan), és grafikailag is.
Viszont nagyon leköti az embert az alkalmazkodás a változó pályához, ez a része egyszerűen remek.
Igazából csak a gyári autókkal megyek, a többi elég kiábrándító volt eddig, ha van kipróbált f@sza mod az jöhet javaslatnak :)
De a gyáriakkal is elvagyok bőven.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.15. 18:45:24 -
gyors ez -
Bármi jön az csak jó, de ha nem gyorsul a játék ilyen minőségű cuccokat kár belerakni ! :) -
Radical, végre -
Nemolvasoknak:)
Lesz USF200 is: http://www.usf2000.com/
Nem Ferrari/Lambo/Porsche licenc, de az rF2 "csomagba" jol jon.
A palya ez: https://nolamotor.com/
Ez sem egy szokasos palya, de talan meg jo is. A nyomvonalak alapjan jol nezki.
https://goo.gl/maps/PznCvR3dRPR2
Es a Radical is jol hangzik, lehetne tobb is:D
http://radicalsportscars.com/ -
Roadmap Update October 2016
-
bottleopener #14343 Soha nem késő a helyes útra térni 
-
Sziasztok! Mostantól inkább már ezen topikban leszek jelen, hiszen pár hónapja rákaptam, és ac-t már nem használom
-
Na, csak jók lettek azok a fák ! ;) 
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.12. 20:19:35 -

-
shiet #14338 Ez elég meggyőző! Én nagyon bírom az M6 hangját, egyik kedvenc videóm:
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.10.11. 12:38:41 -
Simtek BMW M6 GT3 onboard sound -
Simtek W.I.P. Porsche 991 GT3R
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.11. 10:15:19 -
Gondolom Te is megetted!
-
Igy olyan profinak tunik, mintha valami oriasi melok lennenk rf2 haza tajan ! :) -
Ezt mondom en is:)) -
Jah... Mindegy igy jobb ! :) -
Koszi, ez igy sokkal feltunobb!
(#14320 :DD)
-
Flat6 update ,
Changelog
Graphics : Added New bodywork shader.
Graphics : Added New rims shader.
Graphics : Improved Windshield texture quality.
Graphics : Improved Motec writtings quality.
User Interface : Added New UI background design (coming in a separate file).
Physics : tire update (understeer in front tire fixed).
Physics : Downgrade of performance (to reduce and back to lap times closer than the Cup).
Physics : Added Auto Blip Upgrade (Off by default).
Physics : The old setups are not compatible with the new physics.
Physics : IA performances updates.
Mod Features
Graphics : High fidelity 3D model, with high definition cockpit.
Graphics : 50 paints shemes inspired from the real cars.
Graphics : Highly improved car materials, live reflections, dynamic lightnings and shadings.
Graphics : Animated car driver, with high definition 3D Helmet.
Graphics : Car details with backfire, headlights with Some1 lens flares shaders.
Physics : Accurate car physics, created in collaboration with Gentlemen Racers physics team, with help from real teams and drivers.
Physics : New rF2 deformable tire model, without CPM (still in development).
Physics : Ultra chassis technology.
Physics : Aero updated to match to rF2 improvements.
Physics : FFB adjustment to match to rF2 engine.
Physics : Suspension geometry improved.
Physics : Rain tires.
Sounds : Accurate and detailed sounds.
Sounds : Up to date rF2 sounds features. -
MAK-Corp-Group-C_v096.rfcmp
-
haflac #14328 -
Nincs valami hír a Blancpain-ről? Audi, BMW, Nissan? A honlapjukon a képeken ott vannak, de magában a modban még nem, gondolom még műtét alatt lehetnek. Szóval a kérdés inkább az, hogy kb mikorra várható, van-e valami ígéret, vagy majd egyszercsak? -
GRAT, THX! Ezek jo cuccok! -
Tök oké. -
bottleopener #14322 Sajnos most nincs gépem, és megtörténhet hogy néhány hónapig nem is lesz.
Aki próbálta a pályát, milyen? -
SRT-Eurospeedway-Lausitz-2016_v100
-
Enduracers Porsche Supercup 2.0 -
shiet #14319 Melyik pályán készültek ezek a képek? -
Gondolom ugy vannak vele, hogy GT-t mindenki modol, az mindenhol van, de NASCAR-ral szimes szinten "senki" nem foglakozik (kiveve iR, de az "mas"). Ha "szep" lesz a progi, jobb lesz hozza az AI, es mukodnek a szabalyok, talan amcsiban nepszerubb lesz a progi (ami nagy piac lenne). -
haflac #14316 De amire én azonnal ugranák,az ez.. -
haflac #14315 Iracing mellett nagyon nehéz labdába rúgni,én úgy gondolom,de hasonlóan a raceroom csomagjaihoz,a majdani új dx11-es rf2-n is lehetne.
.tmb-banner.jpg)