19779
  • zolee145
    Egész jól megfogtátok a videó lényegét. :D
  • shiet
    OK. Komolyan nem tudtam, azért kérdeztem, Emerico többször említette, hogy kéne egy jó Hungaroring rF2-be. Én a nyomvonalat csak nagyjából ismerem, a lejtőket/emelkedőket egyáltalán nem.
    Emerico: milyen adataid vannak a pályához? Írtad, hogy vannak.
  • formula1996
    Nyomvonala elegge mas, ha osszehasonlitod egy muhold keppel, vagy palyarajzal a lemodellezet utat. Meg latszik rajta az ido, elegge low poly objektumok vannak, mindig elhatarozom hogy csinalok egy jobb hungaroringet, de ott mindig elmegy a kedvem hogy windows7et kel felrakni hogy menjen az export plugin... 2016 ISI <3 Talan ha jol remlik olvastam valahol hogy lesz az ujabb Maxekhez (ami megy win8.1/10en) is plugin az uj studioval. Meg persze idobe is brutalis sajnos egy palya krealas. Egyebkent szerintetek erdemes codemastersbol athuzni a palya koruli targyakat hungaroringbol? Szepek, reszletesek, sok idot lehetne vele sporolni.
  • shiet
    Mi a gond ezzel a Hungaroringgel?
  • Adam Jonas
    Annak a pályatérkép-pluginnak a nevét/lelőhelyét meg tudnád adni légy szíves?
  • simcompany
    Nincs kész, de már merem mutogatni. Tudom, guminyikorgás még hangos, meg még nincs tükör, meg név az ablakon, stb. De alakul. Fizika parádés :D Kurva jó vezetni

• simcompany
    170 LE ha jól emlékszem. Mivel még a régi kupás Suzukit, ami kb 95 LE, ki lehet pörgetni, az elég fura
  • formula1996
    Ez ennyire gyenge autó lenne hogy nem lehet kipörgetni a kerekét? A FFB viszont elég jól eltalálták.
  • simcompany
    Meg is jelent
  • Alexease
  • simcompany
  • zolee145
  • shiet
    Spa-t csak azért javítottam ki, mert gyorsan megvolt. Brands Hatch-et megnézem, de egy komplett új AIW-ot nem fogok készíteni (ha arra lenne szükség), mert az qrvasok idő ha jót akar az ember. A többi AC pályát még nem is láttam, és nem is nagyon érdekelnek, nem az én stílusom.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.11.22. 09:59:14
  • Hellboy76
    Ott már más dolgokat is javítottam (semmibe zuhanás), a BLOCK vonal is bele fog kerülni, egyszer csak...
  • lac coo
    kivancsi vagyok...
  • simcompany
    Már a célegyenesben vagyunk :D

• zolee145
    Esetleg ac barcelona ai se lenne rossz. Ott a tempo nem is, csak nem vedekeznek.
  • Alexease
    Szerintem sokakat erdekelne! THX!
    Lazan bele lehet nyulkalni, amiota megjelent, ugy is maradt az osszes AC konvert.

Es ha mar ujrapakolod oket, akkor lehgetne egysegesiteni normalisan az elnevezeseket is, ugy mint a AC-Barcelona (AC-Spa, AC-BrandsHatch).
  • goldboy
    ÁÁÁ, légyszi ne, had maradjon sz@r
  • shiet
    Érdekel vkit az AC Spa 0.91 feljavított AI-val? Csak az Eau Rouge és Blanchimont kanyarokba nyúltam bele, így most egészen versenyképes.
    Ránézzek az AC Brands Hatch-re is?
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.11.21. 22:39:17
  • Adam Jonas
    Daaa, az én voltam. :D

Egyébként nem is Tim Wheatley volt az, aki kézzel-lábbal hadakozott a fizetős DLC-k ellen, hanem állítólag Gjon Camaj "hülyesége" ez, hogy nem akarta az üzleti modellt ilyen irányba terelni.
  • formula1996
    Abszolut egyetertek, es evek ota mondom, hogy amig Tim Wheatley ott van nem lesz fejlodes. Vagy hulye a marketinghez vagy ennyire bezarkozott. Anno asszem Jonas Adam irt neki youtubeon video alatt fizetos tartalmakrol es irta hogy az biztos nem lesz. Na most akkor mibol akartak bevetelt? :D
    Plusz semmi info nem volt altalaban az uj palyakrol, neha kepeket kiraktak az isi track team twiterre amit meg annyian se kovettek mint az official rfactor2-t. Kommunikacio naluk ismeretlen. Bar Tim maradt, de ez a Marcel (ha jol emlekszem igy hivjak) oszt meg infokat, meg ott a dev blog. Ha megcsinaljak azt, mint a Reiza akkor van jövő. Remelhetoleg a Studio397nel mar ott a 2017es naptar es nem a 2005-2006ost lapozgatjak mint az ISI :)
  • Szabbi97
    Az a baj, hogy valóban az rF mindig el lett szúrva a reklámon és a marketingen. Nem tartom semmivel sem jobbnak az iRacing-et, az rF2-nél, sőt. Mégis olyan szintű közösség van felépítve rá gyárilag, nem kell hozzá modderek által készített cucc, hogy sokkal többen használják. Ott sincs sok autó, csak okosabban van kezelve. Jó lenne, ha az rF-re is ráhúznák a közösségi médiát, mert addig nem lesz itt előrelépés. Ha lehetne jól közvetíteni, lenne azonos kvalitású versenyzők összehozása, sokkal jobban használható lenne. Én is megyek (néha rendszeresebben, néha ritkábban) SIMCO futamokon, de amellett, hogy sokat tanulok és tökre élvezem, nem az én szintem. Sosem lesz, mert nem vagyok jó pályán. Ha lenne kiegyenlítés, tökre jól lehetne lépkedni egy létrán, ahogy ezt iRacing-ben be is mutatták már.
  • Alexease
    SRT-MagnyCours-GP_v145

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.11.21. 09:57:47
  • shiet
    Kijött egy BMW 320 Turbo mod. Kipróbáltam. Ez úgy veszi a kanyarokat, mint egy LMP2-es autó... majd máskor.
  • Alexease
    Ha jol csinaljak, akkor ugynoksegeken keresztul, eladott peldanyok utan lehet fizetni a licencert (plusz terjetszes es egyebek).
    Ezert irtam, ha eloszor az "ingyenes" es olcso dolgokkal kezdenek, akkor minimal a kiadas, es kesobb a bevetelekbol be tudjak vallani a huzosabb licenszeket is.
    Pl.: lehet a Lotust vagy a KTM-et megkapjak "ingyen", es a bevetelbol csak a Steamet es a keszitot kell kifietni. Es ha novekszik az eladas, akkor be lehet vallani a kissebb nyeresegu tartalmakat is. Bar tuti van olyan marka/ceg, akik bizonyos szintu szinthez, minoseghez, eladashoz stb. kotik a megjelenesuket.
  • Betyarkoro
    http://i.imgur.com/azOjdjo.png

^ Ez alapján úgy tűnik hogy studio 397 erőssen hajlik afelé hogy licenszelt vackokat fognak árulni mint mod. :D
  • Betyarkoro
    https://www.youtube.com/watch?v=4rEJk_XPM7s

Francia nyelvű usf2000
  • lac coo
    En mar a modokat le is sz..om, magat a jatekot rakjak renbe eloszor.Ez alap, addig felolem aztan szazaval is johetnek a ferrarik, semmit nem er.
  • Alexease
    Ha hivatalosan, gyari minosegben jelennenek meg a tartalmak, biztositva a kesobbi update-eket is, es persze nevesitett, licencelt cuccok jonnenek (ami feltetelezne valami hivatalos adatokat is [autorol, palyarol]), akkor valszeg sokan megvennek.

De ha nagyreszt moderekre alapoznak, fizetos modokra, kamu nevu autokra es palyakra ("nulla" adatokbol jol/rosszul osszerakva), kiszamithatatlan kesobbi update-etre (kitoljak, aztan ugy marad), akkor nem fognak beleugrani az emberek.
    Pl.: a jelenleg is elerheto modokat (autok, palyak) felujitjak, atnevezik kamunevekre, aztan kiadjak penzert.
    Ha ez a resze rosszul sul el, akkor csak rontanak a helyzeten.

Persze, ha nem loptak, a munka akkor is benne van, de messze nem erdemes osszehasonlitani mondjuk az AC ala erkezo fizetos dolgokkal. Es az most mindegy, az hogyan van osszerakva, hogyan mukodik stb.
    Ha a nagyatlag valaszthat, miert ad ki 15EUR-t, nehez az rF2 dolga ha modder cuccok.
    rF2: fantasy nevu autok, pl. APEX GT3 heyett APEC RT3, otthon keszult, lehet igazit sose lattak.
    Vagy AC: full licencelt cuccok (pl. 20db Porsche), es a keszitok igazi autokkal pozolnak a garazsban, irodaban;)

Nem azt modom, hogy ettol az AC jobb, de szerencsesebb/elonyosebb helyzetben van.

Perze a fizetos modok csak egy plusz lehetoseg, talan terveznek rendes gyari dolgokat is.
    Ha az S397 is a jarhato utat valasztana, es eloszor a szamukra ingyenes/olcso auto csomagokat arulnanak (Lotus, KTM, Tatuus, Ruf stb.), abbol lenne bevetel, aztan johetnek azok, amiert nekik is fizetni kell.

Azonnal senki ne szamitson BMW, Ferrari, Audi vagy barmi rendes fizetos dolgokra;)
  • lac coo
    Én egy fillért se adok ,főleg nem modokért! :)
  • Betyarkoro
    Szerintem tudnak csodát tenni.

Ha elkezdik kiszórni a kocsikat és pályákat úgyis meg fogják venni. Ergo lesz lé. Minél több és jobb cuccokat szereznek meg annál több ember érdeklődését fogja felkelteni. Dx11 és vr ugyan úgy fog buzz-t generálni.

Csakhát ehhez az kéne hogy folyamatosan toljanak ki nagy mennyiségben cuccokat. Az hogy havonta ki hoznak majd 1 darab kocsit az semmi.
    Laikus úgyis úgy fogja kezdeni acba és majd pcars2be van 200+ autó. rf2-be meg van pár darab mondjuk 50.
  • Alexease
    Most mar nem szipkaznak, mert minek;) Korabban meg azert nem, mert ingyen modolasra alapoztak, amit meg ok adtak ki, az meg ingyen volt.
    Nem tudom mennyit adtak el, de lehet, hogy csak tized annyit mint a tobbiek. A kezdo ~80% "sok" volt, es az elofizeteses resz is sokakat elremisztett, igy nem hinnem hogy degeszre kerestek magukat:D Raadasul az eves 12$-os elofizetes messze nem tart el egy ceget hogy folyamatosan fejlesszenek valamit; ahhoz AC-szintu felhasznalotabor kell, es evi 50-60EUR-nyi DLC eladasok.

De ez mar erosen a mult, most mar S397 van, meglatjuk mi sul ki belole;) Csodat nem tudnak tenni (se az engie-nel, se a nepszerusegevel), de ha meg 2-4 evig eletbentartjak, ug hog valoban hasznalhatobb lesz, akkor mar jo. Kar erte, mert valoban az egyik legjobb lehetett volna.
  • lac coo
    Jo de nem tiltja torveny, higy ISI is szpkazzon embereket, szerezzen licenszeket....
    Az a helyzet ami penz bejott eladasbol, marpedig azert abbol jott biven, mert jo idoben adtak ki, azt siman zsebretettek, biztak a hulye online lehuzos elofizetesben....
  • Alexease
    Vannak/voltak probalkozasok, sajnos most nem jut eszembe cim;)
    De ami alap, az a HungarianSimWorld, legalabb 15 eve. anak hirek, letoltesek es egyebek.
  • zolee145
    Viszonylag aktívak vagyunk. Ha valami készül arról nagyjából itt van először hír, pláne a hazai vonatkozású dolgokról. Hála Alexnek letöltések is vannak. Banner alatt rF2 Cars és rF2 Tracks.
  • simcompany
    Most ott vagy :D
  • Betyarkoro
    Hello mindenkinek,

Kérdés: Nincs vmi magyar racedepartment? Aktív fórum topikokkal hírek és egyebek.
  • Adam Jonas
    Na tessék, azt szidjátok itt Laccoo-val az ISI-t :D :D :D :D :D
  • Alexease
    Meg persze a CARS es az AMS is "szerzett" moddereket (vagy azokbol lettek fejlesztok), de valszeg az AC-nal is megvannak a kapcsolatok a regiekkel, Aris eleve ISI engine-re modolt sokaig (GTR2).
    Igy nem csoda, hogy amikor beindult volna az rF2, ami modra alapozott, a vele egyutt parhuzamosan indulo progik, elszipkaztak az embereket;D Alig maradt valaki, aki ingyen, nulla dokumentacioval, felkesz engine dolgozgasson honapokig:D Persze, ez sarkitott, de uszkve;)