19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Egyelőre örülök ha majd gurul a pályán :D De hát igen, ez még a könnyebb része, bár akinek már van tapasztalata az biztos ezt a részéét pikk pakk megcsinálná. Mondjuk a youtube-n van egy Racing Sim Modding csatorna ami tele van csomó oktató videóval a gJed használatához. Ott rendesen bemutatja hogyan kell a különböző shadereket megcsinálni. Tény hogy rF1-re könnyebb lenne megcsinálni mert ott nincsenek ilyenek :D -
A "doboz" es a texturak meg ugy ahogy, de azert sokat valtozott tizen ev alatt. De ott vannak meg a shaderek, animaciok es egyebek is.
De a legnagyobb szivas a fizika es a gumi;)
Itt vannak hivatalos leirasok es file-ok: http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/
Itt meg hivatalos blog jellegu leirasok a fizikai reszhez: http://isiforums.net/f/blog.php/2449-Physics-Development
A blogok-ba belenezve vagy kedvet kapsz hozza vagy fejfesztve menekulsz;DDDD -
valahogy éreztem :D Úgy ahogy próbálok lesni az F1 1988 Full modról. Ott ugye minden csapatnak van egy külön mas fájlja amibe vannak ugye a GMT DDS stb. meg van egy common nevű mas fájl amikbe vannak további apróságok. -
Sajnos ennel azert sokkal bonyolultabb a helyzet:)
Ha egy agymutethez hasonlitanam, aminek eppen nekialltal, akkor most ott tartasz, annal a resznel, amikor megmostad a kezed;)))) -
Üdvözletem! Az lenne a kérdésem hogy ért itt valaki az autó konvertáláshoz? Illetve lehet azzal már megvagyok. Igazából a helyzet a következő. A 3Dsimed3-al fogtam és egy F1Challenges mas fájlt kibontottam. A benne lévő MTS illetve BMP fájlokat át konvertáltam GMT illetve DDS fájlokká. A benne lévő TGA hoz nem nyúltam mert ahogy néztem az változatlan marad. Ezzel elméletileg kezelhetővé tettem a játék számára. Most akkor a következő lépés az lenne hogy a hozzá tartozó gen, veh fájlokat át írom (?) illetve ezeket hozzá teszem a GMT, DDS, TGA ini fájlokhoz, majd így az egésszel csinálok egy mas fájlt? Amiből a végén csinálnom kell egy rfmod fájlt amit telepítek lesz egy guruló járgányom? :D -
-

-
Endurance Series rF2 - build 1.00 RELEASED
-
formula1996 #14436 Megjelent
-
formula1996 #14435 Köszi
-
link1 link2 link3 -
mert kell a hely :) régen volt már az. egyébként is az kb az urd verzió, amit elérsz Alex gyűjtésében -
formula1996 #14432 A kormánynál, hogy rendesen forogjon 3DS Max-be kell a pivot pointot a tengely közepére rakni(forgáspontba).
OFF: Emerico a DTM mod miért nem érhető el a fórumos linken?
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2016.10.28. 14:48:24 -
küldtem. -
Vágod amúgy a grafikai dolgokat? Pl ilyen, hogy a kormány a saját tengelye körül forduljon. Vagy mondjuk a nappali ledes fény állandóan világítson, a lámpa meg csak felkapcsolásra (meg persze rajta legyen a light flare, ha jól írom.) -
Joex22 #14429 Enduracers Endurance Series elvileg holnap érkezik:
"The Endurance Series rF2 mod build 1.00 should be released this friday evening (european time) !!! So you see, EnduRacers can sometimes give release dates. #releasedatealert"
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.10.27. 15:46:02 -
Oks, hétvégére összerakom úgy -
shiet #14427 Van itt olyan, aki ért az AIW készítéshez? Már minden kész kivéve a pit path amivel 2 órát szenvedtem és így sem sikerült megcsinálni normálisan... 

-
Ha átdobod a DevMode-ba másolható mappát hétvégén rálesek. Meg persze ami van hozzá anyag. -
Nem tudom, van-e olyan aki szívesen segítene. Megvan nekem a Clio Cup IV autó játékban. Megvan hozzá minden dokumentum, az utolsó csavarig. Van valakinek kedve fizikát hekkelni? Nekem van, csak időm nincs most :(
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.10.26. 10:40:11 -
Nincs most időm megtanulni konvertálni. -
?! :) -
-
Hogyne, nekem meg olyan gomb, amit ha megnyomok, ad pénzt úgy, hogy vissza sem kell fizetni. :D -
Nekem egy olyan kellene, hogy kijelölöm az autót, majd megjelenik egy nagy Konvertálás gomb, megnyomom, és már kész a devMode-ba másolható mappa. Aztán fizika mókolás, és kész. :D
Annyi autó van amit jó lenne megcsinálni, hogy felsorolni is nehéz. -
Tudom, de pl. Zoli nem tud autót konvertálni, viszont ért a fizika részéhez, neki ez hasznos videó lehet. :) -
Tudom OFF de ez odabasz :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szia!
Szeretnék érdeklődni a jó videókártyák iránt.
Ha lehetséges akkor itt vannak az adatok:
-Maximum 40.000 Ft legyen
-Alkalmas legyen CS:GO-ra LoL-ra stb.
-Valamint videózásra is.
És még egy processzort is keresek:
-20.000 Ft alatt legyen
-Intel Core
És ami a legfontosabb mindkettőnél:
Be lehessen rakni a laptopba.
Jesszummeganeb@sszmáfel
-
formula1996 #14417 Konvertálni nem nehéz és nem sok idő így, de ahhoz hogy jól működjön és benne legyen összes rf2 feature fizika,grafika stb. terén az már jóval több :D -
-
1X8 giga ram-om van kingston hyperx -
:D
AutoMobiliSta -
Automobilista röv. -
ams? -
Ott a pont, a térérzet, valóságosabbnak tűnik, és most lehet sokakat magamra haragítok de az AMS megoldása jött be eddig a legjobban mert nem fatörzs vastagságú fűszálak vannak mint a többi szimben. -
Mennyi memóriamodulod van? Próbáld meg azt, hogyha kettő van, és tudsz valakitől kölcsönkérni, akkor vedd ki az egyiket, tedd be a másik, biztosan jót, és próbáld úgy.
Vagy, másik módszer, ha 4 RAM slot-od van, és abból csak kettőt használsz, tedd át másik kettőbe. (Egyik ismerősömnek az egyik dual channel gyári hibás a lapján pl...)
De én úgy gondolom, hogy memóriahiba esetén szokott ilyeneket dobálni, de nem 100%. -
Jo lenne a "3D-s" fu, nem is a latvany miatt, hanem esetleg noveli a ter- es sebessegerzetet.
De ahhoz normalis shaderezes kellene, ami erre lenne programozva: shader csatornahoz rendelt object, amit automatan renderel es LOD-ol; vagy "manualis" pakolgatas, de automata, options beallitastol fuggo tavolsagu, opacity LOD-dal.
Kulonfele (fuggoleges) felbontasokon, X tavolsagbol, mar eleve nem latszik a fu es a reszlet (<1px), felesleges szamolni es "megjeleniteni". -
Hellboy76 #14408 Gondoltam megsporolom azt a sok ezer poligont. Az volt az elso, amit kidobtam. :)
Probaltam minel inkabb olyanra csinalni, mint amilyen egy ISI palya. Kinezetben es megoldasokban is. Valamint igy jobban ervenyesul a multi layer grass dirt shader. Aminek a szinezesevel max-ban rengeteg idot toltottem. :) -
Bármi lehet, még nem cseréltem semmit, mondtak már mindent, lényegében az egész gépet kicserélhetném, szóval nem kizárt semmi.Azt nem tudom vírus nem okozhatja-e bár vírusírtóból is próbálta többfélét, egyik sem talált semmit.Konkrétan rf2-vel fél éve szívok, nem tudok ligázni mert van hogy kibír két versenyhétvégét is, de van hogy egymást követő hétvégéken is ez van. Több moddal is ez volt tehát nem szűkíthetem egy adott pályára, vagy autóra
-
Tipp: memóriahiba? -
Hellboy76 #14404 Köszi.
Igazad van. :) Ha raveszem magam nehany ujabb nyomvonalra, javitom.